Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Talas štrajkova počinje da diže Srbiju na noge

Dani besa u vrelom letu

Počelo je! Izvadimo stare parole. Gotov je. Zrelo je. Pokradeni smo. Vučiću, spasi Srbiju i ubi se...Diktator je izolovan, njegovo šepurenje, narko poslovi, trgovina oružjem, belim robljem, pasošima, korumpiranjem svetskih diplomata, zabrinulo je i međunarodnu zajednicu. Vučić tajno preti Vašingtonu - ako nećete vi, odoh ja Rusima. Idi, široko ti polje, poručuju mu iz Bele kuće. A Kremlj? Oni odgovaraju - budi tu gde jesi. Poludeli i bolesni Vučić sprema odmazdu prema građanima, ali ima zečje srce. Ima hrabrosti kao pauk muda, tvrde oni koji ga poznaju. Dok prima lažne izveštaje o štrajkovima, koji mu se minimiziraju, Vučić drhti kao miš. Trese se od straha i plače. Oterajmo ga! Smaknimo ga. Oterajmo njegovu bandu i izvedimo ih pred lice pravde. Sloboda se mora osvajati, makar i krvlju.

Milica Grabež

Mali balkanski diktator Aleksandar Vučić pokušava na sve načine da obmane Srbiju, uporno tvrdeći da mora da donese "najtežu odluku" i prizna postojanje nezavisnog albanskog Kosova. Ovu providnu laž i čitav scenario njegovog medijskog prenemaganja, režirala je britanska konsultantska agencija "Bel Potinger", koja ga je i promovisala još 2012. godine, za račun tadašnjih političkih elita u Vašingtonu, Londonu, Briselu i Berlinu, i proglasila ga za „klijent Zapada".

Naravno, pomenuta firma "Bel Potinger", i dalje se bavi proizvodnjom laži u političke i geostrateške svrhe, kao i onda kad je za potrebe Pentagona pravila i lažne video snimke terorističkih napada.

Drugom polovinom maja meseca ove godine (preciznije, 17. maja 2018), agencija AFP objavila je vest da je "...predsednik Evropske unije Žan Klod Junker potvrdio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, konačno spreman da prizna kosovsku nezavisnost..." Ali, to nije bila cela vest...Naime, Junker je tom prilikom rekao i to da "...Vučić zna da ne može Srbija dobiti mesto u EU dok ima otvorene i nerešene granične sporove, a da je kosovsko pitanje zapečaćeno još davnih dana, još pre nego što je on i došao na vlast u Srbiji!" Bilo je tu još zanimljivih Junkerovih "opservacija", poput one da je kosovsko - metohijsko pitanje zavisno od "balkanske strategije" Rusije i SAD, aludirajući na akciju "zamrzavanja kosovskog konflikta", koji su dve najveće svetske sile već pokrenule.

Istina je da Vučić očajnički pokušava da u ime Srbije separatno prizna albansku državu na prostoru otetog Kosova i da ga u toj nameri podržava samo ocvali diplomata i službenik Stejt Departmenta, Metju Palmer. Sve ostalo je plod njegovih laži, opisi njegovih noćnih mora i pustih snova.

Suočava se samozvani Vođa i sa činjenicom da Evropska unija (sa onih pet zemalja - članica koje nikada neće priznati državnost Kosova), SAD i Rusija, neće dozvoliti da se u zajednici pravno uređenih država nađe i kriminalno - teroristička tvorevina koja je danas jedno od dva najveća evropska izvorišta narko - kriminala, trgovine belim robljem, oružjem i tranzitom migranata iz islamskih zemalja.

Dakle, Vučić laže da trpi pritiske da prizna nezavisno Kosovo, laže da mu je to iko izričito tražio, laže i obmanjuje da Srbija jedino sa priznanjem nezavisnog Kosova može u Evropsku uniju. Naime, komesari iz Brisela, pa i predsednici vodećih država i vlada EU, ne žele Srbiju u Evropskoj uniji uopšte! I to je potvrdio nedavno i francuski predsednik Manuel Makron kad je praktično "otpisao" kompletan Zapadni Balkan na neograničeno dugi period iz razloga što je i sam Evropska unija na ivici opstanka i što balkanske države pa i Srbija, imaju nesagledivo dugačak spisak problema, od organizovanog kriminala i korupcije, do mafijaškog pravosuđa do sprdnje sa parlamentarizmom i političkim sistemima.

Bestidna je uloga Velike propagande laži. Na portalu Republika-Srpski Telegraf, objavljeno je u subotu, 09. 06. 2018)tekst - upozoren je pod naslovomn Pretnje Zapada: Vučiću, stradaće ti brat!

''Vučiću, stradaće ti brat ako ne prihvatiš naše rešenje za Kosovo...Ovako glasi brutalna pretnja zapadnih sila, predvođenih Vašingtonom, s kojom se suočava predsednik Srbije u jeku diplomatske bitke za južnu srpsku pokrajinu.

Prema informacijama do kojih je naš list došao u diplomatskim i obaveštajnim krugovima, Zapad će Aleksandra Vučića lomiti preko brata Andreja jer je procenjeno da je on lakša meta za plasiranje iskonstruisanih afera, čiji je krajnji cilj da se slomi i natera na poslušnost predsednik Srbije. Takođe, stratezi koji stoje iza ovog mračnog plana procenili su da je Vučić posebno osetljiv na mlađeg brata, što je i pokazao kada su Andreja pretukli pripadnici Žandarmerije na dan Parade ponosa''.

Aleksandar Vulin je, piše portal, naveo da je u Srbiji spremna grupacija koja treba da napada Vučića i njegove najbliže saradnike i porodicu

Ideja, kako objašnjava portal, jeste da se uz pomoć poslušnih medija i na sve druge načine plasiraju izmišljene afere sa najgorim optužbama protiv Andreja Vučića.

- Sam Aleksandar Vučić je previše tvrd orah i direktan udar na njega ne bi doneo rezultat. Zato je kao glavna meta izabran Andrej, ali neće biti pošteđeni ni najbliži saradnici predsednika Srbije. Afere će biti puštane u javnost u ključnim trenucima, kada se nešto bitno bude dešavalo na Kosovu ili u vezi s Kosovom. Na primer, pred važne runde dijaloga u Briselu ili Vučićeve susrete s glavnim igračima na međunarodnoj sceni. Onda bi, po njihovim zamislima, Vučić bio prinuđen da se brani i opravdava umesto da nešto zahteva u ime Srbije - kaže naš izvor. Portal prenosi i izjavu poslanika Igora Bečića...

- Svima nam je jasno da će pritisci Zapada u narednom periodu biti sve veći. Sigurno je da Vučić neće biti jedina meta, već i članovi njegove porodice i krug najbližih saradnika - navodi Bečić za naš list i dodaje da Vučić najmanje brine za sebe, ali je osetljiv na svoje bližnje.

Diktator nam poručuje: ako počnu da prozivaju njegovog barata zbog kriminala, da je najveći narko bos na Balkanu, da je prodao za 600 miliona evra akcizne markice Albancima, da je iz Zavoda za izradu novčanica na Topčideru uzeo hiljade pasoša i prodao ih migrantima, a da će sa Irancima da pazari još nekoliko hiljada, predstavaljući ih kao Rome, kako bi oni otišli na zadatke na Zapad, on će biti slomljen, zbog velike ljubavi prema bratu, pa će predati Kosmet i sve što od njega traže! Za ljubav bratu Andreju!

Da Srbija ima državnog tužioca, on bi sigurno reagovao i naložio istragu ko stoji iza ovog teksta kojim se predsednik države podstiče na predaju pokrajine. Ali, travestit Zagorka Dolovac je to oćutala.

Sudnji dan zakucao je i na Vučićeva vrata. Posle sedam godina divljaštva i nasilja nad građanima Srbije, kakvo nije viđeno čak ni devedesetih godina (kad je postojala moćna i brojna opozicija), došao je trenutak da se takvom tiraninu i takvom režimu uzvrati.

Poslednjih nedelja, kad su buknuli masovni protesti u četrdeset gradova i opština u Srbiji, Vučić je opet pokazao svoje pravo, uličarsko lice, pa je štrajkove, proteste i blokade opljačkanih građana, radnika, poljoprivrednika i vozača na puteva širom Srbije (zbog kriminalne cene goriva), nazvao dokonim budalama: "...Eto sad će u pet popodne budale dokone koje nemaju šta da rade, da se okupe i da blokiraju saobraćaj. Eto ja neću da stanem i ugasim motor, ali neka budala će naglo stati ispred mene i ja ću poginuti zbog budale!"

Obrušio se tiranin na građane, pa je čak pokušao da gašenjem uličnih kamera na tri sata, koje koristi portal Beograd uživo, "skloni" istinu od očiju javnosti. Ni to mu nije pomoglo. U pomoć svome Vođi priskočili su dvorski klovnovi i trubači poput Nebojše Krstića, "savetnika", koji se zapitao: "...Zašto malinari protestuju? Razumeo bih proteste malinara kad bi gajenje malina bilo obavezno!"

Uključio se u ruženje naroda i podivljali Dragan J. Vučićević, glavni urednik Vođinog biltena "Informer", pa je napao sa režimske televizije Pink sve građane Srbije, nazivajući ih slabićima, "kukumavcima" i slično: "...Eto, tim kukumavcima baš ništa ne valja - ni školstvo, ni zdravstvo, ni putevi, ni vlast, ni opozicija, ni mediji, ni novinari...Jer kukumavcima je nacionalna autodestrukcija deo genetskog koda, oni su zapravo patološki mazohisti koji doživljavaju orgazmično zadovoljstvo uvek onda kada unižavaju sebe i svoje, dok istovremeno prekomerno hvale sve druge, pa i one najcrnje srpske neprijatelje..." Pomenuti Dragan J. Vučićević vlasnik je najmanje jedne hladnjače koja u Loznici otkupljuje maline, po mizernoj ceni, a on se trpa milione u džepove.

U ponedeljak u 8,30 h (11. juna) paori su izašli na svojim starim i izraubovanim traktorima na drumove, da se izbore za svoje pravo. U trenutku kada ovaj tekst šaljemo u štampariju u Podgoricu (11. jun), jer niko u Srbiji ne sme od Vođe da nas štampa, protest su najavili i penzioneri, zbog ludačkog saopštenja Vučića, Brnabićke i Siniše Malog da će penzije najverovatnije viti povećane u decembru, a isplaćivane u januaru sledeće godine! Ne lipši magarče do zelene trave!

Građani Niša će takođe započeti štrajk, povodom smene direktora niškog aerodroma, koji nije pristao da Vučiću preda aerodrom, jer ga je on već ''dao u koncesiju'' francuskoj kompaniji, kao miraz uz aerodrom Nikola Tesla u Surčinu...

Talas štrajkova, na koje Vučićev kartel nije naučio, počinje da diže Srbiju na noge.

U odbranu Vučićevih laži, uključio se i posrnuli "gazda" Republike Srpske, Milorad Dodik, koji je više uz navodnog Vođu nego u Banjaluci, pa je tako pokušao da u ovdašnjoj javnosti stvori predstavu o "herojskom činu" malog tiranina iz Jajinaca, rekavši između ostalog: "...Odbijanje radnog dokumenta SAD u vezi sa pitanjem Kosova dokaz da je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne prihvata ultimatume na štetu Srbije i srpskog naroda..." Navodno je Vučić odbio nekakav "ultimatum" SAD u četiri tačke, pa ga je Dodik tom prilikom još pohvalio: "...Ne postoji ništa što bi aktuelnu vlast, na čelu sa Vučićem, nateralo da prihvati jednostrano rešenje koje bi bilo suprotno interesima Srbije, njenog suvereniteta i teritorijalnog integriteta"

Istog dana kad je Dodik dao tu izjavu, oglasio se i američki ambasador u Srbiji, Kajl Skot, demantujući da je Vučić iz Vašingtona dobio bilo kakav "ultimatum u četiri tačke", te je dodao da je SAD "u odličnim odnosima sa Srbijom".

Samoodbrana građana od Vučićeve tiranije i njegovih nasilnika ulazi u završnu fazu. Iz nekoliko srpskih gradova i opština otišle su na adresu Saveta Evrope, detaljno dokumentovani dokazi o teroru Srpske napredne stranke i Vučićevih "legija" koje se vrše nad lokalnom samoupravom. Uskoro će povodom toga biti zakazana i posebna rasprava u Savetu Evrope i biće zatraženo da se Vučić hitno izjasni u vezi sa dokazima da je njegov režim širom otvorio vrata kriminalu i stavio ga u službu sopstvenih potreba.

I zaista, na sceni je mafijaška država u kojoj Vučićeva "vojska" uteruje strah u kosti preko svojih "pajser brigada" batinama, zelenašenjem, reketom, zastrašivanjem...Ko nije sa Vučićem i njegovom najbližom rodbinom, kumovima i prijateljima, taj je protiv njih!

U Kragujevcu je 50 najuglednijih građana potpisalo peticiju ministru unutrašnjih poslova, kojom ga obaveštavaju da je život u ovom gradu nesnosan, da grupa huligna - navijača mesecima maltretira i bije građane, otimajući im novac, objekte, reketira ih, da sve to čini pred očima policije koja ne sme da reaguje. Nova načelnica policije, koju naprednjaci zovu "čelična ledi" je, ustvari, nesrećnica koja pokriva teror. Naime, sudsko policijska sprega u Kragujevcu omogućuje da i kada pošteni policajci kriminalce iz redova navijačke grupe privedu sudiji, oni odmah budu pušteni.

Glavni advokat u Kragujevcu je bivši predsednik suda, koji nije reizabran, ali je prijatelj sa sadašnjim predsednikom suda Zvonkom Ilićem, pa se nasilnici odmah nađu na slobodi. Ministar policije se od ovakve predstavke brani ćutanjem, a građani su prinuđeni da se sami organizuju i brane od zla koje im preti.

U Alibunaru je banda iz SNS-a otela odbornika lokalne skupštine, odvela ga u nepoznatom pravci i drži ga kao taoca, kako bi mogli da smene predsednika Opštine Alibunar, koji im nije više po volji.

Nasilje nad građanima u Srbiji je neizdrživo: poreznici, privatni izvršitelji, upravnici zgrada, poslodavci...

Srbija, na žalost, nema pravu, organizovanu i respektabilnu opoziciju, spremnu da povede narod u borbu protiv istinskog zla kakvo Srbiju u novijoj istoriji nije snašlo. Takozvanu parlamentarnu i vanparlamentarnu opoziciju danas u Srbiji sačinjava skup kompromitivanih, potrošenih a delom i ozbiljno kriminalizovanih ljudi (poput Dragana Đilasa), koji su u prethodnom režimu, zahvaljujući bezumnoj politici Borisa Tadića, doveli do dolaska Aleksandra Vučića i njegove naprednjačke horde na vlast. Ovu činjenicu su shvatile i mase građana koje danas po ko zna koji put kreću sa ulice da ruše banditski režim, koji je i sa delom opozicije u kriminalnom savezu. Iako opozicija sa tim protestima nema ništa, Velika propaganda laži ih optužuje za njihovu organizaciju! Da li im na taj način nabacuje loptu, da, ako ih oni zamene, nastave zajednički da gaze po građanima?

Kad ovaj broj Magazina Tabloid bude u prodaji, masovni protesti građana Srbije, kako u Beogradu tako i u svim gradovima i regijama, biće u punoj snazi. Na društvenim mrežama se uveliko pojavljuju smernice kretanja i način organizovanja protesta. Vučićeva "padajuća" vlast ne zna ko je organizator masovnih izlazaka, ne ume da nađe "ni glavu ni rep" i ne shvata da je ljude na ulice izveo bes, očaj i osećaj potrebe za samoodbranom.

Sve saobraćajnice u Požarevcu, Obrenovcu, Boru, Zrenjaninu, Valjevu, Rumi, Šapcu, Leskovcu, Kragujevcu, Vrnjačkoj Banji, Pančevu, Lazarevcu, Čačku, Ljuboviji, Loznici, Donjem Milanovcu i mnogim drugim gradovima Srbije, biće narednih nedelja (a, ne bude li Vođa pao i meseci!) poprište, bojno polje gde će režim pasti.

U Beogradu će, prema poslednjim informacijama, protest biti raspoređen na najprometnijim ulicama i trgovima: Slavija, "Sava centar" (blokada Gazele), Ušće (Brankov most), Karaburma (uključenje na Pančevački most) i Dedinje (kod zgrade "Pinka"). (Objavljujemo raspored protesta u antrfileu)

Haos širom Srbije od ponedeljka! Traktoristi najavljuju proteste: "Situacija je alarmantna!", vape režimski mediji.

Članovi Nezavisne asocijacije poljoprivrednika Srbije krenuli su ponedeljak, 11. juna u 8.30 časova u protestnu vožnju traktorima širom Srbije, saopštio je predsednik Upravnog odbora Asocijacije, Jovica Jakšić.

Odluku o protestnoj vožnji je jednoglasno doneo Upravni odbor Asocijacije, kao "znak upozorenja zbog alarmantne situacije u agraru", uz zahtev da se "hitno reši problem enormno visoke cene goriva, a onda i ostalo".

"...Naše članice zakazuju sastanke i donose odluke o maršutama i organizaciji protesta. Prijavljujemo okupljanja po zakonskoj proceduri. Odziv poljoprivrednika je veliki, mnogo veći nego što smo očekivali", rekao je Jakšić.

Protestna vožnja će trajati jedan sat, ali "ako nam se ne izađe u susret, radikalizovaćemo protest", kazao je Jakšić. On je dodao da će "revolt" poljoprivrednika u ponedeljak biti iskazan pre svega zbog visoke cene goriva.

"Zašto je u Srbiji najviša cena? Evropski farmeri plaćaju 60 do 70 evrocenti litar, odnosno oko 90 dinara, a mi i do 170. Tražimo da se reši taj problem", kazao je Jakšić.

On je dodao da je "poznato da se akcize plaćaju na cigarete, alkohol, kafu, gorivo...što u prevodu znači porez na luksuz".

"...Za nas poljoprivrednike rad na našim imanjima nije luksuz. Svojim radom mi pokušavamo da obezbedimo egzistenciju za svoje porodice i obezbedimo hranu za ostalo stanovništvo", rekao je Jakšić.

Suočen sa potpunim opkoljavanjem, jer ga svakodnevno demantuju predstavnici međunarodne zajednice, osporavajući njegove najave, njegove, navodne ''borbe za Kosovo'', Vučiću je ispraženjen budžet, samo u ovoj godini ga čeka otplata 7,2 milijarde evra spoljnog duga i kamata, a istovremeno blokiran je od MMF-a i Svetske banke, zbog izbora Siniše Malog za ministra finansija i izigravanje Zakona o zamrzavanju penzija, te ne može dobijati nove kredite radi otplate starih dugova, a prihodi su sve slabiji. On svakodnevno dobija lekarsku zaštitu, jer je smrtno bolestan. Iako to sve znaju, neki njegovi saradnici su odlučili da sa njim idu do samog gorkog kraja...

Jedan od predsednika opština potvrdio je saradniku Magazina Tabloid da je ranije svakog meseca nosio Vučiću po 100.000 evra u kešu, da je dva dana ranije upozoravan da treba da dođe sa novcem, a da u poslednje vreme ''ne misle na njega'', jer je 100.000 za Vučića postalo ''sića''.

Bolje je da gorimo na visokoj temperaturi, nego da nam duše odu u pakao. Oterajmo ih. Zrelo je!

A 1. Ko podržava, ko je u mišjoj rupi

Protesti zbog poskupljenja goriva izazvali su haos na političkoj sceni. Na iskazano nezadovoljstvo građana vlast je odgovorila torturom, lažima i optužbama. Aleksandar Vučić je učesnike protesta nazvao ludacima, Nebojša Stefanović tvrdi da je na delu teror manjine nad većinom, dok Aleksandar Vulin ponavlja floskule o stranim plaćenicima, samo što ih sad etiketira kao „desetine nasilnika", a ne, kao pre 20 godina, „šačicom fašista".

U panici, vlast je naredila policiji da fotografiše i legitimiše učesnike protesta, kao i da hapsi pojedince za koje pretpostavi da su uticajni. Zbog poziva na proteste, koje je širio preko svoje Fejsbuk stranice, u Inđiji je uhapšen Slobodan Vukašinović. Režimski mediji, među kojima prednjače Pink i Informer, pozivaju vlast da na silu spreči blokadu puteva, dok naprednjački botovi na društvenim mrežama prete prebijanjem učesnika protesta, pa čak i izvođenjem tenkova na ulice. Sa druge strane, lideri opozicionih stranaka otvoreno podržavaju građane.

Najaktivniji u tome je Janko Veselinović, predsednik Pokreta za preokret, koji je već prvog dana protesta proglasio pobedu nad režimskom torturom.

- Protest uspeo. Blokirana cela Srbija. Možda je ovo najveći protest od rušenja Miloševića. Od danas ništa neće biti isto. Bravo, građani - napisao je Veselinović na svom Tviter nalogu, a izneo je i konkretan predlog da se u okviru protesta organizuje i blokada Radio-televizije Srbije.

Saša Janković, predsednik Pokreta slobodnih građana, najavio je izradu novog Zakona o lustraciji, kojim će biti abolirane sve žrtve aktuelnog naprednjačkog progona: „Ljudi koje ovaj režim kazni zbog stvari kao što je današnji protest biće rehabilitovani, kazne koje su platili vraćene uz zahvalnicu demokratske države Srbije, a njihove kazne biće spomenice".

Zoran Živković, lider Nove stranke, smatra da protest mora biti jači i dosledniji.

- Treba blokirati sve raskrsnice u Srbiji i ostati tamo dok vlada Aleksandra Vučića i njegovih SNS-ovaca ne smanji akcize, a samim tim i cenu goriva. Do pobede! - napisao je Živković.

Zoran Lutovac, predsednik Demokratske stranke, takođe podržava proteste, dok se Dragan Đilas i Vuk Jeremić nisu oglasili.

A 2. Ko je "priveo" Zagorku Dolovac

Republički javni tužilac Zagorka Dolovac, našla se 7. juna ove godine u Prištini, na izričiti zahtev američkog državnog tužioca, Džefa Sešnsa. Ona je, doslovno, privedena za sto sa ostalim državnim tužiocima iz regiona Zapadnog Balkana. Tako je ova zlosrećna žena, koja se Vučiću zavetovala na večno ćutanje i pseću odanost, svojim prisustvom celom događaju u Prištini, uznemirila Vučićev kartel. On se sastala "u četiri oka" i sa glavnim kosovskim tužiocem, Aleksandrom Ljumezijem, navodno u vezi istrage ubistva Olivera Ivanovića. Izvori Magazina Tabloid saznaju da je to bila tek usputna tema. U međuvremenu je kosovsko tužilaštvo, nevešto pokušalo da "zaštiti" Zagorku Dolovac pa je izdalo saopštenje u kome piše da se na tom susretu nije razgovaralo o istrazi oko ubistva Olivera Ivanovića, čija smrt se na dušu stavlja, kao naručiocu.Aleksandru Vučiću.

Naime, Zagorka Dolavac je u neprijatnoj situaciji. Od nje se očekuje da u vrelim letnjim danima, kada uzavre atmosfera, smeni tužioca za organizovani kriminal, više tužioce u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, u Nišu, a na to ima pravo, da imenuje tužioce koji će staviti zahteve za procesuiranjem Vučićeve mafije, uključujući i brata Andreja, koji je prvi među tom grupom.

Tužilac Dolovac je kuma Bojana Pajtića, bivšeg funkcionera Demokratske stranke. Vučićev režim je zakasnio u pokušaju da Zagorku Dolovac smeni sa ove pozicije.

A 3. Raspored okupljanja

Redakcija Magazina Tabloid saznaje da će štrajkovi i blokade građana biti nastavljene u celoj Srbiji, a ovo je spisak svih lokacija na kojima će se okupljati nezadovoljni građani od 17 h i dalje svakog dana:

Beograd - skup kod Sava Centra .Kreće se dalje ka Gazeli-Kneza Miloša-Nemanjina-Slavija do Skupštine.

Požarevac - Tempo parking;Obrenovac - Nadvožnjak u Zvecku;Bor - Parking preko puta tržnice; Zrenjanin - Skup kod Kristalne Dvorane :Valjevo - Semafor kod Motoimpexa ; Ruma - Skup kod Univera, rotest kod MG pumpe na putu za NS.; Šabac - Skup na parkingu ispred Zorkine hale; Leskovac - Široka čaršija; Kragujevac - Kod Krsta (ulaz kod Zvezde);Vrnjačka Banja- Ulaz u Vrnjacku Banju; Pančevo - Skup kod Hale sportova (bazen); Lazarevac - Skup na parkingu Dis-a Čačak - Kruzni tok u Preljini kod Emezete; Ljubovija - Raskrsnica kod motela: Loznica - OMV pumpa na ulasku u Loznicu; Donji Milanovac - Porečki most; Nova Pazova - Skup u Centru kod stanice i polazak odatle za BG (Brankov most, Slavija); Novi Sad - Raskrsnica Bulevara Oslobodjenja i Jevrejske ulice; Kula - Put za Vrbas kod Metalprometa; Kladovo - Kladovo: Novi Pazar - Banjska Petlja; Velika Plana - Parking DIS marketa; Požega - Raskrnica kod Budimke; Vlasotince - Ulaz u grad kod NIS pumpe: Kruševac - Kružni tok ispod Mup-a; Vranje - Skup kod Sportske hale: Subotica - Skup kod Rodića (Palić); Užice - Kružni Tok ; Zmajevo - Skup ispred Mesne Zajednice; Odžaci - Raskrsnica prema Ratkovu i Laliću; Sombor - Skup na parkingu kod živinske pijace; Niš - Trg Kralja Aleksandra; Bač - Raskrsnica Bač - Selenča (semafor); Indija - Crvena Nisova Pumpa; Smederevo - Lipska rampa, put za Kovin.; Sremska Mitrovica- Parking starog "Amana"; Jagodina - Naplatna rampa - Jagodina; Aleksinac - Stara autobuska stanica; Svilajnac - Kružni tok kod NIS pumpe ; Prijepolje - Pasarela; Ub - Banjabska raskrsnica kod Streline perionice; Smederevska Palanka - market DIS; Trstenik parking kod Partizanovog igrališta; Zemun - Pupinov most, skup kod Coca Cole; Novi Bečej - Obilaznica kod kružnog toka...

A 4. Pokojni Đinđić je voleo žene

Poštovani gospodine Milovane Brkiću,

Juče (u sredu) na naslovnoj strani Blica izašao je tekst "Ekskluzivno: Ispovest Tanje Bogdanović: "Lukas mi je napravio dete, sada mi preti".

Čim sam videla taj tekst, pomislila sam da mi je ta devojka odnekud poznata, ali nisam mogla da povežem odakle. Ja sam dugo bila član Demokratske stranke, još od 1995. godine i mnogo toga sam znala što nikada javno nije objavljeno. Pre dva sata me pozvala prijateljica koja je takođe član DS (sad je na gradskoj funkciji), prvo što mi je rekla jeste "...Jesi li videla, Lidijina ćerka u vezi Acom Lukasom, napravio joj dete, žali se po novinama. Prolazi kroz isto kao i njena majka".

Onda sam se setila odakle znam Tanju Bogdanović...

Tokom devedesetih godina Zoran Đinđić je bio u vabračnoj vezi sa Lidijom Bogdanović. Ona je tada bila mlada devojka, čini mi se da je 1973. godište. Đinđić je tada već bio oženjen Ružicom, ali ga to nije sprečavalo da ima ljubavnicu i da se sa njom viđa čak ne trudeći se da to sakrije. Za tu vezu su znali mnogi iz DS koji su mu bili bliski, tako smo i mi ostali članovi o tome čuli i prepričavali međusobno. Iz vanbračne veze sa Lidijom, Zoran je dobio dvoje dece - ćerku Tanju i sina Dina, oboje nosi prezime majke Bogdanović. Neposredno po dolasku na vlast, Đinđić je ljubavnicu i decu poslao u Grčku, da se ne bi u javnosti pročulo za to.

Koliko znam, Tanja je u Grčkoj bila udata za jednog biznismena, ali su se razveli pre nekoliko godina...Čujem da je taj Grk nju optužio da ga je trovala, ali ne znam da li je to tačno. Takođe, ne znam gde Lidija sada živi, poslednji put pre tri godina sam čula da živi u Parizu. U Beogradu joj živi ćerka Tanja, ima dva stana, jedan je na Karaburmi, trosoban, ogroman, a drugi je negde u centru. Ne znam ko je te stanove kupio i kada, da li je Đinđić ili taj Grk.

Ovo što sam napisala je sto posto tačno, to zna mnogo ljudi, ali niko neće i ne sme javno to da kaže, niko nema dokaze. Vi ste dobar, profesionalan novinar i verujem da ćete moći da istražite i proverite sve ovo...

podeli ovaj članak:

Natrag