Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Odakle Vučevićevom saradniku 40 miliona evra?

Gradonačelnik u paukovoj mreži

Policija i tužilaštvo imaju obavezu da ispitaju odakle saradniku gradonačelnika Miloša Vučevića, Slobodanu Miliću Bocari, građevinski poslovi, imovina i zemljište u vrednosti od, kako tvrdi, 40 miliona evra.

Arpad Nađ

Gradonačelnik Novog Sada uopšte nije ni poštena i pitoma osoba kako to izgleda sa cvikerima i obrijanom glavom i pričama koje su zaodenute uglavnom lažnim ,odnosno izmišljenim alibijem za sve što se događa u Novom Sadu.

Poznata je njegova prošlost počev od maloletničke delikvencije pa do prošlosti oca Zoran.

Njegove kriminalne veze dopiru, osim do svog partijskog šefa i do organizovane kriminalne grupe koju vodi Crnogorski klan u vinoteci u Dunavskoj ulici, gde je Vučević redovan gost, naručilac i organizator u mnogim događanjima u Vojvodini.Sve je to pod prikrivenim patronatom svog šefa Aleksandra Vučića.

Kako se oni dobro zajedno uklapaju sa Zvonkom Veselinovićem i Andrejem Vučićem govori podatak da su naočigled Novosađana od Vojvodine i Novog Sada napravili ''Malu Bosnu'' dok je od srca Šumadije ostala samo devastacija, pustoš i ekonomska beda u kojoj ni obolele od Korone više ne evidentiraju.

Za građevinske malverzacije u okviru zdravstva u Vojvodini je zadužen doktor za lažne nalaze Dr Zoran Gojković. Funkcija sekretara za zdravstvo još štiti od odlaska na robiju.I on je redovan gost u Vinoteci u Dunavskoj koju drže Crnogorci.Kod njih ima i popriličan kredit u okviru kockarskih dugova koji neki procenjuju na million evra!

Iako je Vučević počeo kao maloletnički delikvent svu moć novca je prvi put osetio iz nelegalne gradnje, posle reketiranja u milionima evra za gradnju ''Promenade'' na teniskom igralištu, a zatim Galensove zgrade na fasadi kulturnog dobra i zaštićenog spomenika , poznate banke u Novom Sadu.

Pošto je tu video svu moć i finansijski efekat protivpravnog gangsterizma zaodenutog političkim kriminalom u okviru lažnih urbanističkih projekara i divlje gradnje u Novom Sadu koje je počeo Aleksandar Gajić sa ratnim profiterima otimajući placeve i potkopavajući stare penzionere koji su mu pružili gostoiprimstvo kao izbeglici u Novom Sadu, on je sada sa uvežbanim kriminalcima iz Bosne i Crne Gore počeo da se bavi gradnjom a uz saglasnost Aleksandra Vučića,Andreja Vučića i Zvonka Veselinovića dok Novosađani nemo posmatraju na kakvu Baščaršijsku mahalu sad liči njihov Novi Sad.

Da bi obezbedio placeve na ekskluzivnim lokacijama počeo je da pribegava i saslušanju i prinudnom otkupu od vlasnika placeva i nekretnina u okviru Novosadske opštine - uglavnom baziranih na, isfabrikovanim i lažnim dekretom donetih odluka Skupštine Grada.

.Postoje i pisane odluke grada o tome kao da smo pod okupacijom jer se u dnevni red sastanaka ubacuje i kupovina placeva od trećih lica da bi Galens i SNS krenuli u dalju devastaciju grada i okoline.Često se placevi otkupljuju od građana kojima je prethodno na istoj lokaciji zabranjena gradnja!

U ulici Marije Bursać, postoji kompleks gradilišta "Telepska dolina grande", iza gradnje stoji firma "Es-Capital 2013" koju zastupa Biljana Milić, supruga Slobodana Milića. Iza tog gradilišta stoji Miloš Vučević, odnosno njegov saradnik koji je preko noći stekao kapital od 40 miliona evra za koje nema poreklo ali tako to može u Vučićevoj državi.Ovo gradilište je problematično i nema obaveznu tablu sa informacijama o investitoru i drugim poslovnim podacima.Ova firma je sada konkurent koju po blagoslovu Aleksandra Vučića uvodi njegov satrap Miloš Vučević da bude konkurencija Galensu.

Kao vlasnik parcela na kom se zidaju objekti, kao i još 70 parcela u okolini, se vodi Milićeva supruga. Međutim, navodi da je ona samo "formalni vlasnik", te da je ovo zapravo "porodična firma" iza koje se još mnogo što šta krije a trebalo bi da bude predmet istrage.

U Novom Sadu ovaj "Es-Capital 2013" je od grada uspeo da dobije preko Miloša Vučevića još oko 300 parcela. Policija i tužilaštvo moraju da ispitaju odakle Vučevićevom saradniku imovina od 40 miliona evra. To u ovim okolnostima u kojima je kriminalom zaogrnuta cela pokrajina a kolo vodi Milorad Šušnjić, koji kao načelnik policije dobija instrukcije iz Beograda. Šušnjić je postao načelnik PU Novog Sada, kad su Zvonko Veselinović i Andrej Vučić zagospodarili u Novom Sadu.

..................

Molim za pomoć da zaštitimo dr Markovića

Spasao mi je život, rizikujući svoj

Ležao sam na Infektivnoj klinici, Pasterova 2, Beograd, 6. odeljenje,

Lečen sam od 30. 6. 2020 do 15. 7. 2020. Broj istorije bolesti 1584/2020.

Dana 1. 7. 2020 došli su u moju sobu i rekli mi da me sele u bolnicu Bežanijska kosa.

Imao sam vremena minut dva da spakujem svoje stvari. Dobio otpusnu listu, sestra mi iznela stvari i bukvalno sam bio izbačen iz bolnice a kombija niotkuda.

Pošto me tresla groznica nisam znao šta dalje da radim. Posle izvesnog vremena izašao je jedan mladi čovek dr Marko Marković, pozvao me da sednem u hodnik 6. odeljenja bolnice i naredio sestri da mi se da kiseonik. Onda je rekao meni : Ovo je veoma nepošteno i ne ljudski. I to rekao nekoliko puta. Sestri je nekoliko puta rekao da se pocepa otpusna lista i da se otvori nova lista, da se ja primim u bolnicu.

Ono što želim da kažem, ovaj čovek se suprostavio mnogima "moćnicima bolnice i politike".

Ovo što je on za mene uradio, on bi uradio za svakog građanina ove zemlje. On je za mene planina od čoveka, svetlost i nada Srbije.

Želim da mu se zahvalim, želim da ga pozdravim, želim da ga drugi građani Srbije pozdrave. Da dođu ispred infektivne klinike, 6. odeljenja, 30. 7. 2020 u 19 časova, da ga jednim gromkim aplauzom pozdrave.

Isto tako želim da se zahvalim sestrama koji su mi drugi put spasile život.

Smešten sam u sobi 6, sa 6 pacijenata. Pošto mi se učinilo da iz sobe 1. nisam pokupio sve stvari, otišao sam u tu sobu i video na krevetu na kom sam ležao Čedomira Jovanovića (političar) i još jednog pacijenta. Od trokrevetne sobe napravljena je dvokrevetna soba.

Doktor koji mi je napisao otpusnu listu je inače profesor, direktor klinike je docent Zoran Stefanović, a direktor bolnice ne znam šta je. Ali ono što znam je da njih dvojica za mesec dana nikada nisu ušli na 6. odeljenje infektivne klinike u Beogradu.

Oni ne zaslužuju da im ime spomenem, sve što sam imao da kažem profesoru rekao sam javno ispred cele sobe i vizite, kako njemu tako i njegovim pretpostavljanima.

U sličnom tonu ono što sam rekao načelniku rekao sam i gospodinu Jovanović. Sa gospodinom Jovanovićem sam se sretao skoro svakodnevno. Sve što sam mu ja rekao nije ga ništa doticalo a u krajnjem slučaju on ništa nije kriv.

Doktora Marka Markovića od 2. 7. 2020 više nisam viđao na odeljenju i ako sam čuo da su ga napali neki od " moćnika ".

Molim još jedared ljude da ga pozdrave, da ga ohrabre, on je nada bolje Srbije.

Mladenović Stojan

Cetinjska 19 Zemun

podeli ovaj članak:

Natrag