Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Beli kriminal

Pokrajinski sekretar falsifikovao lekarske nalaze, pa se nagodio sa tužilaštvom i izbegao zatvor

Vučićev doktor za lažna veštačenja

U Novom Sadu dugo kruži anegdota da je pre nekoliko godina Igor Mirović pitao jednog poznatog novosadskog hirurga šta misli o postavljanju dr Zorana Gojkovića na mesto pokrajinskog sekretara za zdravstvo.Ovaj mu je kao iz topa odgovorio: ''Koliko ja znam, on bi trebao da je već dugo u zatvoru''! Ali, dr Gojković i dalje jaši, kocka se, reketira, ubira lepe pare koje uzima za zapošljavanje zdravstvenih radnika...

Mersiha Hadzić

Pokrajinski sekretar za zdravstvo, dr Zoran Gojković, član Kriznog štaba u borbi protiv koronavirusa je kao hirurg ortopedije u Kliničkom centru Vojvodine, optužen da je izdavanjem lažiranih lekarskih uverenja počinio krivično delo falsifikovanja isprava.

Prema saznanjima i na osnovu dokumentacije u tužilaštvu, Gojkoviću nije suđeno jer je u avgustu 2013. godine sklopio dogovor sa Tužilaštvom o primeni instituta oportuniteta, čime je izbegao krivično gonjenje uplaćujući određenu sumu novca u humanitarne svrhe.

Krajem prošle godine Viši sud u Novom Sadu doneo je prvostepenu presudu kojom je grupa od 11 osoba, optužena za fingiranje saobraćajnih nesreća i mahinacija sa osiguranjem, nepravosnažno osuđena na ukupno 12 i po godina što zatvorskih, što uslovih, što kazni kućnog pritvora.

Prvobitna krivična prijava u istrazi koju je vodila Služba za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK), obuhvatala je još dvojicu osumnjičenih, a među njima je i sadašnji pokrajinski sekretar za zdravstvo dr Zoran Gojković. Gojković je tada optužen da je izdavanjem lažiranih lekarskih uverenja počinio krivično delo falsifikovanja isprava. Gojkoviću nije suđeno jer je u avgustu 2013. godine sklopio dogovor sa Tužilaštvom. Naime, on je iskoristio mogućnost primene oportuniteta, odnosno instituta odlaganja krivičnog gonjenja koji javni tužilac može da primeni za određena krivična dela za koje je propisna maksimalna kazna do pet godina zatvora.

U odgovoru novosadskog Tužilaštva navedeno je da je u slučaju Gojkovića “osumnjičeni izvršio obavezu naloženu rešenjem tužilaštva, a dokaz o izvršenoj uplati dostavio ovom Tužilaštvu”, odnosno uplatio izvesnu sumu novca u humanitarne svrhe, čime se odustalo od njegovog daljnjeg gonjenja. Na istu mogućnost pozvao se i advokat Nemanja Aleksić, koji je, zajedno sa Gojkovićem, prvobitno takođe optužen za krivično delo falsifikovanja

Glavni organizator i naručilac ovog kriminala je Gojkovićev dugogodišnji ortak, advokat Nemanja Aleksić, koji ima skoro celu jednu zgradu koju je pretvorio u veliku advokatsku kancelariju u Novom Sadu. Po saznanjima BIRNA i radnika mnogih osiguravajućih društava ono čime se bave advokat Nemanja Aleksić i njegov ortak koji je sve ovo počeo još kao specijalista ortopedije a nastavio kao Pokrajinski Sekretar za zdravstvo nije nikakva tajna u Novom Sadu i sve se više prepričava u Novom Sadu.Tvrdi se i da advokat Nemanja Aleksić ima moćnu i opasnu suprugu Crnogorku koja ima zaštitu u visokim strukturama Crnogorskih političkih i kriminalnih grupacija, čija je sada veoma razuđena centrala u Novom Sadu.

U okviru ove mafije deluje već godinama i Miloš Vučević gradonačelnik Novog Sada. Jedno od omiljenih Gojkovi-

ćevih i Vučevićevih sastajališta je vinoteka u Dunavskoj ulici koja je vlasništvo Rajana Lučića nakadašnjeg operativca državne bezbednosti.

Dr Zoran Gojković je još za vreme školovanja bio uključen u brojne kriminalne aktivnosti.

Počeo je sa kockanjem dok je bio student pa su mu često dolazili poverioci na fakultet da mu uzmu cipele i sako, naočigled njegovih kolega. Jednom prilikom, kad je već specijalizirao, došli su crnogorski mafijaši na kliniku, da traže povraćaj kockarskih dugova. Kroz otvoren prozor su ga postavili da visi naglavačke sa sprata i tražili novac koji duguje za kocku. O ovome se prepričava i danas na ortopediji.

Kao mlad specijalizant je uhvaćen na SPENSU kako džepari po kabinama plivališta i krade novac mladim sportistima.Pretučen je od strane obezbeđenja i prijavljen policiji, ali nije procesuiran, jer ga je zaštitio tadašnji direktor Pokrajinske bolnice i njegov mentor, prof. Dorđe Janjić ortoped, koji je u okviru medicine bio dugogodišnji policijski saradnik.

Posle toga dr Gojković je postao lekar ženske košarkaške ekipe Vojvodine, ali je i devojkama praznio džepove u svlačionici dok su one trenirale. Ove priče znaju svi treneri Vojvodine.

Dr Gojkovic je bio dugo godina involviran u razna lažna veštačenja a protivpravnu dobit je trošio na kocku. Slučajno je otkriven kad je advokatu Nemanji Aleksiću fingirao povredu skočnog zgloba, da se ne odazove na suđenje u svojstvu okrivljenog u istoj aferi kao i dr Gojković, koji se već nagodio sa tužilaštvom ali je nastavio sa kriminalnim aktivnostima.

Na osnovu lažnih veštačenja dr Gojković je uzimao ogromne pare koje su naplaćivane od osiguranja i banaka. Mnogi uhapšeni su osuđeni na zatvorske kazne, kao i neki tehničari iz hitne pomoći. Dr Gojković je sve to radio sa večitim sudskim veštakom dr Drakićem, koji je povezan sa crnogorskom mafijom u Novom Sadu.

Direktor Doma zdravlja dr Veselin Bojat je za vreme istrage pobegao sa parama iz policije kroz prozor, dok je dr Gojkovićhospitalizovan na IKVB Vojvodine, gde ga je kum Igora Mirovića takođe lažno provukao kroz dokumentaciju. Istog dana mu je Dušan Bajatović sredio da ne odgovara!

Dr Gojković je kao sudski veštak godinama lažirao dokumentaciju o povredama kao sto su prelomi kostiju, uganuća i ujedi pasa za klijentelu advokata Nemanju Aleksića, a u istrazi je utvrđeno da ti ljudi nisu ni pregledani.

Kao sekretar za zdravstvo je zapošljavao za novac, a doktorke koje nisu mogle da plate su bile prisiljene na seks.

Igor Mirović ga je postavio za pokrajinskog sekretara da izbegne zatvor zbog lažnih veštaćenja, a u zamenu za slobodu imao je obavezu da sve građevinske tendere i nabavku opreme odrađuju Crnogorci koji su mu ujedno i žiranti za ogromne kockarske dugove.

Kad je postavljen za pokrajinskog sekretara imao je kockarski dug od 200.000 evra, a sada mu je dug oko 1.000.000 evra a kockao se i u najvećim svetskim kockarnicama. Dugove prema Crnogorskoj mafiji čije je sedište u vinoteci u Dunavskoj ulici plaća iz zdravstvene kase Vojvodine.

Njegovi poverioci dobijaju tendere u zdravstvu u zamenu za otpis kockarskog duga. Pola vlade iz Crne Gore je umešano preko svojih firmi u tendere Vojvođanskog zdravstva.

Njegov metod rada je jednostavan. Kad se vrše nabavke on jednostavno traži da mu se lično uplati 30% vrednosti poslova koji se ugovaraju. Ovakav način vođenja Vojvođanskog zdravstva traje od kada je postavljen za sekretara. Znači da ga ni pretnje zatvorom više ne plaše jer je svestan kakvo je sve bezakonje u ovoj državi od kad je njegov vođa Predsednik.

Monopol u Vojvodini!

Društvo za spoljnu i unutrašnju trgovinu “Medikom” d.o.o. iz Šapca, u vlasništvu šabačkog biznismena Nebojše Jovanića, više godina pobeđuje na više od 50 odsto tendera za nabavku medicinskih aparata i opreme za zdravstvene ustanove u Vojvodini, čime. takoreći, drže monopol u ovom sektoru u pokrajini.

Da je teritorija Vojvodine prava meka za biznis firme “Medikom”, vidi se po tome što je od javnih nabavki koje su sprovele bolnice i domovi zdravlja u pokrajini od 2018. do danas ova šabačka firma pobedila u 70% vrednosti javnih nabavki u iznosu od 700.877.034 miliona dinara bez PDV, što je čak neverovatnih 80 odsto vrednosti svih javnih nabavki u pokrajinskom zdravstvu! Da podsetimo ovo počinje u godini kad dr Gojkovića Igor Mirović kao svog kockarskog pulena i proverenog kriminalca bira za pokrajinskog sekretara za zdravstvo.

Verovatno je biografija dr Zorana Gojkovića preporučila njega kao svojevrstan biser da se lično zainteresuje i Aleksandar Vučić za njegov tužan slučaj i koliko smo upućeni sprema zamenu za Lončara. Da ga zameni dr Gojkovićem!

Kao član Kriznog Štaba postao je poznat po svojoj aroganciji i pretnjama i medicinskom osoblju i lekarima. Vučiću se veoma svideo zbog toga. Poznat je slučaj stomatologa iz Novog Sada koji je oboleo od korona virusa, a nevenčana supruga, pulmolog dr Hromis Gojković, nije htela ni posle četiri javljanja da ga primi.Stomatolog je bio i plućni bolesnik. Kada je došao u ropcu, stavili su ga na respirator i umirao je skoro mesec dana.

Zoran Gojković je čoveku na samrti rekao da će ga tužiti.To je objavljeno u novinama. Svi razgovori obolelog stomatologa sa suprugom Dr Gojkovića su snimljeni i sada se vodi istražni postupak protiv više osoba u KCV Vojvodine uključujući i Gojkovića i njegovu nevenčanu suprugu. Sada Dr Gojković pegla stvar sa 100.000 dinara koje namerava da izdvoji iz pokrajinske kase nezaposlenoj supruzi preminulog stomatologa koja ima troje maloletne dece.

Dr Gojković je takođe i nudio po 1.000 dinara novosadskoj sirotinji da legne u bolnicu na SAJMU, koja je skoro prazna, da bi se testirali na Koronu, jer se skupi testovi moraju nekako potrošiti a i stvar sa bolnicom ispeglati.To što su na početku epidemije hirurzi operisali sa jednom maskom po tri operacije, ili anesteziolozi nisu imali ni maske ni kape, jer je virus bio ''jako smešan'', niko još nije objasnio zašto se desilo? Važan je bio hir dr Gojkovića, koji je na sve vikao, a kasnije se dogovorio sa Igorom Mirovićem da uhapsi novinarku koja je ovo objavila.

Posebno velike tarife dr Gojković uzima za postavljanje na direktorska msta. Tako je zloglasnu dr Jovanku Petrović, smenjnog direktora Neuropsihijatrijske bolnice Sveti Vračevi iz Novog Kneževca, postavio za v.d. direktora bolnice u Kovinu, da nastavi sa eksperimentima nad pacijentima.

U Novom Kneževcu ova zloglasna žena je pobila mnogo ljudi kojima je bila potrebna pomoć, ali njena pohlepa za novcem je neutoljiva. Kao i Gojkovićeva. Redakcija Magazina Tabloid je dobila neredigovane izveštaje i transkprite o kriminalu pokrajinskog sekretara za zdravstvo, koje ćemo objaviti nakon obrade od strane odeljenja za analitiku.

Š I B I C A R I

Šibicar, Ragib je bio šibicar,

privatno civilno sumnjivo lice

za kratko je stek'o mašala kapital

uloživši obraz i tri prazne šibice

Danju Ragib, uveče Nagib,

ista frizura, pogled i kljun,

šibicar Ragib je Nagibu bio

„The dark side of the moon"...

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane