Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Duboka država steže omču oko Srbije, a preko Vučića idu na američkog predsednika

Trampa ruše iz Beograda

Vučičeva velika propaganda laži, podržana uz pomoć tzv. nezavisnih medija, vodi besomučnu kampanju protiv predsednika Sjedinjenih Država Donalda Trampa i njegove administracije, opisujući ga najtežim rečima. Vučićev kartel je, preko duboke države, određen za finansijera obaranja predsednika Trampa. Od Kine je Vučić dobio i nekoliko milijardi evra kredita, pod najnepovoljnijim uslovima, a smatra se da će ih iskoristiti za finansiranje kampanje protiv predsednika Trampa, a u korist Džo Bajdena. Osim američke ambasade u Beogradu, koja tvrdo stoji iza Vučićeve zločinačke politike, on ima i saveznike u Miroslavu Lajčaku i Semu Fabriciju, službenicima Evropske Unije i u nemačkom ambasadoru Šiblu. Redakcija Magazina Tabloid organizuje proteste protiv službenika američke ambasade koja teroriše građane Srbije

Milovan Brkić

Demonstracije zbog ubistva crnca Džordža Flojda u Minesoti, koje su se proširile na veći broj saveznih država i gradova, u kojima su guverneri i gradonačelnici predstavnici demokratske stranke, prerasle su u rušilačke. Razbijaju se izlozi, radnje, pale automobili, zgrade policije, napadaju zgrade institucija i uzvikuju parole protiv predsednika Trampa.

Velika propaganda laži opisuje američkog predsednika kao nasilnika, groznog ubicu i ''pretnju po ostatak sveta''.

Američki predsednik Donald Tramp objavio je, potom, mobilizaciju pripadnika oružanih snaga kako bi zaustavio nerede i bezvlašće. Prethodno, policija, Tajna služba i vojska raščistili su okolinu Bele kuće od demonstranata, koji su želeli da je zapale.

„Ja sam vaš predsednik mira i reda i saveznik svih miroljubivih demonstranata", rekao je Tramp, navodeći da je Amerika „pod opsadom aktera loših namera".

„Dok ovo govorim, raspoređujem hiljade i hiljade teško naoružanih vojnika i pripadnika snaga reda da zaustave nerede, pljačke, vandalizam, napade i uništavanje imovine", rekao je Tramp.

Američki predsednik je odmah posle obraćanja naciji otišao do obližnje crkve Svetog Džona, koja se prethodne noći našla na meti demonstranata.

Tramp je ovu odluku doneo u skladu sa Zakonom iz 1807. godine, kojim se omogućava raspoređivanje američke vojske na teritoriji SAD i protiv američkih državljana. Poslednji put, vlasti su posegnule za ovim aktom 1992. godine u pokušaju da zaustave nerede posle ubistva Rodnija Kinga.

Patrone suzavca i policajci u opremi za razbijanje demonstracija bili su dovoljno ubedljiv argument za učesnike protesta da se udalje od Bele kuće, neposredno pred početak Trampovog govora.

Tokom akcije policije nije bilo ozbiljnijih sukoba, jer su demonstranti jednostavno ustuknuli pred silom.

Policijskim snagama i Tajnoj službi u pomoć je, neposredno pred početak akcije, stiglo i osam kamiona u kojima se nalazilo po 20 pripadnika vojne policije.

Istovremeno, Pentagon je saopštio da u prestonicu SAD stiže između 600 i 800 pripadnika Nacionalne garde.

Guverner američke države Njujork Endrju Kuomo uveo je - zbog narastajućih crnačkih protesta - policijski čas na celoj njenoj teritoriji.

Biće na snazi od 23.00 do 5.00.

Nemiri su počeli u Mineapolisu gde je bela policija mučila i ubila crnca Džordža Flojda (umro u bolnici ne dolazeći svesti), a nastavljaju se u najmanje 140 američkih gradova.

Nacionalna garda je pridodata policiji u 21 državi.

Analitičari ne isključuju mogućnost da iza demonstracija stoje politički tehnolozi čiji nalogodavci žele da sruše Donalda Trampa na predstojećim predsedničkim izborima.

Na takav zaključak navodi i činjenica da su protesti tokom dana mirne demonstracije protiv rasizma i policijske samovolje, a sa dolaskom noći počinju prave male ulične bitke. Sa hapšenjima, požarima, razbijanjem i pljačkom izloga i prodavnica, suzavcem, pucnjavom...

Na uličnim grafitima sve češće se mogu videti pretnje bogatima.

Tokom prvih sedam dana protesta najmanje sedam ljudi je ubijeno. Policajci su ubijeni u Oklendu i Džeksonvilu na Floridi. U Njujorku i Mineapolisu demonstranti su zapalili policijske stanice, ali žrtava nije bilo.

Samo u Njujorku je za jednu noć uhapšeno preko 345 ljudi. Te noći gomila je spalila ili uništila 47 policijskih automobila i ranila 33 policajca.

Slično je bilo u Filadelfiji, Bostonu i Los Anđelesu.

Reagujući na nemire, Donald Tramp je 31. maja Antifu (međunarodni levičarski radikalni pokret) proglasio za terorističku organizaciju. Kao glavnog finansijera Antife, Tramp je označio Džordža Soroša, čija mreža je, preko Fondacije za otvoreno društvo, prekrila ceo svet. Trampova odluka je zabrinula i vladare na Balkanu. Aleksandar Soroš upravlja Vučićem, Zaevom, Ramom i njima sličnim političarima. Neki od Soroševih plaćenika vode intenzivnu kampanju protiv Trampa. Balša Božović, vođa jedne od struja u Demokratskoj stranci, otvoreno podržava Bajdena i na Trampovom nalogu na Tviteru piše cinične i uvredljive komentare. Pametnija od Božovića, Marinika Tepić je 31. maja podržala Trampa i odrekla se pripadnosti Antifi.

I mnoge javne ličnosti u Srbiji podržavaju proteste protiv Trampove administracije. Neki to rade po zadatku, jer pripadaju političkim ili interesnim krugovima povezanim sa Sorošem, a neki jer ne shvataju da su zloupotrebljeni u predizbornoj kampanji američke Demokratske stranke i njenog predsedničkog kandidata Bajdena. Kako bi se oborio rejting Trampa, posle pandemije korona virusa, manipuliše se međurasnim problemima, koji su postojali u vreme svake administracije, juče Obamine, danas Trampove, a postojaće i sutra, opet pod Trampom.

Iz srpskog ugla posmatranja, licemerno je kritikovati Trampa za diktaturu, brutalnost policije i upotrebu vojske. To je uradio i Novak Đoković, koji je podržao proteste u Americi, a nikad se nijednom rečju nije oglasio o srpskom diktatoru, protiv čijeg nasilja se u Srbiji protestuje već dve godine. Naprotiv, u jeku aktuelne kampanje, Đoković je primio neko odlikovanje od Ivice Dačića i tako pristao da bude iskorišćen u propagandne svrhe režima koji uništava Srbiju.

Nemiri su zahvatili više od 30 američkih saveznih država.

Ničeg sličnog nije bilo od 1967-1968.

Svugde se realizuje približno isti scenario nemira i čuju se isti slogani i pozivi da se ubijaju policajci i pljačkaju bogataši.

Značajan deo nemira otpada na „liberalne gradove i države", u kojima decenijama vladaju kadrovi Demokratske stranke.

U opštoj pomami na predsednika Trampa prednjači televizija N1.

Ipak, iznenađuje analiza koju je 3. juna na ovoj televiziji izneo Vladan Alimpijević, urednik spoljnopolitičke rubrike. On je milimetarskom preciznošću i neostrašćenošću, ocenio da su masovne demonstracije u SAD posledica situacije koja je dugo tinjala, a sada je eksplodirala, kao i da se američka policija dugi niz godina tako ponaša.

Voditeljka ove televizije je bila vrlo nepristojna u pitanjima gospodinu Alimpijeviću, ali je on, suprotno njenoj tvrdnji, ocenio da demonstracije nisu uspele, jer nisu nametnule vođu, ciljeve i zahtevi im nisu artikulisani, da ovi protesti služe samo kao prazna puška, jer ih, očigledno pokreće Demokratska stranka i njeni guverneri, čiji potezi su, često, smešni i nerazumljivi. On je naveo primer države Minesota (njenog guvernera iz DS-a) koja je najavila da će ''tužiti sudu policiju Mineseote!" Smešno je, rekao je gospodin Alimpijević, da država tuži državnu policiju, tj. samu sebe.

Voditeljka Nataša Miljković bila je uvređena tvrdnjom urednika Alimpijevića da će se američka privreda brzo oporaviti, što je suprotno tvrdnjama propagande iz Beograda. Alimpijevićeve ocene su ocenjene u štabu predsednika Trampa kao glas razuma koji se čuje i u Beogradu.

Nasuprot tome, Vučićeva propagnda laži, podstaknuta iz američke ambasade (ne samo ambasadora Godfrija i njegovog zamenika Eskobara, već i od većine diplomatskih službenika) vidi predsednika Trampa kao gubitnika na izborima.

Vučić se okreće svom cilju: da prizna Kosmet. U tome će mu pomoći Miroslav Lajčak, profesionalni kriminalac. On je pregovarač oko priznanja nezavisnosti, a dvostruko je plaćen. I od Vučića i od Tačija. Lajčak je za pet miliona evra razdružio Srbiju i Crnu Goru, u BiH je aktivno radio protiv Republike Srpske... I Sem Fabrici, šef misije EU duva Vučiću u leđa da satre Srbiju. On redovno prima veliku apanažu.

Iz Beograda diplomatskom poštom u SAD-e se prebacuje keš, kojim će kartel finansirati obaranje američkog predsednika Trampa.

Da li će u tome uspeti?

Sve Vučićeve akcije uvek se završe porazom.

1

Poziv na protest

Redakcija Magazina Tabloid poziva sve čitaoce i građane, da nam se pridruže 13. juna na Trgu Slobode u Beogradu, od 15 sati, u mirnim demonstracijama protiv najdirektnije podrške koju diktaturi Aleksandra Vučića javno pruža ambasada SAD-a u Beogradu, kriminalci iz Evropske Unije i nemački ambasador Tomas Šib. Uzvikivaćemo parole - Marš iz Srbije, Vi ste plaćenici diktatora Jebo vas Vučić...

Pozivamo građane na mirne demonstracije, da pošaljemo Beloj kući molbu da nas oslobodi onih koji stoje iza Vučića i da nam pomogne da se nametnute diktature oslobodimo.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane