Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Andrej i Aleksandar Vučić su smrtno bolesni

Kako upokojiti Vučićev duh

Dok ulicama većeg broja gradova u Srbiji građani, za sada, mirnim protestima iskazuju prezir prema diktaturi Aleksandra Vučića i njegovog kartela, on pokušava da pod parolom ''Budućnost Srbije'', sa svojom malobrojnom svitom obilazeći gradove Srbije, iznova obećava svetlu budućnost svakog mesta u kome se zatekne, bez masovnog okupljanja građana, koji odbijaju da budu uslikani kao saučesnici u ovoj najnovijoj diktatorovoj komendiji.

Milovan Brkić

Budućnost Vučića i njegovog kartela je tamna. Da li će Srbija, nakon njegovog odlaska, moći da se oslobodi njegovog duha, kojim nas je zarazio? Iako ga kamere snimaju iz daljine, a šminkeri puderišu kao englesku princezu, vidi se da je Vučić klonuo. Proređena mu je kosa na glavi, usled hemoterapije, lice je u poluraspdanutom stanju, ide raširenih nogu, a jednu nogu vuče, što i sam priznaje. Telo mu je nalik očerupanoj kokoški. Aleksandar boluje od sarkoma male karlice. Treća je godina kako lekari odlažu konačno rešenje ove neizlečive bolesti. On je svestan toga, ali se, usled straha od smrti, svakodnevno po nekoliko sati pojavljuje pred kamerama. To ga još održava u životu. Gubi koncentraciju, prekidaju mu se misli usled amnezije, nije više energičan. Njegova bolest je celodnevna, a lekari ga održavaju na nogama sve jačim kokainskim dozama. Kada prestane terapijsko dejstvo Aleksandar se rasplače, cvili, valja se po podu, tražeći sažaljenje svojih saradnika. Muči obezbeđenje pričama da je gotov, da mu nema spasa, plaši se da ga ne ubiju kao Đinđića. Neko upućen mu je, verujem, saopštio da će tako i završiti. Čeka se pogodan trenutak. Upućeni u njegov zdravstveni karton tvrde da osim sarkoma Vučić zaražen i sidom.

Daleko od očiju javnosti, bez patetike, s Božjim mirom, njegov mlađi brat Andrej se bori za spas od karcinoma pankreasa, koji je dijagnostifikovan kao maligan u septembru prošle godine. Usled mogućnosti da ga uhapse, Andrej hemoterapiju prima u Srbiji. Prestao je da se bavi biznisom, ne obilazi više opštinske odbore po Vojvodini...Osamio se. Nikola Petrović je išao sa njim, dok je Andrej po svetu tražio sebi leka. On seiri sa Andrejovom bolešću, priča o njoj najbližim saradnicima, tvrdeći da će on da nasledi Aleksandra, jer ima jake veze u opoziciji i zna gde su njegovi računi u inostranstvu.

Sto se tiče Andreja Vučica, stanje je što se narodski kaže, svršen čin!

Prošle nedelje je doktor Momir Kocić, onkolog iz Medigroup bolnice sa Novog Beograda zvao poznatog stručnjaka iz Londona da se konsultuje oko VIP pacijenta, koji leži kod njih već mesec dana sa rakom pankreasa, gde i prima hemo i zračne terapije i gde je hospitalizovan. Nakon završene konsultacije doktora Kocića iz Medigroup, sa lekarom iz Londona, utvrđeno je preko drugog kolege iz iste bolnice, da se radi o Andreju Vučiću, koji je prijavljen u toj ustanovi pod drugim imenom. Taj vid kancera iz iskustva lekara iz Londona je težak i brzo pokosi obolelog. Andrej je do pre deset dana dolazio u Kovnicu novca, u restoranu je doručkovao parče duleka, premazanim medom i prelivenim maslinovim uljem i zapačenim. To su mu savetovali iscelitelji. Kod njega i dalje stižu paketi šunke, kulena, kobasica, koje donose džipovima iz Vojvodine, a Andrej to deli zaposlenima. Stižu i koverti, jer još većina ne zna za njegovu bolest. Sada je na zračnoj terapiji, kao poslednjem pokušaju da se bolest za neku nedlju zaustavi.

Neka mu je Bog u pomoći. Odlazak Andreja pokosiće i Aleksandra, jer su veoma vezani. Kada je lekar ustanovio da je smrtno bolestan, američki predsednik Ronald Regan odmah se obratio naciji, obaveštavajući građane da boluje od raka i da se nada da će uz Božju i pomoć lekara, da bolest savlada.

Kod Vučića je sve pokriveno velom državne tajne. Nije moguće na Vojnomedicinskoj akademiji dobiti podatak ko leči predsednika Srbije, ko plaća lečenje, da li je bolest u progresiji, kakve su prognoze...U demokratskim društvima to je obaveza i obolelog i onih koji ga leče da to saopšte javnosti, ako su na javnoj funkciji. A sprska javnost ima opravdan interes da o tome bude upoznata.

I predsednik Venecuele, Ugo Čavez, kada je utvrđeno da je smrtno bolestan, obratio se naciji i saopštio da lek traži kod lekara u Kubi, prijateljskoj zemlji. Press služba ruskog premijera Dmitrija Medvedeva saopštila je 23. avgusta prošle godine da je premijer zadobio ''tešku sportsku povredu'' i da se neće pojavljivati u javnosti.

Aleksandar Vučić je ljudska spodoba, lišena svakog morala. Ljubitelj je muškog tela, što je sada moguće i zaključiti po njegovom ponašanju, jer mljacka i oblizuje usne jezikom, kao stanična kurva. Srbija je jedina zemlja na svetu u kojoj su i predsednik i premijer iz LGBT populacije. Najmanje 60 odsto državnih sekretara, ministra i šefova kabineta, savetnika iz Vučićevog okruženja su homoseksualci! Najbolje je to potvrdio Đorđe Višekruna, nekadašnji Vučićev prijatelj i družbenik. U svoj vinski podrum u Jajincima, Vučić je vodio i sada pokojnog ministra spoljnih poslova Nemačke Gvida Vestervelea, koji je umro od side. A sa njim su zanoćili i arapski šeici i stranci koji su takođe homoseksulaci i boluju od zaraznih bolesti.

Zašto je važno znati sve o bolesti braće Vučić?

Njih dvojica imaju ogromne pare koje su opljačkali iz srpskih banaka, fondova, kreditnih linija, rasprodajom javnih preduzeća, resursa i od reketiranja partijskih kolega kojima su kupovali lažne diplome i za veliki novac ih postavljali, tako polupismene, na mesta predsednika opština, za gradonačelnike, za direktore javnih preduzeća i državnih agencija...Ko će naslediti novac na ino računima Aleksandra Vučića? Ko će naslediti njegov udeo u investicionim fondovima, u inostranim firmama i of šor kompanijama, u kompanijama koje je on, preko trećih lica, kupio za sebe i brata.

On je, zvanično, još u braku sa Tamarom Đukanović, sa kojom ima sina Vukana. U braku sa Ksenijom Vučić, Aleksandar ima sina Danila i kćerku Milicu. Između pomenutih mogla bi da se povede parnica u postupku ostavinske rasprave.

Tužilaštvo Srbije može, po zakonu, da nakon Aleksandrove smrti, ili hapšenja, da pokrene pred sudom zahtev da donese privremenu meru kojom se blokiraju svi računi i imovina bivšeg predsednika Srbije, do utvrđivanja na koji način je stečena. Ili da se sa naslednicima postigne dogovor da budu oglašeni naslednicima i da novac potom vrate budžetu Srbije, uz dobijanje dela tog novca, dovoljnog za normalan život.

Picosuti Aleksandar Vučić je kamen oko vrata i mnogim važnim ljudima u svetu, a njegov odlazak danas priželjkuju i oni koji su bili uz njega, tapšali ga po ramenu, veličali ga, a sebi trpali u džepove milione opljačkanih evra.

Uveliko se Aleksandrom bave evropski komesari i još uvek nemačka kancelarka Angela Merkel...U maju su izbori za Evropski parlament. On će izabrati nove komesare. Predsednika Evropske komisije Žan Klod Junkera, takođe homoseksualca, očekuje pritvor. U Luksemburgu je protiv njega podignuta optužnica zbog teških pronevera, čeka se samo da mu oduzmu imunitet. A ove četiri godine na slobodi i on je morao da plati Angeli Merkel, jer je izabran zahvaljujući njenom pritisku na druge članice, uprkos protivljenju Velike Britanije. U Rimu čekaju otključanih lisica Frederiku Mogereini, zbog teške korupcije. I Johanes Han je u strahu, jer je i njemu Vučić davao i šakom i kapom i pride podvodio Jadranku Joksimović, ministarku za evropske integracije. Vučićev odlazak bio bi za guzonje iz Brisela veliko olakšanje. Vučić ih plaši ''knjigom zapisa'' u kojima je zabeležio sve što je i kome davao. Naravno, ne iz svog džepa.

Za Vučićev odlazak spremaju se i Vojska Srbije i bezbednosne službe. Za svog mandata ovaj šizofreni peder je urušio vojsku, sveo je na lovačku družinu, opljačkao je namensku industriju i podredio je svojim ličnim interesima. Vojni sindikat i dva najjača sindikata u policiji javno su podržali zahteve građana u protestu. U slučaju ''eskalacije'' nemira, Vučić i njegovi ministri Aleksandar Vulin i Nebojša Stefanović neće mu biti od koristi.

U Vojsci Srbije za Vučića još agituju samo brigadni general Ilija Todorov, bivši komandant Specijalne brigade. Trenutno je na dužnosti načelnika Uprave za obaveštajno-izviđačke poslove Generalštaba. Rođen je 20. jula 1963. godine u Kovinu i pukovnik Đuro Jovanić, direktor Vojnobezbednosne agencije. On je rođen u Apatinu 1977. godine. Njegovo kretanje u službi je slika i prilika stanja u srpskoj vojsci. Kada je Vučić bio ministar odbrane, Jovanić je bio njegov ađutant, a za vreme ministrovanja Bratsilava Gašića, Jovanić je bio na dužnosti načelnika odeljenja za poslove bezbednosti u Kabinetu ministra odbrane. Od 2001. godine do 2009. godine proveo je u vojnoj policiji, počev od komandira voda vojne policije, pa do načelnika u kriminalističko-istražnoj grupi. Vojni policajac je danas načelnik Vojno-bezbednosne agencije! I njegov prethodnik Petar Cvetković je iz vojne policije postavljen za direktora VBA, a danas je na mestu zamenika načelnika general-štaba Vojske Srbije. Nezadovoljstvo u Vojsci Srbije je divljanjem Vučićeve mafije je na vrhuncu. Mnogo oficira bi mu se napilo krvi.

Sa ovom dvojicom intenzivno se druži direktor Bezbednosno informativne agencije Bratilav Gašić. Upućeni ipak procenjuju da je to iz razloga jer ih Gašić poznaje iz vremena kada je bio ministar vojni. Njih trojica nisu dovoljna da sačuvaju Vučića na vlasti.

U BIA se zaposleni distanciraju o propalog režima. Iako Gašić ima velika ovlašćenja, on ne može da rukovodi sa svakim od zaposlenih.

I srpska policija je u punom rasulu. Njom, praktično, rukovode državne sekretarke Dijana Hrkalović i Biljana Popović Ivković. U posao im se meša i državni sekretar Milosav Miličković. U ''sukobu sa narodom'' Vučić bi mogao da očekuje samo podršku Žandarmerije i njenog komandanta Dragana Lukovića, ali bi on mogao da protiv građana uvede u bitku samo kraljevački odred Žandarmerije. Ostale policijske jedinice bi pasivno učestvovale u početnoj odbrani Vučića, brzo bi stale uz narod, što potvrđuje i podrška dva najjača sindikata (Samostalnog i Nezavisnog sindikata policije) građanima u protestu. Među bezbednosnim snagama uveliko se razmatraju planovi njegovog uklanjanja. Protivvaznušna odbrana je dobila jasna i stroga uputstva u slučaju da Vučić avionima PINK-a pokuša da sa zlatom i novcem u kešu pobegne iz Srbije. Vazduhoplovcima je izdata naredba da ''avion prizemlje''. Razmatraju se i planovi eventualne Aleksandrove sahrane, ako umre prirodnom smrću, usled bolesti koja je u progresiji. Njegova sahrana u Aleji zaslužnih građana mogla bi dovesti do krvoprolića, jer bi izazvala bes građana. Zato je pretegnuo predlog da ga pokopaju u Jajincima, u dvorištu porodične kuće, ili na prigradskom groblju. Podsetimo, smrt Josipa Broza očekivana je nekoliko meseci, a sahrana planirana punih pet meseci.

U vladajućoj koaliciji se vide pukotine, koje je teško sastaviti. Oni koji su ekonomski nezavisni od vlasti i nisu sa Vučićem vezani zajedničkim kriminalnim poslovima, već prave distancu od njegovog nastojanja da za života potpiše priznanje Kosova, da na taj način dobije tapšanje po ramenima i oprost grehova. On se toliko zamerio svim značajnijim ljudima u svetu, da je nemoguće za njega naći milost.

Njegova Velika propaganda laži širi vesti da će on ''biti primoran da 12. juna u Briselu potpiše kapitulaciju''. To je nemoguće, jer se do tog dana ne može promeniti preambula Ustava Srbije, kojom se Kosovo smatra delom Srbije, a može se promeniti samo referendumom građana. Nasilno i protivustavno rešenje Kosova i državnosti, samo bi brže dovelo do uličnih i masovnih protesta u Srbiji, kojima bi Vučićev režim bio likvidiran.

Iza Vučićevog kartela ostaće mnogo smrada, koji će nas još godinama daviti. Vučić je uništio institucije, iz zemlje oterao stotine hiljada visokoobrazovanih i još toliko radno sposobnih, koji se više nikada neće vratiti u Srbiju. Njegova Velika propaganda laži je uništila javni moral, promovisala najniže vrednosti, preko rijaliti šoua i šund muzike, inostranih kič serija.

Kada je streljan bračni par Čaušesku, nove vlasti su ''izolovale'' njihovu decu. Uhapšen je Niku Čaušesku, njegov brat Ilija, koji je bio inženjer hemije i nije imao skoro nikakve kontakte sa roditeljima, a kćerka Zoja je bila boem i omiljena ličnost kod svih opozicionara, jer im je pomagala, koliko je mogla. Tek na peticiju pobunjenika, vlast je Iliju i Zoe pustila na slobodu, a Nik je zadržan u zatvoru.

Kakav će status imati Vučićeva porodica? Njegova majka Angelina je u godinama, samoživa i besprizorna osoba. Njeno pritvaranje bi bilo besmisleno, a nadzor svrsishodan. Poslovi Anđelka Vučića su dovoljni za 40 godina zatvora. On bi morao odmah biti pritvoren i tužilaštvo bi moralo da otvori istragu nad njegovim stotinama milionima evra stečenih korupcijom i otimanjem. Obe Vučićeve žene takođe bi morale da dođu pod udar zakona. Ili kao optužene, ili u svojstvu svedoka-okrivljenih. Maloletnu decu treba dodeliti bakama na starateljstvo, dok se ne reši slučaj Tamare i Ksenije. Ako Andrej pretekne, sa njim bi vlasti morale, bez odlaganja, postići nagodbu, da mu, za povraćaj novca, omoguće lečenje i svu moguću zaštitu, kao i njegovoj porodici, kao i zaštitu od provlačenja u javnosti zbog učinjenog. A i članovi Vučićeve porodice intenzivno razmišljaju šta ih čeka i kako da se snađu u događajima koji će uskoro doći. Oko Kosova se u međunarodnim centrima moći vode intenzivni pregovori. A sve u sklopu čišćenja Balkana od političke mafije koja surovo vlada u ovim državama.

Oko Edi Rame je krug zatvoren, zreo je kao kruška. Hapšenje velikog Vučićevog prijatelja Rame očekuje se najdalje za mesec dana. Potom je na redu Crna Gora, pa Srbija i čišćenje vlastodržaca u Prištini. Te procese, nema sumnje, ometaju Džorž Soroš i uticajni funkcioneri američke Demokratske stranke, dok gospođa Merkel svog pulena Ramuša Haradinaja istura u samoubilačkim aktivnostima. I dok se protesti građana u Srbiji šire po svim gradovima, srpska opozicija, okupljena oko Saveza za Srbiju, oglasila se ''Predlogom Sporazuma sa narodom''.

Pustoš koja će ostati iz Vučićevog kartela nije lako sanirati. U Predlogu ima dosta racionalnih rešenja, ali se uočava da nema još potpune svesti u kojoj se poziciji nalazi srpska privreda, zdravstvo, poljoprivreda, infrastruktura...i kako to rešavati ubrzano, odmah po obaranju Vučićevog kartela. Ni opozicija nema predstavu, niti o tome nudi bilo kakvo rešenje, da li je, recimo, glavni grad Srbije Beograd trgovački, industrijski ili finansijski centara, koji u tom pravcu treba ubrzanom razvijati. Glavna industrija preduzeća i postrojenja koja su bili zaštitni znaci Beograda su uništeni zauvek. Industrija Zmaj, Industrija motora i traktora (IMT), Industrija u Rakovici (IMR), PKB Beograd...

Iako je Srbija poljoprivredna zemlja, sa najkvalitenijim poljoprivrednim zemljištem, sa dosta vode, ni opozicija nema nikakav program ubrzanog razvoja poljoprivrede i stočarstva, osnivanjem otkupnih stanica, pokretanjem zemljoradničkih zadruga koje bi mogli da kontrolišu stranci koju otkupljuju goveda, ovce, koze, voće, povrće, žitarice. Srbija bi morala da zgazi uvoznički lobi, da zdravu hranu ponudi i evropskom i evroazijskom tržištu, a da oni koji otkupljuju stoku i poljoprivredne proizvode mogu da na licu mesta kontrolišu uzgoj stoke, njenu prehranu, kao i proizvodnju hrane, koja bi, ekološki ispravan, donosila velike prihode, zapošljavala seoska domaćinstva i višak radne snage, koji bi ostajao u selima i ne bi opterećivao gradove.

Protesti u Srbiji nisu socijalni, niti narodni. Ovo je pobuna, čini se, unutar građanske klase. I pozicija i opozicija imaju svoje tajkune, svoje akademike, svoje ljude u vojsci i policiji. Među učesnicima protesta ne ističu se zahtevi, niti želja za omasovljavanjem, pozivom svim građanima da se uključe u pobunu. Kao da se čeka da neko drugi obori Vučića.

Iz ''Ugovora sa narodom'' maglovite su poruke o ''uvođenju demokratije'' i demokratskih institucija. Skoro da su na nivo parola na kojima je i Vučić došao na vlast. Opozicija mora da se obaveže da će bez odlaganja izabrati Tužioca za korupciju i organizovani kriminal, da će izmena Zakona o krivičnom postupku njemu dati u nadležnost da bira svoje zamenika i da odgovara za njihov rad, da će mu se pod nadležnost saviti Služba za borbu protiv organizovanog kriminala, koja će biti samo njemu odgovorna, a ne ministru policije, da tužilac ima ovlašćenja da primenjuje sva sredstva u prikupljanju podataka, da je obaveza poreske uprave, da stavlja na uvid sva dokumenta, kao i Narodna banka Srbije.

Primera radi, treba samo prekopirati iskustvo iz Rumunije i iskustva tamošnje tužiteljke Lorete Kovesi, koja je pohapsila više od 120 bivših i aktuelnih ministara, državnih sekretara, visokih vladinih službenika...Bez brzog, skoro momentalnog obračuna sa Vučićevim kartelom, Srbija se ne može podići sa dna. Vučićev kartel raspolaže ogromnom količinom keša, velikog broja medija, kompanija. Sa takvim resursima lako će se odbraniti podmićivanjem novih vlasti. Tužioca za korupciju i organizovani kriminal nove vlasti moraju izabrati u roku od 20 dana od preuzimanja vlasti, tako što bi se pozvali kandidati da se prijave za tu funkciju, da se objave njihove biografije, kvalifikacije, da se pozove javnost da u roku od pet dana stavi primedbe na njihov rad, koje bi se odmah proverile, a potom izabrao pravi kandidat. Tužilačka organizacija iz evropskih država na tom mestu vidu dr Gorana Ilića, zamenika javnog tužioca Srbije, koji je pokazao da može da se usprotivi tlačenju tužilačke organizacije od strane Vučićevog kartela. Osim stručnosti, tužilac mora da ima i lične kuraži.

I javnog tužioca Srbije mora da izabere Narodna skupština Srbije, posle predloga Državnog veća tužilaca, da građani, takođe, mogu da u roku od 15 dana šalju svoje pritužbe, a i da bezbednosne službe iz svojih arhivskih fondova mogu da o njemu dostave kompromitujuće dokaze, ako postoje.

U ''Ugovoru sa narodom'' savez za Srbiju se obavezuje da će formirati, po preuzimanu vlasti, Vladu stručnjaka, koju bi vodio nestranački premijer! To je dobro rešenje stručnjaci prihvate odgovornost, sve ostalo je čista demagogija i prevara.

Srbijom danas vladaju tajkuni, koji su se obogatili isključivo špekulacijama i šurovanjem sa vlašću. Ko su ti stručnjaci koje nudi opozicija kao jednogodišnje ministre? Da li će ih tražiti među akademicima? U Srpskoj akademiji nauka i umetnosti (SANU) sede oni kojima u biografiji (najmanje 95 odsto njih) i dalje pišu da potiču iz siromašne ili radničke porodice. Zato nam je Akademija podanička, doušnička, korumpirana i kompromitovana.

Vučićeva mafija podelila je oko 15.000 diploma, fakuleta, magistarskih i doktorskih zvanja. Ministar zdravlja je smenio sve stručnjake, terajući ih da napuste zemlju. To potvrđuje i slučaj profesora Marka Bumbaširevića, lekara koji je prišio stotine otkinutih ruku, nogu, prstiju...Sadašnji ministar Lončar ga je smenio sa mesta direktora Klinike za ortopediju i traumatologiju, a smenio je i njegovu suprugu i snahu, koje su, takođe, profesori univerziteta. Lončara je za ministarsko mesto preporučila saradnja sa zemunskim klanom i to što je kao lekar Urgentnog centra vadio iz čmara flaše i druge predmete onima koji su sada članovi Vučićevog kartela. Da li će na mestu ministra zdravlja biti profesor dr Marko Bumbaširević? To je stručnjak sa iskustvom, znanjem i moralom, ili će na to mesto biti postavljen neki ''stručnjak'', bivši član Demokratske stranke?

Predlog ''Ugovora sa narodom'' ne oročava aktivnosti Saveza za Srbiju. To može da se desi jednog lepog dana, možda za godinu ili dve. Kao da Srbija ima vremena da čeka. I ko to treba da otera Vučićevu mafiju sa vlasti? Da li će Savez za Srbiju pozvati građane na pobunu, da li će preuzeti odgovornost za pobunu, ili će stajati iza nekih, nama nepoznatih organizatora, za koje ne znamo ni kakve su im namere, ni programi.

U "Ugovoru sa narodom'' pominje se i lustracija. Šta se pod tim podrazumeva? Pored izbora Tužioca za korupciju i organizovani kriminal, prioriteno je privođenje pravdi kolovođa Velike propagande laži. Mora se, istog dana, po preuzimanju vlasti, utvrditi vlasnička struktura i finansiranje PINK-a, Happy televizije, Studija B, Prve i O2 televizije, Kopernikusa, kao i poslovanje Javnog servisa Radio televizije Srbije. Javnost bi se šokirala kada bi se objavile istine o finansiranja Večernjih novosti, Politike, Blica...Ko su stvarni vlasnici medija iz Velike propagnade laži? To ne bi bio udar na slobodu govora, već legitiman proces mafiji koja se finansirala iz budžeta i parama javnih preduzeća, kao što je Telekom Srbija, PTT Srbija, Srbijagas, NIS -a, Lutrije Srbije...

Vučić je zreo za pad. Njegova pomada dugo će se osećati nad Srbijom. Ako ne upokojimo i njegov zao duh, kao i sve vrednosti koje nam je nametao, nazivajući nas gadovima, neradnicima, bezbožnicima, sklonim krađama i kuknjavama, optužujući nas da smo genocidni, da nam je istorija lažna, ako se ne prizovemo pameti i ne počnemo da se osećamo kao ljudi, ako se ne vratimo svom poreklu, korenima, postaćemo amorfna masa koja će služiti kao belo roblje evropskim gospodarima.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane