Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Junaci našeg doba

M. Hadžić

Prva polovina 21. veka upisaće kao istorijske ličnosti one koji su doprinele opstanku planete i očuvanju ljudske rase. Ruski predsednik Vladimir Putin podigao je Rusiju iz blata i od nje stvorio vojnu, ali i ekonomsku velesilu, koja je sprečila vojno-finansijsku elitu Sjedinjenih Država da vršlja planetom, da porobljava male države, da pljačka njihove resurse, da ubija ljude nekažnjeno, gde god se oligarsima iz Vašingtona prohte.

Džulijan Asanž, momak pod poternicom, zavirio je u sve tajne arhive i depeše, uglavnom vrhovnika iz Vašingtona, iz Stejt Department, Pentagona, Vol Strita, i na svetlost dana izneo strogo čuvane tajne kako američke ambasade opisuju državnike i ljude iz zemalja kod kojih su gosti...

Život gospodina Asanža odvija se u teskobnoj sobi ambasade Ekvadora u Londonu. Gore je to od tamnice, bolje nego da je u rukama američkih obaveštajaca, koji bi ga odveli u Gvantanamo.

Zaista, Džulijan Asnaž je čovek koji je založio svoj život za slobodu, da javnost upozna sa opasnostima sa kojima se svet i ljudska rasa suočavaju. Da nije bilo njegove posvećenosti toj ideji, danas ne bismo znali sve te mračne tajne.

Američki obaveštajac Edvard Snouden imao je mesečnu platu od 20 hiljada dolara, plaćenu kuću, odmore i još mnogo privilegija. On se u 29. godini života oprostio od raskoši, od porodice, i uputio u beli svet, da svetu saopšti grozne istine o delovanju američke obaveštajne zajednice koja špijunira svakog čoveka na svetu!

Poternica za Snoudenom je bila opasna, jer je iz Vašingtona stizala pretnja Moskvi da ga isporuči, bez odlaganja. Snouden je rizikovao da ga ubiju kao psa. I njegovu porodicu, takođe. Podaci koje je on izneo su i u korist američkih građana i sloboda koje su Amerikanci davno osvojili, a koje su im na žalost, danas uskraćene.

Druga dvojica su dobila šansu da se vrate kući. Dok ispisujemo ove redove, ponizne švedske vlasti, nakon promene predsednika u Sjedinjenim Državama, ispituju Asanža o izmišljenom delu koje je navodno počinio u Švedskoj. Oslobodiće ga odmah.

I gospodin Snouden ima šansu da se vrati kući. Ne kao veleizdajnik, nego kao čovek koji je želeo da svet oslobodi neslobode.

A, čovek koji treba da vrati slobodu Asnažu i Snoudenu, Donald Tramp, obećao je da će kao predsednik Sjedinjenih Država vratiti dostojanstvo i slobodu stotinama miliona građana SAD-a. I onu su mu dali podršku.

Čovek koji je milijarder, koji može da uživa u raskoši, odlučio je da ostatak života pokloni vraćanju američkim vrednostima i snu Amerikanaca koji danas žive na rubu siromaštva i bez nade, jer ih je porobila finansijska mafija sa Vol Strita i banaka koje drmaju Amerikom.

Ova četvorica su istinski junaci prve polovine 21. veka.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane