Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Dosije Ana Brnabić: preko kurseva anglo-američkih službi, do mandatara Vlade Srbije

Prinova u Vođinom gej klubu

Danima pre nego što je počela medijska priprema javnosti u Srbiji na činjenicu da će imati prvu gej-premijerku u Vladi Srbije, Ana Brnabić je (tada još uvek ministarka za državnu upravu i lokalnu samoupravu), ostavljala iza sebe potpuni haos: elektronska dokumenta još uvek čekaju milioni građana, sistem očitavanja ne postoji ni u jednoj instituciji u većini srpskih opština, proces legalizacije desetine hiljada divlje sagrađenih objekata u Srbiji vrši se selektivno (režimske "hacijende" niko ne sme da dira)... Vođa je njenim postavljanjem hteo da ubije dve muve. Prvo da pokaže svojoj toploj braći u Evropi da Srbija, osim predsednika i nekoliko ministara, ima i gey predsednika Vlade, da dobije njihove simpatija, d a da istovremeno gradonačelnika Sinišu Malog, po nalogu svoga brata Andreja. Postavi za potpredsednika Vlade za investicije, tako da će budžetske pare ostati u istom mafijaškom društvu.

Milica Grabež

Javnost u Srbiji, građani, birači, još jednom su ostali uskraćeni za ključne informacije od kojih zavisi na šta će ličiti njihovi životi u narednim godinama i ko je osoba kojoj je poveren mandat za sastav nove Vlade Srbije. Ni u jednoj drugoj civilizovanoj državi ovakva drska, diktatorska "kadrovanja" ne bi mogla da se dese. Čak i u onim evropskim državama u kojima su pripadnici takozvane gej-populacije došli do funkcije predsednika vlade ili predsednika države, javnost je uredno obaveštena ko su ti ljudi, kako su stigli do takve funkcije i kakve su im preporuke za posao koji im je poveren.

Ovakva procedura u Srbiji ne važi. Doskorašnja ministarka za državnu i lokalnu samoupravu, Ana Brnabić, nije ni svojim sposobnostima ni svojim talentom stigla u Vladu Srbije, nego je "na mesto zločina", doveo Aleksa Jokić, savetnik Aleksandra Vučića i dugogodišnji britanski špijun, uz punu podršku Nikole Petrovića, Vučićevog kuma, zbog zasluga što je kao direktorka firme Majkla Krendala istog prodala Vučićevoj mafiji.

Kako činjenice govore, Jokić je imao i dobre razloge za to...

Naime, otac Ane Brnabić, pokojni Zoran Brnabić (rođen u Valjevu), nekadašnji kadar Socijalističke partije Srbije, proveo je dobar deo svoje karijere kao direktor Ekonomskog biroa (knjigovodstvene firme), kasnije firme Ibis-Sys. Bio je kum nekadašnjeg Miloševićevog direktora JP Pošte Srbije, Alekse Jokića, takođe Valjevca, ali sa udbaškim pedigreom.

Brnabić i Jokić su doslovno žarili i palili devedesetih godina, u vreme Miloševićeve diktature. Solidno zbrinut, Zoran Brnabić je školovao decu u Americi i Velikoj Britaniji (ili, kako to reče jedan dobar poznavalac njegovih porodičnih prilika: "...Ta deca (Ana i Igor) nisu prethodno mogla da mrdnu sa prvih godina fakulteta Beogradskog univerziteta!")

Od 2012. godine, Aleksa Jokić je nestatusni šef kabineta prvog potpredsednika vlade Srbije i jedan od najvažnijih kadrovika naprednjaka. Sa te pozicije on je "po valjevskoj vezi" i doveo Anu Brnabić pred Vučića, preporučio je, zaposlio i praktično doveo do mesta ministra u Vladi Srbije.

Izborom Ane Brnabić, inače i državljanke Hrvatske, Vučić je hteo da ponizi Srbiju. Da poruči da jedino on vlada ovom unesrećenom zemljom. Gospođa Brnabić nije član Srpske napredne stranke, tako da je Vučić poručio i partijskim sledbenicima da mu više nisu važni. Postoji samo On!

I ako je mali broj naprednjaka koji su poslanici u Narodnoj skupštini Srbije koji su glasno bili protiv izbora gospođe Brnabić za mandatara, Vučićeva Velika propaganda laži je to neslaganje stostruko uvećala, da pokaže koliko Vučić ima problema, u kojem okruženju radi, i da samo on može da umiri ''divlje Srbe''.

Naravno, niko od naprednjačkih poslanika ne želi da se odrekne privilegija, sve su to polupismeni ljudi, bez društvenog statusa i morala, bez iskustva, ali trebalo je, kao i desetine atentata, izmisliti i taj otpor, koji je šizofreni Vučić ''uspeo snagom argumenta da savlada''.

Birajući gospođu Brnabić, koja se ukaljala prodajom interesa američke kompanije kojoj je bila direktor, Vučić je dobio i moćne neprijatelje.

Tako je i ministar finansija Dušan Vujović, nakon povratka iz Sjedinjenih Država, posle operacije, shvatio kolika je Aleksandar Vučić ništarija. Nije ga pozvao ni telefonom, da pita za zdravlje. Vujović je, kako i sam reče, u odnosu na Brnabićku, makar čovek od iskustva u radu u Svetskoj banci. Izjave gospodina Vujovića poslednjih dana su jasne, i razumljive, i ozbiljno dovode u pitanje Vučićeve lažne ocene o ekonomskom uspehu, o 600 miliona evra ''viška'' u srpskom budžetu, opisujući te činjenice nesposobnošću srpske Vlade da stvori programe o investicijama! A tom Vladom je, zna se, rukovodio Aleksandar Vučić, do pre mesec dana.

Odmah potom, nakon referisanja g. Vujovića, oglasili su se predstavnici MMF-a i Svetske banke, tvrdnjom da o najavljenom Vučićevom povećanju plata i penzija nema ništa. MMF i Svetska banka , naprotiv, traže od Vučića još veće smanjenje zarada i penzija, što njemu ne smeta, ali ga dovodi u položaj da dođe do opšte pobune građana.

A da se sledeće godine Srbiji crno piše, svedoči i podatak da je američka kompanija, jedna od vodećih u filmskoj industriji Warner bros , koja godinama snima u Srbiji filmove, jer ima najjeftiniju, a stručnu radnu snagu, poligone, poslala direktivu ispostavi u Srbiji da se hitno preseli ''na sever'', jer će 2018. godine u Srbiji biti rata''!

Ovako moćna kompanije sigurno ima validne informacije, jer ne želi da dovede u pitanje svoje poslovanje.

A Srbija će u rat ući sa šizofrenim pederom kao predsednikom Republike, sadomazo lezbejkom na mestu premijera i ministrima pederima Aleksandrom Vulinom, Aleksandrom Antićem, Vanjom Udovićićem...koji će zbrisati iz zemlje, ostavljajući je u najcrnjem rasulu.

Srbija je, danas, siromašnija i od 21. afričke države! Zdravstveni sistem u Srbiji kao i da ne postoji. Lekari beže koliko ih noge nose. Odlaze medicinske sestre da rade kod okupatora u Nemačku.

Za vreme okupacije u drugom svetskom rata, radno sposobne građane su iz Srbije transportovali u Nemačku, na prinudni rad. Prema njima su se Nemci, kod kojih su bili upućeni na ispomoć, na imanja, ponašali vrlo korektno.Imali su i zdravstvenu negu, kao i Nemci.

Danas srpski lekari, anesteziolozi, hirurzi, i drugo medicinsko osoblje, marljivo uče jezik da idu za Nemačku, da rade za dvostruko manje plate.

Nemačka je okupirala pravoslavne zemlje Balkana, isto kao i za vreme Hitlera. Grčkoj je slomljena kičma, Makedonija je pred raspadom, to, očigledno je, čeka Crnu Goru, Bosnu, a ponajpre Srbiju. Nož u leđa Srbiji je zario i Kremlj, dajući građanima Srbije lažnu nadu da će stati u njihovu zaštitu. Naprotiv, Putinova Velika propaganda laži, unizno služi Nemačkoj, klanjajući se pred Merkelovom, zarad bilo kakve saradnje sa ovom zemljom. Iz tih razloga Kremlj je Srbiju Nemačkoj, kao okupatoru, stavio na tacnu. Nije to prvi put da su Ruske velmože prodale Srbiju.

U Srbiji su danas na vlasti, počev od predsednika opština, pa do predsednika Republike, od ministara do državnih sekretara, načelnika u policiji i komandanata u Vojsci Srbije, ljudi najgorih moralnih svojstava. Većina njih ima lažne diplome, priprosti su, bez ikakvog iskustva, a ostavljena im je mogućnost da nekažnjeno pljačkaju, samo da deo šalju Aleksandru Vučiću, ili njegovom bratu Andreju.

U koje je sve poslove umešan Andrej Vučić, počev od prodaje lažnih pasoša islamskim teroristima, akciznih markica albanskim narko i duvanskim bosovima, pa do trgovine oružja, govori i nedavna poseta ministra unutrašnjih poslova Iraka. On je pre dve nedelje došao iz Bagdada da u Srbiji ugovori kupovinu naoružanja za vojsku i iračku miliciju. Andrej Vučić se prilepio za njega, tako da je ministar imao osećaj da je kidnapovan! Andrej je želeo da mu on proda naoružanje. On i niko drugi u Srbiji!

Na nišanu ruskih obaveštajnih službi Andrej je došao kada je otkriveno da on, preko Saudijske Arabije prodaje oružje islamskim teroristima u Siriji! I ako je takav prigovor upućen srpskom ministarstvu odbrane, niko nije mogao da kaže Andreju Vučiću da nije dobro da se i tim poslom bavi.

Braća Vučić su, veruje se, najopasnija mafijaška grupa u Evropi. Raspolažu milijardama dolara i evra, uglavnom u kešu, koriste se vojno-obaveštajnom infrastrukturom, policijom i državnim aparatom u ostvarivanju svojih špekulativnih poslova. I ne kriju se od zakona.

Andrej Vučić je, na vest da Aleksandar želi da imenuje gospođu Brnabić za mandatara, oštro zamerio bratu. Ne što je ona lezbejka i državljanka Hrvatske, već zato što je on planirao da na to mesto postavi Sinišu Malog. Andrej je nerazdvojan drug za Predragom Pekom Malim, bratom gradonačelnika. Siniša se odlično snalazi u svim špekulativnim poslovima. Ogrezao je u kriminal.

Aleksandar je saopštio građanima da su i neki članovi njegove porodice bili protiv izbora Ane Brnabić za mandatara. Ali nije rekao ko. Ipak, On odlučuje.

Siniša Mali je, dok ispisujemo ove redove, kandidat za potpredsednika Vlade Srbije za investicije. Čuvar para tokom cele godine. A, na pljačkama iz investicionih fondova braća Vučić zaradili su stotine miliona evra.

U prilog činjenici da će Mali postati veliki čovek, potpredsednik Vlade Srbije, svedoči i brzopotezno slanje 'informacija prikupljenih o "slučaju Savamala'', koje je ministar unutrašnjih dela prosledio Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Podsetimo da je Evropski parlament doneo rezoluciju o Srbiji, kojom je zatražio da se hitno reši i slučaj Savamala. Gradonačelnik Mali je glavni akter ovog događaja, u kojem je nezakonito porušeno, u noćnoj akciji ljudi sa fantomkama, nekoliko, objekata, da bi počelo zidanja Skadra na Bojani, zvanog Beograd na vodi. Vučić je prošle godine najavio i hapšenje gradonačelnika, osuđujući njegovo ponašanje. Ali...

Kada je bata Andrej odredio da Mali bude prvi čovek za pljačkanje budžeta, Aleksandar je odmah poslušao. Tim povodom, oglasila se nesrećna Nataša Krivokapić, tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, tvrdnjom da je slučaj Savamala preuveličan! Obećala je da će za desetak dana tužilaštvo o ovom događaju koji zanima i Evropski parlament, imati stav. Neće doneti odluku, već stav, čim zamenica bude imala vremena da prouči predmet. Ali, zato glavni tužilac Nataša Krivokapić zna da je slučaj preuveličan. Dakle, nije teško zaključiti da će predmet biti zaključen oslobađanjem od odgovornosti glavnih aktera, pogotovu Siniše Malog. I to u pravi čas.

U očekivanju da se sledeće godine u Srbiji opet ponovi rat, sprski tiranin i dalje će nastaviti da surovo pljačka zemlju, plaćajući parama iz budžeta sponzore i lobiste, poput Gerharda Šredera, koji je, kao nemački kancelar uživao u izdavanju naredbe da se gađaju ciljevi u Srbiji, a koga danas Vučić debelo plaća da ga hvali.

Podaci kojima raspolažemo o ličnom životu Aleksandra Vučića i gospođe Brnabić zaslužuju da budu objavljeni, što ćemo i učiniti u sledećim brojevima. Ljudi poput njih, na visokim državnim funkcijama, imaju pravo na zadovoljenje svojih patologija, ali o tome i građani treba da budu obavešteni. To pravo imaju i u svim civilizovanim državama.

Aleksandar Vučić je tražio od glumice Sofije R. da za novac vodi ljubav pred njim sa drugim muškarcem, dok se on samozadovoljava. Sofija R. koja je prodavačica ljubavi odbila je ponudu, jer je shvatila da je reč o bolesniku.

Da li je Srbija zemlja homoseksualaca i lezbejki, i da niko osim njih, ne može da dođe na državnu funkciju?

A 1. Iz istraživanja "Krika" o mračnim poslovima Ane Brnabić...

Brnabić je u julu 2015. osnovala ovo preduzeće sa kontroverznim beogradskim advokatom Igorom Isailovićem koji osniva ofšor firme i blizak je saradnik gradonačelnika Beograda Siniše Malog. Firma je registrovana za inženjerske delatnosti i tehničko savetovanje, ali njeni poslovi nisu poznati. Kompanija je sklopila ugovor s bankom kako bi na lizing kupila automobil "Fijat abart" u januaru 2016. godine. Brnabić je bila većinska vlasnica "Energy & Innovation" sa 70 odsto udela, a Isailović vlasnik ostatka. Tri dana pre nego što je postala ministarka u avgustu 2016, Brnabić je svoj vlasnički udeo besplatno prenela na Milicu Đurđić, koja je bila direktorka firme. Kompanija je prilikom osnivanja bila registrovana na adresi prebivališta Ane Brnabić, a danas joj je sedište na adresi u Dobrinjskoj, na kojoj se nalazi advokatska kancelarija Igora Isailovića.

Takođe, Brnabić je tri puta prekršajno prijavljivana zbog vožnje u pijanom stanju, ali su prekršaji - zastareli!"

A 2. Neobično prezime

Na engleskom jeziku prezime Brnabić može u bukvalnom prevodu da znači "spaliti kurvu"!

Glosa

Jedan od komentara građana iz Hrvatske na vest da je Ana Brnabić budući predsednik Vlade Srbije:

"...U, Srbi, sada ste najebali...Starobaščani su najveća govna otoka Krka koja postoje, i samo gledaju kako koga da zajebu. Pozdrav iz Stare Baške, Marica Jelušić"

Glosa 2

Kako saznajemo, rođak po ocu novog mandatara vlade Srbije je ustaški satnik Stjepan Brnabić, čiji je zapovednik Jure Rukavina, bio čuven po zlu nad srpskim narodom, a zločine je Brnabić činio u okolini Gospića. od 1941. do 1945. godine.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane