Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Migranti

Bolesna mašta srpskog diktatora planira da od Srbije stvori kalifat

Monstruozni planovi Merkelove i njenog miljenika

Kamenčić koji je prošle godine zakotrljao bivši ministar Austrije obelodanjivanjem tajnog sporazuma sa Srbijom o povratku migranata stvorio je lavinu. Za razliku od ovdašnje vlade koja odgovara samo Aleksandru Vučiću, vlada Sebastijana Kurca odgovara poslanicima u parlamentu i to je, najverovatnije, poslednja nada da do deportacije masa migranata neće doći, jer opozicija insistira na transparentnosti, posebno u delu koji se odnosi na plaćanja Austrije Srbiji za ovaj projekat. Naš režim je već skrenuo pažnju vladi u Beču da se neće pridržavati dogovorenog ako vrh vlasti ne bude imao od toga ličnu finansijsku korist.

Milan Malenović

Herbert Kikl je u prethodnoj koalicionoj vladi Austrije bio ministar unutrašnjih poslova iz redova ultra-konzervativne Slobodarske partije Austrije, koja je na poslednjim izborima doživela debakl pošto je do javnosti došao snimak u kome tadašnji partijski lider i vicekancelar sa lažnom ruskom milijarderkom pregovara o nameštanju tendera za prodaju jednog austrijskog lista.

Kako bi spasao sopstvenu reputaciju i da ga vir koji je pravilo tonjenje njegove partije ne povuče za sobom, on je u jednoj TV emisiji, hvaleći sebe kako je dosta učinio kao ministar, izneo po prvi put u javnost ono o čemu se u Srbiji već nagađalo: da su 24. aprila 2019. ministri unitrašnjih poslova Austrije (Kikl) i Srbije (Nebojša Stefanović) potpisali ugovor kojim se naša država obavezala da primi izbeglice koje su preko njene teritorije dospele do Alpske republike i tamo zatražile azil koji im nije odobren.

Kikl tom prilikom nije mogao da kaže šta se dalje dešavalo sa sporazumom. Vlada u Beogradu se pravila da ništa ne čuje i ništa ne zna i za trenutak je izgledalo kao da je stvar zaboravljena, ali to je bilo samo zato što su i Srbija i Austrija prolazile kroz pandemiju korona-virusa.

Opoziciona partija Neos (pripada liberalnom krilu) postavila je nedavno u skupštini Austrije poslaničko pitanje sadašnjem ministru unutrašnjih poslova Karlu Nehameru u vezi glasina da je njegov prethodnik Kikl sa srpskim ministrom unutrašnjih poslova potpisao sporazom o povratku izbeglica iz trećih zemalja. Nehamer je priznao da je takav jedan ugovor potpisan i da do sada nije sprovođen, ali da austrijska vlada insistira na njemu i da će sa deportovanjem biti započeto kada prođe korona-kriza zbog koje su granice zatvorene.

U vezi detalja, on je rekao da je formulacija iz sporazuma, kako mora da postoji "veza migranta sa Srbijom", čista formalnost, jer se podrazumeva da je on povezan sa Srbijom čim je prešao preko njene teritorije na putu za Austriju. Za razliku od naše vlade koja sporazum ni ne pominje, Nehamer je u svom odgovoru bio rečit i naglasio je kako je dogovoreno da vraćeni migranti ne smeju u Srbiji da budu u prihvatilištu zatvorenog tipa.

To znači da se srpska strana obavezala da tako deportovanim migrantima dozvoli da se slobodno kreću po celoj njenoj teritoriji. Sa druge strane, naša zemlja je preuzela na sebe obavezu da istima ne dozvoli povratak u EU, što obuhvata i plaćanje troškova eventualne sledeće deportacije. Kako će Srbija rešiti taj problem (sa jedne strane sloboda kretanja, sa druge obezbeđenje ostanka migranata u Srbiji) Nehamer nije objasnio, a nije ni vlada Ane Brnabić.

Takođe je ovim sporazumom, tvrdi austrijski ministar, dogovoreno da austrijske i međunarodne kontrole uslova boravka migranata moraju da budu stalno moguće.

Ovo znači da će austrijskim zvaničnicima biti omogućeno od strane srpskih vlasti da nesmetano i kada god požele mogu da proveravaju kako migranti žive u Srbiji, gde se nalaze, šta im je od naše države dato da bi mogli da žive po standardima približnim onima koje bi imali da su ostali u Austriji.

Zbog odbijanja srpske strane da prihvati slične uslove svojevremeno je Austro-Ugarska objavila rat Srbiji, ali to je bilo 1914. kada su na vlasti u Beogradu bile patriote.

Osim toga, ako bi se srpska strana pridržavala obaveze da deportovanim migrantima obezbedi uslove približne onima koje bi imali da su u Austriji, to bi značilo da bi oni živeli daleko bolje od većine ovdašnjeg stanovništva.

Ono što je u celom odgovoru najbitnije i što nam ukazuje na razlog zbog koga je vlast pod neposrednom kontrolom Aleksandra Vučića pristala na jedan ovakav sporazum, jeste finansijski aspekt. Austrijska strana je pristala da finansijski pomogne Srbiji da primi i smesti ove migrante, ali da neće insistirati da se od tih para grade novi smeštajni kapaciteti za njih.

Upravo su se ovde krila zamaskirana vrata kroz koja je srpski režim želeo da uzima novac i da ga trpa u svoje džepove, jer je planirao da migrante smesti u već postojeće kasarne ili slično i da tako izbegne troškove novogradnje.

Na našu sreću, poslanica Neosa, koja je postavila pomenuto pitanje, insistirala je na dopuni odgovora u kojoj bi jasno bilo navedeno koliko će para Austrija dati Srbiji za ovo, ali i detaljno obrazloženje na šta će taj novac biti utrošen.

Upravo ovo je Kikl svojevremeno hteo da izbegne, znajući da ako nema ličnu finansijsku motivaciju autokrata Vučić nikada neće pristati na sprovođenje ovakvog sporazuma. Pokazalo se da je bio u pravu.

Odmah nakon ove rasprave u austrijskom parlamentu po prvi put se na ovu temu oglasila i srpska strana, ali ne direktno već putem jednog članka u režimskom dnevnom listu "Večernje novosti" u kome nezaobilazni anonimni "dobro obavešteni izvor" saopštava čitaocima (mada je pravi primalac poruke vlada u Beču) kako ovdašnja vlada smatra da je sporazum "neobavezujući i dobrovoljan", kao i da predviđa deportaciju najviše 200 izbeglica.

Taj takozvani "dobro obavešteni izvor" ne navodi, međutim, kako je moguće da član vlade u ime vlade potpiše međunarodni ugovor o kome Skupština ništa ne zna. Beču je na ovaj način skrenuta pažnja da će preterano insistiranje na praćenju novčanih tokova dovesti do nezainteresovanosti srpske strane da se pridržava slova sporazuma.

Postojanje tajnog međudržavnog ugovora, o kome je javnost saznala samo zahvaljujući tome što je jedan političar želeo da spase karijeru, otvara pitanje o postojanju daljih tajnih sporazuma.

Vlast, očigledno, smatra kako nije ograničena Ustavom i da može da radi šta hoće bez konsultovanja Skupštine koju je ionako suspendovala običnom vladinom uredbom.

Već duže se postavlja pitanje postojanja isto tako tajno sklopljenog dogovora sa EU o pristupanju Srbije takozvanom Dablinskom sporazumu, koji sve potpisnice obavezuje da prime nazad migrante koji su se na njihovoj teritoriji prvi put registrovali.

Suprotno pogrešnom mišljenju u javnosti (koje namerno proturaju režimu bliski mediji) ne predviđa se povratak u zemlju u koju je migrant ušao u oblast zaštićenu sporazumom, već u onu u kojoj je prvi put zvanično registrovan na bilo koji način.

Takođe, lažna je informacija koju protura Ana Brnabić kako je sporazum ograničen samo na zemlje članice Evropske Unije: njemu može da pristupi koja god zemlja to želi. To su već učinile Švajcarska. Norveška, Island i maleni Lihtenštajn, koje nisu članice Unije.

Da li će ovdašnja javnost za naše tajno pristupanje i ovom sporazumu saznati tek kada neki naredni bivši ministar bude hteo da spase svoju karijeru?

Upućeni tvrde da je odlazeća nemačka kancelarka Angela Merkel tajno ugovorila sa Vučićem da se oko milion migranata iz Nemačke, koji su proglašeni nepoželjnim i opasnim po bezbednost ove zemlje, nasele u Srbiji. Oni bi iz logora za migarnte bili premešetni u Srbiju, pod strogim uslovima: da Srbija svakom migrantu obezbedi kuću, stan, zemlju, auto, srestva za početak privatnog biznisa, državljanstvo, verske objekte, nastavu na maternjem jeziku, učešće u policiji, vojsci...

Ovaj zločinački plan nemačke kancelarke, koja je bila glavni promoter Soroševe politike trećesvetizacije Evrope, zasniva se na korupciji njenog ''dečka koji obećava'' Aleksandra Vučića

Merklova je obećala da će Sbija dobiti za svakog migranta više od 10 hiljada evra, da će im obezbediti kuće, zemlju, šume, imanja, posao, sve o trošku Srbije.

Vučić je poželo da realizuje taj sporazum, jer bi sav novac, koji Nemačka plati, završio na njegovom računu. Reč je o nekoliko milijardi evra, koje bi on podelio sa gospođom Angelom Merkel. O tome postoje snimci njihovih dogovra, kao i detalji o sprovođenju dogovora. To saznanje ima i bivši američki ambasdor u Nemačkoj Ričard Grenel.

Vučićev kartel uveliko sprovodi i planira naseljavanje migranata.

Povernica za ravnopravnost Brankica Janković je glasogovornik Vučićevog monstruoznog plana.

Ova opskurna dama je do imenovanja na ovu funkciju bila upravnica staračkog doma! Kao žena, šesta po redu uticajnog funkcionera SNS-a, postavljena je na mesto poverenika, sa kojeg kao poslednje pseto laje na građane Srbije.

Poverenica Brankica Janković:

U narednoj fazi migrantima ćemo ponuditi da nasele delove Srbije!

Ona je još 25 avgusta 2015, saopštila Vučićeve zločinačke planove.

Uz dobro poznati narativ o ranjivim migrantima i zlim desničarima, poverenica za ravnopravnost Brankica Janković najavila je da će imigrantima biti predloženo da žive u delovima Srbije koji nisu naseljeni. Pored toga poverenica dovodi u pitanje pravo na slobodu okupljanja protivnika migracije i kaže da treba proveriti da li su ti skupovi „u skladu sa Ustavom".

Iako migranti prvenstveno žele da odu u zemlje Zapadne Evrope, u narednoj fazi im treba ponuditi da ostanu u Srbiji. To je gostujući u Kažiprstu predložila Povernica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković.

Ona je prethodnih dana boravila u Preševu, gde se nalazi prihvatni centar za migrante sa Bliskog istoka koje preko Grčke i Makedonije stižu u Srbiju.

"Odnos građana je nepromenjen, tolerantan i oni razumeju patnju ljudi. Trude se da im pomognu koliko mogu. Odnos države je dosta bolji, svi su jako dobro organizovani, od Komesarijata za izbeglice, preko Crvenog krsta do vojske i policije. Svi rade svoj posao i svaka karika dobro funkcioniše", kaže Jankovićeva.

Prema njenim rečima, izbeglice su uplašene, ali nemaju primedbe.

"Oni nemaju primedbe, osim što su uplašeni za svoju budućnost i generalno su uplašeni oko svega što im se dešava. To izaziva određene probleme, nerazumevanja i nejasnoće kod procedure izdavanja potvrda. Postoji jezička barijera, uprkos pričama da je većina izbeglica visoko obrazovana, veći deo njih ne govori engleski, postoje prevodioci, ali to nije dovoljno", napominje Jankovićeva.

Ona je najavila potrebu da se migrantima dodele imanja, napuštenje kuće, livade šume, mehanizacija i da se integrišu u društvo!

Tako je najsiromašnija evropska država, a mđeu najsiromašnijim na svetu, postala poligon da se u srcu Evrope stvori kalifat.

I to od migranata za koje su nemačke i austrijske sluđžbe bezbednostgi utvrdile da su opasni po njihovu bezbednost i da u ove zemlje nisu došli trbuhom za kruhom, već iz drugih razloga. Većinom su to vojno sposobni mladji ljudi, poslati od obaveštajnih službi islamskih zemalja, sa ciljem da se nasele u Evropi i odatle deluju prema Zapadu.

1

Silovatelji, pljačkaši

Pod zaštitom komesara

Policija je saopštila 15. aprila da su migranti silovali devojku u Banji Koviljači! Dok policija kaže jedno, komesar za izbeglice Vladimir Cucić kaže nešto drugo i širi lažne vesti!

Migranti nisu napali ni jednu ženu i ja sam ponosan na politiku moje države, kaže Vladimir Cucić iz komesarijata za izbeglice. On takođe tvrdi da se Srbija bolje brani protiv ilegalnih migracija od „svih onih koji su stavili žice i dobermane i struju"! (Kakva bestidnost!).

Vladimir Cucić je poznat po širenju lažnih vesti i izvrtanju činjenica i naravno da nije sporno da su migranti često napadali žene u Srbiji. Ipak odlučili smo da nastavimo istragu njegovih tvrdnji, a policijske arhive sadrže izveštaje o napadima na žene koji su u trenutku kada su izvršeni prošli ispod radara i bez velike pažnje medija.

Grupa azilanata silovala je u Banji Koviljači ženu, stranu državljanku, koja je kao gost boravila u ovom turističkom mestu, potvrđeno je u Policijskoj upravi Šabac.

Kako je istraga u toku, u policiji su mogli samo da potvrde da se slučaj, okarakterisan kao krivično delo, desio i da su u njemu učestvovali azilanti koji se nalaze u Banji Koviljači, kao i to da je silovana žena dala izjavu lozničkoj policiji.

Istraga će utvrditi detalje, a policija zajedno sa sudskim organima i tužilaštvom radi na rasvetljavanju okolnosti pod kojima se slučaj dogodio.

Kao izvršioci, prijavljeni su azilanti, a detalji nisu dostupni kako se ne bi remetila istraga, rečeno je u policiji, kao i to da je silovana žena prema zakonskoj proceduri upućena na lekarski pregled pošto jer krivično delo zahteva mišljenje i nalaz lekara eksperata.

Cucić je nadavno demantovao i snimke migranata koji prelaze granicu sa Srbijom tokom pandemije, rekavši da se društvenim mrežama šire stari snimci. Ipak na snimcima se mogu videti naši vojnici i policajci koji nose maske kako bi se zaštitili od virusa.

Na koje načine predstavnici državnih organa zataškavaju napade migranata, tvrde da do sada nisu napadali žene po Srbiji, možete videti na snimcima koji se pojavljuju na društvenim meržama.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane