Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Drugi pišu

EKSKLUZIVNI PAPIRI RAZOTKRIVAJU: Bivši američki veleposlanik preko Njuškala prodaje luksuznu vilu u Cavtatu zbog dugova

Uništili ih krediti?

William i Lynne Montgomery (Vilijem Bil i Lin Montgomeri) vilu s bazenom oglasili su u Njuškalu preko dubrovačke tvrtke i traže 12,8 milijuna kn, a zbog zakonskih propusta njihova tvrtka 'Montgomery konzultacije' sudski je izbrisana

Godinama su bivši američki veleposlanik u Hrvatskoj i Srbiji i njegova supruga hvalili Dubrovačko primorje, Cavtat i Konavle kao fantastičnu destinaciju. Proteklih desetljeća bankarskim kreditima kupovali su vrijedne nekretnine u koje su godinama ulagali. Kriza je očito pokucala i na njihova vrata jer su privatnu tvrtku zatvorili a prodajom vjerojatno pokušavaju vratiti bankama goleme kredite.

Iz dubrovačke tvrtke Libertas nekretnine netom su preko Njuškala oglasili posjed Montgomeryjevih u Močićima s oznakom vrhunsko. "Ovo luksuzno imanje se nalazi u blizini Cavtata, na mirnoj i tihoj lokaciji, ali dobro prometno povezano s Dubrovnikom i aerodromom. Savršeno za ljetni dom, ili poslovnu investiciju (boutique hotel, kuća za iznajmljivanje, itd.).

Kamena villa puna karaktera, gostinjska kuća, prostrani vrt s bazenom, osiguran veliki broj parking mjesta, otvoreni pogled i predivna unutrašnjost, najviši dizajnerski i arhitektonski standardi, potpuno namještena - ovo i još mnogo toga obilježava ovu jedinstvenu nekretninu" - piše na Njuškalu. Navedeno je kako stambena površina iznosi 300 m2, vila ima 6 soba, bazen, okućnicu od 2.800 m2, roštilj, vrtnu kućicu. Oglas je i nedavno postavljen na Njuškalo ali zadnji put je objavljen prije četiri dana. Dosad je pregledan 4.509 puta.

Prema podacima iz zemljišnih knjiga na toj nekretnini u Močićima a koja je dio šireg hipotekarnog aranžamana s više banaka, Montgomeryjevi, koju su suvlasnici po pola, imaju upisana dva kredita. Jedan u iznosu 600.000 eura kod nekadašnje Hypo banke koji se vodi kao glavni uložak te još jedan kod Zagrebačke banke vrijedan 280.000 eura koji se vodi kao sporedni uložak.

Inače, Montgomeryjevi su imali i zajedničku tvrtku sa sjedištem u Gundulićevoj ulici u Cavtatu Montgomery konzultacije, koju su osnovali u siječnju 2010. i koja je izbrisana iz sudskog registra dvije godine kasnije po službenoj dužnosti jer američki diploma i njegova supruga nisu niti jednom predali izvješće o poslovanju tvrtke. U rješenju piše da nisu postupili po zakonu. Možda je bivšeg američkog diplomata i njegovu supruga korona koja donosi globalnu krizu odlučila na ovaj korak.

Napomena redakcije Magazina Tabloid

Bračni par Montgomeri su još u dobrom sećanju građanima Srbije. Gospodin Montgomeri je prvi ambasador SAD-a u Srbiji, nakon obaranja s vlasti Slobodana Miloševića. Bio je prijatelj srpskog prmijera Zorana Đinđica i nije voleo Vojislava Koštunicu.

Nakon penzionisanja sa mesta ambasadora u Beogradu, zbog afere sa sekretaricom Biljanom Jović, gospodin i gospođa Montgomeri su ostali da žive u regionu. U Hrvatskoj, u poklonjenoj vili i u Beogradu. Bil Montgomeri je, zajedno sa Metju Palmerom, postao savetnik srpskom diktatoru Aleksandru Vučiću, za mesečnu platu od 7 hiljada evra. Izvori Magazina Tabloid govore da se sa te pozicije gospodin Montgomeri povukao, uvidevši sa kakvom budalom ima posla.

Iza zavese Montgomeri je povlačio konce, koji su sudbinski koštali Srbiju. Nema sumnje, on je bio vrlo obavešten čovek i imao je jak uticaj i u Sjedinjenim Državama. Svi ga poznaju kao hrabrog, duhovitog i visprenog čoveka.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane