Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Konačna istina o korupcionaškim aktivnostima rukovodećih struktura Policijske uprave Niš

Uzimaju, otimaju, reketiraju

Policijska uprava u Nišu jedna je od najkorumpiranijih uprava u Republici Srbiji. Postavljajući pažljivo odabrane ljude na najviše rukovodeće funkcije na taj način omogući se određenim, opet odabranim šefovima na nižim rukovodećim funkcijama, da budu u direktnoj sprezi sa vođama kriminalnih klanova u Nišu, postajući „ravnopravni poslovni partneri" na ulicama nekada davno mirnog i lepog grada Niša. Nivo nasilja i jačanje kriminalnih grupa poslednjih meseci na ulicama Niša i Južne Srbije jasno , imajući u vidu nikada veći broj ubistava između pripadnika kriminalnih klanova i paljevina, a pritom je otkrivanje počinioca krivičnih dela minimalno, iako se javnosti servira drugačija istina o realnom stanju na ulicama Niša. Otkrivanje učinilaca krivičnih dela dovelo bi do uvezivanja kriminalaca sa pojedinim pripadnicima Policijske uprave Niš, pa čak i sa najvišim predstavnicima Policije, navodi se u pismu upućenom Magazinu Tabloid.

***

Kao što je u gore navedenom tekstu napisano da se postavljenja ljudi vrše radi ostvarivanja određene koristi, tako je i aktuelni načelnik policijske uprave Niš Virijević Slaviša postavljen kao posledica lobiranja njegovih saradnika iz prethodnog perioda vladavine bivšeg, a sada već penzionisanog načelnika kriminalističke policije PU Niš Bradić Dragana i šefa kriminalističke policije Nebojše Petkovića.

Za vreme rukovođenja na svojim pozicijama u poslu gore pomenuta lica zloupotrebom svojih službenih položaja stekla su i dobila više nekretnina od kojih većina ili gotovo sve nisu na njihovom imenu, u vlasništvu kako se ne bi istima ušlo u trag. Na primer više stanova na nekoliko lokacija načelnika Virijevića, od kojih jedan u strogom centru grada, u Rajićevoj ulici, u širem centru grada hotel i apartmani načelnika Bradića u ulici Rašićevoj „Laguna Lux", i vila koju je šef Petković dobio na poklon od poznatog niškog kriminalca Stamenka ,,Buce", a koja je slučajno identična kući koja je u vlasništvu pomenutog kriminalca a spojena je sa navedenom!

Nova postavljenja nose i „nove vojnike" koji će biti a sada i već mnoge činjenice ukazuju da Su uveliko u sprezi sa najvišim predstavnicima kriminalnih klanova u Nišu. Kako bi se skrenula pažnja običnim građanima grada Niša učestale su brutalne racije i kontrole koje pripadnici policije vrše na brutalan način koji nije primeren radu policije na taj način maskiraju svoje kriminalne aktivnosti. A privatno održavaju tajne kontakte sa vođama kriminalnih klanova ne razrešavajući krivična dela čiji su oni akteri a za to pribavljaju nezakonitu materijalnu dobit. Smena bivšeg načelnika kriminalističke policije Utvić Dejana ne predstavlja i kraj njegovog delovanja u kriminogenim krugovima zbog problema koje on i dalje ima, a tiču se njegovih kockarskih dugova koji su velikih novčanih iznosa i ni u kom slučaju ne mogu se vrati od obične plate inspektora, te je prinuđen da i dalje „DRZI OČI ZATVORENE", a glavu na drugu stranu pred vratima kriminala. Istovremeno se nalazi u Upravnom odboru fudbalskog kluba „Radnički Niš", gde postoji mogućnost da će pokušati da opere nelegalno stečeni novac koji je stekao zajedno sa kriminalcima. Smenom Dejana Utvića sa mesta načelnika na mesto inspektora u Sektoru za vanredne situacije, nije smanjen njegov uticaj u kriminalnoj sredini već je nastavio da sprovodi istim intenzitetom posredstvom svojih saradnika koje je postavio u prethodnom periodu.

Denić Bojan, šef krvnih delikata, jedan je od glavnih spona između visokih šefova i nižih inspektora. Denić posredstvom svojih poverljivih lica, a svojih kolega inspektora Srđana Petrovića zvanog „Tasman" i Milana Stamenića direktno odrađuje sve prljave poslove na ulicama grada Niša. Narko tržište koji nikada nije bilo razvijenije i naročito doživljava ekspanziju u periodu od kada su im „Odrešene ruke od strane najviših rukovodioca policije", sada je u rukama ovih ljudi. Pokrivanje legalne prodaje narkotika u objektima koji su dobro poznati svim građanima Niša, kao i saradnja sa njihovim dobavljačima narkotika je pod zaštitom navedenih inspektora, koji prividno demonstriraju silu u odredjenim objektima kako bi skrenuli pažnju sa svojim vezama sa predstavnicima najviših kriminalnih krugova, jedan od njih, poznati policiji niški narko diler Nikolić Ivan zv. Rika.

Stečenim novcem od kriminala Denić je pod imenom najbližih prijatelja otvorio i kafe bar „NIKI NIKI" a koji se nalazi na Niškom keju, klub ,,Troja" a fiktivnog vlasništva prethodno navedenog kriminalca Rike, u kome se „PRODAJE NJIHOVA ROBA".

Inspektor za narkotike Petrović Srđan poznat u Niškim krugovima kao Tasman, vlasnik je jedne od najpoznatijih pekara u Nišu, a koja se nalazi na atraktivnoj lokaciji na Vizantijskom bulevaru, u neposrednoj blizini novootvorenog niškog Kliničkog centra. Pekaru je otvorio pod imenom dobro poznate stare niške pekare ,,KALINKA". Vlasnici pomenute pekare vode poreklo sa područja teritorije KiM, odakle je i rodom navedeni KONTRAVERZNI inspektor. Prema neproverenim informacijama iz gradskih krugova vlasnici pekare ,,KALINKA" su pod pretnjom i pritiskom inspektora Tasmana bili prinuđeni da otvore pekaru njegovim novcem a pod njihovim brendiranim imenom, a gde on pribavlja celokupnu materijalnu korist. U prilog navedenih kriminalnih aktivnosti stoji i činjenica da su mu NN lica pre odredjenog vremenskog perioda i zapalili putnički automobil koji je bio u njegovom ličnom vlasništvu, a za koji se sumnja da je zapaljen zbog neraščišćenih računa u niškom podzemlju.

Inspektor Stamenić Milan, kao treći član ove operativne trojke, dugogodišnji je vlasnik radnje mobilnih telefona u niškom podzemnom prolazu koja se takođe vodi na ,,prijatelja", a koji inspektorskom platom kupuje novo luksuzno terensko vozilo marke Hyundai.

Većina POŠTENIH I ČESTITIH pripadnika policije su upoznati sa aktivnostima i saradnjom svih gore pomenutih lica, ali o tome ćute bojeći se da će imati problema, ako o tome bude govora.

Policijski službenici PU Niš

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane