Natrag

Duperica

Sluge moje, u novim cipelama

Prošlo je skoro godinu dana od kako je bestidni Vođa, otvarajući fabriku obuće italijanske kompanije Geox u Vranju (31. januara 2016. godine), sasvim ozbiljno pitao jednog radnika, da li može da stoji ceo radni dan! A, ovaj mu je, pola u šali, pola u zbilji, odgovorio da može: "...Mogu, dobio sam nove cipele!".

Hvalio se kasnije manijakalni Vođa ovim mučenikom. Reče da je taj rob, koji stoji na nogama ceo dan, za mizernu nadnicu od koje ne može ni pola meseca da se prehrani i plati račune, najbolji dokaz njegovih kapitalnih svinjarija: "...Nikada mu noge nisu bile problem, već posao da dobije, i sigurnost u sebe, da dobije te cipele i obezbedi još mnogo cipela i sebi i porodici!".

Tako je to kad kriminalni Vođa, ničim nije ograničen, pa može svoje idiotske naume i svoj sadizam da promoviše preko leđa gladnog i namučenog naroda. Podjarmio je celu državu i sve njene građane, zarad sopstvene vlasti, moći i novca koji je sa svojom bandom divljački zgrće, a šta ti mučenici misle o njemu i poslovima koje on nudi, jasno se vidi na licima onih žena, koje su gledale u crnu zemlju, u trenutku dok je Vođa držao govor u italijanskoj fabrici "Geox" u Vranju, 31. januara prošle godine.

Istog dana kad je italijanski "Geox" (uz subvenciju države Srbije od skoro 12 miliona evra!) otvorio svoju fabriku u Vranju, u Nišu su radnici više državnih preduzeća protestovali na ulici i plakali od tuge i besa zbog otimačine zbog koje su ostali i bez prihoda i bez nade za život.

"Tu politiku vlada će nastaviti, da razmišljate kako ćete da odete u Beograd ili beli svet da biste preživeli", reče Vođa. Samo što im nije u lice rekao: crknite kod kuće, manje će vas koštati!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane