Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(Pr)osudite sami

Crni dani

Milovan Brkić

Vlasnica zrenjaninske televizije KTV Danica Radić, uputila je pismo OEBS-u, misijama UN i EU, skupštinskom odboru i udruženjima novinara, moleći za zaštitu života članova svoje porodice i ove nezavisne televizije:

''...Posle emitovanja emisije (//www.youtube.com/watch? v=J9mCVJsdGSs&t=932s ) sa Milovanom Brkićem na našoj televiziji, došao je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić da mi prenese poruku šefa BIA Bratislava Gašića, da ako neću da prodam televiziju, više neću nijedan jedini dinar dobiti iz opštinskog budžeta, znači ni tih tri miliona predviđenih za 2018. godinu, za sve njihove aktivnosti koje smo pratili od početka ove godine. Posle ucenjivačke ponude gradonačelnika naprasno su nam bez objašnjenja komitenti počeli otkazivati saradnju. Interventna policija mi je istog dana posle razgovora sa gradonačelnikom sa šest kola zaustavila sina na ulici, pretresala ga i maltretirala bez ikakvog osnova i razloga (snimak se nalazi na Jutjubu). Emisija sa Milovanom Brkićem je bila samo kap u punoj čaši. I pre toga me je Aleksandar Vučić nazvao kriminalcem u emisiji na Pink televiziji, zato što puštam i opoziciju'' - navodi gospođa Radić.

Svako ko progovori i reč o zločinima braće Vučić, njihove surove pljačke građana Srbije, etiketiran je kao da je kriminalac. Žao mi je gospođe Radić kojoj sam gostovanjem na njenoj televiziji naneo veliku štetu i nadam se da će ta šteta, padom diktature, biti nadoknađena.

Spisak onih koje proganjaju srpska tužilaštva zbog loših reči o krvavoj despotiji kartela Vučić, svakog dana se uvećava.

U subotu, 23. juna sestra mi kaže da je ceo dan sa sinom i komšinicom brala maline. Krvavim radom nabrali su 120 kilograma, predali ih otkupljivaču po ceni od 80 dinara. Nekada i neće da otkupe ni po toj ceni. Stotine hiljada domaćinstava su u očaju. Ne samo u Mačvi. Vučićeva kamarila, koju predvodi brat Andrej, rešila je da satre Srbiju.

Iako je rod maline desetkovan udarom grada i oluja, ona je tražena na svetskom tržištu po ceni od najmanje 15 evra. Andrej Vučić je snizio otkupnu cenu da satre selo i malinare. I ne samo njih. Niko neće brati kupinu, jer po ceni od 15 dinara po kilogramu samo berači koštaju više. Cena višanja, trešanja, jagoda, bostana, kukuruza, toliko je niska da proizvođači ne mogu da plate od zarade ni benzin!

Očigledno svestan da gubi vlast i da mu se bliži kraj, Vučić uz pomoć brata Andreja želi da satre Srbiju, da uništi i svaku nadu kod seljaka. Oteće im njive, da bi naplatio porez, seiriće nad njihovom nesrećom.

Zamlata od ministra poljoprivrede Nedimović, svakog dana laže da će država pomoći da se otkupe poljoprivredni proizvodi. I dok bacamo najkvalitetnije maline, višnje, trešnje...uvozimo smeće iz Evrope, kome je istekao rok. Truju nas uvoznom hranom kao pacove. Očigledno je da se Vučić sprema da pobegne. Narodna banka je kupila 330 kilograma zlata, smestila ga u Bazel, da bi odatle Vučić, kao i odbegli kralj, bio njegov vlasnik. U nedelju je Vučić razgovarao sa Tačijem u Briselu. Bio je to dogovor dvojice krvavih mafijaša kako da izigraju međunarodnu zajednicu, uz podršku Mogerinijeve, da se dogovore o međusobnom ispomaganju i podršci.

Početkom juna, Vučići bi mogli da se nađu na udaru tužilaštva. Istraga o ubistvu Olivera Ivanovića zna ko je naručilac i nalogodavac, a ko ubice.

Vučiće peku na tihoj vatri. Da bi odložio bratovo privođenje pravdi, Vučić nudi da se na severu Kosova pohapse njegovi ljudi, koji su ga verno služili, da lakše proda južnu pokrajinu. Nudi glave Zvonka Veselinovića, Radojičića, Zelje...Iako je Zvonko nerazdvojan drug Bratislava Gašića i Bojana Dimića, načelnika Prve uprave BIA-e, kao na tacni predaće ga kosovskim vlastima. Predao bi Vučić svakoga, samo da nastavi da pljačka.

Crni dani su pred Srbijom. U lovu na Vučićev porodični kartel pašće nevine glave. On je sve luđi, ali, nažalost, još mnogi iz njegovog okruženja žele da mu služe do samog kraja, verujući da će im to biti zaboravljeno.Neka se prospe i naša krv, samo da dočekamo slobodu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane