Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Preko pune linije

Ko je Veselin Milić, načelnik Policijske uprave Beograd

Vođa narko kartela

Budući da su opelješeni skoro svi viđeniji biznismeni, banke, fondovi, javna preduzeća, policijska mafija se preorjentisala na kontrolu prodaje narkotika i oporezivanje vlasnika noćnih klubova, splavova, na obezbeđivanje transporta novca i belog roblja. Za načelnika Policijske uprave Beograda doveden je Veselin Milić, uz naknadu od pola miliona evra, koja je plaćena bivšem direktoru policije Miloradu Veljoviću! Milić ima kratak staž u policiji, rođen je pre 39 godina, besprizoran je, oženio je Veljovićevu rođaku i čovek je za operativne poslove mafije. Povratkom Milorada Veljovića za savetnika Aleksandra Vučića, g. Milić postaje batina kojom će se slamati otpor srpskih građana odlazećoj diktaturi. Kordoni smrti spremni su da Vučiće štite od zbacivanja s vlasti. Načelnik beogradske policije težak je 40 miliona evra i još toliko u nekretninama

major Goran Mitrović

U noći 22. septembra blokiran je prilaz Beogradu, sa svih strana, a policija sa dugim cevima je blokirala i Prijepolje. Ministar Nebojša Stefanović bio je u poseti Belorusiji. Nezvanično je saopšteno da je akcija bila pokazna vežba radi kontrole saobraćaja i potraga za licima za kojima se traga.

Bes ministra policije, koji ima jedini ovlašćenje da izda ovakvu naredbu, bio je veliki. Zabranio je da se u njegovo ime, tim povodom, izda bilo kakvo saopštenje.

Blokadom Beograda i Prijepolja, ustvari, policijska mafija je proslavila imenovanje Milorada Veljovića, bivšeg desetogodišnjeg direktora srpske policije na mesto savetnika predsednika Republike Srbije. Uz pomoć načelnika Policijske uprave Beograda Veselina Milića i nestatusne službenice MUP-a Dijane Hrkalović, ova akcija je trebalo da pokaže snagu bivšeg direktora policije.

Veselin Milić, načelnik najveće policijske uprave u Srbiji je opasan momak. Sa njim nema šale. Kada ulazi u restoran, njemu mora svi da se klanjaju. Ili odmah zove patrolu i pravi racije. Posebno je razrezao namet za splavove-restorane.

Ovaj priprosti čovek, koji pljuje kada priča, doveden je iz PU Užice u Beograd, po nalogu svog zemljaka, Sretena Lukića, bivšeg načelnika Resora javne bezbednosti MUP-a Srbije. I on je brzo napredovao u službi.

Upućeni tvrde da je njegovo napredovanje u službi, koje je zaista nesvakidašnje, plaćeno parama od prodaje praškastih proizvoda. Ovaj priprosti čovek zna od koga da naplati, kome da poveri rasturanje belog, a kome žutog praha, i taj mora da plaća redovno. U trideset petoj godini života, postao je, od policijske plate, vlasnik deset ari stambenog prostora, nekoliko lokala, a ima i keša za brze investicije od kojeg se vrti u glavi.

Oni koji sa njim rade smatraju da će Milić sigurno biti sahranjen kao borac na lafetu. Život koji on vodi je kratkovečan, a ulozi su veliki. Kakav predsednik države, takav i načelnik policije.

Osim najdirektnijeg nadzora nad distribucijom narkotika u Srbiji, Veselin Milić je preuzeo i kriminal koji se obavlja na rekama. Da bi ga kontrolisao, za komandira rečne policije doveo je izvesnog Pekovića, koji je radio sa njim u Policijskoj stanici Savski Venac. Gospodin Peković je pre godinu dana pao na proveri fizičke sposobnosti za obavljanje policijskih poslova, ali, Peković je dobio ocenu 2 na intervenciju!

Sa mesta operativca u PS Savski venac Milić je, za pola miliona evra, datih Miloradu Veljoviću, postao njegov pomoćnik. Kada je na vlast došla Vučićeva kamarila, njega postavljaju za načelnika Policijske uprave Beograda. Pogurao ga je, kažu upućeni, Nikola Petrović, Vučićev kum. Milić se družio sa sa Petrovićem, Zlatiborom Lončarem, predsednikom Višeg suda Stepanovićem, doskorašnjim direktorom BIA Đorđevićem...

Nakon smene Veljovića, ministar Stefanović je pokušao da ga smeni, doneo je i rešenje, poslao ga je na rad u Kragujevac, ali ga je neko zaštitio. Pretpostavlja se da je to učinio Veljović, koji je po penzionisanju postavljen za savetnika predsednika Vlade Vučića.

Gospodin Milić sebe smatra velikim zavodnikom. Tako je svom zaštitniku Nikoli Petroviću zaveo ženu Maju, od koje se Nikola i razveo (Andrej Vučić i Predrag Mali su zdušno aminovali Veskov seks sa Nikolinom ženom Majom koji je Vesko i snimao). Isto je to učinio i Siniši Malom, kada mu se njegova žena Marija obratila za pomoć. Milić nije više član velike grupe koja se uspešno štitila. Ali ga je Veljović ponovo promovisao kao značajnog čoveka, uvezujući ga sa Andrejom Vučićem i Predragom Malim, bratom Siniše Malog.

Priprosti Milić zavodi i policijske službenice, koje pretvara u doušnice, koje potkazuju kolege.

Cipele gospodina Veselina Milića koštaju samo hiljada evra, ručno su rađene, sa garancijom od deset godina. Sat gospodina Milića plaćen je 17 hiljada evra, košulja samo hiljadu, a odelo tri hiljade evra. Lanac je dobio na poklon, jer je ukraden. Ukupno, Milić na sebi nosi vrednost od 27 hiljada evra. Ali, on ima najmanje još četiri takva odela i cipele. A to sve košta preko 100.000 evra.

Koliko je beogradske dece potrovano, da bi Veselin Milić, iz Crnu Goru, mogao da se nalicka?

Veskova žena Sanja (zna za sve Veskove mahinacije i zlodela, jer i na njeno ime po bankama drži novac) napredovala je vrtoglavo u karijeri - od radnice u butiku cipela do vlasnice nekoliko lokala i zgrada po Beogradu. Ima dečiju igraonicu Okean na Senjaku, koju ortački drži sa ženom narkodilera Žarka Vulevića, takođe biznis partnera svoga muža, koji takođe pere novac od zajedničke prodaje narkotika, grade zajednički po Senjaku i Dedinju. Gospodin Milić je u direktnoj vezi sa tužiocem Višeg tužilastva Natašom Krivokapić, koja po njegovoj komandi procesuira i tereti nevine građane za najteža dela, a posle ih zajedno reketiraju da im se to preinači u blaže kazne.

Ko Veselinu na konto reketa (za čuvanje i brigu) da keš novac, taj se ne sekira, u Beogradu može da radi šta god hoće. Veselin voli novac više od svega, zato ga i drže Vučići, samo što ga ne usvoje, ali Anđelko to treba da odobri. Ipak je on glava porodice.

Načelnik Milić koristi Interventu jedinicu kao privatnu vojsku. Pojedini načelnici, bliski Miliću, kao što je komandir iz Borče, otimaju kioske, lokale, stanove, automobile. Svaki lokal u Beogradu je ''pod zaštitom'' policijskih glavešina. Plaćaju reket.

Za v.d. načelnika Uprave kriminalističke policije postavio je svog zemljaka Ratka Kostića, nekadašnjeg čuvara na odeljenju Magnetne rezonance i portira u Infektivnoj klinici. Ali, što je gluplji, to je na većoj ceni. Za načelnika Uprave policije postavio je kuma Vladana Radosavljevića, a za komandira PS Savski Venac školskog druga Milana Pekovića. Za zamenika komandira PS Zvezdara postavio je svog rođaka, a Bojana Masala, kolegu sa kojim je radio u Užicu stavio je na mesto načelnika PS za kontrolu rečnog saobraćaja. Milić je zaokružio svoju privatnu kontrolu nad beogradskom policijom. Ali, uskoro će oni ostati bez njega, jer se očekuje njegovo hapšenje krajem meseca.

Čovek koji je za samo pet godina na mestu načelnika policije Beograda uspeo da stekne pravo bogatstvo da postane pravi milioner i da novac zarađen od prodaje narkotika prosledi u izgradnju infrastrukture u Crnoj Gori, od Petrovcu do Budve, i u Beogradu po Vračaru i Dedinju (hvali se ljubavnicama da je "pun kao brod", da ima u Beogradu deset zgrada i da novac drži u Francuskoj, na računima i da ima 40 miliona evra)...

Veselin je moćan čovek da svako vozilo koje prođe kroz njegovu ulicu (ulica je javna površina svih građana) mora da bude zaustavljeno i pretresano, mnogo strahuje za svoju bezbednost iz samo njemu poznatih razloga. Ali, izgleda da strah postoji i za njegove garaže koje se nalaze do same njegove zgrade u kojima redovno dolaze i odlaze zatamnjena auta, spuštajući se po ''robu'', žargonski rečeno. Toliki bezobrazluk i bahatost se ne pamte još od Krcuna.

Mnogo je misterioznih smrti, iza kojih je i Veselin Milić. Da podsetimo, on se samo tri minuta od kada je prijavljena smrt bivšeg načelnika Unutrašnje kontrole MUP-a Radeta Narandžića, našao na licu mesta. Subotom, ujutru u sedam sati!

Nerazjašnjena je i smrt njegovog biznis kuma, perača Veskovog uličnog keš novca od droge, Nikole Pavlovića iz Petrovca u Crnoj Gori, koja se desila pre četiri meseca. Prijavljeno je, takođe, kao i samoubistvo Radeta Narandžića, normalnog i vrednog momka od 34 godine.

Izgleda da se zaigrao ili preigrao sa svojim kumom Veselinom Milićem, za koga je pet godina prao krvavi novac od narkotika investirajući u izgradnju zgrada po primorju u kooprodukciji sa Milanom Kalostrovićem takođe iz Petrovca, a od pretprošle godine i po Beogradu, preko firme SANIDEI d.o.o (ulica Koče Kapetana na Vračaru), većinskog vlasnika Ranka Niketića, koji je svesno uzimao keš novac od narkotika i ubacivao ga u gradnju stanova po Vračaru i Dedinju. Taj novac je takođe stečen preprodajom narkotika šefa policije Veselina Milića.

Ali, s obzirom da gospodin Milić ima direktnu podršku od Andreja Vučića i Predraga Malog, za dilove koje radi sa narkoticima, istrage u odeljenjima za krvne i seksualne delikte i odeljenju droge koje je privatizovano, on otvara slučajeve potpuno privatno, alarmira lažne dojave protiv poštenih građana koji mu smetaju, makar mu stali i na parking mesto, obračunava se sa neistomišljenicima Vučićevog režima brutalno i jako, pokriva u gradskom SUP-u sva zlodela porodice Vučić, sva njihova ubistva, njihove navijačke grupe Alaktraz i Delije (pušta uhapšene za oružje i droge bez zvanja tužioca) njihova rušenja.

Imao je Veselin i ideju da mu Andrej obezbedi mesto ambasadora na Malti, ali su Malteški vitezovi bili ljuti što je taj loš građanin bio predložen za tako važno mesto u važno vreme...Naravno oduvali su ih kao Hrišćani Muslimane u Krstaškim ratovima.

Časnog i poštenog čoveka, Veselinovog kolegu, nekadašnjeg načelnika beogradske policije, Boška Buhu su ubili baš ti klanovi oko Vučića, koji sada vedre i oblače. Mnogo je znao. Imao je sve razgovore snimljenje o ubistvima i oko naručioca ubistava. Zato je i ubijen jer je samo radio svoj posao.

Deveto odeljenje Uprave kriminalističke policije Beograda bavi se po Milićevom nalogu praćenjem sumnjivih novinara i sumnjivih starešina Policijske uprave Beograda, a ne svojim poslom!

Po nalogu načelnika Milića, interventna jedinica ima spisak splavova i objekata koje ne sme da kontroliše, a u koje je obavezna da sprovodi što češće racije, kako bi se vlasnici urazumili i prinudili da plaćaju zaštitu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane