Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Dva vrana gavrana

Milovan Brkić

Jedna od ''velikih'' misli da ''gde god se okreneš, dupe ti je pozadi'', pripisivana je pokojnom kineskom vođi Mao Ce Dungu (poznatom od ranije kao Mao Ce Tung).

Kako god se okreneš, Srbiji se crno piše, nije velika, ali je misao koja potvrđuje našu stvarnost.

Upitan zašto nije otišao u partizane, Miroslav Krleža je odgovorio da mu je bilo svejedno ko će ga ubiti - Dido (Kvaternik) ili Đido (Milovan Đilas).

Danas je lažna dilema da li će nas spasiti Amerika ili Rusija. Pitanje je samo ko će nastaviti da nas tlači. U svakom slučaju, nadrljaćemo još gore.

Američki predsednik Donald Tramp dobio je mandat, obećavajući građanima da će Ameriku, njenu vojsku i politiku vratiti kući, da se posveti rešavanju nacionalnih i socijalnih pitanja, jer i u Americi ima sve više gladi, sve je u rukama manje grupe bogataša koji novac više ne ulažu u industriju, nego u sopstvenu raskoš i u drugim zemljama, gde je jeftinija radna snaga.

Posle pola godine koprcanja, predsednik Tramp je odlučio da povuče svoje momke i agnete CIA iz Sirije i da ovu razorenu, satrvenu i namučenu zemlju ostavi predsedniku Asadu, a on će Rusima i Kinezima, jedinim saveznicima. Sjašio je Kurta, uzjašiće Murta.

Ako je to u skladu sa obećanjem, onda se može očekivati da će se i Balkan suočiti sa svojom sudbinom i svojim vođama.

Zahvaljujući Nemačkoj i briselskim komesarima, zemlje Balkana su opljačkane i porobljene. Nemci su im uzeli i crno iza nokta, urušavajući institucije građanskog društva, forsirajući lopovsku družinu da porobi narode Balkana, da im opljačkaju budžet, zaduže i dovedu u ropsko stanje, da im recikliraju istoriju, kulturu, veru...

Koga uzjaši i Ujka Sem, nema mu spasa. Ne silazi dok uzjašeni ne crkne.

Ako predsednik Tramp odluči, da polako, ali bez velikih predstava, povuče svoje trupe sa Balkana i vrati se kući, da podigne obespravljene građane na noge, da obnovi infrastrukturu, da pokuša da razvlasti bezobrazno bogatu klasu...nad Srbijom će zagraktati novi gavrani.

Okupirana sirota raja se nada da će je spasiti Rusija. Zar Rusija, čiji predsednik Vladimir Putin je snažno podržao tiranina Vučića. Da očekujemo od Putna, koji je sa svojom klikom iz Sankt Peterburga opljačkao Rusiju za 3.000 milijardi dolara koje su iznete u inostranstvo, koji je doveo Ruse na prosjački štap, a NATO na granice ove ponosne zemlje, koji se potuljeno smeši, srećan što sprovodi misiju izdaje, zbog koje ga i oni koji su ga namestili i namenili mu ovu ulogu, moraju skloniti, da se Rusi ne dignu na noge.

Ako se Rusi instaliraju umesto Nemaca, ili umesto Viljema Montgomerija, čekaće nas novi gospodar.

U NIS-u zaposleni primaju oko 300 evra, a Rusi, inženjeri i rukovodioci 70 puta više. Nigde na planeti nisu uspostavljene socijalne razlike kao u Putinovoj tiraniji. Profesor fakulteta prima 400 a dekan fakulteta 8.000 evra, rektor 28.000 evra mesečno. I tako u svim državnim ustanovama. A pet miliona Rusa dobija mesečnu platu manju od 100 evra. O tome pišu oni koji su Putinovi prijatelji.

Da je neki dogovor između Rusa i Amerikanaca postignut, svedoči i izjava da će ruski Migovi u Srbiju stići tek krajem godine. Dakle, dotle će Rusi i Amerikanci podeliti karte.

Ljubav za ljubav, sir za pare, kažu Bugari.

Mi se moramo pouzdati u se. Danas nas Vođina mafija teroriše, pljačka izdaje. ..

Srbi imaju milion komada oružja. Slobodu moramo osvojiti. Zar očekujete da nam je neko drugi donese?

Narode moj. Uzmimo sudbinu u svoje ruke. Slavite one koji koji se žrtvuju, koji smaknu zlotvore koji im siluju sestre. Žene, unuke...Dok ih Velika propaganda laži bude opisivala kao monstrume, vi ustanite i kliknite - Slava mu! Svakog dana gledamo kako ponosni ljudi ginu na ulicama protiv diktatora.

Umesto da se ubijate, pošaljimo u nebesa one koji su nas ponizili, opljačkali...

Koristite svoje oko sokolovo. Da zlotvori mirno ne spavaju. Objavimo im rat do istrebljenja.

Da sa Kalemegdana polete dva vrana gavrana, da im jave loše vesti. Srbija se umirit' ne može!

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane