Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(Pr)osudite sami

Prokletstvo Vučićevih

Milovan Brkić

Srbijom surovo vlada, uz direktnu pomoć još uvek nemačke kancelarke Angele Merkel, grupe briselskih komesara i Žorža Soroša, Aleksandar Vučić i njegov kartel. Iako im je poznato da je Vučić baš od njih zaražen sarkomom male karlice i da umire na nogama, oni ga uz pretnju građanima Srbije, održavaju u životu i na vlasti. Da umre na nogama.

U istoriji Srbije bilo je mnogo loših vladarskih porodica, ali nije na vlasti bila tako ukleta, kao što su Vučići. Njegov brat Andrej je takođe teško bolestan, leči se od raka pankreasa. Sada je na zračnoj terapiji u privatnoj bolnici Medigroup na Novom Beogradu.

Anđelko Vučić, otac Andrejev, pacijent je na Gastroenterologiji na VMA. Leči se, takođe, od raka. Aleksandrova kćerka Milica, koja se retko pokazuje u javnosti, boluje od atrofije mišića. Bolest nije bilo moguće zaustaviti je ni u prestižnim američkim bolnicama, u koje je vođena, putujući sa ocem.

Danilo Vučić, punoletni Aleksandrov sin je već postao ovisnik. Navukli su ga najbliži Aleksandrovi saradnici. On zna ko je to uradio.

Bivša Aleksandrova žena Ksenija je takođe teško bolesna. Ona je i operisana u Parizu, od teške bolesti, koju je, srećom preživela, ali sada je ponovo u teškom stanju. Zvanična Aleksandrova žena Tamara Đukanović je oronulog zdravlja. Drogirala se i bila je alkoholičarka, dok je radila na PINK-u, a od Željka Mitrovića je bila podvođena ''finoj gospodi'' iz viših struktura vlasti. Majka Angelina se drži, mada je puna zla, kao lopta vazduha.

Aleksandar sve više pokazuje da je i njegova bolest pri kraju. Teško hoda, vuče nogu, odavno nosi pelene, jer ne kontroliše ni malu ni veliku nuždu. Lice mu je podnadulo, sa uočljivim ranama, popucali su mu kapilari. Sve teže priča, zamuckuje, manje je agresivan. Dobija jake doze kokainske terapije da bi mogao da izdrži napore. U paranoji je.

Slično je prošla i porodica diktatora Slobodana Miloševića. Ali, Vučići su ih nadmašili po zlu, halapljivosti, a naročito u ratu protiv građana Srbije, koje Slobodan, ipak, nije vređao kao što to Aleksandar radi.

Imovina i novac na ino računima Aleksandra, Andreja i Anđelka prelazi vrednost nekoliko milijardi evra! Aleksandar je rezervisao za sebe i zlato iz Narodne banke Srbije, barem prema svedočenju guvernerke. Osim kuće u Jajincima, koju čuvaju jake vojno-policijske snage, Aleksandar koristi vilu Mir, u kojoj je uhapšen i Slobodan Milošević, a u nastupima panike i straha i sklonište u Dobanovcima. A imao je stan u čuvanom Ju biznis centru od 120 kvadrata!

Strah čoveku često obraz kalja, zapisao je Njegoš.

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović, kada je izabrana za predsednika Hrvatske, kupila je sa suprugom Jakovom stan od 68 kvadrata u ulici Antona Bauera u Zagrebu, u kojem živi sa mužem i dvoje dece. Uzela je kredit od banke i pokazala ga saborskoj komisiji. U svom stanu mandat je proveo i njen prethodnik Ivo Josipović. Gospođa Kolinda sama ide u samouslugu u zgradi u kojoj stanuje, javlja se komšijama. Kada je na susednoj zgradi neko ispisao grafit ''Jebeš li je Jakove'', nije objavljen rat piscima grafita, diskretno je obrisan.

Srpski predsednik već sedam godina ratuje sa svim i svakim, nazivajući opoziciju lopovima, banditima, kriminalcima...A Srbe maloumnicima, neradnicima, nudeći njihov rad za dvesta evra mesečno stranim poslodavcima, kojima daje ogromne pare iz budžeta da pokrenu posao u Srbiji, a kada ih dobiju većina zbriše. On koji je pokrao sve što je mogao, razarajući i prodajući Srbiju, njene građane, resurse, istoriju..

Tužan je kraj Vučićevih. Pamtićemo ih kao ološ, verujući da nam se istorija više neće ponoviti. Svaka vlast je nasilje nad čovekom, ali nasilje Aleksandra, Andreja i Anđelka je teško opisati. Kada se u Srbiji bude istraživao i javnosti saopštavao njihov rad i pljačka, većina onih, koji su glasali za Vučića, za lanč paket i hiljadu dinara, biće zgađeni svojim činom. Mnogi i dalje neće verovati kakvi su to bili zlikovci. Biće ih stid svojih aplauza, pokliča s kojima su, mada pod prinudom, dočekivali upišanog i šizofrenog diktatora.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane