Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na licu mesta

Požarevljani taoci partijskih moćnika, batinaša, lokalnih biznismena koji se ponašaju kao mafijaška organizacija

Pljačkaju, otimaju i vole lepe žene

Požarevac je zarđao od korupcije, postao je grad bez investicija i novih radnih mesta, mnogi su u strahu da izgube posao, koruptivne radnje na svakom koraku, zloupotrebljava se gradski budžet u političke svrhe, istražni organi ćute i ne mešaju se u svoj posao, mladi odlaze, a naši studenti se više ne vraćaju u svoj rodni grad jer za njih ovde nema perspektive, grad je u sivilu i propadanju , četiri godine propuštenih šansi i ništa se nije kapitalno uradilo, pretvoren u palanku bez razvojnih šansi, bez perspektive za građane, nažalost grad je u potpunosti devastiran i zapušten u svim segmentima - propada pod okriljem partijskih moćnika , batinaša i lokalnih biznismena.

M. Hadžić

Partijski moćnici iz SNS su zarobili Požarevac i opštinu Kostolac. Vučić je poslao Zorana Milojevića i Luku Petrovića da naprave još veće sivilo i haos u gradu.

U tom smisli, Zoran Milojević i Luka Petrović ponašaju se u diktatorskom maniru. Napravili su razdor u partiji, drže ljude u strepnji i strahu.

Bane Spasović je podneo ostavku na funkciju predsednika gradskog odbora, većina pametnih i obrazovanih ljudi je tiho napustilo partiju jer ne mogu više da trpe poniženja i diktaturu koju sprovode Zelja i Luka Petrović. Zoran Milojević je nekadašnji sitni prestupnik, a sad glavni čistač i batinaš u stranci.

Njegovo ponašanje je sirovo i prizemno, zastrašuje, vređa, ponižava i ucenjuje sve naprednjake koji ne postupaju po njegovom naređenju. Osim što poseduje negativne ljudske osobine zna da bude i galantan samo kada ima neki određeni interes, pa je tako upravniku KZP Zabela Dejanu Novakoviću poklonio Roleks sat u vrednosti od 12 hiljada evra, jer je Novaković njegovom sinu Aleksandru Milojeviću omogućio povoljniji tretman dok je bio na odsluženju zatvorske kazne u Zabeli.

Zelja i Luka Petrović deluju zajedno, samo što su im uloge podeljene. Prvo nastupa Zelja, kao fizikalac, po starom oprobanom receptu zastrašuje i preti neposlušnim naprednjacima, i kada očisti teren od buntovnika, onda nastupa Luka Petrović perfidni podlac sa tihim glasom koji kadrira i vodi glavnu reč.

Petrović je u diktatorskom maniru i nedemokratski bez konsultacije sa odbornicima i gradskim odborom, 14. avgusta na gradskom odboru SNS postavio Sašu Pavlovića za novog gradonačelnika Požarevca, čoveka koji pripada drugoj opštini i u svom selu je jedva skupio 300 glasova.

Njegovo obrazloženje je bilo „tako je rekao šef". Svi su bili zapanjeni i nezadovoljni. Ovo je najbolji primer kako vlada naprednjačka mašinerija.

Saša Pavlović zvani Mondiš je postavljen za novog gradonačelnika jer je kao zamenik gradonačelnika u vreme korone izvršavao sva naređenja i imao je fleksibilnu ruku da potpisuje sve što su zahtevali partijski moćnici.

Pavlović je uspešan momak iz sela Klenovnika, nosi skupa odela, ali u nekim trenucima ponaša se kao da još uvek nije skinuo tatine opanke, a po kuloarima gradske uprave šuška se da je Pavlović u prisnom odnosu sa Ivanom Perišić načelnicom odeljenja za komunalni saobraćaj, i njene koleginice govore da je Ivana zaljubljena u Pavlovića. Pa kakav je to naprednjački funkcioner ako nema ljubavnicu, nije ni Pavlović izuzetak.

No, Pavlović dok je bio zamenik gradonačelnika često je koristio rečenicu „da se podsetimo šta je urađeno". Pa da ga podsetimo kakvo je stanje ostavio.

Loša realizacija budžeta neutrošene milijarde, a budžet koji je peti po veličini u Srbiji. Inflacija je uzela svoj danak , pa je tako za četiri godine bačeno 200 miliona dinara.

Pitanja vezana za vodosnabdevanje - zdrava pijaća voda, gradska i regionalna deponija ( divlje deponije na svakom koraku), pojedine gradske i seoske ulice u jako lošem stanju, opstrukcije rada mesnih zajednica i izbora koji se grubim kršenjem zakona odlažu već tri pune godine, uvođenje LED rasvete, trogodišnja obnova fasade zgrade okružnog Načelstva.

Korupcija u javnim nabavkama , pa je tako njegov najbliži saradnik gradski menadžer Mitar Karadžić bio uhapšen prošle godine zbog koruptivnih radnji.

Gradonačelnikova žena Ana Pavlović koja je poznata u javnosti po ljubavnoj aferi sa jednim kostolačkim zavodnikom, pa kakav je to brak ako žena ne prevari svog muža bar jednom u životu.

Ana je zaposlena u Tehničkoj školi u Kostolcu kao tehničar investicionog i tehničkog održavanja i za nju radno vreme na poslu ništa ne znači, više vremena provodi kod svoje drugarice Elene Nonković i šetajući po Kostolcu , nego na svom radnom mestu. Odlazi sa posla kada joj se prohte, bavi se samo tračevima, odnosno ponaša se kao prava „gospođa ministarka"

Trio Slaviša Stojković, Marko Nikolić i njegov zet koordinator SNS Luka Petrović kreiraju politički život u Požarevcu.

Slaviša Stojković nekadašnji član SRS, a sada je istaknuti naprednjak i šef odborničke grupe koji vedri i oblači u partiji. Završio je Pravni fakultet u Kragujevcu. Stažirao je dve godine kod jednog poznatog požarevačkog advokata i nažalost nije uspeo da položi pravosudni ispit. Nakon toga uz pomoć Dragana Kostića postaje pomoćnik direktora u PD Autotransport, i to sa platom od 100 hiljada dinara.

Koristio je službeni automobil 24 sata. To vam je ona izreka "daj čoveku vlast, pa vidiš kakav je". Posle više od godinu dana direktor Siniša Živković je gledao na sve načine da ga skloni iz preduzeća jer po rečima Živkovića njegova stručnost nije zadovoljavala potrebe preduzeća. Zatim da ne bi ostao na ulici uz pomoć Luke Petrovića i Baneta Spasovića odlazi da radi u PD Kostolac usluge. Zadržao se nepunih šest meseci jer se i tamo nije pokazao u najboljem svetlu. Više ga je interesovala politika, a manje posao koji je radio u preduzeću.

Jedino mesto gde je Stojković mogao da se u isto vreme bavi lokalnom politikom, a da ne radi ništa i da prima platu je Gradska uprava Požarevac i po mogućstvu da bude neki savetnik, pomoćnik gradonačelnika ili većnik, te tako je i bilo Bane Spasović ga povlači kod sebe, postavlja ga za savetnika, a potom za člana gradskog veća. Dok je radio u gradskoj upravi više je provodio vremena sa svojim kumom Markom Nikolićem, nego na svom radnom mestu. Osim što je uživao u požarevačkim kafićima sa Nikolićem tako je po potrebi suflirao Luki Petroviću ko je od naprednjaka loš, zao, prevarant, nesposoban, neupotrebljiv, poslušan ili neposlušan, podoban ili nepodoban, takođe, Stojković je bio glavni čovek za stranačku kasu za vreme izborne kampanje, kao što je rekao Zoran Milojević na jednom sastanku gradskog odbora SNS, gde su prisustvovali direktori javnih preduzeća, privrednih društava i određeni lokalni privrednici da se jave Stojkoviću kada je u pitanju finansiranje stranke.

Stojković je za sada samo šef odborničke grupe SNS, inače Lukin projekat je da Stojkovića postavi za direktora JP Toplifikacija. Stojkovićev kum Marko Nikolić javni izvršitelj iz Beograda koji je poznat u javnosti po aferi decenije "slučaj zakupa JKP Vodovod i kanalizacije" koji je digao veliku prašinu u Požarevcu.

U jeku pandemije je zaključen štetan ugovor za sve građane Požarevca. Naime, direktor JKP Vodovod i kanalizacije Aleksandar Dimitrijević je najverovatnije pod političkim pritiskom morao da prihvati Nikolićevu cenu zakupa koja je bila dva puta viša od drugog ponuđača. Ugovor je zaključen na deset godina po mesečnoj ceni od 1. 287. 198.oo dinara bez PDV, na godišnjem nivou 15. 4 miliona dinara, ili nešto više od milion evra za deset godina.

U ovoj aferi osim Marka Nikolića i Aleksandra Dimitrijevića umešani su i članovi Nadzornog odbora, sudski veštak, Marija Ivković zaposlena u JKP Vodovod i njen suprug Aleksandar Ivković koji je zaposlen kod javnog izvršitelja Marka Nikolića.

S obzirom na sve ove navedene okolnosti, Marko Nikolić i Aleksandar Dimitrijević bez stida i griže savesti ispijaju kafu u jednom požarevačkom kafiću, i ponašaju se kao da je Požarevac u njihovom vlasništvu, a istražni organi ćute.

Stiče se utisak da pojedini partijski moćnici i lokalni biznismeni mogu da okrenu Požarevac naopako, i ne sme dlaka sa glave da im fali. Nažalost, niko ne sme da reaguje od istražnih organa jer očigledno postoji sprega političara, lokalnih biznismena, policije i pravosuđa.

Raspodela paketa pomoći za penzionere sa nižim primanjima, nezaposlene i deo socijalno ugroženih građana bila je naprednjačka zloupotreba od 45 miliona dinara u političke svrhe, osim što se kasnilo sa podelom paketa, obzirom da su mnogi gradovi i opštine mnogo ranije podelili pomoć građanima.

Pakete pomoći sa grbom grada Požarevca su organizovali i podelili aktivisti SNS. Grad je pakete nabavio od Privrednog društva Trgovina Lilić Požarevac čija je ponuda bila najpovoljnija. Veruje se da je javna nabavka nameštena kroz konkursnu dokumentaciju - da uslovi budu takvi da samo Trgovina Lilić dobije tender.

Prva verzija nabavke famoznih paketa pomoći na osnovu Zaključka broj: 09- 06-43/2020 -2 bila je sledeća: Gradsko veće grada Požarevca na sednici održanoj 07.04.2020 godine donelo je Zaključak broj: 09-06-39/2020 -1 kojim se prihvata Zaključak gradskog štaba za vanredne situacije na teritoriji Požarevca broj 012-82-32/ 2020 od 06.04.2020 godine kojim je preporučeno gradskom veću da se interventno obezbede sredstva Crvenom krstu Požarevac za nabavku 13.424 paketa hrane i 13.424 paketa sa sredstvima za higijenu za april 2020. i za nabavku 13.424 paketa hrane i 13.424 paketa sa sredstvima za higijenu za maj 2020 godine.

Na osnovu izveštaja Crvenog krsta procenjena vrednost paketa hrane i paketa za higijenu je tada bila u iznosu od 4 hiljade dinara sa PDV -om i kojim se zadužuje Odeljenje za budžet i finansije gradske uprave Požarevac da obezbedi sredstva iz budžeta grada Požarevca. Shodno svemu navedenom, Odeljenje za budžet i finansije dalo je predlog obezbeđivanja potrebnih sredstava u iznosu od 107.392.000,00.

Međutim, ove odluke su sve poništene iz neobjašnjivih razloga. Nakon toga Bane Spasović nestaje sa političke scene. Iz određenih izvora Zelja i Luka Petrović su u tom periodu stalno vršili pritisak na Spasovića da obezbedi novac za izbornu kampanju kako zna i ume. Da li nije želeo da potpiše neki dokument koji je imao veze sa projektom od 107 miliona dinara, pa je tako neslavno bačen na istorijsko đubrište? Ostaće velika nepoznanica.

Kostolac u kandžama lokalnih tajkuna

Serdžo Krstanoski je uz pomoć kontroverznog biznismena po drugi put izabran za predsednika gradske opštine Kostolac, iako je u prethodnom mandatu ostavio mnoge nerešene probleme: izgradnja fekalne i kišne kanalizacije u Starom Kostolcu, izgradnja vodovodne mreže u selu Ostrovo, izgradnja vodovodne mreže i kanalizacije u 13 ulica Kanal i Didino selo, asfaltiranje i puštanje u rad obilaznice Kostolac Požarevac, sanacija hotela Kostolac, uređenje deponije smeća, rekonstrukcija Doma zdravlja. Gosti mogu da vide najzagađeniju gradsku opštinu, punu čađi i pepela od elektrana, razorena, nepokošena puna rupa po ulicama.

Meštani Kostolca tumaraju mesecima u mraku po ulicama punim rupa. Očigledno je da sa ovakvim rezultatima Serdžo Krstanoski u normalnom sistemu ne bi mogao da bude ni čuvar Topoljar plaže. Za njegovo ponovno postavljenje na mesto predsednika opštine najviše je zaslužan njegov porodični prijatelj kontroverzni biznismen Dejan Dražić u kostolačkoj javnosti poznat kao momak koji pripada kriminogenoj sredini.

Serdžova omča oko vrata je nadvožnjak koji treba da se sruši jer nije u funkciji od 2018 god. I sada se traži neko ko će da izradi projektno tehničku dokumentaciju i sruši most, a vrednost radova je negde oko 12 miliona. Prema određenim saznanjima taj neko ko će da sruši most i spakuje preostalo gvožđe je Zeljin ortak Goran Janićijević zvani Čeda EMA. Krstanovski je tesno povezan sa lokalnim biznismenima, a očigledan dokaz je Nikola Lazić vlasnik preduzeća „GL LN gradnja" kome je gradska opština Kostolac, odnosno Krstanoski kao čelni čovek opštine dodelio posao rekonstrukcije i sanacije sportske hale u vrednosti od 7.115.735.00 dinara. Pa je tako na mesnom odboru SNS 17. avgusta pokušao da Nikolu Lazića „ugura" u gradsko veće ali članovi su se pobunili i izglasali drugog kandidata. Jedino što mu je uspelo da po drugi put ubaci za člana gradskog veća svog prijatelja Miladina Radomirovića (koji mu kreči i popravlja stvari po kući, namešta parno grejanje i sl). Miladin je zaposlen kao inženjer u kostolačkom EPS u, i ima platu preko 100 hiljada dinara.

Osim što Krstanoski voli novac više od istine, takođe, za vreme izborne kampanje voleo je da se druži sa atraktivnim plavušama iz njegove partije, pre svega sa prelepom Marijanom Popov.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane