Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(Pr)osudite sami

Čistilište

Milovan Brkić

Dva dana uoči Božića, prisustvovao sam u Sremčici sahrani sina pokojnog kolege Zorana Petrovića Piroćanca, jednog od najtalentovanijih posleratnih srpskih novinara, koji za života nije sakupio dovoljno staža ni za penziju, a doktorat je odbranio u Parizu. Poštenom čoveku nije lako u Srbiji. Njegov sin Ognjen umro je, posle duže borbe za život, u 26. godini, a njegova bolest je i Zorana oterala u grob. Bila je to najveća sahrana, koju pamtim.

I na groblju se prepoznaje Srbija.

Neki od nas koji smo rasli sa Pirketom i s njim sarađivali, obarali smo poglede prolazeći pored onih, sa kojima smo se godinama družili, a koji su danas Vučićevi pištoljerosi. Nismo se pozdravljali ni klimanjem glave. Samo se javio Uroš Balov, novi ambasador u Iraku.

Na pogreb sam otišao sa Goranom Ilićem, sa kojim smo Pirke i ja zajedno radili na jednom važnom projektu. Goran je prvi zamenik javnog tužioca Srbije i on, uskoro, treba da odigra istorijsku ulogu u čišćenju Srbije od mafijaškog smrada. Nisam mu to rekao dok smo se ćutke vraćali iz Sremčice, pod teretom Pirketove porodične tragedije.

Istog dana, američki ambasador Kajl Skot bio je kod Vučića. Više od tri sata prenosio mu je poruku američke Vlade. Spisak zahteva je uterao ovom šizofrenom diktatoru strah u kosti, što se videlo i na njegovom licu. Bio je uplašen, nije bilo konferencije za štampu.

Nakon što su američke vlasti, sa saveznicima, počistile saradnike Edi Rame, ljubimca prethodne administracije, počeo je lov na narko mafiju, na čijem je čelu i premijer Rama. Akcija se proširila na Kosmet, a u Prištini se do kraja meseca očekuje masovno hapšenje ratnih zločinaca iz OVK-a koji su u vrhovima kosovske vlasti i narko mafije.

Rama, Tači i Vučić su povezani u ovom mafijaškom kartelu, ali je sada došlo na red i da ih svežu i pošalju u zatvor. U naredne dve nedelje američke vlasti će poništiti vize na diplomatskim pasošima za više od 300 srpskih političara i privrednika - članova opasne mafije.

Akcija u Albaniji, Kosmetu i Srbije traje istovremeno.

Aleksandar Vučić mora hitno da uhapsi Gorana Radosavljevića Gurija, da smeni javnog tužioca Srbije. Državno veće tužilaca je ovlašćeno da Zagorku privremeno suspenduje. Mora da smeni i tužioca za organizovani i kriminal, Višeg javnog tužioca u Beogradu, direktora BIA, da javnom tužiocu Srbije pridoda Službu za borbu protiv organizovanog kriminala, kojom bi tužilac rukovodio, a da optužene hapsi specijalna policijska jedinica. Da bi pravda mogla da se sprovodi, Vučić do kraja meseca mora da promeni predsednika Višeg suda u Beogradu, sudije Odeljenja za organizovani kriminal tog suda, predsednika Apelacionog suda u Beogradu i sudije koji postupaju u Odeljenju za organizovani kriminal u ovom sudu.

Da bi izbegao sprovođenje naloga iz Vašingtona, Vučić će pokušati da se pravda da Narodna skupština Srbije ne može da zaseda, jer će raspisati izbore...Ali, sve te odluke može da donese Visoki savet sudstva i Državno veće tužilaca, koji imaju ustavni mandat, da direktora BIA može da smeni Vlada Srbije.

Upućeni tvrde da je Vučić smrtno uplašen, jer se uzalud poziva i polaže nadu da će ga Rusija zaštititi. On je prevario svakog sa kim se rukovao. A ni gospođa Merkel nije u prilici da pruži zaštitu svojim momcima, Rami, Haradinaju i Vučiću. Nemačka vlada će biti formirana tek u aprilu, kada oni budu u bukagijama.

Da je akcija čišćenja Balkana od opasne mafije, koja raspolaže sa preko 250 milijardi dolara koordinirana i veoma ozbiljna, govori i izjava američkog ambasadora u Prištini, koji je saopštio Tačiju da ako kosovski parlament ukine zakon o sudu za ratne zločine, onda će se primeniti plan B, koji je predložila Rusija. Pa neka razmisli.

Vučić je pokušao da predajom Aerodroma Nikola Tesla kupi sebi slobodu i lečenje kod kolege Makroa. Ipak, prvi koga mora da uhapsi je njegov razulareni brat Andrej. Vara se svako ko misli da to Aleksandar neće uraditi, samo ako poveruje da će to njega spasiti. On će ostati đubre do kraja.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane