Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(Pr)osudite sami

Čekajući vetar

Milovan Brkić

Novogodišnji vatromet u Beogradu biće plaćen iz gradskog budžeta. Oko 800 hiljada evra je odvojeno da grad u kojem su ulice izlokane, razrovane i liče kao na stratišta, šljašti od pirotehnike i svetlosnih efekata.

Desetine ulica su raskopane, tri tramvajske linije su ukinute već peti mesec, jer se šine za trasu od 250 metara još nisu ''remontovale'', nisu postavljeni ni pragovi.

Na ciči zimi građani autobuse i trolejbuse čekaju po pola sata, pribijeni, kao sardine, u vozilima koja, samo što se nisu raspala, a njima upravljaju vozači koji su odavno otišli u penziju.

I dok će za novogodišnju noć vatromet obeležiti ludilo gradske vlasti, kao i onih koji su im to odobrili, nekoliko hiljada mališana, staraca i penzionera će cvokotati u hladnim stanovima, u kojima je isključena struja i grejanje, praznih stomaka i očaja. Neće moći ni da gledaju režimsku propagandu zla i ništavila oličene i u Zadruzi i Parovima. Ove emisije moraju da idu, da vlasnik Pinka Željko Mitrović, koji duguje više od 100 miliona evra, inkasira sebi u džep milione, koje namerava, da nakon bekstva iz zemlje, krcka na nekom lepom mestu. Kolika je moć ovog gada potvrđuje i činjenica da je 22. decembra u Nišu bio proglašen dan žalosti zbog pogibije petoro srednjoškolaca i još 26 teško povređenih, od kojih će kasnije da nam saopšte da je još, najmanje troje, podleglo povredama. Da pogine i hiljade ljudi, u Srbiji nema Dana žalosti, ne sme da se prekine parenje u Parovima i groktanje u Zadruzi.

U prvom svetskom ratu, pod surovom okupacijom, Srbija je isplaćivala dugove i zajmove, penzije i socijalnu pomoć! Danas nam MMF odobrava koliko će nam se povećati plate i penzije. Gospoda razbojnici iz MMF-a, Svetske banke i Evropske banke za obnovu i razvoj, porobili su Srbiju, da je teško da najpoštenija vlada može da nas izvuče iz bankrota i nestanka sa lica zemlje.

Dok ispisujem ove redove javljeno je da je francuska kompanija uplatila koncesiju za aerodrom u Surčinu, te je, praktično, Srbija izgubila suverenitet nad svojim nebom, a istog dana je potvrđeno da će u Beograd doputovati ruski predsednik Putin, koji je izgubio ''dvoboj'' sa srpskim predsednikom, kome je odbio ponudu da niški aerodrom ustupi Rusima za humanitarni centar.

Iz budžeta Srbije isplaćene su otpremnine radnicima PKB-a. Plaćene su iz budžeta Srbije, odvojeno je preko 5o miliona evra, a najviše bi bivši zaposleni mogli da dobiju 30 miliona. Kako iz budžeta platiti radnike, kada je strateški kombinat, koji hrani prestonicu, prodat privatnom kupcu, navodno Arapima, a firma koja ih je dobila na tenderu ima jednog zaposlenog i 10.000 dinara na računu!

Američki predsednik Donald Tramp je najavio da će se Sjedinjene Države ''aktivnije uključiti u rešavanje kosovskog problema''. A ogorčeni protivnik sadašnje administracije u Beloj kući, sin berzanskog špekulanta Džordža Soroša, Aleksandar Soroš posetio je u Beogradu 20. decembra svog imenjaka, da sa njim razmeni planove o sudbini Kosmeta! U Rusiji, Kini i mnogim državama zabranjeno je i pominjanje imena Fondacije Soroš, a naročito u Rusiji, čiji predsednik treba da dođe u posetu odmah iza srpske pravoslavne Nove godine. Da li se to srpski predsednik igra politikom?

Očigledno je da je predsednik Vučić ostao bez podrške, bez saveznika. Ne oglašavaju se ni Makron, ni Merkelova, ni šeici, ni kineski predsednik. Njegovo ime pominje se samo u sve učestalijim izveštajima koje objavljuju strane istražne službe o kriminalu u Srbiji i na Balkanu.

Šta nas čeka u 2019. godini, pitanje je na koje se zna samo da ćemo se loše provesti, a kako, to je teško objasniti. U nastupajućoj godini su i izbori za Evropski parlament i veće komesara, tako da će komesari da bi se oprali, morati da optuže svoje pulene na Balkanu, da su bili neposlušna dečica i da ih treba kazniti. Ozbiljniji od njih su svakako tužioci iz Suda za ratne zločine koje je počinila OVK u Hagu, jer će strpati u zatvor mnoge kosovske vođe kartela i nosilaca javnih funkcija.

Meteorolozi najavljuju blagu zimu, ali u našim srcima biće mnogo hladno.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane