Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Režimski maskenbal u Hrvatskoj: zašto Građanska inicijativa ne želi ući u izbornu proceduru

Dogodiće se narod

Udruga koja je sakupila dovoljno potpisa kako bi se pokrenuo i raspisao referendum o izmjeni izbornog zakona, ne čini ništa da se to i stvarno desi. Iako je zakonska obveza raspisati referendum "država" ne želi taj referendum jer bi morala nakon referendumskih rezultata, mijenjati izborni zakon. To automatski znači da bi nakon sljedećih izbora državni kriminalci morali sići s trona. A, to pak donosi druge konzekvence štetne po sadašnje pripadnike državne vlasti i njihovih jataka. Primarno, to bi značilo početak lustracije i državnih lopova i državnog lopovluka u cijelini. O tome i šire na tu temu, piše Vjekoslav Škreblin, dopisnik magazina Tablodi iz Zagreba

Vjekoslav Škreblin (Dopisnik iz Zagreba)

Kada mafija preuzme kontrolu nad državom tada je nemoguće govoriti o pravu i pravdi u toj zemlji. Republika Hrvatske je klasičan primjer. Od "uglednijih" zemalja članica EU-a, Njemačka vlast-režim također uzurpira institucije. Na taj način počinitelji kriminala iz samog državnog vrha uvijek ostaju na svojim pozicijama. Zar primjer zlouporabe položaja Angele Merkel ne govori kako je ta zena odavno morala sići sa sadašnje pozicije, stati pred institucije te biti procesuirana zbog počinjenja evidentnog kriminala?! Na primjer. Privatnom odlukom dozvoliti azilantima da doslovno okupiraju Njemačku. Tu čine svekoliki kriminal. Od silovanja do terorizma nad njemačkim građanima. Izravno ugrožavaju njemačku sigurnost. U najmanju ruku radi se o kaznenom djelu tretirano kao veleizdaja!

Za sada njemačke institucije čuvaju svoju Kancelarku "kao kap vode na dlanu"...Da se razumijemo. Protiv azilanata kao takvih imam samo rijeci potpore, sućuti jer znam kakav pakao prolaze kako bi dobili zaštitu neke "civilizirane" zemlje poput Njemačke. Ali, prosječnom građaninu jasno je kako se uz azilante u Njemačku i ostale EU destinacije "prošvercalo" mnogo kriminalaca, terorista i ostale bagre. Prisjetimo se kako je jedan takav terorista, zahvaljujući i našoj policiji otišao na Zapad i u Italiji načinio "nered"-teroristički čin. Možda je takav tretman prolaza svih mogućih sigurnosnih provjera dogovaran na "najvišim" razinama. Znamo kako je i tadasnji HR ministar policije, dokazani okorijeli kriminalac i organizator fizičkih likvidacija Ranko Ostojić. Tada cijela ova "azilantsko-teoristička" priča ima svoj logičan sadržaj i epilog. Najtragičnije je kada je taj lik, prvi policajac RH, izjavljivao kako su Država i sigurnosna situacija u državi potpuno neupitna. U stvarnosti, to vam je otprilike kao da lisici povjerite čuvanje kokoški i ta lisica tvrdi kako su sve kokoške i kokošinjci potpuno sigurni.

Na žalost, mafija i danas ulijeva "sigurnost i povjerenje" hrvatskog građanina u hrvatsku policiju. Zvuči nevjerojatno ali tako stvari stoje. Kako u Hrvatskoj, Njemačkoj pa i diljem EU. Koliko nam je poznato, samo u Rusiji teroristi znaju što i tko ih čeka ako i pomisle počiniti kakvo terorističko djelo...Stoga je logično da sustav koji se guši u organiziranom kriminalu, svoje neimare svekoliko štiti kako nikada ne bi došli pred institucije zbog počinjenog kriminala. Ovih je dana taj sustav zaštite kriminala i kriminalaca javno dokazao po tko zna koji puta, kako se država ne može izbaviti iz okova lopova i lopovluka.

Milan Bandić, taj vječiti gradonačelnik grada Zagreba, počinio je na stotine kaznenih djela. Građani su prijavljivali nadležnima kriminalne radnje ali nikada niti jedna kaznena prijava nije završila na sudu već u košu za otpatke nadležnih tijela. I potpisnik ove kolumne je notornog kriminalca Milana Bandića svojedobno prijavio državnom odvjetništvu zbog prljavih rabota. Ali, kao i u ostalim slučajevima, i ovaj je slučaj završio na način kao da nije niti bilo ikakve prijave. U aktualnom slučaju, "afera štandovi".

Jasno je također, kako Milan Bandić privatizira i Grad Zagreb a poglavito njegovu blagajnu-proračun. Na svoju ruku je financirao tamo neku udrugu građana koja mu kasnije iskazuje neskrivenu podršku. Čelnici tzv. građanskih udruga, mahom su slizani sa sadašnjim zloćudnim HR režimom. Zajedno funkcioniraju poput švicarskog sata. Kako prolaze ostali državni kriminalci? Bivši premijer Sanader? Bivši ministri Čobanković, Polančec...osuđeni su na kaznu guljenja krumpira, na rad za javno dobro, a pokrali su u visini stogodišnjeg uroda krumpira u Hrvatskoj.

Veliki biznismeni poput Ježića ili Tomislava Horvatinčića su oslobođeni ikakve odgovornosti pred institucijama zbog počinjenog kriminala. Ili sadašnji premijer Plenković, koji je, očito je, pokrao Agrokor i jos štošta drugo. Također, njemu osumnjičena lica za kriminal i bivši osuđeni kriminalci sjede u Saboru i prevaga su saborske većine bez koje pada sadašnja takozvana vlada Republike Hrvatske. On, Plenković, kao i sadašnja predsjednica Kolinda G. Kitarović, takodjer kriminalka, vladaju i ravnaju Hrvatskom. Kao, pred javnošću su oponenti jedno drugome ali slizani su poput opni neoljuštenog luka, te ravnaju Državnom Mafijom. Nitko im za sada ne može stati na kraj. Nitko! Ne postoji institucija koja im može stati na put. Sve je pod kontrolom HDM-a. Hrvatske Državne Mafije.

Spomenuta Građanska udruga nije iznimka. Tobože rade u interesu potpuno nezaštićenih građana. Kada im članovi, simpatizeri i građani poklone potpuno povjerenje i kada takva udruga i postigne neki rezultat, onda se pokaže kako su čelnici takve udruge zapravo dio režima, koji putem tzv. građanskih udruga građane RH drži pod staklenim zvonom. Ili se pak radi o grupi uplašenih zečeva. Najsvježiji primjer je djelovanje udruge Građanska inicijativa. Sakupila je dovoljno potpisa kako bi se pokrenuo i raspisao referendum o izmjeni izbornog zakona. Iako je zakonska obveza raspisati referendum "država" ne želi taj referendum. Zašto? Naprosto zato jer bi državljani "države" morali nakon referendumskih rezultata, mijenjati izborni zakon. To automatski znači da bi nakon sljedećih izbora državni kriminalci morali sići s trona. A, to pak donosi druge konzekvence štetne po sadašnje pripadnike državne vlasti i njihovih jataka. Primarno, početak lustracije i državnih lopova i državnog lopovluka u cijelini.

Iako se radi o potpunoj uzurpaciji i položaja i vlasti od strane državnih kriminalaca, Građanska inicijativa se mlako i kalkulantsko-kukavički odnosi prema državnim kriminalcima. Javno kukaju i pozivaju na pozitivne zakone koji krše sadašnji pripadnici režima...I ništa više i ništa manje.

Građanska inicijativa ne želi ući u izbornu proceduru. Ne želi dobiti povjerenje građana kao što su ga dobili prilikom dobivanja potpisa za održavanje referenduma o izmjeni izbornog zakona. Jednostavno i neshvatljivo na prvi pogled. Građanska se inicijativa ne želi izravno i na izborima sučeliti sa pripadnicima državne mafije. Ne žele pobjedu na sljedećim izborima?! Postavlja se ili čak se nameće pitanje - zašto?

Umjesto odlučnosti, cčlnici Građanske inicijative javno kukaju i nariču zbog uzurpacije vlasti od strane premijera, predsjednika države ili resornog ministra čije ministartvo je nadležno za raspisivanje referenduma. Postaje jasno kako je i ta Građanska inicijativa pod strogom kontrolom državne mafije i time zapravo suučesnik i podupiratelj zločinačkog režima koji harači Republikom Hrvatskom.

Građani koji imaju povjerenje u takve grupe i inicijative će na sljedećim izborima umjesto svojih kandidata iz Građanske inicijative, opet birati kriminal i kriminalce na čelo države, koji će biti na izbornim listama. To je jedan mionolitni obruč koji će još dugo vremena stezati kako RH tako i njezine građane. Makar cijena stezanja obručem bila nepodnošljivo visoka i duboko bolna i svekoliko pogubna. Ciljana posljedice kriminala uopće nije bitna. Narod je plaća. A svaki narod pa i Hrvatski narod trpi dok mu ne prekipi. A, onda se događa narod. Gnjevan, željan pravde, željan kruha, željan elementarnog poštovanja, željan rada i poštene zarade, željan barem komdića sreće i zadovoljstva. Kad se narodu prelije čaša tada će državni kriminalci "...U ime Republike Hrvatske" i obrane demokracije isukati sav svoj arsenal koji drži i čuva za takav slučaj. Na gnjevan narod pustiti će policiju, pravosuđe, vojsku; medije pogotovo, građanske udruge. Bile one lijevo ili desno ili nacionalističkog predznaka. Ionako djeluju i kote se pod istim brlogom. Djeluju kao dio Hrvatske Državne Zločinačke Organizacije. Kako izgleda kada narod uzme vlast i moć u svoje ruke davno je opisano. Nije suviše da se ponovo podsjetimo kako to izgleda kada se dogodi narod...

A 1. "Osveta zgaženog malog čovjeka"

Nera Brozović

Ima nešto što policija i zakon ne mogu kontrolirati, a to je revolt zgaženog čovjeka, razbijenog po svim šavovima, čovjeka koji naspram svih mogućih nepravdi koje je doživio, preuzima stvar u svoje ruke i vraća dugove, vraća milo za drago, ne gledajući gdje udara. To ne mogu kontrolirati ni sila, ni novac, ni vjera, ni nevjera. To ne mogu kontrolirati ni demokracija, ni parole o ljudskim pravima, ni prošlost, ni budućnost, ništa. Zgaženi čovjek koji u životu ni mrava nije zgazio, u stanju je zadaviti slona, zubima, a da ne trepne. Tog zgaženog čovjeka se svi plaše, o njemu se ne priča. O njemu se šuti u medijima, jer se dobro zna da je i on krojio povijest, onu najkrvaviju. On je bio glavni u revolucijama, sudio kraljevima, carevima, on je jurišao u prvim redovima na frontu sa suborcima, on je dizao bune, baš on, taj zgaženi čovjek (NM). Iskonski se nadam da dolazi vrijeme..."zgaženog malog čovjeka."...

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane