Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tragom vesti

Opasni mafijaši na ''prvoj borbenoj liniji protiv režima''

Vitezovi podzemlja

Magazin Tabloid u saradnji sa svojim izvorima unutar obaveštajne zajednice, uspeo je posle duže vremena da raskrinka grupu manipulanata koja se bavila podmetanjem lažnih vesti, opasnih dezinformacija i navođenjem na pogrešne tragove, što je često dovodilo u pitanje i mnoge istraživačke projekte na kojima je redakcija radila. Ko su ti ljudi, čime se bave i na kakav način su razotkriveni, sledi u priči koja je nastala u našoj stalnoj borbi za istinu.

potpukovnik Goran Mitrović

U središtu "revolveraškog" obračuna koji se dogodio 5. avgusta 2016. godine, pred mnogobrojnim prolaznicima u centru Beograda, kada je u kiši metaka teže ranjen Stefan Mićić, a lakše povređena T. P., saradnica dnevnog Kurira, stoji ljubomorni muž, inače poznati bivši fudbaler - napisale su "Novosti", dodajući da je za ranjavanje osumnjičen Beograđanin Nikola Lakušić (38), čiji je najveći greh, kako se sada čini, ljubav prema tuđoj ženi.

Više javno tužilaštvo u Beogradu nije mislilo tako, pa je zahtevalo da sudija za prethodni postupak odredi Lakušiću pritvor zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju i krivično delo ugrožavanje opšte sigurnosti, sa težim posledicama. Ubrzo je advokat okrivljenog Lakušića Zoran Jakovljević, koji je i sam u kriminalnoj zoni, uspeo da Nikolu izvede na slobodu.

Kampanja koju je Jakovljević vodio po medijima predstavljajući Lakušića kao žrtvu obična je farsa. Da podsetimo, advokat Jakovljević je zastupnik interesa pred sudom i Andreja Vučića.

Tačno je da je Nikola Lakušić imao ljubavnicu, izvesnu Mariju G. (koja Romkinja, poreklom iz Šapca). Ona je bila udata za Jovicu S., čiji je otac Milorad S. zvani Strle poznati privrednik, predstavnik nemačke kompanije BOSH.

Lakušić je sa Marijom osmislio prevaru da njenom svekru Miloradu prodaju lažnu umetničku sliku koju je Milorad platio 70.000 evra u gotovom novcu. Kada je shvatio da je prevaren Milorad je pokrenuo i svoje veze da dokaže prevaru. U akciju SUBPOK-a u tome je i uspeo ali...Tokom policijske istrage utvrđeno je da je Lakušić većem broju lica nudio još jednu falš umetničku sliku koju je cenio od 200 do 300 hiljade evra. Tu prevaru Lakušić je sproveo zajedno sa Vojislavom Miloševićem, koji se predstavlja kao malteški vitez i kao zvanični ambasador ovog reda za više zemalja, među kojima je i Gana! Milošević je falsifikovao Lakušiću potvrdu da je vlasnik rudnika zlata u Gani i u tom poslu je Nikola prevario neke Ukrajince za 900 hiljada evra!

Marija G. je svog muža Jovicu isterala iz porodične kuće, vezama Lakušića i njegovog advokata, mada je kuća Milorada S., da bi u nju uselila svog tadašnjeg ljubavnika Nikolu, a potom drugog ljubavnika Marka D. Jovica je tom prilikom dobio i sudsku zabranu da prilazi supruzi i deci. Za poslove varanja porodice Milorada S. i druge prevare Lakušić je obezbedio pravne usluge uticajnog advokata Zorana Jakovljevića, koji je od njegovih prevara uzimao deo novca.

Lakušić je imao firmu Ozmoarmor sa Amilom Krstić, počev od 3. januara 2007. godine do 13. 9. 2011. godine, kada je Amila ustanovila da je Nikola prevarant i oterala ga je iz firme, koja je danas u stečaju. Firma je, između ostalog proizvodila i trgovala vojnom, lovačkom i zaštitnom opremom. Tokom rada na ovim poslovima Nikola je ostvario kontakte sa većim brojem lica iz namenske industrije Srbije i sa većim brojem vojnih lica.

Nikola Lakušić je sebe predstavljao i promovisao kao budućeg funkcionera u Ministarstvu odbrane (ministar, zamenik ili pomoćnik ministra), često je pokazivao nekakve elaborate u kojima se govori o organizaciji Vojske Srbije i pitanjima odbrane i bezbednosti zemlje. Lakušića su promovisali i Rade Vojvodić (navodno u vezi sa Gasprom Srbija), Mileta Simić kao i Dušan Dunđer, koji se predstavlja kao vlasnik agencije za obezbeđenje i često istupa u javnosti.

Lakušić je sa (nekim od ovih lica) među kriminalnim krugovima u zemlji i inostranstvu tražio podršku za organizaciju međunarodnog transporta narkotika, pranja novca i krupne investicije u Srbiji u oblasti industrije. Viši sud u Beogradu, zbog neodazivanja sudskim pozivima, odredio je pritvor Nikoli Lakušiću. On je neodostupan, jer je, kako nam je saopšteno u Višem sudu u Beogradu, propustom u postupanju u radu predsednice veća sudije Tatjane Sretenović izostala poternica, koju je ona bila dužna da dostavi Interpolu.

Lakušić nastavlja da se slobodno kreće po svetu, jer mu je malteški vitez Vojislav Milošević obezbedio lažne papire. On, tvrde upućeni, zaista ima jake veze na Malti, da tamo sabira odbegle od zakona, da im naplaćuje ''smeštaj i čuvanje''. Gospodin Milošević je stari prevarant. Doušnik je skoro svih srpskih tajnih služi, kojima, po potrebi isporučuje one koje čuva. Jedan od onih kome i danas ljubi ruke je Ica Todorov, načelnik u BIA.

Zašto su, uopšte, ispisani ovi redovi?

Magazinu Tabloid svakodnevno stižu ''ekskluzivne informacije'' ove opasne kriminalne grupe. Uz mali broj tačnih informacija, većina ostalih je lažna. Analitičari Magazina Tabloid ustanovili su da ih Milošević i njegova grupa, po nalogu Todorova, podmeće, a sve vesti su, uglavnom posvećene kartelu Vučić i njihovom kriminalu. U tim vestima, sa adrese koju, očigledno koristi više lica koja su označena, urednici ovog magazina upozoravaju se na opasnosti, da ih prate razne službe - FSB, CIA, MI6, ali da smo pod njihovom zaštitom.

Delovanje ove organizovane kriminalne grupe je opasno po srpsku opoziciju i državne interese, jer ovi ljudi, sa debelim kriminalnim dosijeima ugledne ličnosti iz Srbije i opozicije opisuju kao ludake, kriminalce.

Kada se pre osam godina u Magazinu Tabloid dve godine pisali o kriminalu u Ministarstvu odbrane, iznenada je smenjen savetnik Borisa Tadića za vojna pitanja,kontradmiral J. G. kao prijatelj autora tih tekstova pukovnika Milana Jovanovića.

Za naš serijal zainteresovala se novinarka - Ruskinja, državljanka Holandije, a novinar pariskog lista, koja je istraživala trgovinu oružja preko Balkana. Kada joj je glavni urednik pokazao sledeći nastavak teksta, ona je skočila, rekavši da to nije tačno, da neko podmeće! Ostali tekstovi su bili precizni, jer ih je dostavljao savetnik predsednika Srbije. Ubrzo smo ustanovili da je VBA angažovala ''malteškog viteza'' Vojislava Miloševića da podmetne lažne podatke! Njih je servirao pukovniku Jovanoviću, ali, srećom, izbegli smo da nasednemo na Miloševićevu provokaciju.

Žao nam je gospodina kontraadmirala J. G.čestitzog čoveka koji je izgubio posao i nije ni reč progovorio. Zahvaljujemo mu se što nam je pomogao da raskrinkamo mafiju tadašnjeg ministra odbrane Dragana Šutanovca koji je milijarde evra vojne imovine, zajedno sa svojim kumom, tadašnjim pomoćnikom Ilijom Pilipovićem i Stevanom Nikčevićem, direktorom SDPR Jugoimport stavio u svoje džepove, pljačkajući budžet Vojske Srbije.

Koliko je opasna ova kriminalna grupa govori i podatak da je Vojislav Milošević, kao ambasador Malteških vitezova u afričkim zemljama, opservirao i odbegle žestoke momke, isporučujući te podatke Ivanu Todorovu. On je zaslužan što je ubijen Miki Đuričić u Južnoafričkoj Republici. Lakušić je hteo da za otkup grehova otkuca Specijalnom tužilaštvu Dobrosava Gavrića i sve one koji se kriju u Južnoj Africi, ali je zamenik specijalnog tužioca za organizovani kriminal naložio UBPOKU-u da odustane od takvog saslušanja.

Ipak, ostaje nejasna uloga Dušana Dunđera, koji se često pojavljuje u javnosti sa konkretnim optužbama protiv zločinačkog režima.

Gospodin Dunđer je odležao kaznu od pet godina zatvora zbog ubistva jednog mladića (N. Medojević). Danas je Dunđer doktor nauka, ima firmu za obezbeđenje (i pored osude) i dvorac na Umci od preko 1.300 kvadrata.

Otkuda on u toj grupi? A, grupa širi lažne vesti o Vučiću, da kompromituje autore.

Srećom, iskoristili smo kvalitetne informacije, ostale smo odbacili.Treba se čuvati vitezova podzemlja, makr oni bili malteški vitezovi.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane