Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Preko pune linije

Megalomanski projekat Aleksandra Vučića zaustavila CIA i FBI

Projekat na hlebu i vodi

Sumanuti megalomanski projekat Aleksandra Vučića "Beograd na vodi'' konačno je propao. Zamišljen je kao velika praonica para Vučićevog kartela, uz pomoć šeika iz Ujedinjenih arapskih emirata. Istražni timovi američke obaveštajne službe CIA i kontraobaveštajne FBI-a, u okviru globalne borbe protiv kriminala, nakon sprovedene istrage u junu mesecu, zabranila je šeicima i njihovim kompanijama dalje finansiranje i pranje para preko projekta "Beograd na vodi''. Vučić pokušava da lažima opravda prekid radova i sunovrat ove megalomanije, koja bi u crno zavila glavni grad Srbije, da je realizovana. Urednik Magazina Tabloid Predrag Popović je o tome dobio ekskluzivne informacije, koje krije Vučićeva Velika propaganda laži

Predrag Popović

Projekat „Beograd na vodi" je zaustavljen odlukom američkih vlasti. U okviru globalne borbe protiv kriminala, CIA je sprovela istragu poslovnih aktivnosti nekoliko kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata za koje se sumnjalo da se bave pranjem novca. Utvrđeno je da su to krivično delo vršili i određeni arapski biznismeni preko čijih firmi su i srpski tajkuni i političari nelegalno stečeni novac ulagali u „Beograd na vodi".

Istraga, u kojoj je učestvovalo šest timova s više od sto agenata CIA i FBI, završena je u junu. Iako su Amerikanci akciju sproveli kako bi zaustavili mahinacije na svetskom tržištu novca, koje nanose veliku štetu dolaru, prekinuli su tokove prljavog novca iz UAE prema Kipru, Crnoj Gori i Srbiji. Pod pritiskom su se našli i tzv. investitori projekta „Beograd na vodi". Posle zabrane CIA, Arapi su prestali da prebacuju pare na račun „Belgrade Waterfront", što je izazvalo zastoj u izgradnji megalomanskog kompleksa u srpskom glavnom gradu.

Aleksandar Vučić, glavni kreator prevare zvane „Beograd na vodi", obavešten je o razlozima za prekid dotoka novca, ali ne sme da ih objavljuje, pošto CIA i FBI istražuju i njegovu ulogu u tim kriminalnim poslovima. Kad više nije mogao da prikriva zastoj u radovima, Vučić je preko svojih medija plasirao dezinformaciju da je do toga došlo jer su arapski investitori otkrili da ih potkradaju srpski partneri. Navodno, kontrolom dosadašnjih poslova Arapi su otkrili da Srbi prave lažne fakture u kojima su prikazani znatno uvećani troškovi.

Arapska kompanija „Eagle Hills", većinski vlasnik „Belgrade Waterfronta", nije vršila nikakvu proveru poslovanja i cene dosad izvršenih radova. Investitori iz Dubaija su korektno ispunjavali sve svoje obaveze, za solidnu proviziju na račune „Beograda na vodi" prebacivali su onoliko para koliko su im prosleđivali Vučićevi poslovni partneri. Prekid toka novca predstavlja početak kraja fantomskog projekta, kojim je aktuelna vlast nameravala da otme sto hektara najlepšeg i najskupljeg dela Beograda.

Zastoj u izgradnji najbolje se vidi na dvokrilnoj zgradi „Eagle Hillsa". Do juna je na njoj radilo više od 500 radnika i stotinak raznih mašina. Od tada ima više konobara u nelegalnom restoranu „Savanova" nego radnika na gradilištu. Prema nekim informacijama, radovi su prekinuti, samo se ispumpava voda koja svakodnevno puni niže nivoe zgrade.

Pored toga, početkom septembra na delu obaloutvrde između mosta Gazela i Starog savskog mosta otvorila se rupa duboka dvadesetak metara, koja je izazvala urušavanje i tridesetak metara nasipa ispod „Savske promenade". Pravni tim inicijative „Ne da(vi)mo Beograd" podneli su krivičnu prijavu protiv Nikole Nedeljkovića, direktora kompanije „Beograd na vodi" i drugih odgovornih lica zbog krivičnog dela izazivanja opšte opasnosti do koje je došlo usled oštećenja tog dela obaloutvrde na Savi.

Iako je suočen s neslavnim krajem svog „životnog projekta", Vučić nastavlja da obmanjuje građane. Prošle godine, pripremajući se za predsedničku kampanju, obećao je da će se u zgrade u „Beogradu na vodi" prvi stanari useliti u aprilu 2017. Sad je to pomerio za proleće sledeće godine, kad namerava da uz beogradske izbore održi i referendum za promenu Ustava. Da bi od Beograđana sakrio pogubne posledice propasti „Beograda na vodi", smislio je predizborno raskopavanje ulica, koje su paralizovale saobraćaj i normalan život grada, ali poslužiće mu za samoreklamu u kampanji.

Možda će uspeti i da prevari glasače, ali teško će svojim poslovnim partnerima, koje je uvukao u nezakonitu avanturu s „Beogradom na vodi", objasniti da za njihov finansijski gubitak nije kriv on, nego CIA i FBI.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane