Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Ko su čuvari Vođinih zločina, izdaje, pljačke

Upotreba čoveka

Načelnik Uprave za bezbednost Marko Parezanović, doktorirao na temu „Politički prevrat - savremeni politički pristup", a skoro svi njegovi objavljeni radovi bave se političkim prevratom, demonstracijama, spoljnim i unutrašnjim neprijateljima i terorizmom, u ulozi diktatorovog psa goniča skončaće zajedno sa gazdom koji ga pujda na gladne građane, opoziciju, misleće ljude i ''unutrašnjeg nerprijatelja''. Spoljnjeg neprijatelja je ostavio po strani, jer se on, poput Alekse Žunića, predstavlja kao ''ruska snaga'' u srpskoj tajnoj policiji

potpukovnik Goran Mitrović

Crnogorska Agencija za nacionalnu bezbednost, pa i lično Milo Đukanović optužuju Marka Parezanovića da je "ruski agent u Srbiji" i da se, po nalogu Moskve, angažovao u podrivanju Crne Gore.

"Parezanović je dobio zadatak da bude lansirna rampa iz Beograda za ono što su anticrnogorski interesi i da kontinuirano kreira i usmerava najgore moguće neistine o Crnoj Gori sa ciljem da te neistine budu prihvaćene u petparačkim medijima i u Srbiji i u Crnoj Gori".

Informacije o Parezanoviću su procurele iz kabineta Zagorke Dolovac, Republičkog javnog tužioca. Pored toga što je otkriveno da je Parezanović pružao logističku podršku i organizovao transfere finansijske pomoći Andriji Mandiću, lideru Demokratskog fronta, Dolovac je ''otkrila'' i nekoliko medija koje on "drži pod šapom", a naročito je istakla portal "Glas javnosti".

Parezanović je nedavno, pred izbore u Crnoj Gori, organizovao automobilske litije iz Beograda do granice. Jednu kolonu automobila predvodio je Danilo Vučić, sin predsednika Srpske napredne stranke.

Pozicija gospodina Parezanovića (rođen 1977. godine) može se predstaviti kao položaj šefa ideološke komisije u Komunističkoj partiji. On je glavoseča, izmišlja neprijatelje Vođe, Partije i države, organizuje hajke na njih, hapšenja, lažne procese, osude, zatvaranje, prebijanje nepokorenih građana.

Uostalom, gospodin Parezanović je doktorirao na temu „Politički prevrat - savremeni politički pristup", a skoro svi njegovi objavljeni radovi bave se političkim prevratom, demonstracijama, spoljnjim i unutrašnjim neprijateljima i terorizmom.

Gospođa Dolovac je nosilac najvišeg francuskog odlikovanja, a ono se ne daje bez razloga stranim građanima, pogotovu ga ničim nije zaslužila javni tulilac Srbije. Osim... Parezanović bi to morao da zna, a ćuti.

Po njegovom nalogu je Marko Božović, šef odeljenja u BIA, prošle godine držao na merama, bez naloga suda, tužioce, članove Državnog veća tužilaštva, da im dokaže da su skrenuli s linije i s puta Velikog Vođe Aleksandra Vučića. I nikom ništa. Ne zna se ko je ''grešne'' tužioce pomilovao. Dal' Parezanović , dal' Vučić?

Pre dve godine opoziciju, medije i portale na noge je digla izjava Marka Parezanovića, načelnika za bezbednost Bezbednosno -informativne agencije (BIA), u kojoj on opominje na delovanje medijskih radnika (i sličnih) kao na opasnost po državu.

- Najintenzivniju pretnju Srbiji predstavlja prikriveno delovanje spoljnog faktora, koji najčešće koristi mehanizme svojih specijalnih službi. Na taj način vrše se određene zloupotrebe i stavljaju se u funkciju pojedinci iz redova opozicionih političkih partija i pojedini delovi medija. Nije retka pojava da se pojedini delovi NVO sektora stavljaju u neku destruktivnu i subverzivnu funkciju. Ono što je relativno nova pojava, ali nije nepoznanica, jeste uticaj ovih negativnih i destruktivnih struktura prema sindikatima - doslovno je rekao Parezanović.

A sindikate kontroliše ili partija, ili mafija, ali, vidi sad, Parezanović otkriva i nove uticaje na sindikate.

Ništa novo, reklo bi se, ali ko je zapravo Marko Parezanović?

Karijeru je počeo da gradi kada ga je tadašnji načelnik u tajnoj službi (Beogradskog centra) Slaviša Milošević progurao kao veoma mladog za načelnika Centra BIA u Vranju. Pre svega, valja naglasiti da je on bio načelnik Centra BIA u Vranju.

Parezanović je inače doktor političkih nauka, doktorirao na temu „Politički prevrat - savremeni politički pristup", a skoro svi njegovi objavljeni radovi bave se političkim prevratom, demonstracijama, spoljnjim i unutrašnjim neprijateljima i terorizmom.

U Vranju se najviše družio sa tadašnjim gradonačelnikom Vranja, Zoranom Antićem i vlasnikom RTV Vranje Zoranom Veličkovićem. Nije, valjda kao posledica, slučajno ni to što su nakon njihovih noćnih šetnji i razgovora socijalisti, a i sam Zoran Antić, izgubili vlast i mesto gradonačelnika.

Ali, neoprezni šef odeljenja tajne služe za pčinjski okrug našao se na udaru Službe, jer mu je Ivica Tončev podmetnuo mladu Vranjanku. Pukla je afera, pa je Slaviša Milošević, uticajni udbaš uspeo da ga spase i vrati u Beograd. I opere ga.

Za one koji znaju da se u politici ništa ne dešava slučajno, nije slučajno ni to što je Marko Parezanović, nakon Vranja, postavljen na mesto šefa beogradskog Centra BIA, baš nekako pred beogradske izbore i rušenje omraženog Đilasa.

Nema nikave tajne, Marko Parezanović je sve lepo i detaljno napisao u svojoj knjizi koju je, čim su ga postavili na mesto šefa BIA u Vranju, svima delio sa posvetom. Kao Aleksa Žunić vizitkartu.

Imitirajući svog Vođu i Parezanović se razveo od žene, koja radi u BIA. Oženio se pripravnicom, koja takođe radi u tajnoj službi, što je izazvalo prezir kod kolega. Nju je vodio u zvaničnu posetu Federalno spoljnoj obaveštajnoj službi u Jasenovu, dok mu je bila ljubavnica, što je uzeto kao nepristojnost. Jer je potom ignorisana njegova ponuda ''da pomogne'' kolegama bratskog naroda.

Opasna kriminalna grupa (Ivan Todorov, Rada Selaković, Aca Đorđević...) uspela je na vreme da utekne iz BIA, u diplomatiju. Kada Vučić padne, Parezanović će platiti za sve ono što je srpska tajna policija učinila svojim građanima, a Parezanović i svojim kolegama.

Mada, ruku na srce, Parezanović je dostavljao, preko beogradskog centra BIA podatke o bahanalijama Ivice Tončeva i Vučića po Beču, znala su da zalutaju praćenja biznisa Andreja Vučića, a sve se to našlo u medijima.

Možda će se Parezanović, uskoro, pozvati na tajnu saradnju sa medijima, tražeći zaštitu? Da li će ga to moći oprati, da ga ne pojede mrak?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane