Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(Pr)osudite sami

Počelo je!

Milovan Brkić

Iz Brisela je u subotu, 21. jula, stigla vest da se pregovori između Beograda i Prištine odlažu za septembar! To je, verovatno, prvi udarac koji je žestoko uzdrmao srpskog tiranina Aleksandra Vučića i njegovog kolegu iz Prištine Hašima Tačija. Poruka je jasna - njih dvojica neće više učestvovati u normalizaciji odnosa između Srbije i njene južne pokrajine.

Znam, hoće da me kazne - uzviknuo je Vučić! Istog dana i njegov kolega Tači poslao mu je poruku, kao dimni signal, da će se ovih dana udariti na sam državni vrh Srbije, koji će biti optužen za ubistvo Olivera Ivanovića, a po tom i za druga najteža krivična dela.

Mediji iz Velike propagande laži, prvo list Kurir, a potom svi zajedno, najavio je da će se ''lažno optužiti Andrej Vučić i njegovi saradnici, da se na taj način desetabilizuje predsednik Srbije". Za osmoricu uhapšenih u Prištini, po nalogu Interpola, Vučićevi mediji i horda analitičara tvrde da su narkodileri, da su dobili veliki novac da lažno optuže državni vrh Srbije. Nije jasno koja država je za njima raspisala poternicu, jer je Podgorica potvrdila da oni nisu.

Pre dve nedelje teško oboleli Vojislav Šešelj poručio je svom učeniku Vučiću na Prvoj televiziji da treba da podnese ostavku? Za srce ga je ujeo. Objavom ''odmora'' u pregovirma Vučića i Tačija, njih dvojica su dobila šansu da se pripreme za procese koji ih očekuju. Već ranije postignuti dogovor između Moskve i Vašingtona o stabilizaciji Balkana, počinje da se ostvaruje. Čišćenje balkanskih država od smrada, narkomafijaša, trgovaca akciznom robom, duvanom, naftom, belim robljem, migrantima, koje su sprovodila državna rukovodstva i njihova mafija, počinje da se sprovodi.

Da je zaista kraj sasvim blizu i da će i srpski predsednik pevati pesmu - "...Jesen stiže, svud se bere grožđe, a na meni okovano gvožđe", svedoči i sumanuto nastupanje državnih funkcionera, koji na javnim istupima, bilo kojim povodom, uvek ističu da je zaslugom predsednika Vučića postignuto da se očiste obale reka, klozeti po školama, ili urede tramvajske šine...Da nema tog čoveka, ne bi nas ni bilo, poručuju nam. Dakle, oni ga targetuju kao krivca za sve!

Iza svakog brzog bogatstva stoji zločin, tvrde Francuzi.A, srpski predsednik, njegova porodica i kumovi, baš su ogrezli u tome. Milijarde opljačkanih evra i dolara pokazuju njihovu poživinčenu strast za bogaćenjem, za otimanjem i satiranjem države i građana.

Sasvim je moguće da će Vučić i Tači, u nameri odlaganja svog privođenja pravdi, pokušati da insceniraju oružane sukobe. Ipak, slaba je to fela. Nema im druge, moraju u zatvor!

Za očekivati je da će prvi biti uhapšeni Andrej Vučić i kum Nikola, da će se predsednik Srbije rasplakati, kukati na sav glas, kao sinja kukavica i pokušati da utekne. Ali, Srbi nikoga tako ne mrze kao vladara koji je u povlačenju.

Premijerka Ana Brnabić je otišla, u pratnji svoje devojke, u posetu Sjedinjenim Državama. Nije saopšteno ko je njoj uputio poziv. Agencijske vesti kažu da je "...Povodom jubileja podizanja srpske zastave 28. jula 1918. godine predsednica Vlade Ana Brnabić pozvana da bude domaćin svečanosti u zgradi američkog kongresa..."

Dakle, nije pozvan Vučić, nego Ana Brnabić. Kako je to moguće, pitaju se iz Vučićevog kartela?

Ambasada SAD-a u Beogradu okačila je u nedelju 22. jula video spot u slavu srpsko-američkog prijateljstva i prijateljstva Mihajila Pupina i tadašnjeg predsednika Teodora Ruzvelta! I to se može smatrati činom Vučićeve izolacije.

Upućeni tvrde da je Brnabićka na sastanku Bilderberg grupe u Torinu obećala da će raditi na bezbolnoj likvidaciji Vučićeve mafije.

Ta vest je uznemirila Vučića, skakao je i vrištao, ali je očigledno nemoćan da bilo šta uradi da se zaštiti. On oseća opasnost, ali ne može da to građanima objasni, da ih pozove da ga zaštite.

Veći broj evropskih dnevnika i televizija već su spremili prilog o Vučićevom odlasku s vlasti, o njegovom kriminalu, računima, rasprodaji državnih resursa, o povezanosti sa albanskom mafijom, Tačijem, Edi Ramom...

Tužna je sudbina diktatora koji se otrgnu kontroli i umisle da su veliki.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane