Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(P)rosudite sami

Čekajući vetar

Milovan Brkić

U nedelju 5. februara, Aleksandar Vučić je, sa ushićenjem, predao sever Kosova. Srušio je potporni zid, otvorio ulicu za šetalište Albancima i njihov ulazak u severni deo Kosovske Mitrovice.

Nekoliko dana ranije na njega su podviknuli komesari iz Brisela, sa kojima se on i njegovi ministri ljubakaju, kao da su rod rođeni. Komesarima se žuri da što pre ispune svoja obećanja data Hašimu Tačiju i narko bosovima iz Prištine, koji na tajnim računima raspolažu milijardama evra. Oni znaju da ubuduće Trampova administracija neće u Prištini glancati spomenike Toniju Bleru, Bilu Klintonu, neće ići putem Džoa Bajdena, niti držati vojsku da uvećava prihode Medlin Olbrajt i Vesli Klarka, koji su, osvajajući Kosmet prisvojili sebi banke, poštu, javna preduzeća u vlasništvu Srbije, rudnike...

Rat protiv islama i zaštita bele rase i spas hrišćanstva opet će se odigrati na Balkanu. Politička elita Sjedinjenih Država vojno je štitila crvotočnu Evropu, huškajući je protiv Rusije i Kine, a islamsku državu, Al Kaidu i druge terorističke grupe šaljući u Evropu, kao i milione islamista, da joj promene demografsku sliku, sruše istoriju, veru, kulturu...

Porazom satanističke elite koju je predvodila Hilari Klinton, sa Zapada su dunuli novi vetrovi. A, o snazi očekivanog talasa, govori i Vučićeva Velika propaganda laži koja svakog dana izveštava iz SAD-a, kao da će Trampa, kao lošeg momka, obesiti svakog časa.

A g. Tramp je izabrani predsednik, koji je preuzeo sva ustavna ovlašćenja i sigurno se vraća problemima u svojoj državi. Čak je i EU podvila rep i 1. februara na Malti donela odluku o tromesečnoj zabrani ulaska migranata, da bi pokazala da prati predsednika Trampa u njegovim odlukama po tom pitanju. Samo šizofreni Vučić ne vidi ništa, osim svoje slike veselog i nasmešenog "lidera u regionu".

U prošloj godini u stečaj je otišlo 300 velikih preduzeća, a u ovoj se očekuje još toliko. Sve su to pokazatelji da je Srbija na samrti, da je njena privreda stala, da je dve trećine građana u najtežoj bedi i gladno.

Ipak, premijer se bavi samo sobom i svojim kartelom. Dramatične promene koje se očekuju, i već su počele, on ne primećuje.

Rumuni su primorali vladu da povuče monstruoznu urednu o korupciji, a sada traže i da sruše vladu. Balkan je bure baruta, jer 20 ljudi na Balkanu raspolaže većim novcem od 20 najbogatijih biznismena u SAD-u. Oni imaju keš novac, van svak kontrole. Ako se njima ne smrska glava, nema mira. Počeće od Hašima Tačija, pa preko Vučića i njegove kamarile koja raspolaže milijardama opljačkanih evra i dolara.

Vučića ne brine što iza njega niko u Srbiji ne želi da stoji. Vojska i policija su satrvene. On misli da je dovoljno samo da se pojavljuje pet sati dnevno na ekranima.

Poslednji mu je plan da postane predsednik Srbije, da Nešu Slinu imenuje za v.d. premijera i da nastavi da krade, pljačka...

Po naredbi njegovog brata Andreja MUP je zabranio svojim služebnicima svaki kontakt sa BIA i razmenu informacija. Vučić nema kuraži da smeni čelnike BIA, jer o njemu imaju tone dokaza, pa pribegava triku. Pod izgovorom da mu je naređeno u Briselu da iz Službe otera sve one koji su bili ''u ratu'', braneći Srbiju na Kosmetu, Vučić sprema uredbu o penzionisanju svih onih koji imaju više od 50 godina života ili su bili angažovani za vreme NATO agresije kao pripadnici Službe.

U najavljenim štrajkovima vojske i policije, i sudar sa BIA će Vučiću biti težak kamen oko vrata.

Njegovim lažima nema kraja. Tako je najavio da će avioni iz Rusije stići početkom marta, pa je dolazak pomerio za april, pa je te iste avione kupio u Belorusiji! Kao da smo svi mentalno oboleli. Programe njegovih televizija niko živ više ne gleda.

U približavanju Rusije i SAD-a i prepakovanju Evrope, prebogati balkanski desperadosi moraće da odu. Zameo ih vjetar, što bi rekli braća Hrvati.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane