Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zadnja

Jezivi Džo

Kampanja kandidata Demokratske stranke na predstojećim predsedničkim izborima u Americi, Džozefa Bajdena, obeležena je njegovim seksualnim skandalima.

Ni na javnim događajima nije mogao da se uzdrži od zlostavljanja žena. Prilazio bi im s leđa, grlio ih i milovao po stomaku, struku, ramenima i grudima. Nepristojno im je dodirivao lice i njuškao kosu. Zbog takvih postupaka mediji su mu dali nadimak „Jezivi Džo" (Creepy Joe), a internet je preplavljen fotografijama koje ilustruju njegovo nedolično ponašanje.

Bajden je šokirao javnost na prvoj ovogodišnjoj konvenciji u Ajovi. Na binu, pred više stotina gostiju, izveo je svoju unuku Flanagan, ćerku sina Hantera. „Unuke ne samo da vole svoje dede, nego im se i sviđaju. To je sjajna stvar. Hvala ti, bebo", rekao je Bajden i poljubio unuku u usta. Flanagan mu je opušteno uzvratila poljubac, kao da je navikla na takve izlive erotske nežnosti.

U jednom od televizijskih intervjua, Jezivi Džo je otišao još dalje u sablažnjavanju javnosti. „Moje noge su izuzetno dlakave. Volim kad izađem iz bazena i gledam kako se svetlost presijava na mojim dlakama. Volim kad mi deca sednu u krilo i dodiruju dlake na nogama", ispričao je starac od 78 godina.

njegovim „nestašlucima" govore i mnogi svedoci. Ejmi Lapos, bivša pomoćnica u Kongresu, za Njujork dejli njuz rekla je da Bajden nikad nije bio grub ili nasilan, ali često se ponašao neprimereno. „Stavljao mi je ruke oko vrata, trljao je nos o moje lice, osećala sam se veoma neugodno", opisala je Lapos.

- Nikad nisam iskusila nešto tako očigledno neprikladno kao kad mi je Bajden prišao sleđa, stavio mi ruke na ramena i poljubio me u teme - rekla je Lizi Flores, bivša poslanica iz parlamenta Nevade.

Bajden priznaje da se ne kaje za svoje postupke.

- Ne kajem se za bilo šta što sam uradio. Žao mi je što nisam razumeo da je njima neugodno, ali nije mi žao mojih namera - rekao je predsednički kandidat Jezivi Džo.

Seksualni skandali prate i njegovu partnerku na izborima Kamalu Heris. Afroamerička senatorka ima 55 godina i kolekciju pikantnih fotografija.

Jedan od tih dokaza njenih nestašluka nedavno je objavljen. Na fotografiji se vidi žena koja kleči i oralno zadovoljava muškarca u fotelji. Pouzdani izvori tvrde da je to Kamala u akciji.

Odmah po objavljivanju, ta fotografija je zabranjena na većini internet platformi koje kontrolišu biznismeni bliski Bajdenu. Fejsbuk kažnjava svakog korisnika koji objavi spornu fotografiju.

Perverzni par Crepy Joe i Oral Lady nastavljaju predsedničku trku, nadajući se da će glasači podržati njihov politički program i seksualne devijacije.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane