Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(Pr)osudite sami

Ti si samo čovek

Milovan Brkić

Jedan rimski imperator je ovlastio čoveka iz garde, koji je imao zadatak da mu više puta na dan šapne na uvo - Ti si samo čovek!Vlast ponese čoveka, udalji ga od realnosti i sklon je da pogazi sve ljudske vrednosti. Ovih dana svedoci smo kako su diktatori spremni da svoje privilegije brane uzimajući tuđe živote, prolivajući more krvi svojih građana.

Veliki prijatelj srpskog predsednika Aleksandra Vučića, Manuel Makron, peder, narkoman, edipovac i eksponent bankarske mafije, izveo je na ulice policiju u punom borbenom sastavu, koja je protiv demonstranata upotrebljavala bojne otrove, gumene metke, a nekoliko stotina dece od 14 godina je uhapšeno, vezano lisicama i naterano da vezani kleče. Da je to uradila Mari Lepen, ''demokratski svet'' bi je proglasio fašistom i pozvao na njeno ubistvo. Čak su i policijski sindikati pozvali policiju da ne koristi nasilje nad građanima, pretnjom da će svakog od njih isključiti iz sindikata i objaviti njegova nedela.

Dok ispisujem ove redove, Francuska je još na nogama, a Makron, spodoba u ljudskom liku, još ne odstupa.

I srpski predsednik, koji je očekivao posetu Makrona, da ga podrži u predaji Kosova i Metohije, najavljuje da će surovo da se obračuna sa onima koji bi ''hteli vlast na ulicama''. Samo nedelju dana ranije, gospodin Makro je zbijao šale na račun predsednika Trampa, rugajući mu se da ga je pustio da se igra politikom! I da će Evropa osnovati svoju vojsku.

A, onda se gospodin Trampa malo zaigrao, i sva je prilika, giljotina u Parizu će proraditi.

I srpski predsednik je homoseksualac, svakodnevno oblizuje usne, dok patološki laže. I on je sateran uza zid. Njegovi zaštitnici se teturaju, kao mokra braća. Odzvonilo je Angeli Merkel, koja čeka da joj stave bukagije. Ni ruski predsednik Putin očima ne može da ga vidi. Vučićeva Velika propaganda laži se mesecima rugala Donaldu Trampu, njegovoj supruzi Melaniji i porodici. Vučić je igrao na kartu podrške Džordža Soroša i američke ''demokratske elite''.

Prijatelj mi je saopštio ovih dana da je sa visokog mesta u američkoj administraciji obavešten da su glavni upravljači svetom Rotšildovi, članovi FED-a i Soroš izolovani. Oružane snage Sjedinjenih Država osnažile su kontraobaveštajnu službu sa novih 20 hiljada oficira, koji brinu o unutrašnjoj stabilnosti države. Svi kongresmeni i senatori koji za vreće dolara rade za Rotšildove i Soroša, pod kontrolom su, a nekoliko federalnih sudija dalo je saglasnost da se nadzire njihovo delovanje. Hapšenje Rotšilda i Soroša je sasvim izvesno. Federalne rezerve su podigle kamatnu stopu, da obore Trampovu administraciju.

Da li će kancelarka Merkel izvući pouke iz slučaja svog miljenika Makrona. Događanje naroda će i u Nemačkoj da oduva one koji su u ovu zemlju doveli milion islamskih građana, oprali milijarde evra preko banaka u Rijadu, Dubaiju, Kataru, Omanu, Estoniji...Male su šanse da se spasi najtežih optužbi za korupciju.

Vučića su napustili i ''prijatelji'', šeici iz Rijada i Dubaija. Ne javljaju se više. A, u Dubaiju je 3. decembra teško ranjen Mohamed Dahlan, blizak Vučićev prijatelj, srpski državljanin, koji je učestvovao sa četvoricom svojih ljudi u izvlačenju iz saudijskog konzulata u Istanbulu onih koji su raskomadali novinara Kašogija. Da li je i Dahlan počišćen, još se ne zna, osim da je nestao iz bolnice u Dubaiju.

Najavljivano suđenje zločincima iz OVK počinje u januaru. Nama se žuri, ali u Vašingtonu imaju preča posla, ali sve će doći na red. Pa i čišćenje Balkana, koje je povereno Italiji, čiji ministar unutrašnjih poslova je, u saradnji sa američkim službama, uhapsio ovih dana stotinu mafijaških bosova. U toj akciji u mreži će se zakoprcati i državnici koji su sa mafijom sarađivali u pranju novca, trgovini oružjem, belim robljem, narkoticima.

Američkom ambasadoru Skotu je krajem avgusta produžen mandat za još godinu dana, mada mu Vučić broji dane.

Ruski predsednik je Srbiju stavio na spisak za prijem u Evroazijsku uniju, što je razbesnelo Vučića. "Majku im jebem, opet me svađaju sa Zapadom'', zavapio je.

I dok očekuje da po njega dođu, Vučić se sprema da pusti more krvi svojih građana. Ja duboko verujem da je on opaki zločinac, ali da je strašljivac, kome je srce u petama. Često plače i rida, kada shvati da je gotov. I on je samo čovek.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane