Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Vučić prvi put s Trampom na mokrenju

Sve je sranje, sem potpisa

Srpski predsednik, bez ikakvih ustavnih ovlašćenja, potpisao je u Ovalnom kabinetu Bele kuće sporazume koji Srbiji stavljaju omču oko vrata. On zna da je već obešen, pa to i nama želi. I namerava da nas opet stavi u tor, da uvede vanredno stanje, da nas biju i muče kineske trijade, pripadnici ISIS-a, sve uz aminovanje briselskih komesara. Imamo li snage da pokažemo da smo ljudi, da i mi njemu dođemo glave

Milica Grabež

I bi sudbina.

I tog 4. septembra, ove prestupne godine, u Belu kuću uvedna je grupa prestupnika.

Prstom ih je usmeravao kuda da idu Ričard Grenel, od milošte zvan Riki, a iza njega, sa korbačom, ćutao je Robert O Brajan, savetnik za nacionalnu bezbednost još uvek cele Amerike!

U jednom mometnu Grenelov srednji prst je, da prostite, krenuo prema zadnjici prestupnog Vučića. “Jebote, udario mi je prstenac'', šapnuo je Vučić unezverenoj savetnici Suzani Vasiljević, koja to dugo priželjkuje, da joj neko dodirne kolena i te stvari.

U prostorji za okupljanje čekala ih je grupa biznismena. Te šef ove korporacije, te predsednik te banke... Sve je ličilo na sastanak u Havani. Nedostajala je samo bejzbol palica, mada su ''delegati'' očekivali da budu i izmarisani, ako samo zucnu.

Gospoda je izvolela primetiti da su dve prestupne delegacije obučene po poslednjoj modi, Suzanina tašna košta najmanje četiri hiljade evra, ukupno su srpski delegati spiskali preko 100 hiljada da budu obučeni kako čiči priliči.

Delegacija iz Beograda i druga iz Prištine u sebi su molili Boga da im podari snage i da živi izađu.

Pominjana im je majka, sve po spisku.

Kada su ih preplašili kao zecove, naređeno im je da sačekaju, primiće ih u Ovalnoj sobi američki predsednik Donald Tramp. Moraju nešto da potpišu, ne treba ni da čitaju...

Dok su ga čekali u hodniku, ispred sobe u kojoj je nekada klečala Monika Levinski, pored njih je prošao Don Tramp, da poseti pisoar glavnog toaleta u Beloj kući, u kojem ostaju najveća sranja.

Vučić je čežnjivo pogledao za Trampom, rekavši sebi u bradu kako bi voleo da ode s Trampom na mokrenje.

Suzana ga krvnički mune rukom u vita rebra - ''ćuti'' - kaže mu, ''propišaćemo i mi krvlju za pet minuta''.

Dva glavna delegata su imala pet minuta za boravak u Ovalnom kabinetu, jer je predsednik žurio da odgleda svoju omiljenu te-ve seriju ''Kako upokojiti diktatora''.

Vučić se znojio, ali je devojački se osmehujući, potpisao papir. Isto je to učinio u Avdulah Hoti, kome su pored Trampovih pretili i njegovi iz Prištine, odmah mu poručujući da se ne vraća kući.

Posle potpisa Vučić je uspeo da popije belo mađarsko vino kod Majka Pompea, koji ga je, sa svojom vernom senkom Metju Palmerom tešio da se strpi do novembra, pa da se vrati svojima i zaboravi na Trampa i njegove.

Kada je ušao u avion za Brisel, gde su ga čekali njegovi pajtosi, evropski komesari, srpski predsednik je shvatio da nije uhapšen po poternici iz Mičigena. Častili su ga ovog puta, jer je potpisao nešto što nije smeo, niti ima ovlašćenja za to.

Ali, život prolazi... Mora se pristupiti izvršenju potpisanog.

Dan

Gasna diverzifikacija (otklon od Rusije)

Ukidanje 5G mreže neproverenih proizvođača (otklon od Kine)

Preseljenje ambasade u Jerusalim (protivno politici EU), zabrana delovanja Hezbolaha (sukob sa arapskim zemljama)...

Dan

Pregovori sa EU

Dan

- Idemo na vojnu vežbu sa Rusijom i Belorusijom (onom Belorusijom čijem režimu EU uvodi sankcije, a mi se pridružili Deklaraciji koju je EU usvojila)

Dan

- Možda i nećemo seliti ambasadu u Jerusalim

-Nećemo sprovoditi vojne vežbe ni sa kim

Za 96 sati Vučić je uspeo da se zameri svakoj iole relevantnoj sili u svetu.

Slon u staklarskoj radnji je počeo i da luduje. Pa kaže petog dana svojim građanima, obraćajući se preko RTS-a, uz udvorička pitanja Vesne Damjanić, devojke za sve režime.

- Predsednik Donald Tramp me je pohvalio, predsednik Putin mi se izvinio zbog uvrede koju sam naneo portparolki Sergeja Lavrova, moj brat Si Đinping mi se javio telefon, ''bravo brate moj, samo hrabro protiv Amerikanaca''...

A evropski komesari otpisuju srpskoj opoziciji. Smrdljivi Varhelji kaže da opozicija mora da razgovara sa vladajućom većinom. Nismo mi Belorusi, pa da se odmah osudi vlast za navodno lažne predsedničke izbore. Narod Belorusije ne sme da se tuče na ulicama, ali srpski građani moraju to da trpe, kada se bude protiv ovakvog čoveka, kakav je Vučić, koji iz budžeta uzima i šakom i kapom, i plaća te siromašne evopske komesare koliko god ištu.

Da, Varhelji ipak preti da od EU neće biti ništa, ako Srbija i Kosovo premeste ambasade u Jerusalim. Onda će nas pojebati i oni, a ako to ne činimo, onda ćemo najebati od Trampa!

A dok Vučić ne najebe, on i njegovi nastavljaju da kradu kao ludi.

Ima tome skoro pet godina od kaka redakcija Magazina Tabloid svakodnevno, a ovog leta i po više puta, dobija poštu iz štaba predsednika Sjedinjenih Država Donalda Trampa. Poruke nam piše predsednik lično, te njegov potpredsednik, te Melanija Tramp. Kori Levandovski.

Saradnici, novinari i urednici Magazina Tabloid snažno podržavaju nastojanje administracije predsednika Trampa da porazi duboku državu, kako u SAD-u tako i u svetu.

Umesto američkih medija naš magazin je objavio desetine ekskluzivnih tekstova o zločinima koji čine predstavnici demokrata i duboke države, u nameri da svet iskasape i svedu na ''potrebnu meru''.

Istražitelji iz SAD-a ušli su trag i mračnom delovanju Vučićevog kartela.

njegovim zločinima, pranju novca, pljačkanju fondova, kreditnih linija, koruptivnih ugovora sa kineskim bratom Si Đinpingom, poklonom RTB Bor, smederevske Železare, najplodnijeg zemljišta u Banatu, za najprljavije tehnologije, za eksperimenete mreže 5G, za ispitivanje lekova, vakcina, za pretvaranje Srbije u eksperiment državu, za saradnju sa iranskom obaveštajnom službom na instaliranju obaveštajne mreže u Srbiji i saradnjom sa pokojnim generalom Sulejamnnjem, zbog projketa stvaranja kalifata Srbija, kao i zločinima njegovog brata Andreja, kuma Nikole Petrovića, Nenada Kovača zvanog Neša Roming i još nekoliko stotina članova kartela, FBI-a, DEA, Agencije za sprečavanje pranja novca i obaveštajne službe Ministarstva finansija SAD-a, sakupile su dovoljno dokaza za optužnice koje su sastavili federalni tužici u SAD-u.

Prošlog maja ministru unutrašnjih poslova Srbije Nebojši Stefanoviću i delegaciji koju je predvodio, saopšteni su precizni podaci o najcrnjem kriminalu Vučićevog kartela. Zatražena je puna saradnja srpske policije, što je ministar i članovi delegacije prihvatio.

Za sada su oni i dalje na slobodi.

Zašto, pitali smo naše američke kolege?

Potvrdili su nam da su opotužnice spremne, da će privođenja pravdi biti, da je procedura sprovedena, a komplikovana je, da izvršna vlast ne može da utiče na pravosuđe, jer su pod optužbu stavljeni i članovi Trampove porodice, niko nije pošteđen!

Ukazali su nam da niko nije očekivao hapšenje ratnih zločinaca sa Kosmeta, a svi su bili miljenici američke administracije, državnih sekretara, predsednika, potpredsednika, generala. Naveli su imena Tačija, Haradinaja, Čekua...

Rekli su nam i više nego što je trebalo, imajući u vidu našu iskrenu želju da se oslobodimo zločinaca i da umremo kao slobodni ljudi.

Srpski predsednik je opkoljen. On se ne predaje.

On planira, ako Tramp pobedi, da već 8. novembra uvede vanredno stanje! Smeniće ministra policije. Smenio je komadanta Žandarmerije, koji je sa Kosmeta i sve ljude u komandnom štabu koji su na važnim mestima. Želi da izoluje kosovski klan, da mu ne pravi probleme, uz podršku smenjenih starešina.

Smenu komadanta SAJ-a Spasoja Vulevića, sprečio je predstavnik FBI-a u američkoj ambasadi. Ova jedinica, koja je izgubila veliki broj pripadnika, zbog izvršenih smena, pouzdan je saradnik u hvatanju zločinaca čiju isporuku traže američki federalni sudovi.

Svi bliski saradnici ministra Stefanovića su zamenjeni. Ivan Ristić je premešten u Niš, a njegova supruga je dugogodišnji službenik američke ambasade, što ga je spasilo izbacivanja iz službe. General Slobodan Malešić, pomoćnik direktora policije poslat je u Požarevac, a načelnika Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti Milana Gaka, koji je bio Stefanovićev šef obezbeđenja, zamniće službenik iz BIA.

Vučić želi da se brani do poslednje kapi krvi srpskih policajaca i vojnika. Njih će žrtvovati, da bi ostao na vlasti.

Upućeni tvrde da je iz Kine angažovao nekoliko stotina pripadnika trijada, da likvidiraju sve sumnjive građane!

Koristiće i migrante, koje mu je vratila Merkelova, jer se ispostavio da su pripadnici ISIS-a.

Sve je to poznato evropskim komesarima, a naročito predsedniku Donaldu Trampu.

Kolege iz Vašingtona nas uveravaju da je Vučićev slučaj iscrpljen, da i on i njegovi saveznici moraju da pokažu svoje lice i budu privedeni pravdi. Poternice za Vučićem nisu povučene.

Nema nam spasa, ako se sami ne oslobodimo okova koje su nam natakli evropski komesari i oni koji za orgomne pare održavaju zločinca i njegov kartel u jednoj evropskoj državi.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane