Natrag

Zadnja

Sve ljubavi njegove suviše kratko traju

A VOLEO JE KURCA

Vučićevi omiljeni prijatelji iz belog sveta, na koje se pozivao kao na svoje moćne zaštitnike napuštaju ga. Prvo je otišao nemački ministar spoljnih poslova Gvido Vestervele, koga je ugostio u svom vinskom podrumu porodične vile u Jajincima, podno Avale. Gvido je bio deklarisani homoseksualac koji je imao srećan brak sa jednim nemačkim biznismenom. Umro je prošle godine, od teške bolesti - SIDE. Pre Gvida na onaj svet je otišao njegov promoter Miodrag Miki Rakić, siva eminencija Demokratske stranke, šef kabineta Borisa Tadića. Umro je pre tri godine na VMA.

Vučić je bio ponosan i na austrijskog ministra spoljnih poslova, mladog Sebastijana Kurca. Vučić je voleo da grli Kurca, često je putovao u Beč.

Ali, odjednom više nema Kurca. Ne osvrće se na Aleksandra kao na smrdljiv sir. Kurc je shvatio, a Vučić to nije, da se od srpskog desperadosa svi odriču. Više se ni Vučić ne poziva na podršku Kurca.

Sa Vođom se nije pozdravio ni doskorašnji izraelski ambasador u Beogradu Josif Levi, koji je živeo sa svojim partnerom iz Nepala. Bio je besan na Vučića, jer ga je BIA špijunirala, a Vučić ucenjivao.

Majkl Devenport, šef misije Evropske unije u Beogradu, koji je u strasnoj ljubavnoj vezi sa Markom Blagojevićem, Vučićevim šefom Kancelarije za pomoć poplavljenim područjima i Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjem, olakšao je srpsku kasu za oko 270 miliona evra. Kreditne linije i pare iz pretpristupnih fondova bile su dostupne, preko Marka Blagojevića, a uz aminovanje Vučića, i gospodinu Devenportu.

I ako se i danas grle i jedan drugom čestitaju, Vučić je nahuškao radikale da ga spreče da predstavi izveštaj Evropske komisije o napretku Srbije u pregovorima, kojim, inače, Vučić nije nimalo zadovoljan, mada Devenport tvrdi da jeste, jer nas građane smatra običnom stokom. Vučić želi da pokaže Englezu da se više ne pravi Englez, nego da da dupe i njemu. Da ga žešće podržava, ali Devenport zna da je najbolje ako u Briselu ćuti, i ne pominje šizofrenog premijera Srbije.

Evo, dođe i novi spasilac. Ministar spoljnih poslova, izgleda da je većina ministara spoljnih poslova spolno određena kao ljubitelj muškog tela. Boris Džonson, bivši novinar, bivši gradonačelnik Londona, bivši zagovornik izlaska Britanije iz Evropske unije.

Gospodin Džonson je simpatičan peder. Kao snebvljiva je devojka. Bio je prvo u Prištini da se pohvali kako je Ujedinjeno kraljevstvo prvo priznalo nezavisnost Kosova, kako je premijer Toni Bler uspeo da nagovori Klintona da bombarduje Srbiju...

Onda je gospodin Džonson došao u Beograd, na večeru sa Vučićem. Zanoćio je u vili "Bokeljka", pilo se belo mađarsko vino...Da smo dostojanstven narod okupili bismo se ispred vile i vikali, iz sveg glasa - "mamu ti jebem pedersku i Englesku, jebali te Albanci, idi jebi se s njima!". Ali, ima ko će povući za uši ser Džonsona. I njega i Vučića.

Džonson je lajao protiv Donalda Trampa. Te rasista je, nacista, prostak, te pretnja je za ceo svet. Ali...

Novi američki predsednik će zavrnuti uši britanskoj vladi koja je, preko premijerke Mej poručila Rusima da je spremna da na njih baci i atomku! A Londonska vlada se navija u Vašingtonu.

Ništa ni od Džonsona. Sve Vučićeve muške ljubavi suviše kratko traju. Kada ode u Zabelu, moći će da uživa. Koliko muškaraca oko njega!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane