Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Može li EU još da trpi kriminal u Hrvatskoj i kome ovakva Hrvatska u EU treba

Režim na skupoj terapiji

Čovjek se uistinu mora upitati: kakvi motivi i kriteriji su vodili čelništvo EU-a da ovakav režim prihvati i Republiku Hrvatsku predvođenu takvim režimom, uvede u ovu organizaciju?! Možda su motivi europarlamentaraca bili vođeni humanom idejom? Ovim i ovakvim pitanjima bavi se Vjekoslav Škreblin, dopisnik Magazina Tabloid iz Zagreba, u svom prvom tekstu u 2018. godini. Autor niže i druga pitanja o sudbini Hrvatske u EU, ali nudi i odgovore na njih.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Pokušavam odgonetnuti i prezentirati motive Europske unije, zašto je Republiku Hrvatsku 1. srpnja 2013. prihvatila kao ravnopravnog člana. Uprkos činjenici kako ova zemlja počiva na mitu, korupciji, teroru i terorizmu, te ratnom i poratnom profiterstvu. Također je svima vidljivo kako ovom zemljom upravlja monolitno slizana zločinačka organizacija. Ne postoji institucija ali i "nevladina" organizacija, koja ima volju sustavno mijenjati ovakav potpuno iščašeni sustav. Upravo gledamo kako krim. policija u Zagrebu ne može pronaći poštenog čovjeka da preuzme čelno mjesto ove institucije za borbu protiv organiziranog kriminala.

Prvo je Željko Dolački opljačkao vlastitu policijsku postaju u Hainzelovoj ulici, glavnom štabu policije. Zatim je prije par dana njegova zamjena Zvonimir Petrović također smjenjen jer se bavi organiziranim kriminalom. Jedino se Hrvoje Ćurić dobro drži. Valjda zato jer se u ime policije bavi najunosnijim poslom, drogom i prostitucijom. Jer, iako zatečen kako podvodi maloljetnice na prostituciju, unaprijeđen je. Postao je kriminalac sa policijskom značkom te šef policijske postaje u Bauerovoj (bivša Kraševa ulica u Zagrebu).

Čak i neutralnom promatraču događaji potvrđuju, kako u Hrvatskoj zemlji ne stanuje niti "D" od demokracije, kojom se verbalno kite hrvatsko-režimski funkcioneri na svim razinama vlasti. U svrhu referenduma za pristup ili odbijanje pristupa ulaska zemlje u EU, vlastodršci su čak prilagodili tadašnji Zakon o referendumu. Sve je bilo podređeno hrvatskom ulasku u EU. Po novoj odredbi zakona, teoretski je na izbore moglo izaći i troje birača pa da referendum bude važeći ali u korist ulaska HR u EU.

Ako i ta podvala režima ne prođe na referendumu, tu je i već famozni Josip Vresk, samozvani kriminalac i član Državnog Izbornog povjerenstva. Njegovi jarani iz DIP-a, sa Predsjednikom Vrhovnog suda RH Brankom Hrvatinom, također su kriminalci. To je uvijek dobitna kombinacija i garancija da rezultati svakih izbora pa i referenduma završe kako hrvatskom režimu odgovara. Zato Hrvatskom vlada isti režim. On je instaliran odmah nakon prvih slobodnih i demokratskih izbora u Republici Hrvatskoj, koji su se održali 1990. godine. Referendum o hrvatskoj neovisnosti je također bio pošten. Svi ostali izbori bili su naštimani, neslobodni i nedemokratski. Cilj režima je uvijek bio isti. Ostati na pozicijama potpune vlasti nad RH. Manje je bitno da li će vladati tzv. desničari ili će na vlasti biti tzv. ljevičari. Mentalitet režima nije se do danas promijenio niti za jednu jedinu jotu.

Svoju udruženu zločinačku ćud, režim je rijetko pokazivao. Samo u slučajevima kada bi bili ugroženi njegovi interesi, odnosno, kada bi bila ugrožena njihova opstojnost na vladajućem položaju.

Javna je tajna kako je za vrijeme dr. Franje Tuđmana likvidirano nekoliko Hrvata koji su mogli narodu otvoriti oči i motivirati ga da na izborima izabere zaista hrvatsku opciju...Likvidacije političara i vojnih stratega poput Ante Paradžika ili generala HOS-a te kasnijeg Zapovijednika Armije BiH Blaža Kraljevića, rijetki su primjeri u kojima je HR režim upotrijebio i svoje zvijerske očnjake. Za vrijeme rata narodu nije trebalo mnogo dokaza vjerovati svojem vođstvu - režimu. Jako dobro je išlo u ratu. Jednu od najjačih vojnih sila je hrvatska vojska potukla do nogu, ali, malo tko je tada imao informaciju i hrabrost, javno upozoriti, kako je baš u to doba Tuđmanov režim udario temelje danas već na prvi pogled mafijaškom državnom hrvatskom režimu.

Pomenuti ću samo Zakon o privatizaciji koji je omogućio da se 200 odabranih obitelji ratno - profiterski obogate na račun države Hrvatske i naroda hrvatskog. U tom ratnom metežu iznikli su razni Todorići - Agrokori, razni generali ratni kerovi Čermaci, Zagorci...Veeeliki biznismeni poput Tedeskija, Drka, Kutle, Pašalića...Svi oni kandidati su za osudu na najduže vremenske kazne zatvora, kada proradi pravna država. Ono što režimsku mafiju najviše brine je konfiskacija imovine koju su članovi hrvatske režimske zločinačke organizacije stekli pljačkom i otimačinom...

Režimska se mafija jako brine kako njihovi štićenici ne bi završili pred ikakvim sudom. Brine se državna mafija čak, da i razulareni i pijani muževi, državni dužnosnici slobodno premlaćuju vlastite žene i ostanu na čelu neke tamo općinsko-županijske hrvatske vukojebine.

Toliko je režim institucija izmislio, s ciljem da bi uposlio svoje propalice, pijandure, obiteljske nasilinike i državne parazite, a čak i pred Sudom za ljudska prava u Strasburu, članovi "organizacije" ostaju nedodirljivi. Za tako ugodnu lopovsku "radnu" atmosferu, brinuo se i najveći kadrovik Hrvatske Državne Zločinačke Organizacije svevječni Vladimir Šeks, bivši udbaš kodnog imena Kolega.

On je primjerice kadrovirao pravosudnu scenu. Tu se mahom nalaze suci iz štakođer zločinačkog komunističkog sistema. Jasno, nalaze se i na svim čelnim pozicijama HR pravosuđa. Kadrovirao je Kolega, i Državno izborno povjerenstvo i našeg starog znanca Josipa Vreska. O policijskoj strukturi ne treba trošiti riječi. Tu se osim već spomenutih kriminalaca sa značkom, nalaze likovi poput Ranka Ostojića. Dokazao se kao i Tomislav Karamarko i Đurđa Adlešić u terorističkim akcijama na "neposlušne"..

"Političar" Tonino Picula također, taj sadašnji je europalamentarac i dio ove terorističke zajednice. Sve je to znala i Europska unija. Bili su i još su detaljno informirani o zlodjelima hrvatskih visokih dužnosnika. Čak su prešutjeli izjavu Glavne Haške tužiteljice Carle Del Ponte...Naime, ona je nakon objave mojeg teksta u BG Večernjim Novostima izjavila, kako je HR režim vođen tzv. premijerom RH dr. Ivom Sanaderom zločinačka organizacija! Umjesto da je pravna država odreagirala na takve izjave dogodilo se obrnuto. HR režim je sve dublje tonuo i gušio se u kriminalu. Bio je sve više van zakona što se više približavao dan ulaska u ravnopravno članstvo u Europskoj uniji!

Čovjek se uistinu mora upitati: kakvi motivi i kriteriji su vodili čelništvo EU-a da ovakav režim prihvati i Republiku Hrvatsku predvođenu takvim režimom, uvede u ovu organizaciju?! Možda su motivi europarlamentaraca bili vođeni humanom idejom?

Idejom pružanja socijalne, sociološke, kulturološke i psihološko medicinsko terapeutske pomoći?! Zemlji koja je voljom i žrtvom naroda i hrvatskih branitelja u ratnom vihoru obranila granice novonastale države, koja je nakon te traume, posustala je na demokratskom putu i pretvorila se u zemlju sa posebnim i proširenim potrebama. Nužno je trebala pomoć. Možda su tako promišljali čelnici Europske unije, uoči primanja ovakvog režima na celu RH u svoje punopravno članstvo?

Danas u Europskoj uniji ne žele prihvatiti činjenicu, kako primanje RH u punopravno članstvo, veliki je debakl ove bogate i moćne globalne organizacije.

Temeljem dobrih informacija, može se dati solidna analiza motiva Europske unije o prihvaćanju ovako iščašenog režima u punopravno članstvo. Na posljednje izbore za predsjednika Ruske Federacije, poslali su notornog propalicu Tonina Piculu da tamo kontrolira poštenje izborne procedure. U ime OSSES-a, naravno. Zamislite, EU-ov notorni propalica utvrdio je da su izbori za predsjednika Ruske Federacije bili nepošteni! Kolika je i tvrdoglavost i bahatost EU poslenika?

Očito je to iskustvo Zapada manjkalo Hrvatskoj da se ponovo ne izgubi u zaostalom Balkanu i mentalitetu kojim je okovana tamo od početka 20. stoljeća do početka 21 stoljeća. Tako bi otprilike analizirao čak i jedan neutralan promatrač koji zbog pomanjkanja informacija ne poznaje niti pravu ćud niti srž Hrvatske države-režima ali niti ćud niti srž Europske unije

Takodjer, iako znaju kako im je HR režim mlinski kamen oko vrata, oni u EU to ignoriraju. Valjda misle kako ih taj kamen neće povući na dno jer ipak je EU jedna moćna organizacija. Koje li bahatosti i neuračunljivosti u ponašanju takve asocijacije?! Možda im zuji u glavi cifra od 73,2 milijarde britanskih funti koje moraju staviti na tekući račun Vlade Velike Britanije? Samo zato jer su okretali glavu na činjenice kako Njemačka i Nizozemska sudjeluje u kriminalnim radnjama sa svojim ortakom Republikom Hrvatskom koja je još bila samo kandidat za ulazak u EU!

Tko zna što se u ovom trenu vrti u glavama Junkera, Plenkovića, Merkelice ili onog nizozemskog "desničara"? Sve su to kriminalac do kriminalke i nikada ne znaš sto takve glave mogu smisliti. Velika Britanija je na vrijeme shvatila u kakvom se to zapravo društvu nalazi. Polako ali sigurno to shvaćaju i Poljaci. Madžari također, ali i neki drugi sve vise preispituju članstvo u ovom "odabranom" društvu. Međutim, režim RH tvrdo stoji na verbalnom i papagajskom ponavljanju, kako počiva na demokraciji, ljudskim pravima, toleranciji, poštenju, pozitivnim zakonima i na temeljnim vrijednostima Europske unije. I RH i EU slizali su se "ko dva brata uboga". Štoviše, Hrvatska se nudi EU kao provincija. Vidi se to i po svakodnevnim istupima "pametnjakovića" koji se odaziva na ime Andrej Plenković.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane