Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Povodom istupa predsednice vlade Poljske, Beata Šidlo, o nasilnom pokušaju Nemačke i EU da primeni "politiku otvorenih vrata" prema migrantima iz arapskih zemalja

"Nećemo učestvovati u ludilu briselskih elita!"

Mada već decenijama Evropa trpi zbog liberalne politike prema migrantima iz afroazijskih zemalja, pre svega iz islamskih režima, nasilje nad evropskom kulturom i civilizacijom koje sprovodi politika Angele Merkel, sa takozvanom "politikom otvorenih vrata" prema milion i po novopridošlih migranata, pre svega iz Sirije, Iraka i Avganistana, za mnoge države u Evropskoj uniji postalo je nepodnošljivo. Zbog toga se 24. maja ove godine, oglasila predsednica vlade Poljske, Beata Šidlo, dramatičnim apelom u kome je između ostalog opomenula evro-birokratiju da je ne čeka ništa dobro i da će, ako ne ustane sa kolena, "svakodnevno oplakivati svoju decu", misleći na stalne terorističke napade islamista u EU.

Nikola Vlahović

Poljska premijerka Beata Šidlo izazvala je pravu pometnju među samozadovoljnim, sitim i korumpiranim političarima u Briselu, kad je 24. maja odjeknula njena izjava da Poljska neće prihvatiti da je Evropska unija ucenjuje da prima izbeglice.

Uprkos opštem medijskom napadu koji je odmah okrenut protiv nje, čak i od nekih medija u njenoj državi, gospođa Šidlo se nije mnogo potresla nego je odlučno stala u odbranu stavova svoje vlade, rekavši da Poljska odbija da učestvuje "u ludilu" briselskih elita i utopiji "otvorenih granica", a Evropu je pozvala da se posle napada u Mančesteru "digne s kolena jer će u suprotnom ubuduće svakodnevno oplakivati svoju decu".

I dok su je odmah, svom silinom napali iz centara globalističke propagande, premijerka Šidlo je tokom debate u poljskom Sejmu (Skupštini) o smeni ministra odbrane, rekla i ovo: "...Imam dovoljno hrabrosti da postavim političkim elitama u Evropi pitanje: Kuda idete? Kuda smeraš, Evropo? Digni se sa kolena, trgni se iz letargije..."

Predsednica vlade Poljske Beata Šidlo optužila je evropske političke elite da su zaslepljeni navodnom političkom korektnošću i da ne vide najveću pretnju po evropsko zajedništvo. Brojkama i činjenicama, napala je utopiju nekontrolisanog otvaranja granica. Ceo događaj je prenosila poljska državna televizija (TVP) u direktnom prenosu i njen govor je naišao na veliko odobravanje među njenim sunarodnicima ali i šire u istočnoj Evropi, u Češkoj, Slovačkoj, Sloveniji, Mađarskoj...

Iz govora Beate Šidlo zapadni mediji su posebno izdvojili deo u kome ona kaže: "...Poljska ne pristaje ni na kakve ucene od Evropske unije. Nećemo učestvovati u ludilu briselskih elita. Mi želimo da pomažemo ljudima, a ne političkim elitama. Vlada stranke Pravo i Pravda smatra da je pomoć najefikasnija tamo gde je problem počeo. Želimo da pomažemo i povećaćemo humanitarnu pomoć...Ali, bezbedna Poljska je veliki zadatak i ne sme se zloupotrebljavati za tekuće političke izgrede. Ne sme se to raditi, mir i bezbednost ne smeju nikada da budu taoci političkog cinizma. Mi obnavljamo postepeno bezbednost i nećemo dopustiti da poljska deca ne mogu bezbedno da odu u klub, školu ili na igralište".

Opoziciona stranka Savremena podnela je zbog njenog istupa zahtev Odboru za etiku Sejma poljskog parlamenta da premijerku kazni zbog vređanja saveznika i partnera u Evropi i toga što, kako je navedeno, sramno povezuje teroristički napad u Mančesteru sa raspravom o smenjivanju ministra odbrane.

Pristalice politike Angele Merkel u Poljskom Sejmu, napale su premijerku Šidlo da "postaje nova Marina Le Pen" te da "vređa sve opozicije, Poljake, Poljakinje, Evropljane", ali je najšira javnost u Poljskoj oduševljeno prihvatila njeno izlaganje.

Ovaj "incident", kako ga je nazvala sva trulo-liberalistička propaganda izazvao je neke od vodećih intelektualaca u Poljskoj da podsete na činjenicu kako je poljski vojvoda Jan Sobjeski, odbranio Evropu od otomanske najezde pod Bečom, te da ni danas, posle toliko vekova, nikakva stvarna kulturološka harmonizacija muslimana u evropske standarde i vrednosti, nije moguća, te da čak i oni koji su rođeni u bilo kojoj evropskoj državi, ne doživljavaju tu državu kao svoju, navodeći primer terorista koji su rođeni u Francuskoj, Engleskoj, Belgiji...

Poštovaoci velikog i hrabrog istupa poljske premijerke, podsećaju da su za islamske teroriste hrišćani krvni neprijatelji i njihov cilj jeste uništenje evropske civilizacije, pa između ostalog u komentarima na ovu goruću temu kažu: "...Što god smo mi tolerantniji, oni su agresivniji...Dovoljan je primer Makedonije, Srbije, Kosova i Metohije, gde je njihov cilj nasilno otimanje teritorija od hrišćana. Ako se to u korenu ne saseče, slediće nam duga i teška borba za opstanak evropskih vrednosti življenja.

Češka državna televizija, podsetila je i na neka demografska kretanja (povodom događaja u poljskom Sejmu) pa je objavila i jedno opominjuće istraživanje. Naime, u Africi će do kraja veka biti barem još 400 miliona ljudi, čak i u najgorem scenariju totalnih ratova, bezakonja, gladi i bolesti. U kakvim-takvim mirnodopskim uslovima koji su danas na sceni, sledi brzi demografski bum od četiri milijarde stanovnika na afričkom kontinentu! Nakon toga, u bilo kojoj opciji, najmanje 200 miliona njih će krenuti ka evropskom kontinentu! Sličan trend dolazi iz pojedinih islamskih država sa azijskog kontinenta. Cilj jeste da se promeni etnički, verski i rasni sastav Evrope. Čiji cilj? Islamski? Cinostički? Američki? Bilo čiji da je, ovakva politika vodi ka ubrzanom uništenju bele rase i hrišćanske civilizacije.

Već sada se vidi da su bivša predgrađa velikih evropskih centara u kojima žive mase migranata "umreženi" daljom urbanizacijom i masovnim useljavanjem, u čemu im administracija u Berlinu i Briselu izdašno pomaže. Evrope u Evropi je sve manje, a azijata i afrikanaca sve više. To svako vidi ali samo retki smeju da prekrše suludi zavet na "političku korektnost". Utopija "otvorenih granica", Britanija koja je napustila Evropsku uniju, sve dublja i neizvesnija kriza na Balkanu, opadanje privrednog rasta u Nemačkoj i otvoren sukob nekih zemalja EU protiv politike Angele Merkel, to su nove okolnosti na koje treba računati. U suprotnom, kao što reče predsednica Vlade Poljske, ne čeka nas ništa dobro. To posebno važi za Srbiju koja je u svojoj burnoj istoriji uvek branila Evropu od azijatskih najezda i uvek plaćala najskuplju cenu za to.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane