Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nasilje

Nikola Petrović, čovek iznad zakona

Kum drma pravosuđem

Ime Nikole Petrovića, dvostrukog kuma Aleksandra Vučića, pominje se u izveštajima većine obaveštajnih službi - DEA, FBI-a, Agencije za spečavanje pranja novca, Euleksa, vojnih službi bezbednosti, u pismima američkih kongresmena, u optužnicama američkih federalnih sudova. Nudio se za zaštićenog svedoka. Sa kumom Aleksandrom nije više u srdačnim odnosima, a sve manje manipuliše i sa njegovim bratom Andrejom. Prišljamčio se uz Anu Brnabić, zastupa ih isti advokat - Igor Isailović.

Milica Grabež

Svakog ko je pomenuo njegovo ime, Nikola Petrović je tužio sudu. Sa diplomom kojoj se ne može ući u trag, postao je direktor Elektromreže, koju je ostavio u dugu od 12 miliona evra. Postao je vlasnik mini hidroelektrana, zgrnuo milione evra, a kao direktor kompanija Nenada Kovača, zvanog Neša Roming, sa pet hiljada evra mesečno, vlasnik je DIPOS-ove vile u eltinom kraju, kuće na Dedinju koju je sagradio i vredi četiri miliona evra.

Sudovi su usvajali sve Nikoline tužbe.

Ej, dođe vreme, pa i Nikoli loše krene. Mora u zatvor.

Magazin Tabloid je opisivao sve njegove poslovne aktivnosti. Stizale su tužbe za tužbom: za naknadu štete zbog ''povrede časti i ugleda'', krivične tužbe zbog povrede ličnih prava, tužilaštvao je gonilo glavnog urednika Milovana Brkića zbog ugrožavanja njegove sigurnosti.

A 6. maja, prošle godie, na Đurđevdan, uz pomoć izvršitelja i kordona policije, redakcija Magazina Tabloid je bila na udaru. Bez najave, izneli su nam kompjutere, lične stvari, ostavili su pustoš iza sebe. Kum Nikola je sa bivšim ministrom unutrašnjih poslova seirio, listajući sadržaj iz personalnih računara. Sve je to procenjeno na 800 evra! Upad policije možete pogledati na ovom linku https://www.youtube.com/watch?v=rb57N3s6w-0

Sudija Višeg suda u Beogradu Ivan Ilić je doneo rešenje kojim je zabranio odgovornom uredniku da objavljujemo njegovu fotografiju, skoro da ne smemo ni da zucnemo o njegovim poslovima.

njegovom poslovanju u EMS-u kolumnista Branko Dragaš je stručno, pozivajući se na službene izveštaje iz APR-a, opisao njegovo direktorovanje i posledice koje su nastale po Elektromrežu Srbije.

Sudije su se počele vraćati svom poslu - primeni zakona, pa i tužbe protiv Magazina Tabloid padaju.

Ima, nažalost, sudija, koje su se identifikovale sa zločinačkom politikom Aleksandra Vučića, koji je, takođe, optužen pred federalnim sudovima u Sjedinjenim Državama, za najteža krivčna dela. A i premijerka mu Ana Brnabić čeka da je odvedu.

Tako je 4. septembra ove godine sudija Višeg suda u Beogradu Aleksandra Leković odbila tužbu kuma Nikole zbog teksta o EMS-u Branka Dragaša.

U besu je na suđenju krenula na Milovana Brkića, kao tuženog, vređajući ga, udaljivši ga sa rasprave, da bi pokazala odanost Nikoli Petroviću. Zatim je, nakon što je izašao iz sudnice, postiđen, Brkića kaznila sa 150.000 dinara, ''zbog ometanja rada suda''.

Srećom, snimali smo tok suđenja, pa smo to i objavili u nekoliko emisija na Youtube kanalu. Narednih 150 dana Milovan Brkić treba da provede u zatoru. Poređenja radi, to je isto kada američki novinar ode u zatvor jer prati suđenje samom sebi, po tužbi Al Kaponea.

Koliko dugo još treba da čekamo da kum Nikola bude priveden pravdi?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane