Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Barajevo: nova "muljanja" Milosava Miličkovića i njegove "političke dece" Slobodana Adamovića i Aleksandra Delića

Milisavu samo pare mile

Nezadovoljni meštani najsiromašnije "gradske opštine" opet su nam poslali pismo sa konkretnim "muljanjima" opštinske SNS vlasti nesebično potpomognute od strane gradskog stranačkog funkcionera Milosava Miličkovića, bivšeg predsednika opštine Rakovica i bivšeg državnog sekretara u MUP - u Srbije, kome je malo to što i dalje "gazduje" Rakovicom nego to želi i u Barajevu, a kako vidimo, našao je plodno tle za svoje nečasne radnje a i svaku saradnju u likovima Predsednika opštine Slobodana Adamovića i Aleksandra Delića, člana opštinskog veća i Izvršnog odbora SNS.

......

Posle više decenija Barajevo je prošle godine napokon dobilo Balon halu za male sportove, koja je plaćena 24.000.000,00 dinara, a kako je kvalitetno urađena govori i to da je tehnički primljena tek iz trećeg puta. Za nepunih šest meseci pod je toliko propao da je postao opasan za one koji ne paze gde gaze. Šetalište pored potoka u centru Barajeva plaćeno je iz opštinske kase 22.000.000,00 a da nije završeno do kraja, pritom je građeno bez ijedne odluke i dozvole za gradnju.

Predsednik opštine Adamović odmah po stupanju na dužnost pazari za potrebe svog kabineta putničko vozilo Škoda Oktavija i za nju plati 2.400.000,00 din. Za koji iznos je mogao da kupi dva automobila „Fiat 500l" za potrebe opštinskih službi, ali kad mu je to predočeno on je to zanemario i time samo potrvdjuje da su uvek najbahatniji funkcioneri iz najsiromašnijih opština. Za to vreme „Škoda" se vozika i gde treba i gde ne treba, naročito dok je trajala kampanja SNS za gradske izbore. Ostala opštinska vozila se često koriste u privatne svrhe, pik-ap Centra za kulturu više koriste radnici centra za lične potrebe nego za šta je kupljen.

Donacija Železnice Srbije opštini Barajevo u vidu starog kamena sa pruga za nasipanje Opštinskih nekategorisanih i atarskih puteva odavno ne služi u te namene već se privatno „ispod ruke" prodaje za 50 evra po kamionu. Ko je to spomenuo Borivoja Pavlovića člana Opštinskog veća zaduženog za puteve u opštini, inače penzionera sa platom od 90.000,00 din. Za koga oni koji ga dobro poznaju kažu da je najveća štetočina u SNS Barajeva, inače veliki prijatelj gospodina Miličkovića sa kojim je radio u Rakovici u DMB stim što je Pavlović kao sindikalni funkcioner bio zadužen za nabavku svinjskih polutki, luka i krompira za radnike a Miličković za rastakanje uspešne fabrike.

Kažu da nema stranačkog zapošljavanja već samo znanje vodi do posla, međutim za barajevsku SNS vlast to odavno ne važi. Glavni kadrovik Aleksandar Delić prima i otpušta naravno sve u dogovoru sa Miličkovićem. Nedavno je u stalni radni odnos primljena žena iz Zaječara kao referent za javne nabavke kao da u Barajevu nema stručnih kadrova na birou rada i kako baš da ta gospođa dobije posao u Barajevu. Ništa bolja situacija nije ni u domu zdravlja, obdaništu (gde je predsednik opštine Adamović zaposlio svoju suprugu). Mnoge mlade ljude su prevarili za posao, vrbujući ih da rade stranačke kampanje za izbore kao uslov za dobijanje zaposlenja ali ako nisi poreklom Crnogorac ili sa Kosova od posla nema ništa. Vrhunac bezobrazluka je bio kad su na dva načelnička mesta u organima opštine postavili bračni par poreklom sa Kosova Ivana i Natašu Ilić nastanjene u Vraniću, (ko je opet rekao Miličković)? A da bi gospodju Ilić namestili na mesto načelnika morali su prvo da smene Nadu Obradović, dotadašnjeg direktora direkcije a koja je u vreme kada je Adamović bio direktor opštinskog komunalnog preduzeća malte ne izmišljala poslove za isto preduzeće kako bi radnici na vreme primali platu koju im direktor Adamović nije umeo da obezbedi. Dolaskom na funkciju predsednika opštine Adamović se „revanšira" Nadi Obradović tako što je smenjuje sa funkcije.

Na video nadzor po mesnim zajednicima (barajevska sela) do sada je potrošeno 10.000.000,00 din. A sobu za nadzor u policijskoj stanici Barajevo uoči gradskih izbora otvorio je uz prigodan govor lično ministar Stefanović. Kada se budu povezale sve MZ opštine ceo posao će koštati 60.000.000,00 din. Usput se priča da su građene kamere jako lošeg kvaliteta, tehnički zastarele, a mnogi kažu da bolje kamere ugrađuju u svoje kuće seoski domaćini.

podeli ovaj članak:

Natrag