Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zadnja

Lastavica svija novo gnjezdo

Svojevremeno je načelnik uprave u ruskom KGB-u, general major Oleg Gribanov, osmislio plan kako Služba da preko obučenih lepih žena dolazi do podataka, da ih podmeću političarima, diplomatama, stranim agentima, da tako prate njihov rad, ili da ih ucenjuju. Takve službenice zvali su lastavicama. Lako sviju gnjezdo, još lakše odlepršaju.

Ovih dana udovica Olivera Ivanovića se šepuri po Beogradu. Daje intervjue, zaposlena je u Vladi Srbije, kod Ane Brnabić, veseli se po snobovskim kafićima, restoranima, na privatnim zabavama je.

Politikin Bazar je u broju od 22. februara objavio intervju sa srpskom Žaklinom Buvije Kenedi. Gospođa Milena Popović Ivanović, poslednja žena Olivera Ivanovića svedoči kako je 12 godina bila njegova životna saputnica. Otkrila je da je Oliver godinu dana bio stariji od njenog oca, ali da mu je ona otišla u zagrljaj. To je njemu naša Služba dala.

Dok je Oliver, potom, duge četiri godine bio u zatvoru, u Kosovskoj Mitrovici, sve što joj je ispovedio, rekao je za arhivske fondove Službe. Vučićev emisar za KiM, isflekani Marko Đurić dobio je Milenu kao pratilju, dok je boravio u Južnoj srpskoj pokrajini. Vučić je želeo da gleda te snimke, smejao se kao lud.

I ubiše Olivera. Lastavica je odlučila da novo gnjezdo svije u Beogradu. Veliki grad, veliki izbor. O, kako se samo veseli ova dama, sa desetinama kompleta koji koštaju čitavo bogatstvo.

Poređenje udovice Milene Popović Ivanović sa Žaklinom Kenedi nije slučajno.

Kada je čuveni neuropsihijatar profesor Veselin Savić, odlučio početkom 90. godina prošlog veka da se vrati iz SAD-a u Srbiju, ostavljajući dobro plaćeni posao šefa katedere za neuropsihijatriju, kolege su ga zamolile da im objasni šta ga to vraća u Srbiju.

Profesor Savić im je to ovako objasnio: "...Kada je moj narod 1389. godine izgubio glavnu bitku na Kosovom polju, i ostao bez cara Lazara, njegova udovica, carica Milica, otišla je u manastir i tu provela ostatak života. A šta je uradila gospođa Žaklina Buvije Kenedi, kada su joj ubili muža, predsednika SAD-a, pitao je kolege. Pa, udala se za Aristotela Onazisa, grčkog milijardera. Eto, zato se vraćam u svoju zemlju"

Ali, danas i u Srbiji vesele udovice svijaju nova gnjezda. Milena se danas ugnjezdila kod jednog službenika BIA.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane