Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Banat

Panično zastrašivanje virusom kovid 19, paralisalo srednji Banat

Vežba kristalnih dana i noći nad dobrovoljnim idiotima

Vlasnici vlasti u srednjem Banatu, poljoprivrednom raju Evrope, prezadovoljni rezultatima javnog vređanja prosečne inteligencije (sve tupavijih) građana, otvoreno trguju ljudskim dušama i truju zemlju, vodu i vazduh, terajući ih u vnk (visoko nekvalifikovane) ljude. (Samo)poniženi Zrenjanin je danas grad u nestajanju, kojem je SNS odredio tutora iz novosadske centrale stranke, regionalnog poverenika u liku Vladimira Galića, advokata iz Kikinde, proverenog stranačkog pajtosa Milenka Jovanova, banatske izvršioce beskrupuloznog bogaćenja „šake ljudi" na račun građana.

Zoltan Horvat

Zrenjanin je danas grad „odlikaš", ima peticu iz svih predmeta interesovanja, večno neodgovorne vlasti. Pod jedan, užurbano se gradi otrovna kineska fabrika guma Ling Long, „overenog" donosioca „brda" čitulja kojima se oblepljuje grad, pod dva, uzročno - posledično, stres poniznog građana, dobrovoljnog idiota, kosi i na groblja nosi „reku" ljudi, pod tri, lokalni izvršioci prljavog posla zagađivanja suživota su vlasnici tri razreda i dva odmora uz rad iz fotelja, pod četiri, količina straha od preuzimanja suživota u sopstvene ruke, oterala je iz javnog života sve što vredi i razmišlja sopstvenom glavom...Naravno, slavnu peticu zastrašivanja naroda, k'o (budali) šamar osionom foteljašu, donosi kovid 19, virus dignut na nivo tragično efikasnog zaključavanja ljudi u sopstvene olupine.

Nakon smene kompletnog rukovodstva megalomanske državne bolnice u večitoj izgradnji „Dr Đorđe Joanović", koja je nastavila ovdašnju praksu belih mantila i ostavila stotine miliona dinara novih dugova na račun poniženih pacijenata bez najave bilo kakvog podnošenja računa, voljom pokrajinske vlade, vlasnika, novi direktor, iza dr Kitareskua, novog v.d. direktora bolnice, dokazanog stručnjaka sa iskustvom druženja u upravnoj zgradi bolnice sa bivšim rukovodećim kadrom, Tešićkama, Sekulićima...kreće Jovo - nanovo (u bistrenje politike).

Surova i besprizorna dnevno - tekuća politika strančarenja, uzima danak i u Zrenjaninu. Odlukom vlasnika vlasti, virus „zarobljava" razum, pa se, brže - bolje sprovodi naredba o isključivom bavljenju na svim nivoima kovidom 19.

Dakle, i u zrenjaninskoj državnoj bolnici je, direktivom odozgo iz vrha stranačke vlasti, ukinuto sve sem lečenja virusa. Pacijentima se zabranjuje da boluju od raka i svih drugih bolesti, jer se danas jedino tretira testiranje na virus, i lečenje praćeno surovim medijskim zastrašivanjem.

Kao poslušni i prestravljeni kunići, budući pacijenti kovid bolnica, zbog kijavice, nazeba ili kašlja, prave redove ispred test - laboratorija, gde dežurne ekipe, nikad efektnije pune kovid notese. Zastrašeni pacijent, usled zabrane lečenja, primoran je da, za paprene novce, pomoć potraži kod istih lekara u privatnim bolnicama?!? Zrenjaninskim belim mantilima sa stranačkim obeležjima, već uhodanima u privatnom lečenju pacijenata i njihovom tarifnom pelješenju, ovakav sled događaja je idealan za lično bogaćenje.

Zna većina od njih veoma dobro, šta je kovid 19 i dokle „dobacuje" u većini slučajeva, ali, istinu pacijentima o virusu koji kosi najteže slučajeve pacijenata sa prebukiranim zdravstvenim kartonima raznim bolestima, ni za živu glavu, neće saopštiti.

Naprotiv, za opstanak javnog ugleda lekara u Zrenjaninu, ovdašnjem izvikanom belom mantilu (juče DS, danas besramni SNS...) najbitnije je, čast izuzecima, znati s kim ćeš do kancelarija SNS-a, gde na stranačkim sastancima zdravstvenih komisija, u ležernoj atmosferi, među svojima, al' daleko od očiju javnosti, bistriš politiku. I, oberučke prihvataš naredbe vlasnika vlasti, koje te ne koštaju, naprotiv, al' pacijenta k'o Svetog petra kajgana...Zategnuti kaiš oko vrata svakom pacijentu, do pucanja!?!

Istovremeno, nesretnici po foteljama, stranački delegirani lokalni vlasnici vlasti u Javnoj (Gradskoj) Kući, koje je u novom mešanju karata po nalogu pokrajinske SNS centrale izabrao regionalni poverenik, rade li, rade. Baš, ništa konkretno.

Izuzmemo li svakodnevna dramatično - patetično - alarmantna obraćanja sugrađanima, gde se navodi: kovid 19 je katastrofa, građani moraju pokazati (straho)poštovanje prema naredbama lokalnih vlasnicika vlasti, gde se 24 časa na dan moramo plašiti za sopstveni život!?!

I po cenu gubitka samopoštovanja, morala, obraza...?!? Dobrovoljni idioti, samosakaćena rajo preko nepotrebna pre i nakon izbora, vaš idiotizam sadomazohista nam daje snagu, da vas brže, jače i bolje j...U zdrav mozak, naravno...Ili, u ono što ostade od sive mase.

Iz lokalne - papagaj SNS centrale nisu zaboravljene ni uobičajene parole i poruke: u toku je realizacija značajnih projekata i aktivnosti...Kojih, ne navodi se, nema potrebe smarati se i zamarati građane virtuelnim projektima tipa, nigde ništa obećani akva park pre 5 godina, obećan autodrum za Formulu 1 pre 5 godina, obilaznica oko grada kroz grad nikada, a možda i kasnije, biciklistička staza do rumunske granice bi se mogla graditi dovjeka, fabrika vode...o njoj će se i te kako raspravljati u ovom veku.

Prošle nedelje u Zrenjaninu održano i munjevito sklepano skupštinsko zasedanje, sa jednom tačkom dnevnog reda, usvojenom, bez glasanja: predlog o izgradnji fabrike za prečišćavanje otpadnih voda. Jedini ponuđač bila je neka arapska firma, koja je, gle čuda, baš po volji Jovanov - Galićev srednje-severnobanatskih bosova. Istovremeno, u Kikindi se uveliko spremaju izgradnje fabrike vode i fabrike za prečišćavanje otpadnih voda.

Lova do krova, država će finansirati i privatne džepove, direktori, najgori, već su postavljeni u fotelje, a tandem Jovanov - Galić, nadgledati. Arapska firma i u Kikindi i u Zrenjaninu, kud ćeš lepše od naših firmi koje rade isti posao...Naših firmi i po ovom pitanju nema, na vreme ih rasturili i opljačkali lokalni dežurni stranački junaci, „odlikovani" foteljama i preostalim zaslugama.

Dakle, Arapi grade amo - tamo po Banatu našim novcima, a šta na to kaže početnik u republičkoj poslaničkoj klupi, mlađani Rajko Kapelan, najpoznatiji po vernom komšijskom stažu sa Čedom Janjićem, predsednikom gradske skupštine, bivšim gradonačelnikom? „...Zahvaljujući našem mudrom predsedniku, mi smo u situaciji da u Zlatnom dobu nezadrživo idemo i dalje, samo napred...", završen citat.

Ovakvim junacima, šesnaestog na stranačkoj predizbornoj listi, rodila majka talentovanog karijeristu, Zrenjanin ne oskudeva. Možda ne zna nos da obriše, al' pesmicu, druže Aco mi ti se kunemo, zna napamet, i danonoćno je ponavlja. Ni Liga Socijaldemokrata Vojvodine ne zaostaje. Jes' da su svi zrenjaninski funkcioneri stranke omatorili u foteljama, kanda im dosadno, al' milo oko srca i u novčanicima, al' kad u vremenu korone po banatskom selu Tomaševac, Bojan Kostreš ugosti sina Nenada Čanka, pa počne da se banči do duboko u noć, prangija i puca iz raspoloživog oružja, onda i u ovom slučaju silu mogu demonstrirati samo, privilegovani i neodgovorni vlasnici parčadi vlasti. Kostreša, Čankovog večitog potpredsednika sa još po kojom mesečnom ns apanažom, nije sramota da kao odbornik sedi u zrenjaninskoj skupštini.

Kada časna opozicija iz redova DJB povede reč o izgradnji fabrike vode, Kostreš se zablene u mobilni ispred sebe, kada se pomene obilaznica u večitoj izgradnji i druge rak - rane Zrenjanina, centralnom uporištu LSV-a, Bojanče, mora hitno da piški.

(O)poziciona zapišavanja Zrenjanina domaćih politikanskih vrhunskih izdajnika koji su prodali veru i večeru za desetak ovdašnjih fotelja, i te kako prijaju crveno crnoj SNS-SPS koaliciji. Jes' da ih iz dna duše mrze kao (ne)potrebne priveske u ugrađivanju u lokalnu vlast, al', osećaj moći nad banatskim skakavcima, dojučerašnjim galamdžijama u prazno, jedinstven je.

Udarne stranačke pesnice se i u Zrenjaninu moraju „negovati", pa je nova funkcija potpredsednika skupštine i direktora pijace u JKP Pijace i parkinzi Olivera Mitrovića i Dragana - Grge Petrina, odbornika, predsednika gradskih komisija i šefa nečeg u JKP Pijace i parkinzi, k'o naručena za ove obećavače pedagoških mera građanima.

Ovaj dvojac je i pre nekoliko meseci bio na raspolaganju ekipama za rasturanje protesta u Beogradu i Novom Sadu, pa je njihovo zaklinjanje šakama na neposlušne građane, „okovalo" njihove guzice u foteljama, kojima se tako ponose na stranačkim sastancima.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane