Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od juče

Prilozi za srpski nacionalni program

Zoran D. Milojević

Dolaskom komunista na vlast počeo je završni obračun Zverske organizacije države Vatikan i njenih produženih ruku, Britanije i Amerike, sa srpskim narodom i srpskom državom!

Srpski narod je obezbožen, obeznanjen, obezduhovljen i ponižen! Od Dušanovog carstva na tri mora, srpski narod i srpska država su svedeni na tri Morave! Poništeno je srpsko vojvodstvo, Južna Srbija (Maćedonija!!!), srpska Crna Gora i na kraju Matica srpska, Kosovo i Metohija!

Danas je srpski narod u stanju posledica autogenocida! Pljunuli su na svoje krsno ime-monarhiju (reči Patrijarha Pavla!) i ljubili skute Feldvebela „Vražje divizije" koji ih je „oslobodio" od predaka i pretvorio ih u potomke koji se „ne sećaju detinjstva"! I odmah postavljam pitanje: šta nam valja činiti? Srbija mora dobiti nacionalni program! Mora se prestati sa praksom nabrajanja Slabosti i zaboravljenog! Koji je prvi potez?

U „kući cveća „ sazidati zgradu na kojoj će, na mermernoj ploči, stajati natpis: u prvom redu-mauzolej junaka srpskog autogenocida; u drugom redu-srpski otpad! Kad završimo dotičnu zgradu, u nju preneti sve „junake socijalističkog rada" iz Aleje velikanA, koji su bili u vrhovima srpske i jugoslovenske komunističke vlasti! Njima priključiti, kao prvog, Dimitrija Tucovića, nad čijim „večnim konačištem"treba staviti natpis: srpska sekundarna sirovina!

U posebnoj prostoriji, pod nazivom kulturne sekundarne sirovine, treba pohraniti ostatke Oskara Daviča, Branka Ćopića, Marka Ristića, Velibora Gligorića, Jovana Popovića i njima sličnog otpada srpskog! Od nacionalnog značaja za srpske potomke je stvaranje i odeljenja kosovsko-metohijskog otpada, gde obavezno preneti otpadne ostatke Dušana Mugoše, Miladina Popovića, Pavla Jovićevića, Stanoja Aksića, pa Milije Cvetnića, Ilije Vakića, Mihajla Zvicera, Spasoja Đakovića, a ostaviti mesto i za današnje srpske političare sa KiM, čije su duše istrulele mnogo pre tela, koja traže kompromis sa okupatorima!

Kad se taj posao završi, grobove u kojima su počivali stanovnici srpskog otpada, deratizovati i dezinfikovati i pripremiti ih da, jednog dana, prime sve koji su od 1990.g. „brinuli" o Kosovu i Metohiji! Ne mogu ni ime da im spomenem, insulin me opominje!

Sledeći potez je nadgradnja Brozove nadgrobne ploče u vidu lomače sa koje Srbe podstrekava večni plamen, kao odraz „ljubavi i odanosti Titu"! Plamen će večno trajati, jer će nastojati na sagorevanju kosovskog lignita iz termoelektrane Obilić!

Siguran sam da bi Tači i Haradinaj besplatno slali lignit, jer je J.B.Tito bio ideolog šiptarije na K i M, a Klinton je samo dovršio posao! Ovaj kompleks kuće cveća i zgrade srpskog otpada bio bi proglašen za srpski nacionalni park, sa visoko podignutom žicom kroz koju protiče struja 24 časa dnevno!

Organizovani obilazak Srba i Srbkinja bi se vršio po pravilima:

1) Pre no što uđe u kompleks, svaki Srbin mora da skine cipele i uđe bos! Trnje „do kuće i zgrade" se podrazumeva!

2) Za članove SUBNOR-a ulaz besplatan! Svakog SUBNOR-ca očekuje švedski sto, na kome su knjige Marksa, Engelsa, Lenjina, J.B.Tita, pa sve do Svetislava Basare!

Ako neki SUBNOR-ac pokuša da ukrade knjigu, „dva svedoka" će biti naterana da povuku svedočenje!

3) Svaki Srbin ulazi SAM! Jedan po jedan! Ispovedanje Vere je lična stvar! Ostali čekaju u redu, jer samo tako može biti SVE U REDU! Istorijska istina mora biti zvezda vodilja srpskog nacionalnog programa! Ta istina mora počivati na junačkom delu narodnooslobodilačkih jedinica partizanskih odreda Jugoslavije! U tu svrhu se mora napraviti Muzej partizanske istine! Ona mora počivati na revolucionarnom radu koji su upriličili: Tihi i Prle, Mirko i Slavko, Nikoletina Bursać, Valter i generacije Titove omladine! Dok se muzej gradi, treba pronaći posmrtne ostatke navedenih junaka! Ako ih ne nađemo, ništa za brigu, naći ćemo ih čim nam se Tito vrati! Ova moja priča je samo prilog stvaranju srpskog nacionalnog programa!

Budimo realni, tražimo nemoguće!

Pa, ako smo još uvek Srbi ...!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane