Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od juče

Prilozi za srpski nacionalni program

Zoran D. Milojević

Otkrivenje Jovanovo! Poslednja knjiga Novog Zaveta! Svedočenje koje je Gospod Hristos ostavio Jovanu Bogoslovu!

Kad dođe Božić, najradosniji hrišćan ski praznik, sa jezom i tugom se uvek setim Hristovih reči:"Ne idite suludo u boj sa antihristom, jer ćete u tom boju prvi poginuti"! A onda se obodrim rečima: "Ukažite na zlo i već ste dovoljno učinili"!

Čitam da ćemo kupiti S-300 od Belorusa! Pozdravljam! Ali, kuku majko! Srbi, bre, možete li zamisliti Vojvodu Stepu ili čiča Dražu kako predaju raport ministru vojnom koji je nesposoban za služenje vojnog roka! Kao kada bih ja, Bakrbog (Bakrski bogalj, pola Kosovac, pola proteza!!!), bio na čelu Kosova i Metohije!

Gledam „Senke nad Balkanom", neokomuniste Dragana Bjelogrlića, za koju su scenario napisali dva romanopisca. Jedan od njih , Kecmanović se u sve razume, kao nekad Tijanić i Tirnanić, kao nekad i sad Lazanski, kao sada Anđeloković i Stanković!

Napisali su i snimili TV seriju, ezoteriju za domaćice koja je klasična petparačka priča, u kojoj Srbi imaju mogućnost samo da biraju između komunizma i razbojništva! Ante Pavelić u to vreme je uglađeni miropomacani intelektualac, a Srbi u Kraljevini su mogli da budu samo probisveti i hohštapleri!

Gledam dokumentarni film o susretu Kvaternika i Geringa! Stav, pokreti ruku, način ophođenja prema sagovorniku, sve, bre, kao da Broza gledam u liku Geringa! Gering iz jedine masonske lože „Libertas" iz Nemačke i Kvaternik iz njene sestrinske ispostave iz Hrvatske! I kažu autori filma: "...Broz je 1931.g. postao član iste lože, koja jedina nije bila zabranjena u Hitlerovoj Nemačkoj!"

Čitam da švedska država izbegava zamenice muškog roda za Boga, kako bi „država bila inkluzivnija i da može da nosi i poštuje različitosti"!

Moj pokojni Dragomir bi mu rekao: „Sinko, bre, komunisti su sahranjivali Boga, a gde im je leglo? U Vatikanu"!

Gledam kako se starlete i pevačice spremale za „noć veštica"! Devojke čije su duše istrulele pre pohotnih tela, do zore su niskim strastima, po beogradskim klubovima, izazivale mušku, đavolsku nadražljivost i razdražljivost! Nijedna televizija nije propustila da „zabeleži ova događanja"!

Čitam u svim novinama kako je sjajnu zaradu trgovcima doneo poslednji vikend u novembru, takozvani „crni petak"!

Vladala je potrošačka groznica, cene se spuštale, a ljudi s novčanicima su se klanjali bezbožništvu: "Ono što nosiš na sebi i jedeš, to si"! Svi oni ovih dana se najglasnije MIRBOŽE i takav način ophođenja prema ljudima je njihov smokvin list!

Gledam ljude, kupuju novogodišnje poklone „za pod jelku"! Pogotovu deci! Sve što su u toku godine uskratili mališanima, nadoknadićemo novogodišnjim paketićima!

Novogodišnja jelka! Svetuclava, višebojna, sladunjava i milozvučna rimokatolička prevara koju smo mi Srbi progutali! I rođendanska torta i na njoj sveća! Sveća se gasi! Simbol Božje svetlosti gasimo jednim izdisajem! I pomislimo želju! Gasiš Božju svetlost da ti se ispuni želja! Ko će tu želju ispuniti??? SATANA!

Gledam i čitam o prijateljskim sastancima srpskih vlastodržaca sa makedonskim premijerom Zaevom!

Makedonac govori srpski! Govori ijekavskim akcentom!, a on im se obraća „ijekavicom"!

Šta to Zaev kaže?! Govori: "...Nisam Srbin, niti sam od Srba nastao"! Ijekavicom govore i Vlasi i bugarski premijer, i Albanci iz Bujanovca i Albanci iz Prizrena!

Sve njih je tome neko naučio! Slinavi Suljo govori ijekavicu kao da je rođen u sred Sarajeva, a ne sa mnom na našem Bairu, gde smo svi porasli na ekavici!

Bugarima, koje vekovima vaspitavaju antisrpski, postali su, uz Hrvate,najveći srpski koljači! Sada istim putem idu Šiptari, Makedonci i Montenegrini! Ne daj Bože da im se pruži prilika, Zaev, Grujevski, Rama, Taći, Ugljanin, Đukanović ili Izetbegović, bili bi prilježniji u klanju Srba od Luburića, Muje Hrnjice ili Šote Galjice!

Šta nam valja činiti?

Uzmite ovih dana otkrivenje jovanovo! Tamo sve piše! Samo treba pročitati i promisliti!

Pa, ako smo Srbi....!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane