Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Povodom

Vladika Irinej Bulović, srebroljubac, poslušnik, nevernik u trci za tron patrijarha SPC

Indulgencija đavola

(Izvodi iz pisma upućenom Magazinu Tabloid)

***

Vladika Irinej (Mirko) Bulović ima 74 godine, rođen je u Stanišiću, pored Sombora, gde mu je radio otac koji je bio seoski pandur, kolonista iz Dalmacije i nije bio nikakav pukovnik UDBE, kako to voli Mirko Bulović da priča.

Njegov otac je bio poznat po zlostavljanju majke koju je tukao u alkoholisanom stanju tako da je Mirko Bulović često gledao krv po celoj kući. Mirko Bulović je hteo da upiše vojnu školu ali mu je zahtev odbijen jer je bio ''ćorav'' kako ga je Bog obeležio na rođenju. Posle gimnazije u Somboru odlazi na bogosloviju a jedna od njegove dve sestre se udaje za Mađara i seli u Suboticu. Njegov jedan sestrić Marko Milićević uskoro postaje poznati narko diler u Subotici sa bandom ''Haćari'' i izrešetan je ispred svoje kuće sa najmanje 5 metaka (super reklama pred izbor patrijarha)!

Mirko Ćoravi dobija monaško ime Irinej i šalju ga na crkveno školovanje u Atinu. Kasnije se školuje i u Beogradu. Ubrzo postaje profesor na bogosloviji na predmetu ''Novi Zavet'' a 1990. postaje Vladika Bački, posle smrti Save Vukovića, Vladike Šumadijskog koji je važio za vrhunskog čoveka.

Na Bogoslovskom fakultetu u Beogradu studenti brzo otkrivaju insuficijentno znanje Irineja Bulovića koji niti je imao kvalitetnih naučnih radova niti je imao udžbenik po kome je predavao.

Ubrzo posle dolaze i kritike Buloviću od strane stručnog odbora Bogoslovije u kome se ističe profesor Milin. Da se osveti studentima koji ga prozivaju Irinej Bulović uvodi policijski čas za studente i postavlja rešetke na vrata i prozore da studenti ne mogu da izlaze u grad.

Studenti daju ime Irineju Buloviću ''Uremije''. I pored neznanja on ostaje na Bogoslovskom fakultetu kao predavač do 67. godine falsifikovanjem par potpisa. Patrijarh Pavle je prvi otkrio sklonost Irineja Bulovića za krivotvorenje akata, jer je našao i njegov potpis na Dejtonskom Sporazumu, posle čega je rekao da neće da ga vidi dok je živ blizu Patrijaršije. Na odru Patrijarha Pavla pronađen je dokumenat kojim se Patrijarh Pavle odriče trona zbog starosti i bolesti koji je pisao Vladika Irinej Bulović.

Kao mračan i nastran lik on je svoj boravak na Bogosloviji koristio da kreira vlastitu politiku u SPC što je uspeo mnogim falsifikatima i ucenama.

Irinej Bulović pred starost dobija nadimak ''aritmije'' zbog nepravilnog rada srca i ugrađen mu je pesmejker u Beogradu, jer njegov ''protaže'' iz Prnjavora dr Stamenko Šušak koji radi na Institutu u Kamenici je saopštio da u njegovoj kući nisu dovoljno stručni doktori.

Irinej Bulović je ceo život zarobljen u teškom Edipovom kompleksu. Svoju majku je doveo u Vladičanski Dvor obukavši je u belu svilenu venčanicu, čak joj je dodao i belu kapu u kojoj je ona već dementna tumarala noću po hodnicima a on je ustajao i dozivao: ''gde si kraljice moja''? Ovo mogu potvrditi svi duhovnici koji su dolazili da traže Vladiku Irineja Bulovića a on ih je sve više izbegavao.

Mnoge sveštenike je tukao lično ako mu nisu dovoljno zaradili u Parohiji za koju su bili zaduženi. U tome mu je često pomagao Porfirije koji ima nadimak ''Profitije'' zbog brojnih prevara i nečastivih radnji. Pokojnog Protu Blizanca je lično tukao kaišem pred popovima da vide šta ih čeka. Mnogi od njegovih potčinjenih su odgovarali za razne malverzacije i prevare što stoji na portalima SPC i Eparhije Bačke. Svi oni su godinama ucenjeni od vladike Irineja Bulovića. Da nije Crkva u pitanju ovo više podseća na Fegina i njegovu ekipu iz Oliver Tvista, koji su džeparili po Londonu.

Egzekutora raznih egzorcizama je bilo puno a pomoćnik mu je najradije bio Porfirije, tada starešina iz Koviljskog Manastira, rodom iz Čuruga, koga je Irinej Bulović stvorio i on kasnije postaje mitropolit u Zagrebu, član REM-a koji glasa za ''parove i zadrugu'' i rado orgija u Beogradskim hotelima sa dečacima. Kad ide da kupi med ili neki proizvod od seljaka, na koji udara etiketu ''osvešteno'' seljaci kažu:

''Eno ga Profitije opet preprodaje trostruko našu muku!''

Porfirije je često gostovao i u Jajincima podvodeći mlade duhovnike iz Kovilja Aleksandru Vučiću i ...

Irinej Bulović i Porfirije su dugo iza leđa bolesnog i starog Patrijarha u tajnosti spremali dolazak Pape u Srbiju, a Irinej Bulović je i potpisnik Ravenskog sporazuma kojim se priznaje Papa kao glavno svetovno lice u Hrišćanstvu.

Da bi ostvario svoje ciljeve vladika Irinej brani na saboru SPC ucenjene bludne vladike i lopove koji su proneverili milione Crkvenih evra, a u okviru homoseksualnih aktivnosti stigli čak do suda u Londonu gde je unajmljen jedan skup Lord kao advokat da ih brani a oni treba zauzvrat da daju glasove Irineju Buloviću pri izboru za novog Patrijarha.

U Novom Sadu, ljudi sve češće okreću glavu kad vide vladiku Irineja. Kao njegovi dugogodišnji partneri spominju se mnogi njegovi vršnjaci koji imaju slične sklonosti, a najviše bivši direktor Narodne Biblioteke Dragan Kojić, te bivši direktor Kulturnog Centra, direktor Jovine Gimnazije Radivoje Stojković koga Irinej Bulović 18 godina politički štiti i dr Stamenko Šušak koga upoznaje pri dolasku u Novi Sad i kome preko Bojana Pajtića povezuje radni staž, jer je dezertirao za vreme NATO bombardovanja i pobegao u Bosnu.

Inače, Irinejevu bolesnu sklonost za samoveličanjem i reklamerstvom prvi su komentarisali pokojni Patrijarh Pavle i Vladika Joanikije, kojeg je na Amfilohijevoj sahrani Vučić stavio u četvrti red.

Intimus Irineja Bulovića je i vladika Vasilije Kačavenda koji ga često posećuje i koji je za vreme rata u Bosni silovao mnoge dečake, o čemu postoji dokumentacija.

Za vreme sabora SPC 2018. godine u Pećkoj Patrijaršiji vladika Irinej Bulović posle iznošenja dokaza u vidu preko 40 eksplicitnih fotografija orgijanja Vladike Vasilija Kačavende iznosi tvrdnju da ne veruje u to i da se sve treba dokazati.

Vladika Pahomije je trebao da odgovara za četiri monaha koja je silovao i 300.000 evra proneverenih para. Sve je zataškao vladika Irinej Bulović i sada ove drži u šaci.

Patrijarh Irinej je tada želeo prvu temu na saboru Briselski Sporazum i da se Crkva odredi prema Kosovu, ali je zbog bludnih Vladika i neslaganja sve palo u vodu.

Poznato je da je vladika Irinej Bulović skoro napisao doktorat o Svetom prićešću, istom srebrnom kašikom a koji je SPC oborila još pre jednog veka za vreme pandemije Španske Groznice.

Shvatanje religije Irineja Bulovića je jako problematično i ide iz mračnog srednjeg veka kad je vladala Inkvizicija a na drugom kraju hodali Bogumili a Irineju se izgleda, istovremeno stalno priviđa ''srp i čekić'' zbog čega je dosađivao Miri Marković, a istovremeno bio na vezi sa Vatikanom.

Hvali se da je u stalnom kontaktu telefonom sa Aleksandrom Vučićem a pre toga je dosađivao Borisu Tadiću. Tomu Nikolića je izbegavao jer nije bio nikad trezan. Lično je telefonom zvao vladiku Grigorija da mu izjavi saučešće kad je Tadić izgubio.

Pred crkvom zastupa bludne vladike Pahomija, Filareta i Kačavendu koje je pokojni patrijarh Irinej hteo da raspopi na Saboru 2018. godine. Utvrđeno je i da iz Austrijsko-Švajcarske eparhije nedostaje 1.070.000 evra a proneverili su ih sveštenici koje je Irinej Bulović postavio.

Posle svađe sa vladikom Maksimom, koji je bio dekan Bogoslovije, pokušava da dovede na to mesto iz Novog Sada svog čoveka Vukašinovića koji je poslat da opljačka crkvu ''Ružica'' na Kalemegdanu iz koje je izneto zlato i krupna strana valuta pa su čak i zlatnici skidani sa ikona. Policija je posle postavila kamere ali je bilo kasno.

Irinej Bulović koji tvrdi da ga Aleksandar Vučić sprema za novog Patrijarha je ustvari Farisej koji ne veruje u Boga i spreman je da zbog trona izda i Kosovo.

Ucene u SPC se odrađuju i uz pomoć BIA i Nikole Selakovića a 2/3 vladika u SPC Irinej Bulović već drži u šaci.

Irinej Bulović se smatra stalnom ''režimskom protuvom'' koja nije nikakav monah, već lažov i prevarant koji ne veruje u Boga već samo u srebrenjake, kao Juda koji je za 30 srebrenjaka izdao Isusa Hrista!

Irinej Bulović je osveštavao automobile i robne kuće (Nork) a večito su mu smetali dečji glasovi, Zmajeve dečije igre, predstave za decu i pozorište u blizini Vladičanskog dvora.

Svojim laktanjem i samoreklamerstvom nametnuo se kao samoproglašeni cenzor SPC u Svetom Sinodu, a poznato je da meša u pismu ćirilicu i latinicu. Njegov pomoćnik Porfirije je najomraženiji lik posle Irineja Bulovića, a naročito u manastiru Kovilj iz koga je potekao gde je zlostavljao mnoge. I Porfirije i Irinej Bulović su raspolućene ličnosti i disocirani su potpuno, zreli za Kovin i psihijatrijski nadzor.

Sva pisma koja je Vladika Irinej Bulović pisao u okviru SPC nisu verska, već su pisma Fariseja, srebroljubca i u njima je večito neki interes, evri, zlato, zloba i ironija.

To nije jezik Crkve, jer crkva jedino poznaje milostinju!

On brani Filareta, Kačavendu, Pahomija, Nikanora da bi od njih izvukao ukraden novac i da bi ih držao u šaci kad mu to zatreba a blizu je Sabor i izbor novog Patrijarha SPC.

Njemu trebaju kvarni glasovi bludnih vladika, a tim sredstvima se već nebrojeno puta služio. Nad odrom Patrijarha Pavla nađen je rukopis Bulovićevom rukom pisan u kome se Patrijah Pavle, navodno, odriče trona zbog starosti i bolesti.

Nad odrom Patrijarha Irineja drži na zaprepašćenje govor u kome deli ljude na podobne i nepodobne koji nema veze sa Svetosavljem i koji je sve podsetio na Nemačku 30-tih godina prošlog veka i Rusiju u vreme Staljina!

Sa čime on to koketira, zar sa vremenom u kome su desetine i desetine miliona platile ovakvu ideologiju?

Jezik Irineja Bulovića je pun zlobe i ironije, a u jeziku Božjem i Hrišćanstvu je samilost. On pušta na Turince za vreme kobasicijade ''mrtvačka zvona'' a pojedince ne pušta u crkvu za vreme pomena žrtvama racije, dok njegov sekretar dobija nalog, da se oni koji ne mogu da uđu u Crkvu ''žale vodovodu''!

Vladika Irinej Bulović umesto da bude naslednik svetih Apostola najviše se bavi konvertovanjem greha u zlato i strane valute.

Pri tome se postavio kao prvi od jednakih u svom carstvu bašibozluka, bluda, pronevere crkvenih para i svakog orgijanja.

Oslobađanjem Vladike Vasilija Kačavende, Irinej Bulović je ojačao bludni klan sveštenstva u SPC koji se naziva Bosanskim.

Rišelje, bački vladika Irinej Bulović je tako spletkama u Crkvi godinama pleo mrežu kako bi zadovoljio svoju sujetu za vlašću i vlastitu gramzivost i mora da postane Patrijarh ili makar Patrijah u senci Porfirija.

Vladika Irinej Bulović je triper koji je svima ljubio ruku pa zašto ne bi i Vučiću, ako mu je potreban radi svog sna, sna čoveka koga je Bog obeležio na rođenju. Zato je i zgrabio sve srebrenjake od bludnih vladika za otkup Trona Patrijarha i izdaju Kosova. Za njega će kao Patrijarha glasati i Vučić.

Šta mu onda vrede svi zlatnici, svi strani jezici i pamet kad su mu pohlepa i zavist ceo život u glavi, kad su mu umesto Boga ceo život političari bili bliži a sveštenici i obični ljudi masa za manipulisanje.

On nikada neće biti dostojan kormilar broda Svetog Save, ma koliko srebrenjaka skupio od bludnih vladika koje ucenjuje jer želi da bude na tronu makar izdao i Kosovo.

Vladika Irinej Bulović je suviše spor u Vučićevom svetu ''brže, jače, bolje'' u kome Srbija opasno kasni za Evropom, a u kome su građani opljačkani, bolesni i jadni jer to je vlast mafije i pljačke koju nam je predsednik doneo. Bulović je u SNS mantiji ali narod prepoznaje demonske sile.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane