Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Ratno stanje

Tri lažna odgovora potvrđuju da je mafijaška vlast stajala iz upada policije u prostorije Magazina Tabloda

Nećemo se dati više drati

Nakon upada policije i većeg broja civilnih lica, koji su predstavljeni kao saradnici javnog izvršitelja Jelene Aleksić i advokati Nikole Petrovića, bivšeg kuma Aleksandra Vučića, u prostorije Magazina Tabloid, čiji izdavač je Privredno društvo Slobodna štampa, dobili smo nakon 50 dana čekanja pisani odgovor od načelnika Policijske stanice Savski venac potpukovnika Radovana Gatarić. Narodnom poslaniku Srđanu Nogu odgovor su prosledili ministar unutrašnjih poslova i ministarka pravde. Svi odgovori su priča za sebe, govore o stanju u društvu u kojem živimo i mafiji koja je na čelu države

Milica Grabež

Od gospodina Gatarića smo 7. maja pismenim putem, predajom na pisarnici, zatražili, pozivajući se na Zakon o dostupnosti informacija od javnog značaja, da nam dostavi podatke i imenima lica koja su 6. maja, uz pomoć policije, odneli iz redakcije našeg magazina, bez predhodne najave, personalne računare, stolove, stolice, kutije sa dokumentacijom, kao i imena policajaca, koji su nam pretili i psovali nam majku, jer želimo da podnesemo krivične prijave i tužbe. Akciju otimanja snimila je portal televizija Srpski kolektiv, koju možete pogledati na ovom linku (https://www.youtube.com/watch?v=rb57N3s6w-0), kao dokaz da su odgovori, koje objavljujemo, potpuno lažni.

Sa neverovatnim cinizmom i bezobrazlukom gospodin Gatarić nam je odgovorio ''u vezi obraćanja elektronskim putem od dana 6. maja 2019. godine''.

Iz kopije pismenog zahteva, sa prijemnim pečatom pomenute stanice, zavedenog 7. maja tražili smo, pozivajući se na zakon, odgovore od načelnik Gatarića. Nikavu mu elktronsku poštu nismo slali!

I ovaj dopis ne bismo dobili, da komandiru Policijske stanice Aleksandru Krstiću nije naloženo iz kabineta načelnika Policijske uprave Beograda da nam odgovor dostave. Gospodin Krstić se prvo pravdao da nam je odgovor upućen 17. juna. Ipak, tog dana (27. juna) policaji su nam uručili taj dopis, u kome se navodi da je upućen ''Milovanu Brkiću, Savski trg broj 9''. A Milovan Brkić ne stanuje na ovoj adresi, te ga poštari i nisu mogli pronaći, ako nije navedeno u kom privrednom društvu radi. A nije!

Bezobrazluk načelnika Gatarića pokriva ministar unutrašnjih dela dr Nebojša Stefanović, kako se potpisuje.

Istog tog 27. juna uručen je i odgovor ministra Stefanovića narodnom poslaniku Srđanu Nogu, koji je od njega tražio zvaničnu informaciju o napadu policije i izvršitelja na našu redakciju. U samo tri rečenice ministar policije odgovorio je narodnom poslaniku, izostavljajući da ga makar i kurtoazno pozdravi.

Objavljujemo faksimil ministrovog pisma, kao potvrdu da ova protuva nema nikakvog morala.

Sada postaju uverljivije reči smenjene državne sekretarke MUP-a Dijane Hrkalović da je ona sprovodila samo njegovo naređenje, da se ministar veselio tog dana, trljajući ruke od zadovoljstva i sreće.

Evo i zašto.

Kad su naprednjaci 2009, uzeli vlast u Zemunu, Ana Stefanović (sadašnja ministrova supruga), tada još s prezimenom Filipović, nezakonito je angažovana da radi u opštini. Po ugovoru o delu dobijala je mesečno skoro 800 evra! Bez ikakvih kvalifikacija, tamo je radila nekoliko meseci, dok nije izbila medijska afera. Tada je prebečena na mesto direktora dnevnog lista ''Pravda''. Glavni urednik Pravde u to vreme je bio Predrag Popović, sada zamenik glavnog urednika Magazina Tabloid, a suvlasnici su, između ostalih, bili i Nemanja Stefanović, Nebojišin rođeni brat i Nikola Petrović, po čijem je nalogu zaplenjena imovina našeg magazina. Ovaj list je bio u stvarnom vlasništvu Aleksandra Vučića.

Kao stranački aktivista, pre udaje, Ana je služila kao pratilja Vučiću i njegovom društvu. Služila je za razonodu i uživanje.Zna se da je upropastila jedan njihov izlet u Deliblatsku peščaru. Izdvojila se s nekim momkom i toliko napila da tri dana nisu mogli da je nađu.

Dok je ona bila direktorka Pravde, osnovala je preduzeće Pravda Plasman, na čiji račun su nezakonito uplaćivane pare od oglasa i drugih prihoda, dok je račun Pravda Presa, matične izdavačke kuće lista Pravda, bio u blokadi.

Poverioci nisu mogli da namire dugovanja veća od 600.000 evra, koliko je samo Štamparija Borba potraživala, a Telekom, Grad Beograd i ostali oglašivači uplaćivali su pare na račun Pravda Plasmana, koji nije bio izdavač Pravde!

Danas Ana ima službeni auto, vozača, obezbeđenje, nosi najskuplji nakit i ima kolekciju "Luj Viton" torbica, koje koštaju od 2.500 do 4.500 evra. Najbolja je prijateljica Cece Ražnatović. Od nje se uči kako se vole muškarci.

A, da dr Stefanović ima i previše novca, od kada je pre sedam godine seo u stolicu predsednika Narodne skupštine Srbije, svedoči i podatak da je u elitnom naselju, u Vojvođanskoj ulici u Beogradu, na Bežanijskoj kosi kupio trosoban stan od 99 kvadrata, a potom ga zamenio za kuću od oko 200 kvadrata u istoj ulici, uz doplatu od samo 200 hiljada evra, datih da vlasnik kuće kupi još dva strana. Prvi komšija mu je ministar Aleksandar Vulin. Drugi komšija je profesor sa Pravnog fakulteta u Beogradu dr Dejan Đurđević

U martu 2015. godine ministar policije dr Stefanović poveo je pregovore o kupovini kuće u Petrovcu na moru od 350m2, na placu od 800m2, čiji je vlasnik bio ruski tajkun Sergej Marahovski Ivanovič, za dva miliona evra.

Dogovor o kupovini je bio, prvo, u načelu postignut, ali se čekalo na realizaciju, jer ruski tajkun nije službeno postao vlasnik kuće zbog toga što je polovina pripadala njegovoj tadašnjoj supruzi. Ročište o podeli kuće održano je 25. avgusta te godine, pred većem Osnovnog suda u Baru. Kuća je, potom, upisana u vlasničke knjige na ime drugog lica, a dr Stefanović se aneksom ugovora obezbedio, kao stvarni vlasnik.

Novac za kupovinu obe kuće i voznog parka obezbedio je kosovski biznismen Zvonko Veselinović. (Sada ministar nastoji da se on živ ne pojavi pred sudom, a akcija se utvrđuje.)

I dok dr Stefanović u Beogradu sabira novac, uz podršku svog mentora Vučića, njegova supruga Ana trošila ga je tog leta 20 dana, nemilice. Odsela je u hotelu Plaža u Petrovcu na moru. Obezbeđivali su je pripadnici specijalne crnogorske policije. Naručivala je kavijar, plodove mora, posebno su spremana specijalna ića i pića za nju, a cena je bila astronomska.

Ministarka je baš uživala, a svakog dana je menjala policajca koji je ispunjavao njenu pohotu. U trenucima sladostrašća, jer su te bahanalije snimane od strane crnogorske tajne policije, gospođa ministarka je opisivala muža kao šonju, da je isti kao i Vučić, i da i on voli da ''prima''!

U srce Aleksandra Vučiča Slina je nepovratno ušao te 2008. godine. Sadašnji ministar zdravlja Zlatibor Lončar je nesmenjivi ministar, jer je kao lekar Urgentnog centra u Beogradu ušivao čmar većini današnjih ljudi oko Vučića.

Na zvanični dopis Magazina Tabloid da li je bio lekar kada je doveden i Nebojša Stefanović, dr Lončar nije odgovorio, pa smo ga potražili od drugih lekara, koji su takođe zašivali povređene anuse.

Prijatelj glavnog urednika seća se da je i dr Nebjoša bio pacijent, misli da je to bilo 2008. godine, ali precizne informacije ima Zlatibor Lončar. ''Tibi je sve zapisivao, ime prezime, opis povrede, imena lica koja su posećivala pacijeneta'' - kaže lekar.

Dr Nebojša je doveden zbog obilnog krvarenja iz čmara. Nije bilo tupih predmeta, povreda je nastala od prodiranja u čmar polnog organa, očgledno nasilno. Nebojša je tada izgubio nevinost, a do povreda je došlo zbog čmarnih kontrakcija. Intervencija je brzo završena.

'' Nebojše sam se setio kada je postavljen za predsednika Narodne skupštine Srbije'. Prepoznao sam ga, a Tibi mi je rako da je on bio moj pacijent.''.

Kada je Anin otac umirao u teškim mukama na VMA, Nebojša nije smeo da traži pomoć Lončara. Ženi je objasnio da sa njim nije u dobrim odnosima. Tibi je znao njegove tajne.

Osim što je alternativni muškarac, dr Nebojša Stefanović je i vlasnik lažne diplome Megatrenda, i lažni doktor nauka, čiju disertaciju osporavaju oni koje je prepisao, i još 1.800 naučnih radnika.

On je upisao treći godinu na Megatrend univerzitetu. Više profesora sa ovog Univerziteta potvrdilo je istraživaču Magazina Tabloid da Nebojšu ne poznaju, kao studenta.

Misija OEBS-a u Beogradu je i zvanično zatražila da se utvrdi njena validnost. Neko je stopirao istragu. Jer, potreban im je ovakav ministar, koji je ljudska ništarija. Da je lažni student neko od ministara u Nemačkoj, ili bilo kojoj evropskoj državi, odmah bi bio uhapšen

Dr Slina je trenirao u teretani Spartanac u Gospodara Vučića 176. Lični trener mu je bio Vladimir Tintor, koga je Slina zaposlio u MUP-u. Iz te teretane je izašao Sale Mutavi kad je izrešetan kod Bačvanske.

Da bih dokazao svoju muškost, Slina je izmislio priču o treninzima.

Evo šta je Slina govorio o svojim treninzima:

Nebojša Stefanović je još jedan naprednjak koji se okrenuo neobičnoj rekreaciji. Predsednik parlamenta kondiciju duguje malju, konopcu, traktorskoj gumi i drugim rekvizitima krosfita.

- U krosfitu nema povlašćenih! Što nisam umeo, vežbao sam dok nisam naučio. Kao u politici - kad u nešto kreneš, nema odustajanja! - objasnio je svoju filozofiju Stefanović kada ga je "Alo!" pratio na jednom od treninga u klubu "Spartanac".

Umesto planinarenja ili preživljavanja, Stefanovićeva antistres terapija su vežbe s konopcem, čučnjevi, podizanje kugle od 24 kilograma, skokovi na drvenu kocku iz mesta, bacanje medicinke iz polučučnja i udaranje maljem po traktorskoj gumi, što su neki od osnovnih elemenata krosfita. Naravno, na treningu se pojavio samo zbog slikanja, da uplaši one koji su ga đamarali.

A Slaviša Kokeza je više puta ulazio u ministrov kabinet, šamarajući ga jer je neko od Kokezinih saboraca bio maltretiran od policije. Dr Stefanović je zvao Vučića, ali mu Alek nije pružio zaštitu.

Dakle, o dogadaju od 6. maja (na Đurđevdan) data su tri potpuno različita odgovora. Drska i bez dokaza.

Načelnik Gitarić ne pominje nikakve uvrede koje su ''jednoj saradnici izvršitelja'' uputili ljudi koje Slina ne identifikuje, a misli na Milovana Brkića, a ministarka u odgovoru poslaniku Srđanu Nogu citira izjašnjenje izvršiteljke Jelene Aleksić, koja je imovinu privrednog društva Slobodna Štampa dodelila Nikoli Petroviću, ''diplomiranom ekonomisti'' Omega univerizteta iz pokrajine u Južnoafričkoj republici.

Možete li zamisliti da na ovakav način državni sekretar za unutrašnje poslove SAD-a Kevin Mekalinen, odgovori senatoru ili kongresmenu?

Šta da poručimo ovom kriminalcu koji se za samo sedam godina obogatio, stekavši imovinu i keš od 10 miliona evra? U to ne računamo novac njegovog oca Branka, optuživanog za trgovuinu oružjem i mnoge druge špekulativne i koruptivne poslove? Nećemo se dati više drati!

Na ovoj, koju ti šaljem, nosi tašnu "Luj Viton".

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane