Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Osim BIA i kriminalci imaju ''uši'' koje sve čuju

Moj Milinko lego je da sluša

Serijski prevarant i manipulator, Milinko Isaković, lažni „doktor matematike", lažni član „saveta za nacionalnu bezbednost", lažni prijatelj Dmitrija Medvedeva, „lažni savetnik direktora BIA",... poreklom iz Loznice, za svoje potrebe okupio je kriminalnu grupu u kojoj svako ima tačno određene zadatke.

Goran Mitrović

Jedan od ,,viđenijih" Milinkovih saradnika je i Zoran Cvijanović, bivši policajac. Zoran kaže da da ima svoje saradnike u VBA koji ga redovno ,,servisiraju" sa poverljivim podacima (mada se povremeno predstavlja i kao pripadnik BIA, već po potrebi).

Cvijanović je lice sa najdužim ,,stažom" u Milinkovoj organizaciji. Preko njega, tj. njegove majke koja dugi niz godina živi u Nemačkoj, Milinko je nabavio veliku količinu tehničke opreme koju je ilegalno uneo u zemlju. Zbog specifičnosti opreme koja je nabavljana Milinkove i Cvijanovićeve ,,transakcije" su pod opservacijom nemačkih službi bezbednosti. Oprema je menjala mesto na kome je bila instalirana u Srbiji a Milinko i Cvijanović su širili besmislenu priču da je oprema nabavljena za potrebe „državnog vrha" i „šefova službi bezbednosti".

Milinko, kao saradnik beogradske policije (pseudonim ,,Student"), preko društvenih mreža i na druge načine konstantno prikuplja podatke o brojnim žestokim momcima. Neki od njih su Aleksandar Stevanović, Ljuban Ećim, izvesni Sale Pauk, neki pripadnici surčinskog i zemunskog klana, i brojna druga lica. Interesovao se i za privrednike poput N. Šarenca, N. Jabučila, M. Miškovića i druge.Većina njih su zahvaljujići Milinkovim manipulacijama u zatvorima ili trajno međusobno posvađani. Podatke mu dopunjava i Jovan Ivanović, nekadašnji radnik beogradske policije, a danas službenik BIA.

Cvijanović je imao zadatak da dobijene informacije ,,proverava" na terenu kroz direktne kontakte sa tim ali i sa drugim licima, članovima njihovih porodica i prijateljima.Tako je, primera radi, Cvijanović, preko izvesnog S. Gligorića, prikupljao podatke o sinu jednog poznatog kriminalca iz Beograda. Cvijanović je služio i kao ,,veza" sa nekim licima iz kriminalne sredine u Srbiji ali i u Hrvatskoj, Austriji, Nemačkoj i drugim državama.Cvijanović je u ,,poslove" sa Milinkom uvukao i svoju suprugu koja je bila direktor firmi preko kojih su naplaćivani milionski iznosi a Milinko je za direktore firmi postavljao svoje rođake i prijatelje.

Milinko poseduje vikendicu u Krčedinu (stečena mahinacijama sa stanovima u saradnji sa Cvijanovićem i Željkom Subašićem), koju povremeno izdaje za proslave i ,,žurke". U vikendici je instalirao opremu sa kojom ,,skida" sve podatke sa telefona svih lica koji koriste Wi Fi mreže u vikendici. Te informacije kasnije koristi za ucene i dalje praćenje lica.

Milinko se angažovao i na planu unutrašnjih sukoba u SPS (čiji je član) i SNS, gde je ,,ušao" zahvaljući jednom od svojih ,,radnika", advokatu Zoranu Jakovljeviću. Ovaj ,,tandem" učestvovao je u ,,igrankama" oko Zorana Bašanovića i Aleksandra Obradovića, a preko poznatog makroa D. Banjca i njegovih „poslovnih dama" prikupljali su podatke o aktivnostima Nikole Petrovića i drugih korisnika usluga „poslovne pratnje".

Kao klasičan ,,provokator" u dogovoru sa Jakovljevićem, konstantno je plasirao dezinforamcije u vezi Petrovića, provocirao ga, slao mu Cvijanovića na kućnu adresu sa cvećem i darovima (želeći da mu, za račun svojih nalogodavaca, da do znanja da je ,,devojčica"). Milinko je, po zadatku, proganjao je i ćerku funkcionera SPS Vladimira Zagrađanina.

Kao lice skromnih intelektualnih mogućnosti, za svoj paravan Milinko i Jakovljević su našli Bobana Veselinovića, zvanog Boban Galeb. Pod izgovorom da „rade za Bobana" izvršili su veliki broj prevara. Jakovljević je, samo na jednom od takvih ,,poslova" u Dubaiju od lokalnih poslovnih ljudi uzeo kaparu od 50.000 evra na ime poslova u Srbiji (Milinko i Jakovljević su boravili u Dubaiju krajem novembra 2015.) a kasnije je uzeo još više od 300.000 evra. Boban je i neformalni finansijer Milinkovih ,,poduhvata", kao i brojnih putovanja u inostranstvo Milinka, Cvijanovića i članova njihovih porodica. Primera radi, Boban je platio školovanje Cvijanovićevog sina ali i boravak u SAD, putovanja u Holandiju i druge države.

Jedan od Milinkovih ,,partnera" je i Dušan Odžaklić. Izvršili su veliki broj prevara zajedno a zbog Dušanovih nastranih ,,sklonosti" Milinko je za njega napravio veći broj lažnih profila na društvenim mrežama među kojima je i lažni profil Milke Forcan na Fejsbuku (koju Dušan progoni već godinama). Ljubav između Milinka i Dušana trajala je sve dok Dušan nije shvatio da Milinko ima vrlo konkretne ,,pretenzije" prema njegovoj ,,devojci" Ivi Varalić.

Milinko je preko svog rođaka D. Isakovića, radnika BIA (bio angažovan kao vozač bivšeg direktora BIA Saše Vukadinovića), godinama bio u prikrivenoj vezi sa bivšim direktorom Vukadinovićem, od koga je povremeno dobijao instrukcije i zadatke.

,,Humanitami" fond „Milinko vam daruje", i novac prikupljen donacijama građana zloupotrebljen je na više načina, tako što su sredstva nenamenski trošena. Sa računa ovog fonda isplaćivane su plate radnicima Milinkove firme CS.

Izvod iz poslovanja Milinka Isakovića:

Kompanija ,,"CS networks solutions limited" iz Loznice je u periodu od 09.12.2014 g. do 27. 4. 2015 godine na račun CZR ,,Impuls" uplatila 18.706.176,00 dinara (10.000 e plus 33.000 e plus 25.000 evra, plus 60.000 evra i 13.000 evra, kao i još 10.000 evra).

SZR impuls je po osnovu izrade baze podataka o korisnicima Fejsbuka u Italiji, Austriji i Francuskoj na račun agencije OPSIH, vlasnik Vlastimir Ilić, dana 18.05.2015 g. uplatila 5.500.000 dinara. Od tih sredstava na račun Miroslava Arsića uplaćeno je 2.750.000 dinara, a na račun Milinka Isakovića 2.759.000 dinara.

Agencija G KLASA, vlasnik Miroslav Arsić, u periodu od 31.12.2014 do 28. 7. 2015 uplaćeno je 8.125.000 dinara. Od tih sredstava na račun Aleksandre Stević uplaćeno je 1.500.000 dinara, na račun Miroslava Arsića 1.900.000 dinara, na račun Zorana Cvijanovića 650.000 dinara, na račun Milinka Isakovića 2.500.000 dinara, na račun Jelisavete Veselinović 500.000 dinara, na račun Aleksandre Cvijanović 500.000 dinara (ili je podignuto kao gotov novac). Preostala sredstva Milinko Isaković je najvećim delom upotrebio za opremanje svog objekta na drini Drinski Raj u Malom Zvorniku.

A 1. Todorov, ipak, dobio agreman

Nakon teksta u Magazinu Tabloid, u vezi serijala o stanju u Bezbednosnoj agenciji (BIA), u kojem smo naveli da bivši načelnik u BIA Ivan Todorov nije dobio agreman od premijera Mađarske Viktora Orbana, opisujući i razloge. Vučić je odmah u Peštu poslao delegaciju da umoli g. Orbana da potpiše agreman. Potom je u Beograd došao Orbanov sin Gašpar, da prenese radosnu vest. U sredu, 10. oktobra, Todorov je častio prijatelje, zapretivši da će se osvetiti urednicima Magazina Tabloid.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane