Natrag

Otvoreno pismo

Neko se bahati, a gde sam tu ja?!

Predsednik vlade Autonomne Pokrajine Vojvodine uvaženi gospodin Igor Mirović Potpredsednik Skupštine Vojvodine uvaženi gospodin Damir Zobenica Gradonačelnik Novog Sada uvaženi gospodin Miloš Vučević Predsednik Poslaničke grupe SNS u Skupštini Vojvodine Milenko Jovanov

Svim medijima - hitno - za objavljivanje

Verovatno znate da sam ispunio SVE dogovorene stranačke obaveze. Učestvovao sam aktivno u kampanji za predsednika Srbije. Radio aktivno u svim slovačkim sredinama na prikupljanju i registrovanju kapilarnih glasova, iz svog džepa plaćao glasače i svugde smo pobedili.

Zato Vas otvoreno pitam, zašto moja supruga više ne dobija nadoknadu iz budžeta opštine Kovačica kao što je i bio dogovor: 25.000,00 dinara mesečno, a ako pobedimo 50.000,00.- dinara mesečno.

Nadoknada ne da nije povećana, nego je ukinuta! A gospoda iz Kovačice se bahate i Vi to znate i ćutite!

1.Predsednik Opštine Kovačica Milan Garašević izgradio je svoj privatni silos i sušaru bez građevinske dozvole i to na tuđem zemljištu.

2. Predsednik Opštine Kovačica Milan Garašević je uzurpirao državno poljoprivredno zemljište!

3. Predsednik Opštine Kovačica Milan Garašević i predsednik Opštinskog odbora Srpske Napredne Stranke Zoran Savanov su krali pesak u Padini, preko 4000 kubnih metara za izgradnju nelegalnog silosa Sunoko MK.

4. Garašević i Savanov su zajedno učestvovali u nelegalnoj izgradnji silosa za proizvodnju šećera u šećerani SUNOKO MK u Kovačici, a sada posle kriminalnog čina pokušavaju da ga legalizuju.

5. Savanov protiv svih zakona ove zemlje gradi svoj privatni restoran.

6. Savanov je lažno prijavio svoje stručno obrazovanje Fondu PIO - Savanov ima samo 4 stepen a prijavio je VII-2 time je oštetio Fond lažnim prijavama.

Mogao bi da nabrajam i dalje i to ne samo za čelne Ijude u Kovačici već i u mnogim drugim opštinama. Ja kao direktor Kulturnog centra u Kisaču ispunjavam sve obaveze u procentima prema Srpskoj naprednoj stranci, a vi ne možete mojoj supruzi obezbediti obećanu mesečnu nadoknadu. Pošto je dogorelo do noktiju, dopis šaljem Vama, medijima i Agenciji za borbu protiv korupcije

Predsednik Slovačke stranke „Slovaci napred" -

Pokrajinski Poslanik PAVEL SUROVY,

adresa: Janka Jesenskog 61 21211 Kisač

podeli ovaj članak:

Natrag