Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Kako je iz Kliničkog centra Srbije isparilo 437 miliona evra

Operacije nad otvorenom kasom

Poslednjih troje ministara zdravlja, od dolaska DOS-a na vlast (Tomica Milosavljević, u četiri mandata, Slavica Đukić Dejanović i Zlatibor Lončar, u dva mandata) čuvali su jedni drugima leđa. Dali će prvi u zatvoru završiti Lončar, umesto da po redu i zasluzi prvi bude izveden pred krivična veća Tomica Milosavljević. Insajder Magazina Tabloid opisuje pranje i isparavanje para u Kliničkom centru Srbije

Insajder L-5

Stalne afere koje potresaju Klinički centar Srbije se ne rešavaju, jer je za rekonstrukciju nove zgrade Kliničkog centra nestalo tačno 437.350.000 evra,a podaci su u Ministarstvu zdravlja, gde se tačno znaju tokovi novca. Međutim, ministarstvo ne sme da preda zahtev za sprovođenje istrage MUP, jer bi bilo pohapšeno 200 ljudi iz KC Srbije,ministarstva zdravlja i političkih stranaka, koje su u tome učestvovale.

Zato će da stradaju žrtveni jarci po bolnicama KCS, koji nisu po volji medicinske mafije, ili koji smetaju svojim predanim i stručnim radom, jer onda pacijenti jure kod njih, gledajući da izbegnu nestručne hohštaplere.

Prvi i osnovni zadatak ministra Zlatibora Lončara maja2014. godine je bio da se istrazi tih 437 miliona evra koje fale u KC Srbije, ali on to ni posle četiri godine nije uradio, pa je nejasno kakve izveštaje o tome podnosi Vucicu i Brnabićki! Pre ove funkcije radio je kao direktor UC KC Srbije, pa je takođe imao uvid u ovu aferu, a njegova SNS je to koristila u političkoj kampanji 2012. godine protiv DS-a i za 6 godina ništa nije uradila,već aferu zataškala.

Obećanje o tome da će stručni, pošteni, čestiti bez afera biti rukovodioci u KC Srbije nikada nije ostvareno, jer su svi prešli u SNS, pa se sada koriste i tom članskom kartom. Došlo je do masovnog obezvređivanja rada stručnog osoblja, kako bi polupismeni hohštapleri iz SNS zauzeli pozicije, a za sav nestručni rad se optuzuju nepodobni, čak iako ne vide pacijenta.

Po klinikama jedva čekaju da neko ode u inostranstvo, ili penziju, pa da stručne greške svale na njega i to je postao oprobani recept. Falsifikuje se medicinska dokumentacija,upisuju u istorije bolesti lekari koji nisu učestvovali u lečenjima, a skrivaju stručne greške odgovornih, ali, ako ni to nije dovoljno, zabranjuju obdukcije umrlih od stručnih grešaka. Istovremeno, pojedine klinike imaju odeljenja na kojima leže lica gonjena od pravosudnih organa, a kojima se hospitalizacijom omogućava da, ili odlože suđenja, ili odlože odsluženja zatvorskih kazni.

Kako je u ovo sve upletena mafija, zaposleni su u strahu, jer shvataju da kriminalci ne mogu da leže po Kliničkom centru bez dozvole uprave, a spas nalaze u učlanjenju u SNS.Oni koji nisu, stradaju, pa je tako direktor GAK KC Srbije profesor Stefanović, inače procesuiran za silovanja pacijentkinja, zbog slučaja smrti jedne pacijentkinje na toj klinici, smestio dr Gordani Miletić da ide u zatvor, umesto njega. Za smrt te pacijentkinje, inače su krivi hirurzi Prve hirurške klinike, jer je umrla od pucanja slepog creva, koje opšti hirurzi nisu prepoznali, kada su dolazili na GAK, ali je Predrag Peško vezama u DB zaustavio te istrage i sve svalio na ginekologe. Peško je time postao heroj među svojim hirurzima, jer je spasao zatvora svoje nesposobne kadrove, a pošto Stefanović nije smeo da se zamera Pešku, žrtvovao je dugogodišnju koleginicu koja je nabeđena za nesavesno lečenje, iako je samo u jednoj lekarskoj viziti videla tu pacijentkinju.

Ovo je, inače, stari princip u KC Srbije da uvek strada onaj ko ima najmanje političkih veza, iako nema dodirnih tačaka sa slučajem, ali pravosudni organi su ti koji bi morali da istražuju istinu, a ne postupaju po nalozima Peška i bande,a na žalost, to nije jedini slučaj.

Zbog čestih odlaganja suđenja, ili zatvorskih kazni na osnovu lekarskih izveštaja, ili otvorenih istorija bolesti u KC Srbije, specijalno tužilaštvo je odavno trebalo da pokrene istragu u KC Srbije.Umesto toga biznis s kriminalcima se razvio, tako da se načelnici odeljenja u KC Srbije otimaju ko će da zbrine bogatog kriminalca na svom odseku.

Još pre sedam godina je medijski zabeležen slučaj Jove Milušica koga je na plastičnoj hirurgiji, od pravosudnih organa, jatakovao dr Zoran Jovanović, poznati počinioc raznih krivičnih i prekršajnih dela, ali umesto lišavanja slobode,oduzimanja licence i sl. postao je načelnik službe. On je uspešno falsifikovao ili uništio raznu medicinsku dokumentaciju na Plastičnoj hirurgiji, za hirurške greške ili loše operacije uspeo sa svojim satrapima da nabedi lekare koji su uglavnom zbog njega napustili plastičnu hirurgiju, a sve uz blagoslov uprave KC Srbije. Posle toga se biznis razvija i počinje masovna licitacija među kriminalnim svetom ko i gde će da legne u KC Srbije za 50 evra po danu, kada su u pitanju prekršajna dela, a za teža krivična dela cena ide i do 200 evra po danu.

Čestitamo Vučiću i Lončaru na medicinskom turizmu!!!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane