Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Duplerica

Ministarka Irena Vujović

Okupana, gola, ekološki čista, al' skupa

Piše: Insajder 23

Porodica Vujović je jedna od najbogatijih na Dedinju. Poseduju kuću od 800 m2 sa bazenom u ulci Đorđa Radojlovića 7a, koju za 6.000 evra mesečno izdaju indijskoj ambasadi.

Deda, baba, majka i brat žive u velikoj porodičnoj kući na uglu ulica Mladena Stojanovića i Malog Radojice. Imaju veliko dvorište i veliku garažu.

Irena živi u stanu na Voždovcu, da se ne bi videlo ko sve dolazi kod nje, ali o tome kasnije.

Sestra Jelena živi u stanu kod Belog Dvora od 200 m2, novogradnja je u pitanju, naravno. Ima dve kućne pomoćnice.

Kako je ova porodica stekla bogatstvo?

Irenin otac Dragan je na konto svog komunističkog porekla (porodica Kovačević) bio 80-ih i 90-ih godina predstavnik više naših firmi u Rusiji. Radio je sa naftom, drvetom, bojama, svim i svačim.

Te firme je uredno potkradao, čak su išli dotle da su zlato i dijamante dolazeći u Srbiju, stavljali deci Ireni i Jeleni u garderobu i na taj način ih švercovali, a izbegavali carinsku kontrolu.

Početkom devedesetih su rešili da se vrate u Srbiju.

Prvo su sazidali kuću na Mačkovom kamenu od 1.000 m2. Otac je u Srbiji radio sa akciznom robom, tekstilom, držao je kockarnice i kladionice. Stekao je enormno bogatstvo.

To im je bilo malo, pa su kupili plac za kuću koju sada izdaju indijskoj ambasadi i tu podigli vilu od 800 m2 sa bazenom.

Raznim spekulacijama Irenina majka Svetlana je od svojih rođaka otimala stan po stan i tako su došli do cele kuće, gde sada žive na uglu ulica Mladena Stojanovića i Malog Radojice.

Rodbinu su izbacivali iz stanova i isplaćivali im male sume novca.

Dakle, sredinu i kraj 90-ih godina ova porodica dočekuje sa velikim bogatstvom.

Ali,15.1.2000. njen otac Dragan po zadatku DB-a učestvuje u ubistvu Željka Ražnatovića Arkana. Biva uhapšen iste noći, ali nakon nekoliko dana ga puštaju iz CZ-a. I on zauvek odlazi da živi u Rusiji.

Irenina majka Svetlana se tada razvodi od njega i tada kreće loše po Irenu.

Već u osnovnoj školi bila je bahata i osiona prema profesorima. Pretila je, psovala i vređala profesore i direktora škole.

Nakon osnovne upisuje 4. Beogradsku gimnaziju na Dedinju. Tu počinje da se druži i izlazi sa decom bogataša i kriminalaca. Najbolja drugarica joj postaje Tijana Maljković (otac Nebojša je tada bio direktor Dunav osiguranja).

Tu počinje njen promiskuitetni i problematični život, koji vodi do danas.

Krajem 99.-e imala je nezaštićeni seksualni odnos sa jednim momkom. Dobila je upalu jajinika i jedva je teškom operacijom spasena, ali zauvek lišena materinstva. Nedugo zatim, zakačila je virus hepatitis C, jedva su je spasili lekari u Milanu. Porodica je preko svojih veza sakrila i prepravila njen zdravstveni karton.

Irena je kao gimnazijalka izlazila u ,,Caffe caffe'' na Senjaku, gde se skuplja sav kriminalni svet Beograda. Tu je upoznala i Sanju Papić, misicu. Izlazeći u kafić ,,Garage'' preko puta 4. Gimnazije, uvek je bila bahata i osiona prema konobarima. Stalno je pretila i vređala iste i ponižavala ih je.

Kada je završila 4. Gimnaziju i upisala ,,Megatrend'' svi su odahnuli.

Četvrtu gimnziju je upisala i njena mlađa sestra Jelena, '88 godište je, ali ona je kulturna, ali lukava i opasnija od Irene.

Irena je na studijama uveliko zagazila u opasno društvo. Kroz njen krevet su prošli sin Miće Jovanovića - Boško Bole, vlasnik ,,Delta legala'' Aleksandar Lukić, težak kriminalac, zatim Dragan Aca Bulić, vlasnik FK ,,Železnik''.

U SNS je ušla 2008.-e godine.

Bila je kafe kuvarica i sekretarica. Znala je ona, gde treba da ode i ko će doći na vlast.

Postala je poslanica SNS-a 2012, a 2014.-e postaje zamenik gradonačelnika Siniše Malog. Odmah stupa sa njim u vezu i razvodi ga od žene Marije. Preko suda sređuje da sud Siniši dodeli decu, a ne majci.

Siniša Mali je bio njihov redovan gost na Dedinju, ali je ostavio Irenu. Onda se smuvala sa Goranom Vesićem, omogućila mu je da zida zgradu preko puta JDP-a u ulici Svetozara Markovića na Savskom vencu. Bila je u zvaničnoj vezi sa Lukom Petrovćem, direktorom gradske agencije za investicije, ali to je bilo zvanično za javnost. Njega je varala sa prethodnom dvojicom. Čak su se i verili, ali je Luka skontao sa kim ima posla. Sada ona priča po stranci da je on bednik i klošar.

Postavši predsednica opštine Savski venac 2016.-e godine, pokazuje svoju ogoljenu prirodu. Odmah angažuje vozača 24 h dnevno. Drugarice svoje sestre Jelene zapošljava u opštinu, prethodno isteravši sa posla ljude sa preko 20, 30 godina radnog staža.

Uvodi pravi teror. Šefica kabineta joj postaje drugarica njene sestre Jelene, umobolnica Daša Belić. Bez dana radnog staža, naravno. Načelnica opštinske uprave postala je Aleksandra Kuzmanović, nervno rastrojena osoba, ali slepo odana Ireni. Članovi opštinskog veća su Uroš Trpković i Strahinja Kukić, obojica teški narkomani i alkoholičari.

Poslove na opštini Savski venac počinje da dobija firma ,,Vemex'' u vlasništvu dečka Irenine majke Svetlane. Težak alkoholičar i primitivac Velimir Medenica je uspeo da se preko Irenine majke i Irene domogne velikih para. Do tada pijani arhitekta i vucibatina postaje milioner. Kupuje džip, skupu garderobu, a voli i pored Svetlane da se druži sa tek punoletnim devojkama. Svetlanu je vodio na krstarenje kruzerom, zakupio je ceo podijum i priredio joj veliki vatromet.

Irenina sestra Jelena ne radi ništa, osim što preko svojih drugarica špijunira za Irenu. Ko šta, gde i kada priča o njenoj sestri. Ko izgovori nešto loše, čeka ga pravi pakao. Irena je kuma Jeleni Šikanji, ženi vođe navijačke grupe Crvene zvezde ,,Ultra boys'' sa Senjaka Marka Vučkovića. On je osnovao građevinsku firmu ,,Ultra kop'', koja uz pomoć Irene dobija poslove u gradu. Irenina sestra Jelena je bila kuma na venčanju kćerke Dragana Džajića.

Na julskim protestima povodom najave uvođenja policijskog časa, Irena je angažovala navijače ,,Crvene Zvezde'' uz pomoć Marka Vučkovića vođe ,,Ultra Boysa '' presvučene u policijske uniforme, da prebijaju demonstrante ispred Skupštine Srbije u Beogradu.

Uživala je u tome. Druži se i sa Bogdanovim, vođom navijača Zvezde sa Dedinja, poznatijim kao Ica. Fiktivno ga je zaposlila u ,,EPS'', iako ovaj ima samo 2 razreda drvno-prerađivačke škole.

Svome rođaku, pijanom i drogiranom muzičaru Dragoljubu Crnčeviću Crnketu je sredila dobijanje nacionalne penzije. Ovaj propali muzičar svira na svakoj proslavi opštine ili Grada i za to dobija enormne sume novca.

Irenina drugarica je bivša misica Sanja Papić, udovica advokata Miše Ognjanovića.

Sa Sanjom Papić Irena je redovno posećivala noćne klubove po Beogradu i išla u šoping u Nicu i u Monte Karlo. Posle ubistva Sanjinog supruga, advokata Ognjanovića, Irena se po nalogu braće Vučić stalno čuje i viđa sa Sanjom ne bi li od nje nešto izvukla i prenela braći Vučić.

Družila se dosta dugo sa Tijanom Maljković, gradskom sekretarkom za kulturu grada Beograda, a sada u PKS zaduženoj za turizam. Tijana je lukava i spoznala je na vreme Irenino ponašanje i namere. Distancirala se od nje i preko svoga brata advokata Stefana se sprema da jednoga dana da Sudu na uvid sva Irenina nedela.

Irena je bila bliska i sa Zvonkom Veselinovićem, ali ju je žena od ovoga oterala. Osoblje restorana ,,Kovač'' još uvek prepričava čuveni sukob Zvonkove žene i Irene.

Irena stanuje u Bulevaru Oslobođenja na Voždovcu, tamo joj je stan skriven od pogleda i zavučen.

Njene 2 drugarice, koje ne žive u Srbiji su me srele na aerodromu u inostranstvu i rekle da su srećne što više ne žive u Srbiji, tj. što su se sklonile od ove kurvetine.

Irena je počinila brojne zloupotrebe na opštini Savski venac.

Namernim izazivanjem požara u državnoj dečjoj ustanovi u ulici Vile Ravijojle na Dedinju, isti prostor je srušen i napravljeno je igralište po želji sina Lepe Brene, koji preko puta ima kafić, gde svraća naprednjačka elita. Da bi deca imala gde da se igraju, Brenin sin se požalio Ireni za prostor, a ova preko navijača Zvezde je vrlo brzo završila stvar.

Za vreme vanrednog stanja je uz pomoć direktorke DZ ,,Savski Venac'' Dubravke Miljuš i čuvene doktorke Nade Macure saznavala koji su bogati penzioneri stari i bolesni sa ove elitne opštine. Iste su lekari posećivali, proglašavali bolesnima od korone, a ove droljetine su dolazile u posed desetina stanova na ovoj opštini.

Inače, za vreme vanrednog stanja i policijskog časa, Irenina porodica i prijatelji su imali nesmetano kretanje po Beogradu. Šenlučili su, pili, a posebno se pucalo 3. aprila, kada je istovremeno Irenin rođendan i rođendan njene majke Svetlane. Pucalo se i pilo, kao nikada pre.

Inače, čuvena po proslavama rođendana je Irenina sestra Jelena. Udata je za Rusa Rostika Bokoeva, čiji je otac trgovac svim i svačim u Čeceniji. Ima stan u Švajcarskoj. Priglup je i primitivan, u restoranu jede prstima, podriguje ...

Jelenin rođendan prošle godine u restoranu ,,Madera'' je bio teror za konobare. Sa svojim drugaricama, doušnicama je maltretirala konobare, psovala, prevrtala tanjire i gađala goste kockama leda.

Inače, Jelena je svoje drugarice dobro pozicionirala, kao i njihove muževe.

Muž od Ire, Miloš Maljević, zvani Šomi Malj je profesionalni licencirani stečajni upravnik. Kako im se koja firma ili plac svidi, ovaj glupan bespogovorno odrađuje posao. Zvonko Veselinović mu je zahvalan za extra lokaciju na Zvezdari.

Vedrana Koprivica je žena od čuvenog košarkasa Nikole. Preko Jelene i Irene ovaj rogonja je organizovao basket turnir 3 na 3 u Beogradu. Goran Vesić, Jelena, Irena i bračni par Koprivica je zgrnuo dobru sumu novca. Vedrana je Miss Srbije 2006. Redovno vara svoga muža Kopru, kako ga zove i njih dvoje će se uskoro razvesti. Ona vodi emisiju o kuvanju na KITCHEN TV. Koji restoran nema pušten ovaj tv kanal, inspekcija i sanitarna ga redovno posećuju.

Treća je kobna po svakoga ko želi ,,druženje'' u hotelu Metropol u Beogradu.

Marija Smolović-Vučković zvana Maki Smola je zvanično PR hotela Metropol. Nezvanično zavodi viđenije i bogatije muškarce u sobu hotela, da bi ih snimcima razni ljudi kasnije ucenjivali. Udata je za Jovana Vučkovića, koji je bio u zatvoru zbog privrednog kriminala.

Jelena Vujović je dobila diplomu mastera, a da ova spodoba fakultet nije ni videla. Ništa i nigde u životu nije radila, nema ni dan radnog staža.

U dedinjskim kafićima sedi i sa drugaricama skuplja informacije ko šta priča o njenoj sestri Ireni.

Irenin i Jelenin brat Dragan je gey. Pokušavale su na sve načine da mu podvedu drugarice, ali ne vredi. Ima dečka, koji se javno po Beogradu hvali svojom ,,lepšom polovinom''.

Irena jedino ume da cinkari, pravi spletke, ogovara, laže i širi tračeve.

Zoranu Mihajlović, koja joj je komšinica, dok nije postala predsednica Opštine, a sada uskoro i ministarka je smatrala za svoj uzor i hvalila ju je svuda. Sada je naziva seljančurom, tuzlanskom kozom i jeftinom došljačkom droljetinom.

Po zna se čijem zadatku se približila Mileni Ivanović, udovici Olivera Ivanovića. Istu je uvela u beogradski krimi milje i od nje se ne odvaja. Sve što Milena kaže, Irena prenosi gde treba.

U poslednje vreme je počela da se viđa sa šefom Evropske komisije u Srbiji Semom Fabricijom. Sa njim šmrče kokain i ide na lude žurke. Sve što joj ovaj narkoman kaže, ona prenosi braći Vučić.

Letos je Irena kupila nov džip ,,Audi Q5''. Sestra i majka joj takođe voze skupe ,,Honda'' džipove.

Zaposleni u opštini su odahnuli, od kada Irena više nije predsednica.

Inače, Irenin otac je na vrlo volšeban način napustio ovaj svet.

Umrli su ga u Rusiji pre 4 godine. Tamo je ostavio ženu i kćerku za sobom, kojoj Irena želi da uzme svo nasledstvo.

Zašto je Irena postala ministarka ekologije, možemo samo da nagađamo.

Meni čestiti članovi SNS-a, ima i takvih, javljaju da je to zbog toga da bi Kinezima omogućila nesmetano zagađivanje i zaustavila svaku ekološku inspekciju, kao i da EU može nesmetano da deponuje svakojaki otpad u Srbiju.

Zašto?

Nadajmo se da će joj sledeća funkcija biti da bude doušnica među zatvorenicama u Zabeli!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane