Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Umiru samo oni koje Vučić dozvoli

Preminuli od korone donosi 20 hiljada evra

Nestatusni konsiljere Aleksandra Vučića, Vladimir Beba Popović, održao je 9. jula u Beogradu ''radni sastanak'' sa urednicima medija iz Velike propagande laži, dajući obavezujuća uputstva kako da se piše o protestima, Kosovu, korona virusu, maskama, o umrlima... Dobro u svemu ovome je što je on bio savetnik i Zoranu Đinđiću, koji je streljan, a i predsednik Srbije se ne oseća bolje, niti mu se piše dobro.

Milica Grabež

Svi mediji su dobili nalog od Bebe Popovića da satanizuju sve koji se usprotive vakcinama (javne ličnosti iz svih sfera) i takođe da se samo pohvalno piše o onima koji nose maske.

Sva uputstva glavnim urednicama daje lično Beba Popović. Vrlo često šalje i gotove tekstove koji se samo malo uobliče i objavljuju.

''Urednici svih režimskih medija su u četvrtak 9. juna pozvani na brifing kod Bebe Popovića, kada im je saopšteno da moraju da pišu što više tekstova protiv protesta i onih koji ih organizuju, jer se Vučić plaši reakcije zbog pregovora oko Kosova'' - potvrdio je izvor Magazina Tabloid.

Medijima je naređeno istog dana, kada je održao konferenciju na kojoj je Vučić rekao da će stići dva miliona vakcina, da niko više ne zove dr Nestorovića jer im ruši priču o koroni.

Profesor Nestorović je na svoju ruku izjavio da trener Ilija Petković nije umro od korone nego od čira, a onda je legao na respirator gde je dobio koronu.

Cilj svega ovoga je da stanovništvo bez otpora prihvati prvo vakcinu protiv gripa, a potom i vakcinu protiv korone koja treba da stigne iz Kine, verovatno do kraja godine, kao eksperiment kineskih lekara, koji na srpskim građanima žele da ispitaju njenu pouzdanost!

A kineske maske izazivaju Heliko bakteriju, slabe dotok kiseonika što dovodi do srčanih smetnji i smetnji sa disanjem. Dva dečaka u Kini su preminula zbog nošenja maski, veruje se da su dobili srčane udare.

Dr Darija Kisić svojim prijateljima savetuje da ne nose maske jer uopšte ne štite od virusa.

Na pakovanju za maske piše da ne štite od Kovida 19, niti od bilo kojeg drugog virusa.

''Porodice preminulih u Srbiji i BiH dobijaju novac (70.000 dinara u Srbiji a u Bosni 500 evra) da potpišu da je njihov član porodice umro od korone, bez obzira na sve druge bolesti koje je imao.'' Ovo je napisao hirurg Milutin Milošević na Fejsbuku.

Bolnica koja proglasi smrt od Korone, po pacijentu dobija 20.000 evra od Svetske zdravstvene organizacije, od čega deo novca ide direktoru bolnice.

Svaka država je od SZO dobila kvotu poznatih ličnosti koji treba da budu proglašeni zaraženim i obolelim od korone, da bi se reklamirala kao opasna bolest.

Hirurg Milošević je takođe rekao da su PCR testovi nepouzdani i velikim delom namerno kontaminirani.

Od jeseni se priprema testiranje za celu populaciju u Srbiji, a onda će ljudi čak i oni zdravi biti prisilno hospitalizovani, od kojih će neki biti stavljeni i na respiratore.

Izvor Magazina Tabloid potvrđuje da je dr Marjan Ivanuša, direktor SZO za Srbiju, platio ministru Lončaru pet miliona dolara za promociju korona virusa u Srbiji, a članovima Kriznog štaba po 200 hiljada dolara.

Ako se broj zvanično umrlih u Srbiji, pomnoži sa 20.000 po pokojniku, srpski direktori bolnica uzeće ogromne pare!

Svi su oni Vučićevi učenici. Koliko će pobiti građana, koji su nepodobni, može se samo pretpostaviti.

Dok vlast preko medija širi strah od virusa, Republički zavod za statistiku je objavio podatke koji pokazuju da je ove godine u prvih pet meseci u Srbiji bilo 1.360 manje smrtnih slučajeva, nego u istom periodu prošle godine. Porast broja preminulih zabeležen je samo u aprilu, kad je bila najizraženija potreba da se proširi panika od korone, što je stimulisano ogromnim količinama novca.

Simptomi zaraze korona virusom su povišena temperatura, kašalj, kijavica, malaksalost, otežano disanje... Mnogo opasniji, često i smrtonosni simptomi su suprotstavljanje Vučiću, odbijanje da mu prepustite svoj posao, mogućnost da postanete svedok saradnik ili namera da napustite naprednjački kartel. Ko se zarazi željom da svoju imovinu odbrani od vladarske braće, ne zavisi od respiratora nego od njihove milosti. Na spiku "Vučićevih pokojnika" već se nalaze Dragan Pavlović, Dragoslav Kosmajac, Branko Stefanović i Dejan Jović ... a ne zna se ko će još biti u ćitulji.

- Milune, reci Vučiću da sam o svemu obavestio Angelu Merkel - bila je prva poruka koju je uputio Milenko Kostić kad je obavešten da je pozitivan na Covid 19.

Bata Kole, vlasnik "Auto Čačka", tako je pokušao da, preko Miluna Todorovića, svog bivšeg radnika, koji je danas gradonačelnik Čačka i član predsedništva Srpske napredne stranke, upozori Aleksandra Vučića da ga ne likvidira. Kostić ima mnogo razloga za brigu. "Dobro sarađujem s braćom Vučić, na vreme plaćam reket", govorio je Kostić. Problem je nastao kad su braći porasli apetiti, pa su poželeli da mu uzmu firmu. Izvršili su analizu poslovanja "Auto Čačka" i odlučili da to prisvoje.

Ponudili su korektnu cenu i direktorsku funkciju bata Koletu. Potcenili su Kostića, smatrali su da je njegov krajnji domet da prodaje kreč na čačanskoj pijaci. Bata Kole je, zaista, tako ušao u biznis, ali od 1996, kad je osnovao "Auto Čačak", uspostavio je čvrste veze s uticajnim ljudima, posebno s dvojicom Nemaca, koji su suvlasnici automobilskog giganta "Škoda".

Kao dugogodišnji zastupnik "Škode", Kostiću je bio dovoljan samo jedan sastanak s njima u Berlinu, pa da oni obaveste kancelarku Merkel o tome šta rade braća Vučić. U rekordnom roku, Aleksandar Vučić je obavešten ne samo da se uzdrži od pritisaka na Kostića, nego da iskoristi uticaj da državne institucije protežiraju njegovu firmu.

Dva meseca kasnije, u novembru 2017, realizovan je tajni tender, kojim je, mimo zakona, Ministarstvo unutrašnjih poslova kupilo 710 automobila "Škoda", a od tada po 150 godišnje.

Kostić je uz pomoć Nemaca uspeo da sačuva svoj posao, a sad se nada da će ga spasiti od smrti. Njegov strah je opravdan. Ne želi da ga zadesi sudbina Dragana Pavlovića, vlasnika motela "Predejane", koji je naprasno umro početkom pandemije korona virusa.

Pavlović je u leskovačku Opštu bolnicu primljen zbog teškog hroničnog oboljenja. Stanje mu se zakomplikovalo, pa je prebačen u niški Klinički centar, gde je tri dana kasnije umro, navodno od korone. Ne zna se ni da li mu je urađen test na Covid 19, a obdukcija nije urađena, samo je izdato saopštenje da je umro od infekcije. Aleksandar Vučić je dao najveću čitulju.

Dragan Pavlović se obogatio u Rusiji. Deo zarade je uložio u "Predejane". Kad je poodmakla izgradnja "Koridora 10", Pavlović se obradovao što mu je lično Vučić obećao da će promeniti projektni plan i trasu auto-puta pomeriti do "Predejana". Radost je potrajala samo dok ga jedan od visokih državnih funkcionera nije upozorio da Vučić to ne radi zbog njega, nego zbog sebe.

Uplašen da mu vladar ne otme motel, Pavlović je zategao odnose i distancirao se od Vučića. Epilog je objavljen u Politici, čituljom kojom je ispraćen na onaj svet.

Čitulju je dobio i Branko Stefanović, otac ministra policije Nebojše Stefanovića. Smrt starijeg Stefanovića je obavijena velom misterije. Ne zna se da li ga je ubilo virus korona ili afera "Krušik". Nebojša Stefanović je pokrenuo privatnu istragu, kojom pokušava da otkrije ko je inficirao njegovog oca. On sumnja da je Branko bio zdrav kad je smešten u sobu sa zaraženim Čedomirom Jovanovićem. Obojici se pogoršalo stanje, pa je Stefanović prebačen u bolnicu "Dragiša Mišović", a Jovanović na Infektivnu kliniku. Jovanović se izvukao.

"Porodica i prijatelji biće naknadno obavešteni o mestu i vremenu sahrane", navodi se u saopštenju koje je, ne zna se ko, objavio povodom smrti Branka Stefanovića. Izgleda da porodica nije obaveštena.

U jednoj od čitulja, porodica Stefanović je objavila da će Branko biti sahranjen na Bežanijskom groblju 9. jula u 14.15 sati. U upravi Bežanijskog groblja, kažu da te sahrane nije bilo, kao što se vidi iz rasporeda koji se nalazi na sajtu.

- Nebojša Stefanović je dobio nalog od FBI da uhapsi Aleksandra Vučića. Nije imao hrabrosti da to uradi, zato je kažnjen. Otac mu je namerno inficiran u restoranu gde je bila proslava izborne pobede naprednjaka. Amerikanci ne praštaju nikome. Ko dobije nalog, mora da ga izvrši - tvrdi Dejan Lučić, vlasnik mnogih saznanja iz sive zone.

Ko je umro Branka Stefanovića trebalo bi da utvrdi istraga. Dok se to ne desi zaključci mogu da se donose samo u skladu s osnovama kriminalistike, koji kažu da je najsumnjiviji onaj ko je imao motiv za ubistvo, korist od toga i mogućnost da to izvrši. Zato su sve oči uprte u Vučića.

Stefanović je bio direktni učesnik i potencijalni svedok u aferi oko međunarodnog šverca oružja. Na spisku "Vučićevih pokojnika" je, takođe kao nepodoban svedok, i Dragoslav Kosmajac. I Kosmajac je živ i zdrav odveden u bolnicu, zaražen virusom i iznet u limenom sanduku, dobro zapečaćenom. Tako je završio i Dejan Jović, bivši zamenik načelnika Uprave za krvne i seksualne delikte.

Jović je vodio istragu ubistva pevačice Jelene Marjanović. Kad je otkrio dokaze koji upućuju da je u to ubistvo umešan jedan Vučićev kum, Jović je suspendovan i protiv njega je montiran sudski postupak. Iako je sud odbacio optužnicu, sprečen je da završi tu i još 14 istraga zločina u koje su upleteni ljudi iz Vučićevog okruženja.

- Niko ne sme da umre bez moje dozvole - rekao je Aleksandar Vučić, tobože u šali, kad je obavešten da je njegov kum Slaviša Kokeza pozitivan na Covid 19.

Kao u svakoj šali, tako i u toj ima 99 odsto istine. Pošto se pandemija korone širi Srbijom, ostaje da se vidi kome će još Vučić pomoći da umre.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane