Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

U susret predsedničkom ludilu Aleksandra Vučića

Loši momci oko lošeg Vođe

Dok se Aleksandar Vučić spremao da preuzme funkciju predsednika Republike, istovremeno je uveliko pripremao i ekipu svojih budućih savetnika, koji će mu biti "dvorska svita" i ničemu neće služiti. Diktator će, kao i do sada sam da odlučuje o svemu. Onakav kakav je on, loš, zao, podmukao, bolestan od strasti prema novcu i vlasti, takvi su mu i "saradnici" i "savetnici". Loš čovek može da okupi oko sebe samo loše društvo.

Ivan Molotok

Za vreme vladavine Josipa Broza, kasnije Slobodana Miloševića, obespravljeni građani bi tvrdili da je Tito, kasnije Sloba, dobar vođa, ali da su oni oko njega loši.

Vođa nije kriv, loši su njegovi saradnici. U trenutku dok su isticali poslednji dani premijerskog mandata Aleksandra Vučića, još uvek se nije znalo ko će naslediti njegovu dosadašnju funkciju. Ali, Vođa se pobrinuo da u njegov predsednički kabinet uđu Nikola Selaković, bivši ministar pravde , Aleksandar Đorđević, doskorašnji direktor Bezbednosno informativne agencije (BIA). Sa njima će u predsednički kabinet ući i dosadašnji savetnik za poljoprivredu, a bivši ministar u ovom resoru, Dragan Glamočić, bivši direktor policije Milorad Veljović. Sve loši momci su oko Vođe. A bili su oko njega i Toni Bler, Alfred Guzenbauer, Franko Fratini, Dominik Štros Kana... Svi oni neće imati nikakvu ulogu. Zašto Vučić hoće da se okruži ovim ljudima? Da li će ih tako čuvati od odgovornosti za štetu koju su naneli svojim delovanjem na funkcijama na kojima su prethodno bili, ili zato da bi ih zadužio da nastave sa prljavim poslovima koje su radili tokom njegovog premijerskog mandata?

Sa Vučićem sigurno u predsednički kabinet ide i Suzana Vasiljević, poznata po ljubavnoj aferi sa francuskim obaveštajcem Žoržom Uriom, koji je zahvaljujući njoj špijunirao za svoju zemlju direktno iz MUP-a Srbije. Među savetnicima i onima koji se neće baviti ničim osim prljavim poslovima kad Vučiću zatreba, naći će se Vladimir Božović, Gojko Radić...

Kada je poslednjeg dana 2015. godine Vučić smenio direktora policije, zloglasnog Milorada Veljovića, koji je na tom mestu proveo deset godina, odmah ga je, ne časeći ni časa, imenovao za savetnika za policijska pitanja. Tu je već bio penzionisani, pa aktivirani, pa ražalovan savetnik direktora BIA Duško Bobić. Umesto da ga uhapsi nakon što je pravio malverazacije u BIA, Bobić je, kao penzioner, postao Vučićev savetnik, sa platom.

Umesto da uhapsi Milorada Veljovića, Vučić mu nudi savetničko mesto. Za uzvrat traži ćutanje, da ne poteže dokumentaciju koja ih obojicu može odvesti u zatvor. Pre mesec dana uhapšeni su rukovodioci PU Šabac, Veljovićevi pomagači u pljački Farmakoma. Miloradov sin je bio savetnik tajkunu Miroslavu Bogićeviću za 7 hiljada evra mesečno, a da nije ni video Šabac. Pre dve nedelje Veljović je u hotelu Metropol ženio sina. Bilo je 600 zvanica, bili su prisutni svi ministri, osim Vučića. Svadba je koštala 100.000 evra. Veljović je deset godina pružao zaštitu tajkunima, n arko dilerima, za veliku paru. Ima dosije Vučićev težak sto kilograma. Smenjeni ministar Glamočić zaslužuje električnu stolicu, ali ga je Vođa postavio za savetnika, a on sa te pozicije deluje kao da je ministar. Lobista je GMO hrane, uvoza loših vakcina, loše hrane, svega lošeg što nas može snaći. Za veliku paru.

Vučićev omiljeni savetnik bi i dalje, do smrti, mogao biti Aleksa Jokić koji je svojevremeno napao sve ministre u vladi jer Vučića nisu pitali kako podnosi stres zbog "prebijanja brata". Jokić je inače poznat po izjavi "Mog Vučića bi mnogi želeli da vide mrtvog". Vučić sa sobom, sigurno vodi u predsednički kabinet i svoga gej-savetnika, modnog kreatora, Igora Todorovića, koji je poznat kao njegov stilista: "savetnik za modu".

Stiven Bajers i Piter Lili su istaknuti članovi različitih stranaka u Velikoj Britaniji - prvi je laburista i bio je član kabineta premijera Tonija Blera, dok je drugi konzervativac i bio je u vladama Margaret Tačer i Džona Mejdžora, a sada je poslanik u Parlamentu Velike Britanije. Obojicu je Aleksandar Vučić još 2013. godine hteo da dovede za svoje savetnike.

Manijakalna potreba da se okruži nekakvim misterioznim "konsultantima", po mogućnosti iz elitnih političkih krugova Evrope i SAD, to je deo ukupne dijagnoze suludog Vođe. Domaći politički "otpad" će po navici da koristi samo za "paralelne poslove", prljave igre i sve ono što je "ispod nivoa" samozaljubljenom imperatoru.

Novinar Magazina Tabloid Đorđe Višekruna je u intervju koji je dao Teši Tešanoviću za Jutjub portal Balkaninfo.me 26. maja, opisao Vučića kao homoseksualca, navodeći svoja iskustva, kao čoveka koji misli samo na sebe i svoju pohlepu. Višekruna je smireno i odmereno svedočio o svom prijateljstvu sa Vučićem, njegovim spletkama, kriminalu i prevarama. I kako funkcioniše Vučićeva vlast. Za smo tri dana ovaj intervju imao je preko 150.000 gledanja. Višekruna je svedočio o Vučiću kakvog njegovi sledbenici ne žele da vide. Stenograf tog interjvua objavićemo u sledećem broju.

Dosadašnji načelnik Policijske uprave Beograda Veselin Milić, koga Vučić bezuspešno smenjuje, jer mnogo zna, biće postavljen za oficira za vezu u ambasadi u Sarajevu. Za svatenika za međunarodnu politiku Vučić će postaviti Đerđa Matkovića, dosadašnjeg ambasadora u Vašingtonu, koji se proslavio najcrnjim uvredama na račun Rusije i ruskog predsednika. I Matković je iz Vučićevog toplog korpusa.

A 1. Ni grešnik ni pokajnik, nego početnik

Prošle godine u oktobru mesecu, među "savetnicima" u Vučićevom kabinetu pojavio se i jedan Amerikanac, koji je sa tek navršenih 28. godina došao tako reći niotkuda i predstavljen je kao čovek koji ima "veliko međunarodno iskustvo" na konsultantskim i savetničkim poslovima u više država sveta! U lažnoj ili pravoj biografiji (tek će se saznati) pisalo je da su ga povremeno angažovale institucije iz Rusije, Turske, Saudijske Arabije, BiH...

Upućeni kažu da se ovaj "lažni car Šćepan mali", prvo zvanično pojavio u svojstvu savetnika premijera u srpskom konzulatu u Čikagu 12. oktobra 2016. godine, na poslovnom forumu "Srpske firme i srpski proizvodi u SAD - iskustva, izazovi i uzajamna podrška", te da je završio fakultet za međunarodne studije na istraživačkom univerzitetu "Džon Hopkins" u Baltimoru. Radio je mnoge studije iz oblasti privrede, ekonomije, energetike. Vučić ga je kao savetnika zadužio pre svega za uspostavljanje kontakata sa američkim investitorima i vlastima, ali i za "...definisanje srpske strategije o nekim važnim privrednim i ekonomskim pitanjima".

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane