Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nasilnici

Sudija-prevarant i dalje jaše

U kom je orkestru Bubanja bubnjar

Bivši sudija Prvog opštinskog suda u Beogradu, Radun Bubanja, ponovo je vraćen na posao, mada bi po svim merilima, morao da bude doživotno odstranjen iz pravosuđa i procesuiran za nekoliko krivičnih dela. Njegove prevarne radnje kojima se služio kako bi došao do više stambenih površina u Beogradu, ni do danas nisu istražene, mada ima slučajeva iz kojih se jasno vidi da je na kriminalan način pokušavao (i uspevao), da prisvaja tuđu imovinu uz pomoć falsifikata i obmane starih i nemoćnih lica

Milica Grabež

Sudije su često na filmu, ali kao statisti u procesima, u kojima odlučuje porota, a ne sudija.

Srpski Roj Bin (sudija koji je u SAD-u izricao uglavnom smrtnu kaznu) nije usamljen u zlodelima. Takvih kao što je on puni su sudovi, javna tužilaštva u Srbiji.

O njemu je poznati režiser, đak češke filmske škole, Željko Gvardiol snimio i dokumentarni film, kao o sudiji koji otima stanove od stranaka u sprovima.

O srpskom Roj Binu ispisano je stotine tekstova, ali se on uporno drži. Bolje reći, pridržavaju ga, čuvaju, neguju. Jer on svira u orkestru kojim diruguje BIA, policija, izvršna vlast. Malo pravdu deli njima, a malo sebi uzima.

Sramota srpskog pravosuđa, sudija Radun Bubanja, poznat je javnosti između ostalog i po tome što je najmanje dva puta zauzeo tuđu imovinu i proglasio je za svoju, praveći očigledna krivična dela. Jedan od primera njegovih neverovatnih prevara, desio se 11. novembra 2005. godine, pred Petim opštinskim sudom, kojim je predsedavala sudija Vera Milenković.

Naime, Bubanja se tu pojavio u svojstvu zastupnika pokojne Jelene Milošević (umrle tri godine ranije, 22. novembra 2002. godine!), u imovinskom procesu protiv Milutina Miloševića koji je trebao da nasledi njenu imovinu. Da Milutin ne bi došao do onoga što mu pripada, potrudio se Radun Bubanja, i to tako što je detaljno "režirao" celu predstavu, falsifikujući testament pokojne Jelene Milošević, u kome ona, navodno, "...svu svoju pokretnu i nepokretnu imovinu ostavlja Radunu Bubanji"!

Nema Jelene, nema svedoka. Postoje Bubanjini prijatelji u pravosuđu koji ga priznaju kao "realnog naslednika", i to tri godine nakon smrti gospođe Milošević, bez svedoka, sa dva sumnjiva papira!

Nije ovo ni prvi ni jedini slučaj da Radun Bubanja (poreklom iz Crne Gore, Kolašin), na kriminalan način zaposeda tuđu imovinu.

Bubanja je radio kao pravnik um preduzeću Projektomontaža u Beogradu.Kada su ga uhvatili da po parkovima traži sebi muške partnere, sunarodnici su ga zamolili da ode. A, đe će jado, no u sud! Postavili su ga za sudiju Prvog osnovnog suda, da deli pravdu. On je ne deli, već rasprodaje. Ide mu to, jado moj, od ruke!

U slučaju prevare starog i nemoćnog lica, pridružila mu se i supruga, sa kojom ima razrađen metod "obrade" onih koji raspolažu nekom nekretninom, a potrebna im je i pomoć zbog odmaklih godina života. Tako je Bubanja, uz pomoć funkcije na kojoj se tada nalazio, zajedno sa svojom suprugom, protivpravno prisvojio i stan gospođe Branke Grudić u sred centra Beograda u Balkanskoj ulici. Idealno mesto za beogradskog Crnogorca, tačno iza hotela "Moskva"!

U vreme kad je Bubanja počeo da plete svoju mrežu oko tog stana, postupak ostavinske rasprave je bio u toku, a predmet je vodio upravo on!

Gospođa Branka Grudić uputila je tim povodom još 2008. godine jedno u nizu pisama Prvom opštinskom sudu u Beogradu u kome kaže da je potpisala ugovor o izdržavanju sa suprugom sudije Raduna Bubanje, ali da je tom prilikom (zbog slabijeg vida) prevarena, jer joj je podmetnut ugovor o kupoprodaji stana!

Kad je skandal nekako došao do Bubanjinih kolega u Prvom opštinskom sudu, niko nije hteo da uđe u ovu prljavštinu i rasvetli sve činjenice koje su dovele do teške kompromitacije i prozvanog sudije i ovog suda. Jedinu izjavu za javnost svojevremeno je dao tadašnji predsednik Prvog opštinskog suda Miodrag Majić, kad je nakon upoznavanja sa činjenicama kazao: "...Sad je na istražnim organima da provere krivičnu prijavu gospođe Grudić".

Od tada pa do današnjih dana, slučaj otimačine stana u Balkanskoj 4 polako odlazi u zaborav, a bivšeg sudiju Prvog opštinskog suda u Beogradu Raduna Bubanju niko nije pozvao na odgovornost zbog sumnje u krivično delo prevare. Naravno, jasno je kao dan da je upravo sudija Bubanja jedini mogao da instruira svoju suprugu na akciju prevare, jer je vodio ostavinsku raspravu u vezi sa stanom u Balkanskoj ulici broj 4, i bio upućen u sve pravne detalje ali i u zdravstveno stanje vlasnice te imovine.

U tehnologiji prevare, bračni par Bubanja potrudio se da nijedan detalj ne promakne, pa su Branku Grudić odveli u Palatu pravde da potpiše ugovor za koji joj je rečeno da se tiče njenog izdržavanja. Ali, stvar je krenula drugim tokom...

Prema presudi na kraju ostavinskog postupka, Branka Grudić je bila vlasnik sedam osmina salonskog stana u Balkanskoj ulici broj 4, veličine 93 kvadratna metra. Nakon potpisivanja ugovora o izdržavanju, za koji se ispostavilo da je u stvari ugovor o kupoprodaji, na njeno iznenađenje, ispostavilo se da je stan zapravo prodala bračnom paru Bubanja za smešnih 60.000 evra koje nikada do današnjeg dana nije ni dobila!

Radun Bubanja je vraćen u sud, odlukom Ustavnog suda Srbije. Policija ga voli. Presuđivao je u radnim sprovima i niko od policajaca nije spor dobio. E, ko sad da uhapsi Bubanju. U policiji su ns ključnim mestima sve njegovi zemljaci.

Bubanja razume samo kada ga udare palicom, kao u bubanj. On se ne da žive glave. Osim ako mu je smrskaju, onda će prestati da rasprodaje pravu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane