Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Veleizdaja

Aleksandar i Andrej Vučić pokrali i oružje iz vojnih rezervi

Naoružali vojsku Kosova

Po povratku iz Njujorka srpski predsednik Aleksandar Vučić, kojem su zaplenjeni svi računi u inostranstvu, najavio je da će sam doneti teške i bolne odluke, misleći na priznavanje nezavisnosti tzv. Republike Kosovo, kako je to i neovlašćeno potpisao u Briselu. Srpska lista u parlamentu Kosova treba da izglasa Zakon o Vojsci Kosova. Smrtno bolesni predsednik najavljuje da će se sam povući sa funkcije, ''kada završi posao''. Umesto da završi na doživotnoj robiji, njega će bolest brzo odvesti u grob. A nas u potpunu propast

major Goran Mitrović

Predsednik Vučić u saradnji sa svojim bratom Andrejem, početkom avgusta 2016. godine bukvalno je ukrao 3.000 tona municije do kalibra 23 mm, a što iznosi 98% svih ratnih vojnih rezervi Vojske Srbije. (Praktično u slučaju rata nemamo sa čim da pucamo), a celokupnu krađu pokrivaju Vojska Srbije i tadašnji ministar Zoran Đorđević i prijavljuju i prave papire da je poslata na uništavanje u remontni zavod u Kragujevcu, zbog starosti (u koji je i februara ove godine podmetnuta eksplozija sa požarom da bi se prikrili tragovi lažnog skladištenja te municije ukradene sa stokova Vojske Srbije, koji nikad nisu ni otišli za Kragujevac, nego su natovareni u kamione i oterani u tri luke (Rijeka, Bakar i Ploče u Hrvatskoj) za utovar na brod Moneron (kapetan broda je bio Grk B. Vangelis ).

Tih 3.000 tona municije konkretno je bilo namenjeno za ISIL u Libiji, mesto istovara je trebalo da bude luka Zawiya or Azzawya (Lat: 32:48 N, Long: 12:42)

Taj posao je Andrej Vučić pogodio direktno sa Turcima u julu 2016. godine na Turskom delu Kipra, a platio je Katar iznos od 245 miliona dolara avansno, na njihove privatne firme u Kataru, Kipru i Saudijskoj Arabiji.

U ceo posao transporta i opreme isturene su firme Slobodana Tešića i Petra Crnogorca (Tehnoremont Temerin) koje su samo bili izvoznici robe zbog papira i licenci koje imaju, a u svrhu da bi se stvarni organizator prikrio (Andrej Vučić)

Da podsetimo da je 10. 9. 2013 godine u Luci Rijeka zaplenjeno 40 kontejnera sa lanserima, raketama 122 mm Grad,128mm Plamen, S8, anti tenk program Fagot, raketnim gorivima i spektakl rakete R73 prepravljanih iz vazduh-vazduh u zemlja vazduh (VTI Srbija) kao i puno raketnog goriva za te rakete. Papiri su bili Katarski a većinu Euc sertifikata pri uvozu dela robe (fagot) u Srbiji je potpisivao lično Aleksandar Vucić, jer je tada bio i ministar odbrane, ali prvobitni korisnik je trebalo da bude AZOV bataljon u Ukraini (to je nacistička formacija koja je bila prva u sukobu sa proruskom armijom u Ukrajini). Katar, koji je takođe i za ovo oružije platio na firme Gorana Veselinovića (Vučicev kum) 70 miliona evra avansno (sve plaćeno februara 2013) i trebao je još da upalti 80 miliona evra.

U jednom od kontejnera CIA pronalazi i 900 miliona evra i dolara, pomešano u kešu ( novac Dragana Šutanovca, Borisa Tadica i Mikija Rakića ) koji je trebalo da bude skladišten u bankama na Bliskom istoku, a koje CIA odmah konfiskuje i nigde ih neprijavljuju u dokumentima o zapleni u Luci Rijeka.

Robu zaplenjuje u luci Rijeka CIA na osnovu te zaplene drže Vućića u šaci sve do avgusta 2016. godine, kada mu lično Josef Bajden u poseti u Beogradu 17.8 2016 daje zeleno svetlo da brodom MONERON pokupi i tih 40 kontejnera iz Luke Rijeka i da pripoji sa municijom ukradenu sa vojnih stokova Vojske Srbije, koja je već bila prebačena u luke Rijeka, Bakar i Ploče i čekala utovar sa urednom dokumentacijom.

Bajden je ispunio obećanje i kontejneri i municija se utovaruju u avgustu mesecu na brod Moneron koji kreće sa 3.350 tona robe na put, a prva istovarna stanica je trebala da bude luka u crnom moru u Ukrajini, luka Odesa, ali ruski brodovi presreću brod Moneron i ne daju mu da priđe obali i drže ga 25 dana u Crnom moru, 30 km od luke Odesa. Moneron se kreće 25 dana levo - desno i na kraju dobija nove koordinate da krene ka izlazu iz Crnog mora i da ide ka Libiji, da istovari robu negde blizu obala Libije, sa broda na brod, jer su se uplašili da, ako krenu ka obali Libije, ka luci istovara u Zawiya, da bi mogli biti zaustavljeni od NATO-a.

Kada su bili nadomak obale Malte, gde su takođe 9 dana stajali privezani u ničijoj teritoriji, obalska straža Malteške vojske presreću brod, vrše pregled papira i učinilo im se nešto sumnjivo. Oni deo robe tačnije (2.000 tona) tj deo municije (municije ukradene sa vojnih stokova Vojske Srbije) istovaruju u Luci Valeta u Vojnoj bazi, kao na merenje težine i proveru, a brod Moneron smišljeno zadržavaju do 30. marta 2017. kada ga puštaju da sa ostatkom kontejnera (1.350 tona) i regularnim papirima krene dalje, što Moneron i čini i kreće dalje, ali misteriozno dobija koordinate da deo robe (1.000 tona) kontejnera odveze do luke Sarande (Albanija). Brod doplovljava u luku Sarande 16. aprila ove godine i istovaruje robu(1.000 tona). A, 29. aprila iz Luke Sarande u Albaniji (120 šlepera sa kosovskim tablicama), albanska mafija odvozi robu na Kosovo za buduću Vojsku Kosova.

Dogovor o kupovini oružja je Aleksandar Vučić lično napravio sa Tačijem u Briselu, a Andrej Vučić je sproveo u delo. A za uzvrat, odatle druga albanska mafiji, zbog nezavršenog posla sa akciznim markicama i sa reversom lažnog kineskog Malboroa kroz Srbiju)

Brod Moneron nastavlja dalje iz luke Sarande da proba da se probije do obala Ukrajine da AZOV bataljonu isporuči taj deo robe, koji vozi sa 350 tona robe i prolazi pored obala Krfa u Grčkoj. I tada Vojska Grčke prilazi brodu, dovodi ga do Krfa i zaplenjuje svu preostalu robu u kontejnerima (350 tona) (Zato je Milorad Dodik išao na Krf tri puta nedeljno, da proba da odblokira tu robu, a zamolio ga je Andrej Vučić).

Kosovskim Albancima je faktički isporučeno ono što nikad ne mogu da kupe, jer nemaju EU sertifikat, a drugo to im niko sem Vučića ne bi ni u ludilu prodao. A, iz sledećih razloga...

1.PVO sistem rakete R73 sa lanserima modifikovane na (zemlja-vazduh) lete 20 km u vazduh (sa stokova Vojske Srbije pokradeno)

2. Antipešadijske rakete 128 mm Oganj i plamen i Albanci imaju lansere ostali od Vojske SRJ (ova roba takođe je pokradena sa vojnih stokova vojske Srbije)

3. Antitenk program lanser i raketa 9K 111 Fagot (pokradeno sa stokova Vojske Srbije), uvezeno iz Belorusije i Ukrajine .Vučić lično potpisivao EUC sertifikate, jer je bio tada ministar odbrane)

Aleksandar Vučić je sve planski smislio i skovao zaveru protiv Srba i Rusa u jednom dahu, naoružao je Vojsku Kosova do zuba, spremio ih je za mogući udar srpske vojske i omogućio Vojsci Kosova da nanese nenadoknadive gubitke adutima srpske vojske, srpske pešadije, avijacije i tenkovskom napadu. Faktički, Albanci bi nas desetkovali u dahu.

I tako je još jednom predsednik Vučić sa svojim voljen im bratom potvrdio koliko organski mrzi Srbe i koliko im želi zla, a i što je takođe tragično, on iz dna duše mrzi Ruse, a kao ćerkica mu ide u rusku školu a on govori ruski, a daje oružje ruskim neprijateljima.

Iznenadni poziv na smenu ministra odbrane Aleksandra Vulina, odmah nakon njegove posete Rusiji, kojom prilikom m u je i saopšteno šta sve rade braća Vučić, sa svojom kamarilom, posledica je da je on upoznat sa zločinačkom zaverom porodice Vučić prema Srbiji. Ministar Vulin je takođe opisao, dan nakon povratka iz Brisela, da kada su Vučić i Dačić neovlašćeno priznali nezavisnost Kosova, takozvani Briselski sporazum, da se Vučić, kada mu je baronesa Keti Ešton zapretila objavljivanjem dosijea, valjao po podu kao svinja, da je kukao i molio da to ne čini, a da će on sve da potpiše. Gospodin Vulin je po povratku iz Brisela, odmah podneo i ostavku, ali je Vučić ''imao jake razloge da ga ubedi da ostane uz vlast'', što je on i učinio.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane