Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Penzionisani službenik Bezbednosno informativne agencije uzalud je pisao Vučiću

Otvoreno pismo javnosti Srbije

(Poštovani, molim Vas da u cilju dolaženja do istine, zaštite bezbednosne, sudijske i javnotužilačke dužnosti i vraćanja i čuvanja dostojanstva ovih profesija i časti državnih institucija, objavite moje ''Otvoreno pismo Srbiji''. Unapred zahvalan, s poštovanjem, Branko Đorđević, nezakonito penzionisani pripadnik BIA-e)

Branko Đorđević

Do ''juče'' sam obavljao častan poziv u Bezbednosno-informativnoj agenciji, prethodno u Resoru, odnosno Službi državne bezbednosti. Bezbednosne poslove suprotstavljanja terorizmu, međunarodnom organizovanom kriminalu i nasrtajima stranih obaveštajnih službi na Tebe, kao i obaveštajne poslove u Tvoju korist, obavljao sam uvek posvećeno i poštujući profesionalne standarde, u Nišu, kao i na Kosovu i Metohiji.

Obzirom da su određena saznanja ukazivala na sumnju u nelegalna i nelegitimna postupanja pojedinih pripadnika Agencije, koja očigledno nisu bila u interesu i za potrebe službe koju vrše, već u nekom drugom interesu i na sumnju da ovi pripadnici deluju u okviru neformalne interesne grupe, prvenstveno u Centru BIA Niš, ali i da su imali beogradske mentore i zaštitnike, profesionalna odgovornost mi je nalagala da o ovim saznanjima obavestim Tvoje predstavnike, nakon čega je trebalo da se navodi o nezakonitostima i nepravilnostima ispitaju i otklone.

Međutim, umesto adekvatnog postupanja po ovim informacijama, lica na čije sam nezakonitosti ukazivao su napredovala u hijerarhiji, a prema meni je preduzeta čitava lepeza mera odmazde i organizovana je moja profesionalna, finansijska i socijalna ''smrt''.

O svim okolnostima slučaja detaljno sam obaveštavao Tvoje predstavnike- direktore Agencije, predsednike Vlade, predsednika Narodne Skupštine, Predsednika Republike i Ministra pravde, očekujući nepristrasno i efikasno postupanje, a kako bi se vratilo i sačuvalo dostojanstvo poziva i čast Bezbednosno-informativne agencije, ali i zaštitila sudijska i javnotužilačka dužnost koje su, u vezi sa ovim slučajem, takođe na ozbiljnim iskušenjima. Iz razloga zaštite integriteta Agencije ne navodim konkretne slučajeve.

Javnosti je poznato da je slična odmazda nezakonitim penzionisanjem preduzeta i prema Nebojši Blagotiću, inspektoru Policijske uprave u Nišu, koji je nakon službenog ukazivanja, upoznao i javnost sa saznanjimo o, između ostalog, sumnji o odavanju službenih tajni od strane pojedinih pripadnika Centra BIA Niš o operativnom postupanju MUP-a prema pojedincima sumnjivim da vrše krivična dela. Ne samo da se po njegovim informacijama nije adekvatno postupalo, već su lica na čije je nezakonitosti i nepravilnosti ukazao napredovala u hijerarhiji Centra BIA Niš i PU u Nišu i to na vodeće pozicije, dok njemu ni nakon odluka suda nije omogućen povratak na posao.

Ilustrativna je i komparacija sa javnosti poznatim slučajem dr Borka Josifovskog, bivšeg direktora Hitne pomoći u Beogradu, koji je ukazao na sumnju o kriminalnoj sprezi pojedinaca iz Hitne pomoći i privatnih pogrebnih preduzeća i pojavu ''masovnih ubistava'', nakon čega počinioci nisu procesuirani, inspektorka koja je sumnjiva da je sabotirala tu istragu je postavljena za predsednika komisije za borbu protiv korupcije u Ministarstvu zdravlja, dok je doktor Josifovski ostao bez posla.

Majko Srbijo, pred Tobom, uprkos zdravom razumu, Tvoji verni podanici koji su ukazivali na ozbiljne nezakonitosti i nepravilnosti i spasavali Tvoj i obraz svojih profesija, doživljavaju pravu golgotu, dok učesnici u nezakonitostima i njihovi zaštitnici ne samo da ostaju nedodirljivi, već meteorski napreduju. Jasno je da ovakve zloupotrebe predstavljaju veliko društveno zlo koje istovremeno dovodi do narušavanja ugleda ovih službi i organa, ali i autoriteta vlasti, kao i gubljenja poverenja građana u bezbednosni i pravni poredak, te je interes i obaveza države da svim raspoloživim sredstvima suzbije i spreči ovakva nedopuštena ponašanja pojedinaca.

U Nišu, novembra 2018.godine

Branko Đorđević

podeli ovaj članak:

Natrag