Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Beograd: topla braća i na Pravnom fakultetu

Ružičasto gnezdo

Pravni fakultet u Beogradu je u čvrstom zagrljaju gej lobija kojim upravljaju vođe navijača FK Partizan. Poseban problem predstavlja činjenica kako se seksualni ispadi profesora plaćaju iz budžeta, odnosno iz sredstava koja se izdvajaju za visoko školstvo. Umesto da se tim parama finansira poboljšanje studentskog standarda, ona se usmeravaju u džepove kupler majstora sa fakulteta.

Igor Milanović

Na čelu Pravnog fakulteta Beogradskog univerziteta formalno je dekan Sima Avramović, koji je, zapravo, samo marioneta gej lobija koji upravlja ovom visokoškolskom ustanovom. Profesor Avramović se odavno više ništa ne pita, a sada mu se sprema i formalna smena kako bi na njegovo mesto došao neko od stvarnih moćnika, najverovatnije Vladimir Vuletić, profesor rimskog prava i predvodnik svemoćnog gej lobija.

Profesor Vuletić je nekada na predavanja dolazio sa priveskom Crvene Zvezde za koju je navijao u mladosti. Jednog dana je primetio kako navijači Partizana imaju mišićavije noge, pa se njima okrenuo. Sada je ne samo vatreni navijač crno-belih, već i član skupštine FK Partizan. Svojevremeno je, dok još nije upoznao Miloša Vazuru i druge vođe navijača, Vuletić organizovao fudbalske turnire samo da bi u svlačionici mogao da gleda oznojena, mišićava tela mladih studenata.

Preko ovog profesora Pravni su završili i oni koji fakultet nisu ni videli. Zauzvrat on od vođa navijača dobija redovna sledovanja svežih momaka koje stalno i svuda vodi sa sobom. Osim toga, Partizan ga i finansijski pomaže kako bi mogao sebi i svojim pratiocima da priušti lagodan život.

Novac Vuletić dobija preko Miloša Vazure, nekadašnjeg studenta ovog fakulteta i predsednika studentskog parlamenta, a danas jednog od potpredsednika Fudbalskog kluba Partizan. Vazura nije sklon istom polu, ali je na vreme shvatio kako može da umilostivi profesore, koji su mu zauzvrat omogućavali da položi i ispite koje nije spremao, ali i da krade pare iz budžeta.

Još kao student prava Vazura se pročuo kao neko ko je u mogućnosti da profesorima uvek obezbedi nove dečake za razonodu. Od rane mladosti se muvao po navijačkim grupama i tako stupao u kontakt sa momcima sumnjivih moralnih kvaliteta koji su za sitnu protivuslugu bili spremni i na seks sa starijim muškarcem. Vazura je punih šest godina studirao i to ponajviše zato da bi što je moguće duže bio na čelu studentskog parlamenta pomoću koga je zarađivao nekoliko desetina hiljada evra godišnje.

Dok je Vazura bio student sa njim su bili i Nikola Selaković, sadašnji generalni sekretar predsedništva Republike, i njegov tadašnji dečko Marko Đurić, sada direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju. Selaković je ubrzo postao miljenik profesora Olivera Antića i tako je i Vazura ušao u elitno gej društvo na fakultetu, koje od tada snabdeva fudbalskim navijačima.

Dekani i profesori su Vazuri gledali kroz prste što duplo naplaćuje troškove Pravnijada i dugih studentskih manifestacija i to tako što je uzimao pare kako od učesnika, tako isto i iz budžeta fakulteta, jer je on bio garant da se studenti nikada neće ozbiljno buniti.

Vazura je bio jedan od vlasnika turističke agencije „Max travel", u čijem vlasništvu se nalazila agencija „Go 2 travel", preko koje su se organizovala gotovo sva studentska putovanja, kako na Pravnom fakultetu, tako i na drugim fakultetima u Beogradu.

I dan danas je opozicija na Pravnom obična formalnost. Nešto što se zove „opozicija" muva se po fakultetu, ali to su u suštini momci i devojke koji identično misle kao i oni koji su „pozicija" i koji dobro paze da slučajno ne pokrenu neko od zaista bitnih pitanja i tako ugroze sopstvenu karijeru.

Kada je odlazio sa fakulteta i sa čela studentskog parlamenta Vazura je kao svog naslednika prvo odredio Dejana Stojanovića, koga je u međuvremenu zamenio Milan Macura koji je glavna spona sa profesorom Vuletićem.

Studenti koji ne zapadnu za oko nekom od profesora prelaznu ocenu moraju da plate novcem. Cena za položeni ispit je obično 500 evra, mada profesor Dragan Mitrović (Uvod u pravo) naplaćuje samo 100 evra. Profesor Andrej Katančević je jedan od retkih koji ne traži pare za ispit. Ovo je odavno svima poznato, ali niko ne sme da se buni. Neki su svoje ćutanje naplatili u parama, drugi u seksualnim uslugama, treći u položenim ispitima, a ima i onih koji ćute iz straha, straha da će postati nova žrtva huligana kojima komanduje Vazura.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane