Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Zagreb: kako i na koji način operiraju pripadnici hrvatske režimske mafije

Neka banda plati štetu

Suština Hrvatskog lopovskog okupatorskog režima je jedna jedina. No, kako ostati na sceni te dalje "brinuti" o Republici Hrvatskoj?Nije najveći problem hrvatsko-režimska bagra. Možda je veći problem što ta horda figurira kao legitimna i legalna politička elita jedne neovisne zemlje. Tko ih je svekoliko podupirao da steknu legalitet i legitimitet? Primarno, Njemačka, zatim Holandija te Europska unija. Postoje neupitni dokazi o ovome.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Uvod

Metoda na kojoj je hrvatska režimska mafija olakšala porezne obveznike RH za 55 milijuna kuna (6,5 miljuna evra), vrlo je jednostavna i izgleda ovako: ukradu novac iz proračuna, zatim ožive neko davno upokojeno poduzeće, natovare mu dug u visini ukradene sume iz proračuna Republike Hrvatske pa zatim režimski mediji objave "Linićevu listu poreznih dužnika". Jasno, na toj listi "poreznih dužnika" nalaze se i uskrsnula poduzeća poput mojeg. Koliko je "takvih" poduzeća onako bogovski uskrsnuo tadašnji takozvani ministar financija RH Slavko Linić?

Nije se dotični kao niti cijela Hrvatska Državna Zločinačka Organzacija bojao primjerice, HR policije ili USKOKA-tužilaštva. Jer, s mojim potpisom je cijeli slučaj prijavljen nadležnim institucijama. U detalje. Sudionici, visina ukradene svote. Ma u detalje su imali informaciju o udruženom zločinačkom pothvatu. Rezultat istrage nadležnih tijela RH je očit. I Slavko Linić i cijela hrvatsko-državno-režimska bagra su danas tamo gdje su bili uoči i za vrijeme počinjenja ovog udruženog lopovskog pothvata.

U slučaju "prodaje" INE radilo se o kršenju Zakona. Po tom zakonu trebalo je biti najmanje tri ponuđača za kupovinu INI-nih dionica...Ponudu su dali Austrijanci, Rusi i Mađari. Međutim, Rusi su se predomislili pa su svoju ponudu povukli, tako da je na stolu ostala austrijska i mađarska ponuda. Umjesto da poništi natjecaj te raspiše novi, Vlada RH se ipak odlučila prekršiti zakon koji je ranije donijela. INU su prodali Mađarima kršeći zakon. Jasno, proradi li ikada Hrvatska pravna država, ova će prodaja postati ništavna a INA će biti vraćena vlasniku...

Logično se postavlja pitanje: da li je Mađarima u interesu da u Hrvatskoj ikada proradi pravna država? Da li je to u interesu Europskoj uniji, koja je Republiku Hrvatsku na čelu Hrvatske režimske bande primila u svoje redove? Da li je to u interesu Rusije? Naime, nakon takve "prodaje-kupovine" postalo im je jasno da u Hrvatskom Saboru, Vladi i Predsjedničkim dvorima stoluju kriminalci. A, takve nije problem "stisnuti" kada zatreba.

Kriminalci koji su "demokratskim procedurama" zasjeli na celo jedne države! Još kada sam i Ruse izvjestio da to nisu samo kriminalci već banda koja se služi i terorizmom kao sredstvom opstanka na vrhu države, klupko oko ove horde počelo se polako odmotavati. Čekao se samo pravi trenutak...

U trenutku kada je Todorić zavukao svoje lopovske prste i u džep ruske banke Zber banke, odnosno u džep Ruske Federacije, e, tada su i hrvatski lopovi shvatili koga su pokrali!

Hrvatski lopovski režim diže veliku prašinu, kako bi pred javnošćcu zamaglio činjenicu da je zatečen spuštenih pantalona.

Redaju se javna prepucavanja "oporbe" sa vladajućom garniturom. Donose nekakav "lex Agrokor", izmišljaju nekog povjerenika za tu tvrtku. Tvrtku, koja je njihov temelj, mentalni materijalni temelj kriminala i kriminalaca na kojemu počivaju svi hrvatski režimi. Od Zakona o pretvorbi i privatizaciji do ratno-profiterske tvrtke generala veterana profitera Ivana Čermaka i njegovog Crodux-a te zakona o Agrokoru. Lopovi nesmetano pljačkaju državu a paradržava neće primjenjivati zakone. Prema nastaloj situaciji, kao u ovom slučaju...

Suština Hrvatskog lopovskog okupatorskog režima je jedna jedina. Kako ostati na sceni te dalje "brinuti" o Republici Hrvatskoj?

Nije najveći problem hrvatsko-režimska bagra...Možda je veći problem što ta horda figurira kao legitimna i legalna politička elita jedne neovisne zemlje. Tko ih je svekoliko podupirao da steknu legalitet i legitimitet? Primarno, Njemačka, zatim Holandija te Europska unija. Postoje neupitni dokazi o ovome.

Sada postaje jasnije, koji su motivi natjerali Veliku Britaniju da istupi iz ovako "posložene" Europske unije. Shvatili su Britanci da ih manje košta izaći iz ove tvorevine nego ostati u njoj.

"Moj" slučaj postaje jako kompromitirajući za navedene zemlja kao i za vrh EU te cijelu EU. Taj slučaj nitko za sada ne želi staviti pred nadležnu instituciju jer taj slučaj je toliko moćan da na mah može sa scene slistiti paralelni režim RH, na primjer. Stoga nije niti navedenim državama ili EU interes rušiti takvu vlast jer bi morali odgovarati na "nezgodna" pitanja...Kada sam marta mjeseca 2001. godine u srpskom generalnom konzulatu u Frankfurtu, još postojeće ali krnje SR Jugoslavije tražio političku zaštitu, tada sam naslućivao koliko je "moj" slučaj veliki i razoran...Jedan od motiva, zašto sam bas u srpskom konzulatu tražio zaštitu bio je da od iz vjerodostojnog izvora dobijem potvrdu kolika je "vrijednost" slučaja...

"Procjena" Srba iz njihovog konzulata iz Frankfurta bila je ovakva: "...Kada bi mi dali vama politički azil, morali bi o tome izvjestiti javnost. Vi niste običan građanin već ste jedan od najvećih biznismena u vašoj zemlji. Došlo bi do neviđenog međunarodnog diplomatskog skandala, koji mi ne bi mogli kontrolirati".

Od tada je prošlo punih 16 godina. "Moj" slučaj je u međuvremenu toliko nabubrio te postoji opasnost da nastali čir na zdravom tkivu ne pukne i da se njegov sadržaj počne nekontrolirano izlijevati. Na primjer, ovaj slučaj otkriva tko stoji iza likvidacije jednog državnika. Tko i koliko je novaca platio za cijelu urotu. To je toliko strašno da se i ja bojim konkretnih saznanja o tome. Našu sam policiju kao građanin informirao tko stoji iza likvidacije vlasnika Nacionala Ive Pukanića i Ivane Hodak kćerke poznatog ZG advokata. Naručitelji su na slobodi. Za likvidaciju nesretne djevojke optužena je i osuđena nevina osoba na 30 godina zatvora. Zagrebački klošar!

Kako je rastao hrvatski mafijaški režim, tako je sve snažniji bio i njezin temelj. Ivica Todorić i "Agrokor". Prilikom "razvoja" Agrokora, lopovi su načinili veliku pogrešku. Krađom novaca iz ruske banke Zber banke, dodatno su se zamjerili Ruskoj Federaciji...Panika vlada u samom vrhu RH. U ovom trenu se priprema odlazak hrvatskog predsjednika na noge Rusima u Moskvu.

Kompletna HR državna bagra je na nogama. "Opozicija" tobože traži osnivanje nekakvog povjerenstva za "Agrokor". Sada mafija i mafijaši čupaju zube jedni drugima. Svi se udružuju kako bi nasrnuli na protivnički lopovski klan. Revizija načinjena u "Agrokoru" je utvrdila "zamagljivanje" ogromne količine novaca od strane vlasnika "Agrokora".

U cijelu javnu makljažu i muljažu uključio se i on. Ivica Todorić. On nas svaki dan nekoliko puta bombardira sa svojim blogerskim objavama i optužbama. Javlja se onako iz visine, poput muslimanskog hodže koji sa minareta narodu nekoliko puta recitira molitvu. Tužaka takozvanu potpredsjednicu vlade, a ona pak njega. Kome? Institucijama koje kontroliraju ljudi iz "organizacije".

Pravi cirkus i jalovi pokušaji dizanja dimne zavjese iza kojega ne mogu sakriti zlo koje su marljivo gradili od 1990 do danas. Definitivno. Slučaj "Agrokor" je delikatna i pogubna prijetnja hrvatskoj državnoj bandi. Jer, kada njihov temelj propadne, srušiti će se i njihovo carstvo na kojemu počivaju.

Ja pak sa svoje strane bandi nudim izlazak iz trenutne situacije kako bi jos neko neodređeno vrijeme svi ostali na svojim pozicijama. Kako ne bi došlo do "neviđenog diplomatskog skandala" prilikom otkrivanja aktera ove međunarodne zločinačke organizacije.

Ja nisam poslan da mijenjam ičiji zločinački režim niti da mijenjam loš i svekoliko štetan karakter Europske unije. Ja to niti hoću, niti mogu, niti želim. Međutim, prozvani su načinili štetu. Neka režimske mafije plate štete koju su počinile i koje još čine meni i članovima moje obitelji, mojem poduzeću...Zbog svih okolnosti ovaj slučaj nije "zgodan" da bude predmetom neke sudske rasprave. Zato sam odlučio ovu situaciju riješiti što je moguće bezbolnije. Odnosno da ne bude za ikoga pogubno. Neka zločinački hrvatski režim bude tamo gdje se nalazi. Neka Njemačka i dalje "visoko leti". Neka Holanđani i dalje budu tajni vlasnici Agrokora. Neka EU i dalje sama sebe smatra nečim bajnim i sjajnim sto se dogodilo Europi. Neka tako bude, jer, ponavljam, ja nisam čovjek promjena. Ali, nastale štete se moraju platiti.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane