Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od juče

Prilozi za srpski nacionalni program

Zoran D. Milojević

Koča Popović! „Veliki Koča", kako ga zove Bolani! Koča Srbožder, Koča Srboubica, Koča lažov, Koča Prevarant,kako ga zovem ja!

U svim dokumentima o njemu kažu da je „završio dva fakulteta" i „govorio svetske jezike"! Lažu biografi, lagao i on! Upisao je dva fakulteta! Na prvom se zadržao dve godine, uz tri položena ispita! Na drugom se nije zadržavao! Komunista, sin bogatih roditelja, nije imao vremena koje bi provodio nad knjigom! Više je voleo da vreme provodi nad beogradskim frajlama po beogradskim bordelima! A, onda je vreme počeo da provodi nad beogradskim skojevkama!

Kad god bi čuo kako su „četnici saradnici okupatora", veliki Slobodan Jovanović je izgovorio: "...Uvek se povučem u samoću ostatak dana, trudim se da me ne vide kako krvarim. Nažalost, u Jugoslaviji ne postoji intelektualna i moralna snaga koja bi raskrinkala laži iz komunističke kuhinje. Ta je snaga postala deo laži"!

A jedan od najviđenijih „intelektualaca" iz tadašnje Jugoslavije bio je Koča Popović! Uz Milovana Đilasa i Vladimira Velebita, Koča Popović je bio potpisnik Martovskih sporazuma iz 1943. sa Nemcima. U tački „b" jasno piše: "...Partizani izjavljuju da im je jedini neprijatelj Mihailović"!

Ne postoji nijedan dokument o saradnji Ravnogoraca i Nemaca. Ali, postoje nekoliko dokumenata saradnje sa Nemcima, koje je potpisao saradnik okupatora, Koča Popović!

Koča Popović treba posmrtno da odgovara za podstrekavanje na zločin genocida protiv srpskog naroda. U periodu mart-septembar 1944.g. Koča Popović je poslao 11 (jedanaest!!!) telegrama „Saveznicima", u kojima je tražio da „saveznici bombarduju srpske gradove u istočnoj i jugoistočnoj Srbiji, jer Srbi neće da stupaju u redove NOP-a, a mobilizovani dezertiraju iz redova boraca narodnooslobodilačke borbe" . Kao posledicu jedanaestog telegrama, Leskovac je sravnjen sa zemljom!

Poslednjih godina života, moj otac se vajkao: „Stalno se pitam :"Od koga su srpski komunisti oslobađali Srbiju"? A onda bi, rezignirano, dao odgovor:"Od mene"! Te „oslobodioce Srbije" od Srba je predvodio Koča Popović! Svoje „srpstvo" ovaj lažov i prevarant je je iskazao 1971.g. u intervjuu pariskom l" Mondu: „...ja se stidim što sam Srbin! Hrvati i Slovenci su 200(dvesta!!!) godina ispred Srba! A Albance možemo zadržati u Jugoslaviji, ali ne i u Srbiji"!

Prevarant Koča je „zaboravio" da objasni da li su Hrvati stekli dvovekovnu prednost nad Srbima vešajući po Mačvinovcu i Jadovnom? Lažov Koča je „zaboravio" da objasni da li su Slovenci stekli dvovekovnu prednost nad Srbima , kada ih je, saradnik okupatora „đeneral Milan Nedić zbrinjavao za vreme rata, moleći Srbe da „primi Slovence kao najrođenije"!

Koča Popović je jedan od lažnih velikana iz Aleje Velikana! Odskora je tamo i Dimitrije Tucović koji je „zadužio" Srbiju velikom mišlju: „Kosovo i Metohiju treba vratiti šiptarskom proleterijatu"! . Misao je iz 1914.g. Tu misao su jugoslovenski komunisti uneli u svoju rezoluciju na kongresu 1928.g. Tu misao su jugoslovenski i srpski komunisti ispunili do kraja! Sproveli su je bez stida i srama!

Srbija će podići glavu onoga momenta kada „lažni stanovnici Aleje Velikana" budu iskopani i bačeni u kanalizaciju! Ovo iskazujem jasno i glasno i veoma se, unapred , radujem što će se svima koji me mrze dići kosa na glavi! Mislim na sve naslednike zločinačke komunističke partije Jugoslavije i Srbije. Dok ona ne bude proglašena zločinačkom organizacijom, Srbija će potonuti na dno koje dna nema!

Šta nam valja činiti?

Ne znam šta me više potresa: srpsko licemerstvo ili srpska posrnulost! Na raskršću između samozavaravanja i moždane otupelosti, najgori među nama, radeći za svoje dobro, ne mogu doprineti opštem dobru!

Ni ja, niti bilo koji pojedinac ne mogfu da poguraju narod koji se zaglibio u živom blatu! Jedna ptičica me može, ali jato ptica može pobediti oluju!

Moraju se prekopati sve Aleje! Rukopisi autobiografije, biografije, eseji, sećanja, sve, sve što je pohranjeno u papirima, mora se ponovo pročitati i protumačiti!

Srpski narod je dopao na grane sa kojih ne može da vidi ništa. Pad sa tih grana biće kraj srpskog naroda i srpske države.

Nalazimo se u ulozi bolesnika koji leži nepokretan, a nema ko da mu omogući ni krvnu sliku da dobije , a kamoli nešto složenije!

Ljudi, Srbi i Srbkinje, narode moj!

Oboleli smo od neznanja, nevaspitanja, nemorala, laži i obmana! Otvorite oči, otpušite uši! Dokle će vam heroji nacije biti Srbi koji se stide svoje nacije i Srbi koji zarad ideologije prodadoše Kosovo i Metohiju?!

Iznesimo delo na videlo! Pa, bre, ljudi, gde god se okrenemo, komunistički sinovi i đaci nam kroje sudbinu! Podsmevaju nam se Ramuš Haradinaj, Zoran Zaev, g-đa Kitarović, Bakir Izetbegović, Saša Janković, Dragan Šutanovac, Vojislav Šešelj, Vuk Drašković, Čedomir Jovanović, Nebojša Stefanović i naravno, Bolani!

Ne znam koliko ću još da živim, ali vas kumim Bogom i preklinjem, Srbi i Srbkinje! Probudite se !

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane